Kotka Mainittu IS

Anonyymi-ap

Kotka sai taas kunniaa, kun Is kertoi missä köyhät asuvat. Kotkalaisista lähes 20% on köyhiä? Ja päättäjät hassaavat rahoja tapahtuma Areenaan ja toivotataan toivotaan akkutehtaan pohjiin?

17

339

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pyhtään puolella on jovist paljon rikkaampana.

    • Anonyymi

      Kiinalaiset sanoivat että mihinkä mentäis ja paskattais meri, ku omat vedet on jo myrkkyjä täynnä. Ne katto että Pyhäjoen Hanhikivelle, mutta se olikin jo Putinin poikien korkkaama, tulivat sitten toisten pösilöitten alueelle ja nyt täällä nämä vähä-älyiset iloitsee ja kalttaa metsät sileiksi näille rosvoille.

    • Anonyymi

      Viherpunikkihallinto kerää Suomen korkeinta kuntaveroa, niin varmasti hyvätuloiset pysyy muualla.

      • Anonyymi

        Varoisin kyllä persu politiikkaa täällä Kotkassa. Ottaaisi mielellään köyhiltä ja antaisi rikkaille. Ei persut ole työväen puolue


    • Anonyymi

      Alueen kovin syöpä on Cursor, joka tuhoaa koko seutukunnan, rahaa syydetään kankkulan kaivoon. Vai onko jollakin, joku näyttö cursorilta, mikä on tuonut huomattavasti työtä tai rahaa alueelle?

      • Anonyymi

        Kannattaa käyttää kauppoja mitkä on vähän kuin sivummalla ja niin työllistää myyjiä. Eikä mihinkään huivipää ruokaan rahaa antaa nehän täällä lypsää.


    • Anonyymi

      Sinun ei auta muuta kuin pakata Lidlin muovikassiin omaisuutesi ja muuttaa unelmiesi Helsinkiin , sinne kaikki muutkin luuserit siirtävät loistavat geeninsä.

      • Anonyymi

        Tuliko tämä viesti suoraan kaupunginjohtajan näppäimiltä ? Kotka on jälkeenjääneiden onnela. Ei silloin kaupungin johdolta vaadita paljoakaan.


      • Anonyymi

        Taisi olla Cursorin suojatyöpaikka tehtaalta, tämä kommentti. Yksi tuotantolaitos tms. Jonka Cursor on tuonut paikkakunnalle, ei riitä kebab ravintola tai kampaamo vastaukseksi. Jotain mitä työllisyyttä tai rahaa tuottavaa on saanut aikaiseksi. Ei taida vastauksia tulla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taisi olla Cursorin suojatyöpaikka tehtaalta, tämä kommentti. Yksi tuotantolaitos tms. Jonka Cursor on tuonut paikkakunnalle, ei riitä kebab ravintola tai kampaamo vastaukseksi. Jotain mitä työllisyyttä tai rahaa tuottavaa on saanut aikaiseksi. Ei taida vastauksia tulla?

        Helppohan se on muilta vaatia, mutta laitapa lista omista saavutuksistasi?


      • Anonyymi

        Lappeenrannassa on venäjän kielinen koulu ja siellä voi toteuttaa itseään syödä venäläisten myymään hylkeen lihaa. Tollot huijattavissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helppohan se on muilta vaatia, mutta laitapa lista omista saavutuksistasi?

        Tulen toimeen työlläni ja maksan veroni, on mökki ja vene velattomina. Mutta mitäs ne Cursorin tuomat hyödyt on, muuta kuin suojatyöpaikkoja omaan pajaan?


    • Anonyymi

      Onnibus ja kintut kuljettavat sinne ryppyreiän Helsinkiin, ei muuta kuin menoksi! Eläpä siellä muutama vuosikymmen niin opit millainen paratiisi Kotkansaari on elää.

