Onko olemassa sellaista Helvettiä

Anonyymi-ap

Jossa sielua kidutetaan iankaikkisesti tulikuumassa järvessä. Esimerkiksi tai ainakin vanhoillislestadiolaiset opettavat tai opettivat ennen että kaikki jotka eivät ole vanhoillislestadiolaisia, joutuvat helvettiin.

14

226

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei kuulemma ainakaan raamatussa kerrota tuollaisesta mitään.

      • Anonyymi

        Ikuisessa helvetissä on ainainen petturipersujen hallitus.. Eka he lupaavat että köyhiltä EI leikata.. Mutta heti kun he ovat päässeet valehtelun ja pettämisen avulla hallitukseen niin alkaa IKUINEN Köyhiltä Leikkaaminen. . . . .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ikuisessa helvetissä on ainainen petturipersujen hallitus.. Eka he lupaavat että köyhiltä EI leikata.. Mutta heti kun he ovat päässeet valehtelun ja pettämisen avulla hallitukseen niin alkaa IKUINEN Köyhiltä Leikkaaminen. . . . .

        Vihervasemmisto oli 2011-2015 hallituksessa ärkoopeen kristillisten ja kokoomuksen kanssa ja lapsilta ja vanhuksilta sekä Suomen puolustusmenoista leikattiin.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        ❤️ ­­N­­­y­­m­­f­­­o­­­m­­­a­­a­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Eikoo kumma että lestasaarnaajat eivät kerro medialle että joutuuko kaikki muut tuliseen järveen iankaikkisesti kitumaan. Muistaakseni erikoisesti 2011 vuonna tätä tivattiin.

    • Anonyymi

      Joku lahkolainen saarnaaja selitti että helvetti on olemassa siksi että kun oikeat uskovaiset taivaasta kurkistavat helvettiin, heidän ilonsa moninkertaistuu kun he huomaavat että aivan samanlaisia ihmisiä on helvetissä kuin he, mutta valitsivat vain pienessä asiassa väärin.

      Toisaalta on erikoista myös se että jos taivaan portilla on pyhä Pietari, niin hänellähän täytyy olla jonkinlainen tarkistuslista josta hän "ruksailee" kohdat yli että kuka pääsee ikuiseen iloon ja kuka taas heitetään alas kadotukseen, mutta mistä esimerkiksi intiaanit tai alkuasukkaat olisivat voineet maanpäällisen elämänsä aikana hoksata käydä keräilemässä juuri ne asiat?

      Toisaalta jos Jeesusta kuuntelisi, voisi asiaan tulla jonkinlaista selkeyttä, kun hän sanoi että taivas ei ole siellä eikä täällä vaan teidän sisimmässänne.

    • Anonyymi

      On se hyvin paljon maallistunut vanhoillislestadiolaisuus viime vuosi kymmeninä. Todennäköisesti maallistuneet lisää kovaa kyytiä.

    • Anonyymi

      Maasta sinä olet tullut ja maaksi sinun pitää jälkeen tuleman. Hyvä sanonta, vanhan kansan varmaankin. Mutta totta se, kuollaan joskus kaikki, koitetaan nauttia ennen kun kuolo korjaa. Se on tärkeintä se.

    • Anonyymi

      Raamatusta löytyy totuus tästäkin asiasta. Tuonela mainitaan vanhassa testamentissa 65 kertaa ja 11 kertaa uudessa testamentissa. Helvetti mainitaan uudessa testamentissa 12 kertaa. Kuitenkin on niin, ettei mikään herätysliike/ herätysliikkeeseen kuuluminen pelasta ihmistä. Vain yksin Jeesuksen sovitustyön kautta meillä on mahdollisuus päästä Isän luo. Lue Johannes 14:6

      • Anonyymi

        Kerrotaanko Raamatussa että sielua kifutetaan helvetussä tai tuonelassa iankaikkisesti. En jaksa alkaa Raamattua lukemaan. Ei ole Raamattua. Kai se netissä olisi.


    • Anonyymi

      Onneksi nuoriso ei lue kirjoja enää lainkaan, niin ei tuleva sukupolvi enää höpise tuollaisia satuja mistään raunioista löydetyistä paperin paloista. Sellaista mustetta ei ole mikä olisi yli 2000 vuotta säilynyt.

      Jokainen vähänkin älyllinen olento maan päällä ymmärtää, jos raamattu, jeesus tai jumala olisi olemassa se olisi kehittyneen tieteen avulla jo saatu todistettua jolloin kaikki muutkin uskoisi niihin.

      On hyvä katsoa siis peiliin ja arvioida itse kannattaako kuulua pieneen vähemmistöön tai muuhun suljettuun yhteisöön, jossa voi joutua kokemaan lieveilmiöinä kaikkea muuta ikävää vai haluaako elää vapaasti.

      Pelkkä usko johonkin taruolentoihin tai salaliittoteorioihin ei sinänsä ole edes vaarallista, mutta jotkut elää elämänsä niiden uskomusten ehdoilla ja pelkää, eikä pääse nauttimaan kaikesta.

      • Anonyymi

        Puhutaan kaikesta nauttimisesta, mutta onko se elämä sitten pelkkää nauttimista? Hedonistilla ei yleensä ole vähäistäkään mielenrauhaa ja hermo on helposti pinnassa. Elämää värittävät ahdistus, stressi, himot, epäilykset ja pelkotilat. Senhän kertoo jo se että pitää "nauttia" koko ajan jotain, koska olo ei muuten ole hyvä. Eikä ole minkäänlaista sietokykyä siihen että olo olisi huono. Viisaasti ajattelevaa ihmistä ei haittaa vaikka olo on huono, jos se on oikeista syistä, tai syistä jotka eivät ole hänen kontrollissaan eikä hänestä johtuvia... Tiedoksi myös että itse kierrän kaikki seurakunnat ja lahkot kaukaa.


    • Anonyymi

      Osin totta, mutta oletko miettinyt onko itselläni todellista yhteisöä, esimerkiksi työyhteisöä, perheyhteisöä jne. Monikin voi saada lohtua uskonnollisestakin näkökulmasta, yhteisöstä jos esimerkiksi työyhteisössä tai perheyhteisössä ei sitä saa ja on sen luonteinen että jaipaa kuitenkin.

    • Anonyymi

      On hyvä että ihmiset saavat uskoa Jumalaan. Moni saa oikeasti uskosta turvaa, hyvää oloa. Mutta kenenkään usko ei saisi merkittävävästi vahingoittaa yhdenkään muun ihmisen elämää, ei edes oman lapsen. Esimerkiksi minun elämä on tuhoutunut kun on vauvasta lähtien lyöty päähän äärimmäisen vanhoillista uskoa. Terveys on mennyt huonoksi . Edelleen rukoilen iltarukouksen kun minut on siihen opetettu. En oikein usko että Jumala on olemassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1906
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe