presidenttiehdokkaat 2024

Anonyymi-ap

7

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EHDOKAS STUBB

   Ehdokas Stubb on maksanut “satu-selittely” mainoksistaan tv:ssä ja lehdissä mutta verkko on oikaissut saman tien alas miehen haihattelut.

   Mies ei ole pyrkimässä suomen presidentiksi hoitaakseen presidentin virkaa ja suomea. Hän on ostamassa suomen presidentin tittelin toteuttaakseen pimeää puoltaan. Ajaen suomea perikatoon.

   Ensimmäinen kierros meni Stubbin manipulaatiolla, mutta tämän päivän verkon aikakaudessa on epätodennäköistä että toistuisi II kierroksella jolloin suomalaisilla toivotaan olevan järki mukana.

   Stubb on ollut poissa Suomen päivittäisestä politiikasta jo ainakin 7 vuotta Mies jonka ainoa resurssi on vääristely. Median vääristävän voiman hyväksi käyttäminen, hän on pelkkä patologinen valehtelija.
   Jopa istuva presidenttikin on varoittanut Alexander Stubbista.

   Stubb kertoo olevansa tohtori vaikka hänellä ei ole edes virallista tohtorin pätevyyttä, hänellä on pelkkä englantilaisesta kansanopistosta ostettu tohtorinhattu.
   Stubbilla ei ole virallisen koulujärjestelmän mukaista yliopistollista maisteria, vaan yksivuotinen Master ulkomailta. Sekin tapahtui ostamalla.

   Stubbilla on heikko yleissivistys ei todellakaan ole yllätys tai häpeä että Stubbilla on ylioppilastodistuksessa reaali hylätty i ja lyhyt matikka a.
   Presidentiltä edellytetään hyvää laskupäätä sellaista ei Stubbilla ole

   Stubb kertoo olevansa perillä maanpuolustuksesta vaikka omakin varusmiespalvelus tuli reisille kahdeksan kuukauden jälkeen miehen paineensietokyky petti. Kouraan jäi pelkät korpin natsat.

   Armeijassa miehellä olisi ollut tilaisuus myöntää kerrankin elämässään että on rehellinen tunnustamalla homoutensa, rehellisyyteen miehen kantti ei riittänyt edes intissä. Homoutensa Stubb myönsikin vasta (pakon sanelemana) poliittisen uransa alkuvaiheissa.

   Luonnollista. politiikka on laji missä luurangot kolisevat nopeasti kaapissa ellei niitä itse käsittele ja tuo esille.

   Milloin Stubb on maksanut viimeeksi veroja suomeen miettikääs sitä? Lakiin täytyisi saada lisäys että presidenttiehdokkaan täytyy näyttää virallinen todistus edellisvuoden Suomeen maksetuista veroista sekä se että presidentin puolison täytyy osata edes välttävästi Suomen kieli.

   Stubbin puoliso ei hallitse edes välttävän tason Suomen kieltä ilman tekoäly translaattoria. Lapsensa Stubb opettaa puhumaan ruotsia eikä suomea. Stubb on kaukana suomalaisuudesta.

   Stubb on pyhittänyt elämänsä heikkojen sortamiseen ja itsensä korostamiseen. Kouluikäisenä hänellä oli pakkomielle pahoinpidellä ja syrjiä vammautunutta sokeaa koulukaveriaan.

   Tänään tämä kunniaton mies on aikuinen vai onko?

   “ei koira karvoistaan eroon pääse” sananlaskua siteeraten Suomi ja suomalaiset olisivat nyt hänen sairaiden tuhoisien pakkomielteidensä kohde.

   “Alexander Stubb on kuin liian aikaisin pöydässä oleva lapsi, joka on saanut maistaa viiniä ja luulee olevansa aikuinen. Hän on itsevarma ja ylimielinen, mutta hänellä ei ole kokemusta tai osaamista, joiden varaan hän voisi luottaa.
   Stubb on epäonnistunut kaikessa, mihin hän on tarttunut. Hänen pääministerikautensa oli katastrofi, ja hän joutui eroamaan ennenaikaisesti. Hän ei ole myöskään onnistunut yrittäjinä, vaan hän on menettänyt rahaa sijoituksissaan. “

   Stubbin tunnevammaisuus, seksuaalisuuteen liittyvät mutkat, henkisten ongelmien paljastuminen varusmiespalveluksessa. suomalaisten halveksiminen sekä täydellinen ulkosuomalaisuus sekä tietämättömyys suomen päivittäisestä poliitikasta. Järki sanelee ehdot ei ALeksander Stubbia ainakaan suomen presidentiksi

   Toivottavasti tämä avaa kaikkien silmät. Stubbin kaikkien rikosten valottaminen saattaisi olla tämänkin aiheen kirsikka kakkuun.

   Suomalaiset lukekaa ajatuksella tämä kirjoitus

  • Anonyymi

   Konkreettisuus 2024 on Suomen presidentinvaaleissa avainsana.