      • Anonyymi

        Luonnosta saa ruokaa kannattaa viljellä kasvattaa purkittaa säilöä ja kalastaa paitsi ei tietysti kemikaali vesistä. Paitsi Kymijoki puhtain kaikista tuoretta kalaa


    • Anonyymi

      Cursorin pellet sirkustaan pyörittää se vaan ahneita alueen kyykyttäviä työnantajia hyödyttää / Miten kehtaatte syöttää valheita yltänään? Eräälläkin videoilla kehuu ylväästi itseään ja paikallisen konepajan machokävelevää johtajaa joka toteaa heti alkuun ettei eihän alueen huonoissa tilastoissa mitään perää olla voi sillä Kotkassa vain hyvää työilmapiiriä on ja sitten taas vedätys rauhas jatkua voi kun ongelmat maton alle lakaistaan eikä työvoimapulaa tarvitse kärsiä alueen huonon maineen vuoksi / Samaan aikaa häiriköt nauttii näiden toimijoiden suojelua ja muiden savustus ulos sallitaan eikä mitään ongelmaa oo koskaan ollut / On touhu tunteetont egonpullistelua ja vain tuotto tärkeet hupiukoille on! Missä Cursorin tunteet on ja vieläkö pullistelu jatkua voi eikö ois vastuunkannon aika jo? Mainittakoon että apinoiden pullistelusta mennyt jo uskottavuus mut tyhmät uskoo ja vahingot tietenkin veronmaksajien hoidettavaks aikanaan kalleimman jälkeen koituu ja kymsotes hoitoon pääsy mahdottomuus kun on jonoo ja määrärahat loppu vain kusetuspillereitään hoidoksi tarjoavat ja siinä sitä elinvoimaa on kun on ikuisesti työkyky alueen orjatöis huonos työilmapiiris alentunut sitten ulos heitetty kuin käytetty rukkanen tarpeeton / mut tärkeint lie tyhjän pullistelu näyttämisenhalu / luulin että tosissaan laitatte alueen asioita kuntoon mutta oottekin vain huomionkipeitä Elviksiä eikä lääkkeeksi auta akkutehdas tai muu kun koko alue tuhoon tuomittu nykytilas on / Missä aito toimija joka pistää hommat kuntoon eikä peittele ongelmia tyhjää jauhaen/kehuen? Soitettava Varmaan mikä mun hakemuksen tilanne on? Onko teiltä jo rahat loppu vai väittikö mädän cursorin tai rikkinäisen kymsoten kätyrit mua terveeks korruptiossaan vai missä mättää? Kuka kantaa vastuun?!?!?!

    • Anonyymi

      Vastavirtaan soutaminenkin käy voimille... aina palaa lähtöpaskaan eikä pääse edes rikkaampaan Kouvostoliittoon

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ole rohkeampi kuin koskaan

      ja kerro tähän suoraan kaivattusi nimi
      Ikävä
      123
      2697
    2. Oulussa puukotettu lasta

      Onko perussuomalaiset huolissaan julkisten tilojen turvallisuudesta. Miten sisäministeri Rantanen suhtautuu lapsiin kohd
      Perussuomalaiset
      454
      1936
    3. Milloin olet viimeksi nähnyt

      Kaivattusi ja missä? Onko ikävä vastaa rehellisesti.
      Ikävä
      118
      1741
    4. Nyt pärähtää - Uusi lavatanssiohjelma starttaa tv:ssä!

      Oletko toivonut lavatanssiohjelmaa televisioon? Puoli seiskan kesäilta tuo lavatanssit suomalaisiin koteihin. Juontajin
      Tv-sarjat
      35
      1635
    5. Kokki Akseli Herlevin ex-rakas Emmi Suuronen kisasi Diilissä - Nyt Selviytyjissä: "Vaikka olen..."

      Emmi Suuronen ja Akseli Herlevi ovat ex-pariskunta. Nyt Emmi nähdään taas tosi-tv-ohjelmassa. Takana on jo Diili ja mis
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1469
    6. Mitä tekisit jos

      täällä ois viesti sulle, otsikossa sun etunimi ? Ja viestissä sanotaan "minä rakastan sua" ja allekirjoituksena kaiva
      Ikävä
      91
      1453
    7. Onpas punavihreät taas ärhäkkäinä

      😺 Ihan tuntuu kuin syyttäisitte meikäläisiä/meikäläistä Oulun puukotuksesta. Tapaus on hyvin ikävä ja tuomittava. En
      Luterilaisuus
      353
      1391
    8. Ääripersu puukotti taas.

      Kamalaksi on mennyt. Persut ammuskelee ja puukko heiluu..
      Oulu
      209
      1221
    9. Miten ihmeessä

      on kaksi niin samanlaista. Älä ymmärrä väärin, en yritä mitenkään itseäni ylentää mutta eiköhän me jollakin radioaallol
      Ikävä
      53
      1169
    10. Hauskaakin jopa...

      Että moni nainen olettaa, että kyse on vaan siitä kaanustinloukusta, kun mies jotain ehdottaa. 😄 Ja miettiikö monikaan
      Sinkut
      225
      1081
    Aihe