Olen onnellinen tästä...

Anonyymi-ap

Ja varautunut jo yli kymmenen vuotta nykyiseen tilanteeseen. Marinin Hallituksen toimet söivät 15 % liikevaihdostani. Äänestin vaaleissa ja miten kävikään, joudun maksamaan edellisen hallituksen tekemää syömävelkaa. SAK haluaa minulta vielä lisää... Onko tuo SAK jokin polittinen puolue ? Jos tuosta huonoilla parereilla valmistuneesta Ylioppilaasta tulee Suomen seuraava Presidentti, äänestä jaloillani. Entä jos tuo Espoolainen Juppipojasta tulee Presidentti, teen samoin. Olen suunnitellut Suomesta muuttamiseni valmiiksi jo vuosia sitten. Ensin ajattelin myydä yritykseni, mutta tarkemmin ajatellen ajan sen erilaisilla siirroilla konkurssiin. Muutama kymmenen työntekijää saa sitten rauhassa osoittaa mieltään vaaleilla valittua Hallitusta ja Eduskuntaa vastaan. Voisin toki myydä tuon yritykseni jatkajalle, mutta en tee sitä, harrastan poltetun maan taktiikkaa. Henkilökohtaisen omaisuuteni olen jo myynyt ja siirtänyt pois Suomesta. Nyt vain viimeinen silaus puuttuu. Olkaa tekin onnellisia, pääsette eroon "riistäjäkapitalistista".

17

92

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Voisin liityä joukkoosi. Minulle alkaa tulla kanssa mitta täysi. Mutta toki olen myöhäisherännäinen ja muutaminen pois Suomesta veis vuoden tai pari.

   • Anonyymi

    Voi pojat, kun oli uskottava avaus ja vastaus (joka tuli kolmessa minuutissa) Onko kyseessä mielenterveysongelma vai pelleiletkö ihan vaan huviksesi.
    Minä veikkaan mielenterveyttä.
    Et ole ikinä ollut yrittäjä, etkä tiedä siitä touhusta paskanvertaa.


   • Anonyymi

    Ettekö te saanut koronatukia ja energiatukia . Kokoomus huijarit sai ja nauraa teille , ettekö häpeee !


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi pojat, kun oli uskottava avaus ja vastaus (joka tuli kolmessa minuutissa) Onko kyseessä mielenterveysongelma vai pelleiletkö ihan vaan huviksesi.
    Minä veikkaan mielenterveyttä.
    Et ole ikinä ollut yrittäjä, etkä tiedä siitä touhusta paskanvertaa.

    Suomessa on ollut itsenäisyyden ajan nopein maan sisäinen muuttoliike. Muutamaa kaupunki lukuunottamatta on vain muuttotappiokuntia. Joka väittää, että tällainen politiikka ei johda seuraavassa vaiheessa myös yritysten siirtymiseen pois Suomesta, ei ymmärrä taloudesta tai yritystoiminnasta mitään. Avaus oli hyvä, vaikka hiukan provosoiva. Toisaalta muutamat hörhöt lähtivät heti jumppaamaan :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ettekö te saanut koronatukia ja energiatukia . Kokoomus huijarit sai ja nauraa teille , ettekö häpeee !

    Koronatukien myöntäminen meni pieleen, se täytyy myöntää. Marinin Hallitus sössi tuon asian totaalisesti. Energiatuet siirtyvät verotuksen kautta kokonaan tai osittain takaisin valtion pohjattomaan. Tai jos ne poistuvat, kuluttaja maksaa ne.


  • Anonyymi

   SAK on sairas terroristi järjetö, joka käyttää aivan järjetöntä poliittista valtaa, ilma minkäänlaista vastuuta.

  • Anonyymi

   Onnitteluni Sinulle oikeasta ja rohkeasta ratkaisusta.

   • Anonyymi

    ... ja hullun yksinpuhelu jatkuu. Osta köyttä.


  • Anonyymi

   Suomen taloutta ei pelasta Hallitus, ei työmakkinajärjestöt. Ja tiedoksi, että ei myöskään Kauniiksi mainittu puhuja Sanna Marin. Tätä paskaläjää ei näillä lääkkeillä saada kuntoon. Vain 25 % Suomalisista on elämänsä aikana nettoveronmaksajia, muut elävät tavalla tai toisella, osaksi tai kokonaan sieltä valtion pussista. Mutta ei hätää, joku ulkoinen taho kyllä laittaa asiat oikeaan järjestykseen.

  • Anonyymi

   Vihervasemmisto on Suomen syöpä.

  • Anonyymi

   Niin, valtava määrä yrityksiä on siirtynyt pois Suomesta kymmenessä vuodessa. Et ole ainoa.

  • Anonyymi

   Vaaleilla valittu hallitus on jallitusta.
   Kokkareet valehtelivat puoluekirjassaan vaalien alla, samaten persujen purra petti lupauksensa jotka antoi vaalien alla joten enpä tiedä onko niinkään kansan luottamusta nauttiva kyhäelmä nyt hillotolpilla.

   • Anonyymi

    Voi nuo mainitsemäsi "hillotolpat" olla aika vähissä tulevaisuudessa. Harjoitettava politiikka on aina eri näkemysten kesken saavutettu kompromissi. Poikkeuksena tästä on nuo muutamat diktatuurit, joissa ei ole merkittävää oppositiota. Parhaiten demokratia toimii silloin, kun sekä Oppositio, että Hallitus ovat lähes yhtäsuuret Eduskunnassa.


  • Anonyymi

   Suomalaisten tämän hetkinen hyvinvointi perustuu velalla elämiseen. Elämme yli varojen yksityishenkilöinä ja harvalla yritykselläkään on riittävää puskuria toimintansa jatkamiseen myös huonon ajan ylitse. Ja siinä tilanteessa, kun edes näköpiirissä ei ole parempaa tulevaisuutta, yrityksen lopettaminen on ainoa ratkaisu. Tämä pitää ymmärtää. Siksi Suomalaisia yrityksiä menee konkurssiin tai muuttaa pois Suomesta.

  • Anonyymi

   Muutama esimerkki noista eri alojen tuotannon siirtymisistä:


   1. Suomessa ajettiin alas pienimuotoinen maatalous, jota piti tukea ja joka tuotti myös liikaa elintarvikkeita. Vaikka se söi tukimiljardeja, niin se piti koko Suomea asuttuna ja työllisti paljon ihmisiä. Ja huomatkaa, seuraavassa ruuantuotantovaiheessa se työllisti ihmisiä ilman tukea. Koko tuotanoketjun tulos oli positiivinen.

   2. Suomessa ajettiin alas ja siirrettiin huomattavan suuri vaateteollisuus ensin Viroon ja Latviaan ja sen jälkeen Kiinaan. Olisi kannattanut tukea tuotakin alaa sen verran, että olisi pysynyt Suomea työllistämässä.

   3. Seuraavaksi sai lähteä kenäteollisuus, samaa linjaa kuin tuo vaateteollisuuskin.

   4. Perusinfraa myytiin huoletta ulos Suomesta, paitsi, että sekin olisi työllistänyt paljon ihmisiä, se oli myös kansallisuuden turvallisuuden kannalta järkyttävä ratkaisu.

   5. Nokia oli menestys, mutta siitä puuttui jatkuvan kehittymisen ajatus. " Ollaan nyt niin hyviä, että ei tarvi kehittää mitään ".

   6. Tietokonepelien keksimisellä ei tätä maata työllistetä.

   7. Ja nyt, niinkuin tuolla aloituksessa esitettiin, poliittinen ja asenteellinen ilmapiiri turhauttaa yrittäjiä. Ja sitten laitetaan paperit pinoon ja lähdetään.

  • Anonyymi

   Miten se yritys toimii, jos työntekijät kyykytetään, niin että työn tekeminen ei enää tunnu mielekkäältä?

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maria Junger kuollut!

   https://www.iltalehti.fi/tv-ja-leffat/a/c0c779d1-7575-4b25-ac3a-bacfb890e224 Vaihtoi kumppania useammin kuin pikkar
   Maailman menoa
   483
   12055
  2. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   90
   4122
  3. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   50
   2922
  4. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   165
   2453
  5. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   100
   1535
  6. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   109
   1453
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   92
   1347
  8. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   966
  9. Onhan tämä sydäntä särkevää

   Miksi ei puhuttu aikanaan? Miksi kaikki meni niin kuin meni :(
   Ikävä
   70
   964
  10. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   65
   960
  Aihe