Autoilija ajoi lapsen päälle suojatiellä Helsingissä

Anonyymi-ap

14

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuplamoka autoilijalta. Ensinnäkin kyseessä oli suojatie. Toiseksi, niin jalankulkija oli lapsi, joita pitää aina varoa erityisen paljon.

      • Anonyymi

        Myös paikalta poistuminen on todella suuri virhe.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös paikalta poistuminen on todella suuri virhe.

        Todellakin.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­N­­y­­­m­f­­­o­­­m­­a­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18227699

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Jos uhri puistuu paikalta omin voimin, niin auton on turha jääde paikalle liikenteen tukkeeksi. Kyse ei siis ole pakenemisesta.

      • Anonyymi

        Juu, se on ihan ok olla soittamatta häkeen ja karata paikalta kun on ajanut lapsen päälle autolla.


    • Anonyymi

      Alla on joitain esimerkkejä tieliikennelaista, jotka osoittavat, että moottorikäyttöisten ajoneuvojen kuljettajille on asetettu erityinen huolellisuusvelvollisuus tieliikenteen heikoimpia tienkäyttäjiä, kuten jalankulkijoita ja pyöräilijöitä kohtaan.

      - Lähestyttäessä ajoneuvolla pysäytettyä koulukuljetus- tai päivähoitokuljetusautoa, linja-autoa, raitiovaunua taikka lasta, vanhusta, eri tavoin vammaista ihmistä tai muuta henkilöä, jolla on ilmeisiä vaikeuksia selviytyä turvallisesti liikenteessä, on noudatettava erityistä varovaisuutta.

      - Tienkäyttäjä ei saa keskeyttää eikä estää saattueen, valvotun lapsiryhmän tai järjestäytyneen kulkueen etenemistä.

      - Ajoneuvolla suojatietä lähestyttäessä on noudatettava erityistä varovaisuutta ja ajettava sellaisella nopeudella, että ajoneuvon voi tarvittaessa pysäyttää ennen suojatietä.

      - Jalankulkijalle, joka on suojatiellä tai valmistautuu menemään sille, on annettava esteetön kulku.

      - Ajoneuvolla käännyttäessä on väistettävä risteävää tietä ylittävää jalankulkijaa, polkupyöräilijää ja mopoilijaa.

      - Ajoneuvolla käännyttäessä on väistettävä ajorataa tai piennarta käyttävää jalankulkijaa, polkupyöräilijää ja mopoilijaa ajoradalta poistuttaessa.

      - Ajoneuvolla käännyttäessä on väistettävä tietä ylittävää jalankulkijaa, polkupyöräilijää ja mopoilijaa poistuttaessa liikenneympyrästä.

      - Ajoneuvolla on aina väistettävä jalkakäytävää tai pyörätietä käyttävää jalankulkijaa, pyöräilijää tai mopoilijaa ylitettäessä jalkakäytävää tai pyörätietä.

      - Ajoneuvolla ajettaessa on annettava jalankulkijalle, pyöräilijälle ja tienkäyttäjän kuljettamalle eläimelle turvallinen tila tiellä.

      - Polkupyöräilijä saa ohittaa muun ajoneuvon kuin polkupyörän oikealta.

      - Ajettaessa ajoneuvolla liikennemerkillä osoitetulla pyöräkadulla on polkupyöräilijälle annettava esteetön kulku. Ajonopeus on sovitettava pyöräilyn mukaiseksi.

      - Yksisuuntaisella tiellä voi polkupyöräliikenne olla sallittu molempiin suuntiin.

      Lisääkin löytyy tieliikennelaista.

      • Anonyymi

      • Anonyymi

        Ja kukaan ei noita pykäliä tiedä tai tunne, ellei muun hallituksen esityksiin uudeksi tieliikennelaiksi hirttäytynyt, niitä oman pään tuotoksensa lisäksi lähes joka avaukseen kopioisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kukaan ei noita pykäliä tiedä tai tunne, ellei muun hallituksen esityksiin uudeksi tieliikennelaiksi hirttäytynyt, niitä oman pään tuotoksensa lisäksi lähes joka avaukseen kopioisi.

