Miksi seksuaalisesta suuntautumisesta media vaikenee?

Anonyymi-ap

Voisikohan joku selittää, että:

Miksi on okei, että joku saa mediassa julistaa ja suorastaan päivitellä sitä (ihan omaa ja itse keksimäänsä arvoa), ettei Pekan homous muka saisi vaikuttaa mitenkään ihmisten äänestämiseen - ja että koko aihe jotenkin pitäisi vaieta kuoliaaksi eli sensuroida?

Koska saahan tämäkin asia vaikuttaa äänestäjään joka valitsee ihan itse ja itselleen presidenttiä VAALILLA. Sehän on ihan itsestään selvää Suomessa, että äänestys tapahtuu ja saa tapahtua täysin äänestäjän omien mieltymysten perusteella - vapaasti. Ja jos nyt edes etäisen objektiivisesti katsotaan ja vertaillaan, että mitkä kaikki muut asiat vaikuttaa äänestykseen ja ehdokkaan valintaan, niin ei seksuaalinen suuntautuminen ole siinä joukossa merkitykseltään edes sieltä vähäisimmästä päästä.

Olen siis ymmärtänyt, että demokratiassa enemmistö valitsee edustajansa miten haluaa ja se on ihan Ok. Siksi kaiketi on vaalisalaisuuskin, ettei koko valintaan tai sen perusteisiin ole mitään puuttumista yhtään kenelläkään. Ei siis pitäisi kenelläkään myöskään olla mitään kommentoitavaa saati peräti paheksuttavaa eri ihmisten käyttämustä valintaperusteista.

Sen sijaan,
ollenkaanhan selvää tai edes perusteltua ei minusta ole siis se väittämä, jonka mukaan esim. Pekan homous ei saisi vaikuttaa äänestämiseen. Ihmettelenkin kuka moisen valheen on keksinyt ja miksi sitä julkisesti sekä ilmeisen kritiikittä toistellaan kuin jotain umpivalhellista mantraa Pohjois-Korean Jumala-hallitsijasta?

Mitä on tämä pyrkimys vaikuttaa ihmisiin ja vaaleihin tällaisella höpötyksellä ja perusteettomalla ideologialla?

Joten:

Äänestäkää ihmiset mediasta ja julkimoiden höpinöistä huolimatta ihan tasan ketä haluatte presidentiksi teitä edustamaan.

Ja tehkää se demokraattisesti, mitään häpeilemättä ja juuri niistä syistä, miksi itse niin haluatte.

16

187

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki turhat somejulkkikset ovat tosiaan yhteen ääneen huutamassa, että pitää olla suvaitsevainen ja ettei homostelusta saa puhua.. jos toinen on julkihomo ja toinen julkiheteri, niin totta mooses siitä pitää saada keskustella. Vai onko homojen ystävillä pelko, että jos joutuisivat esim minun kanssani väittelemään siitä onko homo ihminen, niin voisivat tuoda vahingossa julki sen totuuden, etteivät hekään homppeleista oikeasti pidä, mutta koska perinteiset perhearvot eivät ole muodissa, niin someorjien on pakko esittää suvaitsevaista.

      • Anonyymi

        Marja Hintikkaa ei ole siunattu suurella älyllä. Yleensä tollon mölyäminen ei muuta mitään.


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        🍒 ­N­­y­m­f­o­­m­­­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


      • Anonyymi
        UUSI

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        💋 ­­N­­y­­­m­­­f­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://ye.pe/finngirl21#18242775

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Ei näytä vaikenevan. Seksuaalinen suuntautuminen on kaikista tärkein kriteeri pressaa valitessa. Minusta homous pitäisi kriminasoida.

    • Anonyymi

      Mikä onkaan Stubbin seksuaalinen suuntaus? Ei hän ainakaan hetero ole!

      • Anonyymi

        Hän on bi, mielestäni tästäkin tulisi avoimesti keskustella


    • Anonyymi

      Alexander on bi-seksuaali. Se on ihan ok. Pekka on homo. Sekin on ihan ok. Yksityisasioita. Kummallakin pitkä ja onnellinen parisuhde puolisoidensa kanssa.

      Onko Latvian presidentillä puoliso?

      Nämä homokammoiset ihmiset, jotka pitävät itseään vahvasti heteroina, ovat erittäin tarkoissa, eri puolilla maailmaa tehdyissä tutkimuksissa osoittaneet tuntevansa vahvaa vetoa samaan sukupuoleen. He eivät pysty peittelemään sitä testeissä, vaikka yrittäisivät, koska testit on tehty siten, että ne paljastavat ihmisen tietyt reaktiot tietyissä tutkimustilanteissa.

      Ja siksi monet homokammoiset saattavat pitää homoja ja lesboja uhkaavina, koska nämä muistuttavat heitä itseään heidän omista taipumuksistaan, kertoo moni tutkija maailmalla.

      He eivät näköjään tunnu tajuavan, mitä itsestään paljastavat, kun haukkuvat homoseksuaaleja. Antaisitte vain kaikkien kukkien kukkia.

    • Anonyymi

      Haavisto on tehnyt töitä maailman tiukimmissakin islamistisissa maissa. Tyypillinen reaktio siellä on, että sitten kun on jättämässä jäähyväisiä, sanotaan, että terveisiä kotiin pienen hymyn kanssa. Varsin hyvin tiedetään, että kyse on miesparista.

      Maailmalla tämä asia ei herätä enää niin suuria kysymyksiä. Latvian presidentti kuuluu seksuaaliseen vähemmistöön. Ranskassa ja Luxemburgissa pääministerit kuuluvat niin ikään seksuaaliseen vähemmistöön.

    • Anonyymi

      Onneksi media ei ole vaiennut. Hyvä Matti Rönkä, olet presidentintekijä.

    • Anonyymi

      Kylläpä vitutti katsoa puoliseiskaa tänä iltana kun siellä nuotiolla sen juontajahomon vieraana oli haaviston panokaveri. Stubbin puoliso kyllä ihastutti.

      • Anonyymi

        Joillakin sitten on hankalaa.


      • Anonyymi

        Olisiko pitänyt olla heterojuontaja, koska oli heterovieras? Ei kai tuollaisia sääntöjä pidä olla mihinkään suuntaan.


    • Anonyymi

      Kyllä tämä sukupuoli öyhötys vituttaa eikö muuta jauhamista ole🙄! Maku meni pressa ehdokaisiin pii ja homo antaa olla ihan sama vaikka Mikki- Hiiri pressaksi😬

    • Anonyymi

      Siis mediahan nimenomaan nosti tän asian tikun nokkaan nimenomaan huonona asiana. En ymmärrä, pitäisikö sitten siitäkin puhua miksi joku on hetero eikä bi? Kuitenkaan sillä homoudella tai heteroudella ei ole väliä viran hoitoon ja se on fakta.

    • Anonyymi

      Lapin mies meni ravintolassa samaan pöytään missä istui kaksi naista ja koitti iskeä. Naiset sanoi että me ollaan lesboja. Lapin mies kysyi mikä se semmoinen lesbo on. Naiset sanoi että se on semmoinen joka nuolee toisen pillua. Tähän lapin mies: No lesbohan sitä minäkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 173
      5109
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4613
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2946
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1947
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1716
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1623
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe