Haavisto Stubb Koiviston salatut

Anonyymi-ap

Onko Haavisto tai Stubb valmis antamaan Koiviston konklaavin dokumentit tai Tiitisen listaa julkisuuteen presidentiksi valittuaan. Konklaavin papereita tarvitaan oikeusistuimiin ja Tiitisen listaa maanpettureitten tuomitsemiseen.
Medialla on tehtävä. Tehkää se tai olkaa osa ongelmaa. Homoiluista kyllä kysellään ja lempi musiikista. Nekö ovat tärkeämpiä.

6

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinistö voisi läksiäislahjaksi nuo julkistaa ja korjata toimimattomuutensa. Ei ole liikauttanut eväänsäkään näissä asioissa vaikka toiveet oli korkealla virkaan astuessa. Täysi pettymys koko mies.

      • Anonyymi

        Stubb valehteli valtiovarainministerinä (2015-16) eduskunnan edessä. Tämän jälkeen jo kertaalleen torpattu hallintarekisterilaki hyväkyttiin yhden äänen enemmistöllä.
        Syntyneen kohun ja valehtelun seurauksena laki jätettiin ilmaan.

        Vuoden kuluttua presidentti Niinistön väitetään hyväksyneen lain kaikessa hiljaisuudessa.
        Suomen veropohja oli jo ennestäänkin kapea. Varallisuusverosta luovuttiin Heinäluoman valtiovarainministerikaudella 2007.


    • Anonyymi

      Niinistö toimii muutenkin salakavalasti. Möi velalliset Norjaan Siimeksellä allekirjoituttamalla ja itse jättäytyi taka alalle.

      • Anonyymi

        Jos väitteitä on uskominen, Niinistö toimii salakavalasti myös henkilökohtaisissa asioissa.


    • Anonyymi

      En usko, että Stubb haluaa antaa "Tiitisen listaa" tai muuta vanhaa asiaa mihinkään. Nykyongelmissa on jo vähintään tarpeeksi. Itse arvioin mielessäni, että Haavisto on ehkä rehellisempi näistä kahdesta. Miksi. Minä arvioin ihmisen puheesta, esiintymisestä, ja vastaavista ulkoisista asioista ihmisen todellista olemusta. Stubb on toistaiseksi hyvin epämääräinen esim. siinä mitä mieltä hän on Orpon hallituksen ohjelmasta. Molemmat kokoomuslaisia. Se ei ole mielestäni este presidentiksi. Jos Stubb on samaa mieltä hallitusohjelmasta kuin pääministeri Orpo, niin pidän häntä huonona ehdokkaana presidentiksi. Orpon hallituksen ohjelma on fiasko. Se on niin yksipuolinen ja yksioikoinen, että pidän ihmeenä, miten puolueet Kokoomus ja Ruotsalaiset voivat olla sen takana. Tuo Orpon hallituksen ohjelma on jo näyttänyt todellisen luonteensa. Niin ja vielä Kristilliset. Luulisi. että kristillisten näkökulmasta tuo ohjelma on synti. Järkevän kokoomuslaisen mielestä sen pitäisi olla huono ohjelma, sillä sehän syrjii köyhiä ja kaikkia huonossa asemassa olevia. Ei se ole tasapuolinen Suomen kansalaisille. Se suosii selvästi rikkaimpia ja syrjii pienituloisia ja köyhiä. Kyllä tämä pitäisi tunnistaa myös kokoomuksessa. Jos Stubb edustaa näkökantaa kuin Orpo, ei hänestä tule hyvää presidenttiä. Orpon hallitusohjelma on huono, se on jo näyttänyt ominaisuutensa, kaikenlaisia uusia ongelmia syntyy kuin sieniä sateella, "suo siellä vetelä täällä". Olen joskus äänestänyt kokoomustakin, mutta ihmettelen jos ja kun kokoomus on nyt mennyt näin jyrkän ja yksipuolisen hallitusohjelman taakse. Se ei selittelyllä parane. Sen ,kielteiset vaikutukset näkyvät jo nyt monella tavalla. Sen hyvät puolet näkyisivät jo, mutta mutta nyt näkyy vain yhä synkempää. Uutta lainaa, uuden lainan perään - velkaannutaan entistä paljon rivakammin. PS näyttä pettäneen suomalaiset. Se ei selittelyllä miksikään muutu. Tärkeää ei ole se mitä kansalaisille sanotaan, vaan se mihin toimenpiteet todella johtavat. Nyt se jo näkyy. Olisi esim. pitänyt nostaa hyvätuloisten verotusta. Tarvitaan rahaa valtion velkojen maksuun. Jos verotusta alennetaan, niin mistä sitten rahaa. Ei mistään. Olisi hyvä kuulla, että Stubb ei ole Orpon kanssa samoilla linjoilla. Ei suomalaisia voi kohdella kuin naapurimaassa kohdellaan. Määrätään yksipuolisesti, että tehdään näin. Vastaan pullikoivat pidätetään ja ehkä pannaan vankilaan. Tai kuin naapurissa, pullikoijat voivat pudota neljännen kerroksen ikkunasta ja loukkaantua tapaturmaisesti. Suomelle se ei taida sopia. Minusta tämä politiikka näyttää Perussuomalaiselta. Sumalaisille tämä ei taida sopia. Niin veikkaan. Se on idän malli!

    • Anonyymi

      Hallitusohjelma on huono siinä mielessä että se ei mene tarpeeksi pitkälle muutoksissaan. Suomi on tätä menoa entinen ja köyhillä ei ole edes sitä palkkatuloa kun yrtykset on kohta kaikki konkursissa kiitos 40 vuoden sosialismin. On viimesiset hetket muuttua markkinatalous maaksi . Jos leikkauksia ja vero helpotuksia ei tehdä voi viimeinen sammuttaa valot.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6450
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2190
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      72
      1870
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe