Kotka Mainittu IS

Anonyymi-ap

Kotka sai taas kunniaa, kun Is kertoi missä köyhät asuvat. Kotkalaisista lähes 20% on köyhiä? Ja päättäjät hassaavat rahoja tapahtuma Areenaan ja toivotataan toivotaan akkutehtaan pohjiin?

17

345

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyhtään puolella on jovist paljon rikkaampana.

    • Anonyymi

      Kiinalaiset sanoivat että mihinkä mentäis ja paskattais meri, ku omat vedet on jo myrkkyjä täynnä. Ne katto että Pyhäjoen Hanhikivelle, mutta se olikin jo Putinin poikien korkkaama, tulivat sitten toisten pösilöitten alueelle ja nyt täällä nämä vähä-älyiset iloitsee ja kalttaa metsät sileiksi näille rosvoille.

    • Anonyymi

      Viherpunikkihallinto kerää Suomen korkeinta kuntaveroa, niin varmasti hyvätuloiset pysyy muualla.

      • Anonyymi

        Varoisin kyllä persu politiikkaa täällä Kotkassa. Ottaaisi mielellään köyhiltä ja antaisi rikkaille. Ei persut ole työväen puolue


    • Anonyymi

      Alueen kovin syöpä on Cursor, joka tuhoaa koko seutukunnan, rahaa syydetään kankkulan kaivoon. Vai onko jollakin, joku näyttö cursorilta, mikä on tuonut huomattavasti työtä tai rahaa alueelle?

      • Anonyymi

        Kannattaa käyttää kauppoja mitkä on vähän kuin sivummalla ja niin työllistää myyjiä. Eikä mihinkään huivipää ruokaan rahaa antaa nehän täällä lypsää.


    • Anonyymi

      Sinun ei auta muuta kuin pakata Lidlin muovikassiin omaisuutesi ja muuttaa unelmiesi Helsinkiin , sinne kaikki muutkin luuserit siirtävät loistavat geeninsä.

      • Anonyymi

        Tuliko tämä viesti suoraan kaupunginjohtajan näppäimiltä ? Kotka on jälkeenjääneiden onnela. Ei silloin kaupungin johdolta vaadita paljoakaan.


      • Anonyymi

        Taisi olla Cursorin suojatyöpaikka tehtaalta, tämä kommentti. Yksi tuotantolaitos tms. Jonka Cursor on tuonut paikkakunnalle, ei riitä kebab ravintola tai kampaamo vastaukseksi. Jotain mitä työllisyyttä tai rahaa tuottavaa on saanut aikaiseksi. Ei taida vastauksia tulla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taisi olla Cursorin suojatyöpaikka tehtaalta, tämä kommentti. Yksi tuotantolaitos tms. Jonka Cursor on tuonut paikkakunnalle, ei riitä kebab ravintola tai kampaamo vastaukseksi. Jotain mitä työllisyyttä tai rahaa tuottavaa on saanut aikaiseksi. Ei taida vastauksia tulla?

        Helppohan se on muilta vaatia, mutta laitapa lista omista saavutuksistasi?


      • Anonyymi

        Lappeenrannassa on venäjän kielinen koulu ja siellä voi toteuttaa itseään syödä venäläisten myymään hylkeen lihaa. Tollot huijattavissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helppohan se on muilta vaatia, mutta laitapa lista omista saavutuksistasi?

        Tulen toimeen työlläni ja maksan veroni, on mökki ja vene velattomina. Mutta mitäs ne Cursorin tuomat hyödyt on, muuta kuin suojatyöpaikkoja omaan pajaan?


    • Anonyymi

      Onnibus ja kintut kuljettavat sinne ryppyreiän Helsinkiin, ei muuta kuin menoksi! Eläpä siellä muutama vuosikymmen niin opit millainen paratiisi Kotkansaari on elää.

      • Anonyymi

        Luonnosta saa ruokaa kannattaa viljellä kasvattaa purkittaa säilöä ja kalastaa paitsi ei tietysti kemikaali vesistä. Paitsi Kymijoki puhtain kaikista tuoretta kalaa


    • Anonyymi

      Cursorin pellet sirkustaan pyörittää se vaan ahneita alueen kyykyttäviä työnantajia hyödyttää / Miten kehtaatte syöttää valheita yltänään? Eräälläkin videoilla kehuu ylväästi itseään ja paikallisen konepajan machokävelevää johtajaa joka toteaa heti alkuun ettei eihän alueen huonoissa tilastoissa mitään perää olla voi sillä Kotkassa vain hyvää työilmapiiriä on ja sitten taas vedätys rauhas jatkua voi kun ongelmat maton alle lakaistaan eikä työvoimapulaa tarvitse kärsiä alueen huonon maineen vuoksi / Samaan aikaa häiriköt nauttii näiden toimijoiden suojelua ja muiden savustus ulos sallitaan eikä mitään ongelmaa oo koskaan ollut / On touhu tunteetont egonpullistelua ja vain tuotto tärkeet hupiukoille on! Missä Cursorin tunteet on ja vieläkö pullistelu jatkua voi eikö ois vastuunkannon aika jo? Mainittakoon että apinoiden pullistelusta mennyt jo uskottavuus mut tyhmät uskoo ja vahingot tietenkin veronmaksajien hoidettavaks aikanaan kalleimman jälkeen koituu ja kymsotes hoitoon pääsy mahdottomuus kun on jonoo ja määrärahat loppu vain kusetuspillereitään hoidoksi tarjoavat ja siinä sitä elinvoimaa on kun on ikuisesti työkyky alueen orjatöis huonos työilmapiiris alentunut sitten ulos heitetty kuin käytetty rukkanen tarpeeton / mut tärkeint lie tyhjän pullistelu näyttämisenhalu / luulin että tosissaan laitatte alueen asioita kuntoon mutta oottekin vain huomionkipeitä Elviksiä eikä lääkkeeksi auta akkutehdas tai muu kun koko alue tuhoon tuomittu nykytilas on / Missä aito toimija joka pistää hommat kuntoon eikä peittele ongelmia tyhjää jauhaen/kehuen? Soitettava Varmaan mikä mun hakemuksen tilanne on? Onko teiltä jo rahat loppu vai väittikö mädän cursorin tai rikkinäisen kymsoten kätyrit mua terveeks korruptiossaan vai missä mättää? Kuka kantaa vastuun?!?!?!

    • Anonyymi

      Vastavirtaan soutaminenkin käy voimille... aina palaa lähtöpaskaan eikä pääse edes rikkaampaan Kouvostoliittoon

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      320
      3283
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      203
      2667
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      141
      2473
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      109
      1985
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      15
      1972
    6. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      44
      1632
    7. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      19
      1481
    8. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      10
      1406
    9. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      121
      1248
    10. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      246
      1201
    Aihe