   Jos ajatellaan kaikessa rauhassa ja katsotaan yksityiskohtia, siis kuka on Suomea ajatellen se paras ehdokas näissä vaaleissa, se on:
   EHDOKAS HAAVISTO (1)

   Pekka Haaviston konkreettinen meriittilista.
   - Akateemisen tasapainoisen kodin kasvatti
   - Yleissivistynyt ylioppilas
   - henkinen tasapaino
   - ansioitunut toiminta kansainvälisissä tehtävissä
   - Suomen ulkoministeri 2019–2023
   - Kehitys ja omistajaohjausministeri 2013–2014
   - Kansainvälinen ETMU tunnustuspalkinto 2015
   - Suomen leijona suurristi 2022 kunniamerkki
   - Sotilasansiomitali 2008
   - Kunnialegioonan ritarimerkki (Ranska) 2019

   Käytännön karkeistettuna. Pekka Haavisto on järkevin valinta Suomen presidentiksi 2024. Miksi:
   Suomen presidentiltä odotetaan diplomaattisuutta sekä rauhanoloista suhtautumista asioihin. Maailma on muuttunut ja Suomen on osattava vastata muuttuviin tilanteisiin.

   Pekka Haavisto täyttää kaikki vaatimukset viran hoitamisessa. Hän on henkisiltä ominaisuuksilta se parempi vaihtoehto ehdokkaista. Hän maksaa veronsa suomeen ja on osoittautunut nuhteettomaksi suomen kansalaiseksi. Haavisto on iältään paras valinta Ikä on pelkkiä numeroita ja puoltaa vahvaa näyttöä kokemuksesta ja tietotaidosta.

   Seksuaalinen suuntautuminen ei ole este eikä häpeä presidentin viran hoitamisessa tämän päivän maailmassa. Maailmalla on runsaasti esimerkkejä tänä päivänä esim Latvia kuinka miespari hoitaa tehtäviään vallan kahvassa erittäin loistavasti ja vielä paremmin. Haavisto on ainakin ollut rehellinen itsestään päinvastoin kuin vastaehdokas.
   Äänet siis Pekka Haavistolle nro 10

  • Anonyymi

   Minua ei häiritse Haaviston seksuaalinen suuntautuneisuus vaan se , että hän on vihreisiin kuuluva poliitikko ja näin ollen hän on tukee luomuhumpuukia

   • Anonyymi

    Sepä se. Lisäksi jäänyt opinnot kesken. Ituhippi ja mamuttaja ei aina aja suomalaisten etua. Sitä odotan pressan tekevän.


  • Anonyymi

   Siinäpä onkin kaksi hyvää syytä jättää äänestämättä Haavistoa. Vihreys ja homous. Tutkimusten mukaan suurin osa seksuaalirikoksista on homojen lapsiin kohdistamia.

  • Anonyymi

   Vaikea valinta "kuppa vaiko rutto",tä?

  • Anonyymi

   Presidentin on oltava korrekti ja tietää mitä ja missä sanoo. Se, että Stubb sanoo:" Voi paska tai voi vtu" linjalla ei todellakaan nosta statusta. Suomen Presidentin on oltava hyvä ja selkeäsanainen joka tilanteessa. Jo aiemmin havaitsin Stubbin sanavalinnan olevan heikko. Vuosia sitten tapahtui vastaavaa Stubbin suulla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hyvä veli kerhon Alpua sanonu ittesä irti...

   Eikö vähän outoa, kun tämän jupakan jälkeen sanoi ittesä irti.....
   Haapajärvi
   51
   4341
  2. Hevostalli hoiti hevoset henkihieveriin

   Onpa aikoihin eletty. Oman onnensa nojaan jätetyt hevoset jouduttiin lopettamaan tai kuolivat hoidonpuutteeseen. Järkytt
   Kauhava
   37
   3382
  3. Törkeät tyrkyt Martina ja Esko Emma-gaalassa

   Iltalehdessä juttu totuus näistä kahdesta itsestään liikoja luulevista tyrkyistä. Eerikäinen vielä VALEHTELI tapaamisest
   Kotimaiset julkkisjuorut
   365
   2291
  4. Roskaväki lähetteli vihapostia Saarikolle

   Ihmiset ovat taantuneet todella alas. Hyvä, että Saarikko toi tuon edes. Samanlaista paskaa saa niskaansa moni muukin po
   Maailman menoa
   355
   2001
  5. Kuka riehui

   Kuka riehui kauppakeskuksessa puukon kanssa? Ja vielä autolla karkuun.
   Haapajärvi
   28
   1872
  6. Öö, mitä ihmettä! Povipommi Iida Vainio julkaisi kuvia "farmilta"?! Digilaitteet Farmilla kielletty!

   Ööö, mitä ihmettä tosiaan, hieman on harhaanjohtavaa. Tässä täytyi kyllä hieraista silmiä, että missä nämä räpsyt oikein
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1739
  7. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   152
   1689
  8. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1449
  9. Sinussa on se jokin

   Olet niin ainutlaatuinen. Sinussa on se jokin, mikä saa minut hymyilemään vain ajatellessani sinua. Et ole kuin kukaan m
   Ikävä
   29
   1356
  10. Miksi nuoret miehet haluavat näyttää homoilta?

   Miksi ei voi olla miehekäs? https://www.hs.fi/kaupunki/helsinki/art-2000010154107.html
   Maailman menoa
   269
   1343
  Aihe