SDP ja SAK ovat ajamassa ulkokehälle, vilttiketjuun

Anonyymi-ap

Demareiden johtamien ammttiliittojen päättäjien toimet ovat kuin Putinin pelikirjasta. Putin eristi hulluilla toimillaan Venäjän. SAK/SDP poliittinen toiminta ajaa heidät vilttiin, jonne ei tule mielipidekyselyjä. SAK on tarjonnut kehittämiseen tyhjää paperia. Vastaus kaikkeen on ei. Se ei kanna.

Putin lähti Ukrainaan pelastamaan maan kansalaisia ja vapauttamaan maan natseista ja homoista, jotka ovat uhka koko Venäjän olemassaololle. Ammattiliitot lähtevät vapauttamaan työväenpuolue persut hallituksesta ja tyrmää hallitusohjelman, joka on uhka työväen kaikille oikeuksille.

Kansainvälinen oikeus ja sopimukset kieltävät hyökkäyksen toiseen suvereeniseen maahan. Putin ei siitä välitä. TESsit ovat voimassa, silloin ei lakkoilla, on työrauhavelvollisuus. Perustuslaki on yksiselitteisesti antanut kansalle vallan valita vaaleilla Eduskunnan, joka päättää laista. Ammattiliitoilla ei ole siihen valtaa eikä veto-oikeutta. Ammattiliitot eivät siitä välitä.

Putinin narratiivi on, että ei ole sotaa, vaan erikoisoperaatio. Siitä huolimatta hän julistaa liikekannallepanon, minkä takia porukkaa pakenee Venäjältä. Sodan vastustajat laitetaan vankilaan. Ammattiliittojen narratiivi on poliittinen lakko. Ammattiliitoista pakenee ihmisiä YTK:hon. He eivät halua lakkoilla. Lakkojen vastustajia yritetään estää menemästä töihin lakkovahdein, uhkailemalla ja eristämällä joukosta. Esiintyy maalittamista ja rasismia.

Putin lähetti ensilinjaan "miinanpolkijoiksi" vähemmistokansalaisia. Ammattiliitot yhdessä taistelussa uhkasivat työvoimasta kärsivää toimialaa kehoittamalla sen jäseniä heittämään pätevyytensä romukoppaan. Yli 1500 sen tekikin.

Putin on joutunut taistelunsa takia tappamaan, syrjimään ja vangitsemaan, viemään toimintaedellytyksiä ja sananvapauden omilta kansalaisiltaan imperialististen tavoitteiden saavuttamiseksi. Ammattiliitot aiheuttavat omilleen; jäsenille, yrityksille ja koko kansalle ahdistusta ja haittaa jokapäiväiseen elämään. Lomamatkat peruuntuvat, lapset eivät saa kouluissa ruokaa. Nesteelle on tulossa yli 10 miljoonan tappiot kahden päivän alasajosta.

Putinille on olemassa mahdollisuus lopettaa aloittamansa sota. Lakkoileville ammattaliitoille on olemassa paikka kolmikannassa, mutta he ovat kävelleet ulos neuvotteluista. Valheellinen narratiivi on, että heitä ei kuunnella, että heille ei anneta mahdollisuutta neuvotella.

Stalin teki aikanaan pahojaan omalle kansalle. Ammattiliitot, Metalli ja Paperilitto eivät välittäneet SAK:n solmimasta yhteiskuntasopimuksesta ja ajoivat Suomen syvään lamaan 1990-luvun alussa. Yli 10 000 yritystä meni konkurssiin ja työttömyys nousi 500 000 henkeen. Vastuuttomat ay-pomot tekivät toimensa tietoisesti, eivätkä välittäneet seurauksista.

Putin nauttii siitä, että se saa pitää neljän tunnin televisiotenttejä. Ay-pomot loistavat valokeilassa Ylen haastatteluissa uhkaillessaan yhteiskuntaa ja selittäessään lakon jälkeen innoissaan, kuinka näyttivät joukkovoimaa.

Putinia odottaa kansainvälinen oikeus. Kuka investoi Venäjälle, kun Venäjä on osa pahan akselia. Ammattiliittojen lakoista päättäviä liittojohtajia pitää odottaa oikeudenkäynnit tahallisen vahingon aiheuttamisesta yrityksille ja kansalaisille. Maakuvalle aiheutettua haittaa ei voi korvata mitenkään. Lakot lisäävät Suomen poliittista riskiä, mikä näkyy investointien ja työpaikkojen valumisena muihin maihin. Työpaikkojen katoaminen ja työvoiman seisominen reservissä ei paranna Suomen valtion talouden ahdinkoa ja kykyä tarjota palveluja vähäosaisille. Kysymys ei ole siitä, kuka on hallituksessa. Valtion talous on saatava kuntoon, menot eivät saa ylittää tuloja. Velaksi ei voi elää, sen tietää erkkikin.

2

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      SAK:n liitoilla keulii oikein kunnolla. Aivan älytöntä touhua. Ei aikuisten hommaa tuo poliittinen lakkoilu, jolla ei saavuteta mitään, Kiukuttelevat kuin lapset hiekkalaatikolla ja heittävät hiekkaa toisten silmille.

      Lakot ei johda mihinkään. Pelkkää haitan aiheuttamista. Ovatko Putinin rahoittamia?

      • Anonyymi

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        🍒 ­­­N­­­y­­­m­­­f­o­­m­­­a­­a­­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18225140

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe