Presidentin vaalit toiselle kierrokselle menevät

Anonyymi-ap

Veikkaan Haavistoa ja Stubia toiselle kierrokselle menevät

83

693

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ylen Suuri vaalikeskustelu ei Iltasanomille käy, väärin kysytty

      2 miljoonan Jööran Stubiltakaan ei olisi saanut kysyä mitä Suomessa nyt tapahtuu ja mikä puhuttaa sekä kummastuttaa . Ehdokkailta kysyttiin muuan muassa sopeuttamisesta ja arasta työmarkkinatilanteesta. Ei olisi saanut kysyä.

      https://pakollisetmeemit.com/wp-content/uploads/2023/06/Politics_2085.png

      Reuters-instituutti: Yle on Suomen luotetuin uutismedia

      Luottamus Ylen uutisiin on pysynyt korkeana. 84 prosenttia suomalaisista sanoo luottavansa Ylen uutisiin. Meille Perss se ei käy

    • Anonyymi

      Harvinaisen trumpmaista ja likaista on vaalien alla peli ja kampanja kyllä ollut. Varsinkin vihreiden ja Yleisradion taholta. Todella vastenmielistä mustamaalaamista ollut. Taitavat olla aikamoisessa paniikissa sen suhteen ettei Pekka pääsekään toiselle kierrokselle vaan sinne menee PS:n Halla-aho?

      • Anonyymi

        No jaa. Mitä tohon nyt sanoisi. os Pekka ja Jussi pääsevät toiselle kierrokselle, niin tulee kova kamppailu. Jussi saa pistää parastaan ,sillä on se Pekka niin valmis sana nikkari, jos mieli Pekan voittaa


      • Anonyymi

        Yle antoi ohjeita taktiseen äänestämiseen. Siis todella demokraattista. Miettikää nyt joku vasemmistoliittolainen tai demari äänestämässä "köyhät kyykkyyn" -Stubbia :-(


      • Anonyymi

        Yle on suorastaan nuollut Stubbia. Jännä että vassari media rummuttaa näin paljon oikestolaista


    • Anonyymi

      En vieläkään tiedä mitä pitäis äänestää. Olisiko syytä jättää menemättä äänestämään,ettei tulisi tehtyä virhettä.

      • Anonyymi

        Kyllä


    • Anonyymi

      Stubb ja Halla-aho.

      Naisista paras on Essayah. Kristilliset arvot ovat paremmat kuin sosialistiset. Sosialismi on historiaa. Kristinusko ja lähimmäisistä välittäminen ovat tätä päivää ja tulevaisuutta. Suomalaisista vielä 2/3 kuuluu kirkkoon. Kirkon diakonia tekee hyvää työtä. Sosialistien ay.-liike musertaa Suomen hyvinvointia joka päivä.

      • Anonyymi

        Millä lailla kirkon diakonia tekee hyvää työtä. En ole kuullut mitään että avustaisi pulaan joutunutta. Se ei auta mitään että sanotaan vain että kyllä se tästä vielä hyväksi muuttuu. . Ay liike sentään yrittää ehkäistä köyhyyttä


    • Anonyymi

      Halla-Aho 😊

      • Anonyymi

        Ennakko äänten mukaan Halla-aho ei ole menossa toiselle kierrokselle.


    • Anonyymi

      Stubb ja Halla-aho toiselle kierrokselle. Varsinkin SDP:n Mama Afrikan elitistinen ja norsuuluutornimainen esiintyminen aiheutti kamalaa myötähäpeää.

      • Anonyymi

        Kyllä, naurettavia juttuja, aivan kuin Suomen ulkomaille syytämillä rahoilla olisi minkäänasteista merkitystä. Kunnon leikkauksia vaan, kiitos.


    • Anonyymi

      Aina on sanottu että pitää äänestää hyvien arvojen puolesta,onko perhearvot nyt äänestäjillä kohdillaan?olkaapa rehellisiä itsellenne! Eikö ne arvot ole tärkeimpiä ihmisen jatkon ja tulevaisuuden kannalta.täh?

    • Anonyymi

      No, yleensähän ne pääsevät valtaan jotka ovat eniten töpeksineet, kuka jaksaisi listata niin nähtäisi voittaja. Aloitukseksi voisi laittaa Stubbin miljoonarahastukset ja pääministeriajan töppäilyt ja Haaviston pakolaispolitiikka ja terroristien perheiden tuominen salaa Suomeen. Halla-aho taas haluaa köyhät kyykkyyn ja vastustaa kaikkea, mikä ei mene rikkaille.

    • Anonyymi

      Kakkoskierroksella ääni Stubbille niin saadaan maalle johtaja joka vastaehdokkaaseen verrattuna normaali.

    • Anonyymi

      Kyllähän se monelle tulee tyhjyyden tunne ja pettymys,kun oma ehdokas ei päässyt toiselle kierrokselle.

    • Anonyymi

      Oikein veikkasit.

    • Anonyymi

      No nyt on ihan selvää mihin seuraava ääni menee ja se on oikeiston edustajalle tietenkin.

    • Anonyymi

      Sheikki Laakso kertoo äänestävänsä Haavistoa toisella kierroksella.

      • Anonyymi

        Niin . Moni asettuu Haaviston puolelle perussuomalaisista ja muistakin puolueista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin . Moni asettuu Haaviston puolelle perussuomalaisista ja muistakin puolueista

        Niinhän sitä luulisi, että yhtäkkiä oikeistosta löytyisi tukea massoittain vihervasemmiston edustajalle...huutonaurua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän sitä luulisi, että yhtäkkiä oikeistosta löytyisi tukea massoittain vihervasemmiston edustajalle...huutonaurua

        Stubb on niin vihattu ja vastenmielinen feodalisti monen halla-aho äänestäneen keskuudessa että valinta tulee olemaan vaikea. Voipi olla että jää koko äänestys väliin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stubb on niin vihattu ja vastenmielinen feodalisti monen halla-aho äänestäneen keskuudessa että valinta tulee olemaan vaikea. Voipi olla että jää koko äänestys väliin.

        *federalisti* (pirun automaattinen tekstinsyöttö) Tosin voi se kyllä poroporvarina myös tuo feodalismiakin kannattaa, kuka tietää?


      • Anonyymi

        Uskon, että moni muukin menee ylioppilaan taakse.


    • Anonyymi

      Perussuomalaisissa ei hyväksytä, että perussuomalaiset ovat kokoomuksen juoksupoikia, vaikka stubi yrittää houkutella perussuomalaisia puolelleen kehumalla meitä. Siihen lankaan emme mene. Jätämme kyllä äänestämättä kakkos kierroksella.

    • Anonyymi

      Totuus vaaleista?
      "Suomen presidentinvaalit 2024 on illuusio demokratiasta"
      https://www.tampereensanomat.fi/uutiset.html?232663

    • Anonyymi

      Stubbi voittaa 60 vs 40 kuten odotettua.

    • Anonyymi

      presidentiksi, niin mitä se kertoo suomalaisista? Sen, että täällä on yllättävän paljon huijattavia ihmisiä. Miten he eivät näe, millainen Stubb oikeasti on??

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ratkaisevimmat pointit ehdokkaista käsitteän vaalien II kierros

      Suomalaiset käyttäkää järkeä ja lukekaa tämä kirjoitus

      Konkreettisuus 2024 on Suomen presidentinvaaleissa avainsana.

      Jos ajatellaan kaikessa rauhassa ja katsotaan yksityiskohtia, siis kuka on Suomea ajatellen se paras ehdokas näissä vaaleissa, se on:

      EHDOKAS HAAVISTO (1)

      Pekka Haaviston konkreettinen meriittilista.

      - Akateemisen tasapainoisen kodin kasvatti
      - Yleissivistynyt ylioppilas
      - henkinen tasapaino
      - ansioitunut toiminta kansainvälisissä tehtävissä
      - Suomen ulkoministeri 2019–2023
      - Kehitys ja omistajaohjausministeri 2013–2014
      - Kansainvälinen ETMU tunnustuspalkinto 2015
      - Suomen leijona suurristi 2022 kunniamerkki
      - Sotilasansiomitali 2008
      - Kunnialegioonan ritarimerkki (Ranska) 2019

      Käytännön karkeistettuna. Pekka Haavisto on järkevin valinta Suomen presidentiksi 2024. Miksi:

      Suomen presidentiltä odotetaan diplomaattisuutta sekä rauhanoloista suhtautumista asioihin. Maailma on muuttunut ja Suomen on osattava vastata muuttuviin tilanteisiin.
      Pekka Haavisto täyttää kaikki vaatimukset viran hoitamisessa. Hän on henkisiltä ominaisuuksilta se parempi vaihtoehto ehdokkaista. Hän maksaa veronsa suomeen ja on osoittautunut nuhteettomaksi suomen kansalaiseksi. Ikä on pelkkiä numeroita mutta on vahva näyttö kokemuksesta ja tietotaidosta.
      Huomioitavaa lisäksi seksuaalinen suuntautuminen ei ole este eikä häpeä presidentin viran hoitamisessa. Maailmalla on runsaasti esimerkkejä esim Latvia kuinka miespari hoitaa tehtäviään vallan kahvassa erittäin loistavasti ja vielä paremmin. Pekka Haavisto on ainakin ollut rehellinen päinvastoin kuin vastaehdokas.

      Äänet siis Pekka Haavistolle !

    • Anonyymi

      EHDOKAS STUBB

      Ehdokas Stubb on maksanut “satu-selittely” mainoksistaan tv:ssä ja lehdissä mutta verkko on oikaissut saman tien alas miehen haihattelut.

      Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

      Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

      Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.

      Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

      Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.

      Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

      Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.

      Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

      Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

      Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

      Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

      Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

      Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria

      Kunniaton mies Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

      Tänään Stubb on aikuinen vai onko?

      “ei koira karvoistaan eroon pääse” sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

      “Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.

      Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan. “

      Suomen kohtalo olisi uhattuna välittömästi jos Stubb valittaisiin vahingossa presidentiksi.

      Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta.

      Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät. Stubbin kaikkien rikosten valottaminen saattaisi olla tämänkin aiheen kirsikka kakkuun.

      Suomalaiset lukekaa ajatuksella tämä kirjoitus

      • Anonyymi

        Mitä väliä, periaatteessa en äänestä ikinä vihevasemmistosta ketään, koska siellä ei ymmärretä talousasioista yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä väliä, periaatteessa en äänestä ikinä vihevasemmistosta ketään, koska siellä ei ymmärretä talousasioista yhtään mitään.

        No eipä noi kapitalistitkaan näytä ymmärtävän talousasiota, kun konkursseja on aivan valtavasti. Sitä pitää vain olla mersut pihassa ja hienot veneet talosta puhumattakaan. Monet kapitalistit elävät yli varojensa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No eipä noi kapitalistitkaan näytä ymmärtävän talousasiota, kun konkursseja on aivan valtavasti. Sitä pitää vain olla mersut pihassa ja hienot veneet talosta puhumattakaan. Monet kapitalistit elävät yli varojensa.

        Sehän se köyhää kateellista inhottaa. No Suomessa on syytä tehdä uudistuksia, jotta saadaan talouskasvua kunnolla. Kilpailukyky kuntoon. Näihin talkoisiin osallistuu joka ikinen, halusi tai ei, tavalla tai toisella. Kannattaako vihervasemmiston puoli tälläisiä....no ei tietenkään, eli ääntä oikealle. Tuulet käy oikealta, alkaa massat tajuamaan, että muutoksia tarvitaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän se köyhää kateellista inhottaa. No Suomessa on syytä tehdä uudistuksia, jotta saadaan talouskasvua kunnolla. Kilpailukyky kuntoon. Näihin talkoisiin osallistuu joka ikinen, halusi tai ei, tavalla tai toisella. Kannattaako vihervasemmiston puoli tälläisiä....no ei tietenkään, eli ääntä oikealle. Tuulet käy oikealta, alkaa massat tajuamaan, että muutoksia tarvitaan.

        Näin se on, massat alkavat tajuamaan muutoksen tarpeen, vapaa markkinatalous on osoittanut toimimattomuutensa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuon kaiken kirjoituksen minä uskon todeksi. Tälläisestä miehestä ei saa koskaan tehdä suomelle presidenttiä.


      • Anonyymi

        Yrität siis kuitenkin käyttää jonkun muun järkeä?
        Ei kovin vakuuttavaa.


    • Anonyymi

      Kuin valitisi ruton ja koleran väliltä. Mutta yksi asia on varma: isänmaa ei saa hyvää presidenttiä tai valtiomiestä kummastakaan näistä.

      • Anonyymi

        Mikä sinun isänmaasi on?


    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Media tehnyt stubbista jo presidentin aikoja sitten

    • Anonyymi

      Kuinka paljon maksaa viisi mottia priimaa suomalaista koivuklapia, uutisankkuri Jan Andersson kysyi.

      Stubb vaikutti hämmentyneeltä.

      Haavisto arvioi hinnaksi 400 euroa. Stubb arvioi 22 euroa.

      – 22 mitä? Andersson kysyi.

      – No ei ole ruplia, vaan euroja, Stubb vastasi.

      – 22 euroa, viisi mottia... 22 euroa? No se on nyt siinä, toimittaja Andersson kuittasi.

      Oikea hinta viidelle motille klapeja on 375 euroa.

      • Anonyymi

        Stuppelo on tavallisen ihmisen arjesta kaukana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stuppelo on tavallisen ihmisen arjesta kaukana.

        Niin, presidentin kuuluukin olla kiinnostunut aivan muista asioista.


      • Anonyymi

        Jos Stubbelolla oli halkoja myynnissä, niin ilmeisesti möisi hintaan 4,40 euroa koivuklapia motilta. Kun arvio 5 mottia hinnaksi 22 euroa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, presidentin kuuluukin olla kiinnostunut aivan muista asioista.

        Kyllä kamppanjatiimin olisi ollut hyvä sivistää Stubbeloa ennen kuin pressa kisa alkaakaan ,että ei arviosi klapien eikä muidenkaan perus tarpeiden hinnan pieleen.


      • Anonyymi

        Oliskin aika mahtavan suomalaista jos presidenttikisa ratkeaisi puun mottihintaan! Heh.


    • Anonyymi

      Suomi on meidän kaikkien arvoinen."
      Ehdottomasti minunkin lappuun 10.

    • Anonyymi

      juho fani kehoittaa :ääni putterille

    • Anonyymi

      Ei saa koskea Juhoon.

      • Anonyymi

        Niin. On hän ainut kansanedustaja Kotkasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin. On hän ainut kansanedustaja Kotkasta.

        Ja koko etelä-Kymenlaaksosta!


    • Anonyymi

      Yksi asia on varma: sunnuntaina Suomi saa huonon presidentin: valinta on kuin ruton ja koleran väliltä näiden kahden taaperon kanssa.

      • Anonyymi

        Presidentti on vain presidentti, jos ja kun Stubb voittaa niin kuuden vuoden kuluttua katsotaan uudestaan.
        Isompi ongelma yhteiskunnalle on Teollisuusliitto/Aalto ja AKT/Kokko, maailma muuttuu ja valitettavasti tulevaisuus Suomelle on synkkä.


      • Anonyymi

        Turha sinun on olla katkera jos oma ehdokkaasi osoittautui suutariksi. Demokratia puhuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Presidentti on vain presidentti, jos ja kun Stubb voittaa niin kuuden vuoden kuluttua katsotaan uudestaan.
        Isompi ongelma yhteiskunnalle on Teollisuusliitto/Aalto ja AKT/Kokko, maailma muuttuu ja valitettavasti tulevaisuus Suomelle on synkkä.

        Juuri näin, en muista ikinä nähneeni näin vastuutonta lakkoilua, ajassa, missä ei pitäisi lakkoilla yhtään. Moni jää vielä työttömäksi näiden ay vallantaisteluiden takia. Yksilö tarvitsee työtä, ei aayytä.


      • Anonyymi

        Kiusaavatko toiset äänestäjät sinua?


    • Anonyymi

      Stubb ärsyttää olemuksellaan, pitäskö jaksaa kattoa sitä 6v. Eihän tuo ole yhtään perillä normi suomalaisista.

      • Anonyymi

        Mullakin pasahti mieleen,kun olen aina äänestänyt kokoomusta, vaikka olen ollut pelkkä tuunari. Nyt vasta tajuan että olen sahannut omaa oksaani ja olis ollut paljon parempi äänestää pelkkiä tuunareiden puolueta. Katsos viisaus tulee iän myötä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mullakin pasahti mieleen,kun olen aina äänestänyt kokoomusta, vaikka olen ollut pelkkä tuunari. Nyt vasta tajuan että olen sahannut omaa oksaani ja olis ollut paljon parempi äänestää pelkkiä tuunareiden puolueta. Katsos viisaus tulee iän myötä.

        Mutta joskus ikä tulee yksin.


      • Anonyymi

        Kuha on perillä ulkopolitiikasta, normi suomalaiset on siitä ihan pihalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mullakin pasahti mieleen,kun olen aina äänestänyt kokoomusta, vaikka olen ollut pelkkä tuunari. Nyt vasta tajuan että olen sahannut omaa oksaani ja olis ollut paljon parempi äänestää pelkkiä tuunareiden puolueta. Katsos viisaus tulee iän myötä.

        Duunarin etu on talouskasvussa oleva Suomi. Tämähän tarkoittaa kilpailukyvyn ja työn tuottavuuden kunnossaoloa.


    • Anonyymi

      Sunnuntaina ainakin lähtee ääni rauhan miehelle 🔟💙🤍
      Go Pekka 💓❣️

    • Anonyymi

      Tulipahan äänestettyä ennakkon ja järjellä. Lappuun tuli numero 10

    • Anonyymi

      s nyt sulkee tunteet pois kokonaan ja katsoo tenttejä joissa on kysytty todella vaikeitakin kysymyksiä ja katsoo kumpi pysyy rauhallisena ja analyyttisenä niin se on Haavisto ja se on fakta. Arvostan enemmän sitä taitoa ja sitä että osaa hallita itseään eikä ala selittelemään nauraen. Se on jotain minkä oon oppinu aikoinaan että tiukassa paikassa on hyvä pysyä järki päässä. Se luo jo rauhaa että ei lähde tunne edellä asioihin. Vaikka politiikka herättää tunteita ihmisissä niin olisi hyvä säilyttää loogisuus.

    • Anonyymi

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/anttimulari/195956-alexander-stubb-mies-joka-ei-osaa-havita/

      Yksi Stubbin keskeisistä ongelmista on kärsimättömyys yhdistettynä optimismiin. Hän on kohauttanut äänestäjiä muutamilla ilmeisen rehellisillä lausunnoillaan. Tultuaan valituksi ulkoministeriksi hän mm. tokaisi, ettei tiedä mitään Venäjästä. Vuonna 2011 ulkoministeri Stubb oli vielä tiukasti sitä mieltä, että viisumivapaus tulisi saavuttaa Venäjällä vuonna 2018 järjestettäviin jalkapallon MM-kisoihin mennessä. Jos Stubb on oikeasti uskonut asiaansa, hän on ollut ilmeisen huonosti perillä viisumivapausneuvottelujen kulusta. Erityisen raskauttavaa asiassa on se, että hän olisi kyllä saanut yhdellä soitolla ajantasaiset tiedot itse johtamansa ministeriön virkamiehiltä. Ulkoministeriöstä olisi kyllä varmasti tiedetty kertoa Stubbille, ettei EU:n ja Venäjän välinen viisumivapaus ole toteutumassa seuraavien kymmenen vuoden aikana.

      https://www.hs.fi/nyt/art-2000002729071.html

      kannattaa vielä miettiä

    • Anonyymi

      Miksi melkein kaikki stubin tukijan ovat jotain toimitusjohtajia tai vuorineuvoksia, jotenki surullista ku miettii että ei ole yhtään ns tavan tallaajaa. Vaikkapa opettajia tai hoitajia jne.. mistä stubb tietää mitä tavalliselle kansalle kuuluu oikeasti

      • Anonyymi

        Presidentti hoitaa ulkopolitiikan, pääministeri tavan tallaaajat. Onko tavan tallaajilla nyt haluamansa pääministeri?


    • Anonyymi

      Jos stuppelo valitaan presidentiksi, niin se on sitten tarkoitettukin, että suomen on valittava tuhpn tie kuljettavaksi. Silloin voimme sanoa että vaikeudet odottavat maatamme.

    • Anonyymi

      Komea on toi Pekan kumppani. Siksi naiset äänestävät Pekkaa.

    • Anonyymi

      Molemmilla aika sama ulkopoliittinen linja, paitsi ydinaseet.

      https://www.is.fi/politiikka/art-2000010159704.html

      Tämä ratkaisi lopulta, stubb tuossa ei vastannut suoraan mutta eräässä tentissä kertoi, että haluaa puolisolleen palkkaa edustamisesta.
      Tässä Suomen tilanteessa ei ole varaa käyttää rahoja enempää mihinkään turhaan. Haukiokin oli töissä. Kuka nuo maksaisi no me veronmaksajat! Stubbin vaimollaki ollu 200 000€ vuosipalkka luulis että osakkeissa ois sen verran että saa kustantaa menot iha ite

    • Anonyymi

      Stuppelo On aika ahne. SUOMELLA EI OO TOSIAANKAAN VARAA MAKSAA SEN VAIMOLLE.

      • Anonyymi

        On kyllä, kun Purra korottaa makkaraveroa.


    • Anonyymi

      Miks Stubbin pitää olla niin ylimielinen. Herra on juuri sen näköinen, että elämässä on kaikki tullut kuin jepelle ilallinen. Pappa betalar ja sillai.

      • Anonyymi

        Oliko joku ehdokas jolla näkyy känsät kourissa?
        Ei tainnu olla ketään joka olis päivääkään "oikeita" töitä tehny.
        Onhan meidän ehdokkaat aika hyväkuntoisia,
        urheilua ja muuta, ja muutenkin aika teräviä.
        Ei oo pakko äänestää.


      • Anonyymi

        Ihan samaa mieltä. Niin kopea, ylimielinen ja huono käytöksinen presidentti Suomelle tulossa. Tullaan näkemään miten valta tulee nousemaan tämän tyypin hattuun.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1864
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      230
      1517
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      242
      1486
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      51
      1364
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1308
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1169
    7. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      283
      1139
    8. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      154
      1121
    9. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1113
    10. Trallalaa kesä on

      Helteinen ja kuuma. Hyvää huomenta. ☀️😊🫶🏼🍍❤️🐦‍⬛
      Ikävä
      190
      899
    Aihe