        Suomen lait koskeva kaikkia Suomessa asuvia ja oleskelevia.


    • Anonyymi

      Lapset saisivat olla vielä kotona tuohon aikaan?💋

      • Anonyymi

        Ja jos eivät ole niin sitten saa ajaa niiden päälle.


    • Anonyymi

      Media on totisesti hirttäytynyt tuollaiseen ärsyttävään kerronta tpaan, jossa aina pitää olla tuo epäillään turhake loru matkassa.
      Siksipä referoin taas tämänkin kjutun kansanomaiselle kielelle:
      --- Herttoniemessä tapahtui keskiviikkona 17. tammikuuta törkeä liikenneturman aiheuttaminen. Poliisi pyytää auton kuljettajaa ja mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittautumaan.
      Poliisi kertoo kuljettajan törmänneen valkoisella paketti- tai tila-autolla lapseen, joka oli ylittämässä suojatietä. Rikos tapahtui Herttoniemessä Linnanrakentajantiellä noin kello 8.10. Tarkka paikka oli Kerttulinkujan kohdalla.
      Lapsi kaatui törmäyksen voimasta maahan ja raahautui auton mukana. Hän loukkaantui tilanteessa, mutta pystyi poistumaan paikalta ilman apuvoimia.

      Tapaus on pääosaltaan selvä ja sitä on lapsen kertoman mukaan uskominen. Pakko myös uskoa, että kyseisen mallinen auto on törmännyt suojatiellä, joten epäilyksille ei ole mitään sijaa, ei myöskään vaarantamiselle. Miksi siis hoke aina tuota samaa mantraa ? Eikö muunlainen kerronta muka ole sananvapauden mukaista, niinkuin referaatissani tuon julki. ? On varmasti, mutta kun tämä luutunut muoti tapa istuu lujassa ja vain harva osaa tai uskaltaa muulla tavoin kertoa. Olisihan se nyt uhrillekin mieluisampaa, kun päälle ajajaa tituleerattaisiin edes tekijä nimikkeellä. Tässä sen näkee hyvin tämä oikeuslaitoksen mädännäisyyden, johon vertailukohdaksi sopii otaa suomen rajaturvallisuus. Tehdään muka aitaa, ettei Venäjältä pääsisi laittomia maahantulijoita suomen puolelle, mutta siitä huolimatta otetaan kiltisti kaikki sisään ja vieään hellään huomaan lämpöiseen vastaanotto keskukseen ja masuun lämmintä safkaa. Nythän on sotatilanne ja nämä tulijat pitää rinnastaa vihollisiksi, joita ei saa päästää rajan yli. Kuitenkin media lässyttää tulijoita toteamuksin; "heitä epäillään laittomasta maahan tulosta!" Kylä Halla-Aho on se oikea presidentti, jota kannattaa äänestää, kuka ei ole sitä vielä tehnyt.

      • Anonyymi

        Ei media ole sinun tapaasi hirttäytynyt mihinkään vaan uutisoi asian ja tapahtuman juuri niin kuin pitääkin, sortumatta tapaasi vanhaan luutuneeseen muotiin joka ei millään tavoin edusta tätä päivää.
        Tapauksessa ei ole mitään selvää tai selvyyttä tapahtuman suhteen ennen kuin poliisi on asian selvittänyt, syyttäjä harkinnut syyttääkö tapahtumasta ketään ja oikeus lopulta selvitysten valossa tutkinut ja päättänyt, että mitä on tosiasiassa tapahtunut ja onko joku johonkin lainvastaisuuteen syyllistynyt vai ei.
        Sinä elät 80 vuotta jälkijunassa kun kuvittelet, että Venäjä ja Suomi olisi vielä sodassa keskenään. Eikä niitä viimeisiä loikkareita ole rajan yli päästetty kun ne on salaa rajan yli tänne tulleet.
        Halla-Aho on maahanmuutto ja rajajutuissa presidentti ehdokasporukan viisain henkilö, vaikka presidenttiainesta hänessä ei valitettavasti olekaan, eikä Jussista, ainakaan tällä kertaa presidenttiä tule.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe