Pohjois-Karjalan hyvinvointialueen Vaana palvelut.

Anonyymi-ap

Hyvinvointialue on kaikessa viisaudessaan muuttamassa Vaana palveluseteli järjestelmää joksikin muuksi 1.4 alkaen, sillä seurauksella, että palveluntuottajat lopettavat toimintansa tämän uuden järjestelmän vuoksi.
Nyt monet palveluntuottajat on jo ilmoittaneet, etteivät enää jatka hyvinvointialueen palveluntuottajina uuden järjestelmän alla.
Nyt toivoisi hyvinvointialueen päättäjien pikaisesti toimittavan palveluseteliasiakkaille uuden luettelon jäljelle jäävistä palveluntuottajista hinnastoineen. Kuullun perusteella hinnat tulevat nousemaan n. 30% niille jotka vielä jatkaa toimintaa, mihin riittää nykyisen suuruiset palvelusetelit tämän uudistuksen jälkeen.
Kenen idea oli muuttaa järjestelmää ja kuka kantaa vastuun kun palveluntuottajien määrä romahtaa ja palveluita ei kerta kaikkiaan enää ole saatavilla.

4

133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Passskaa tuutin täydeltä.

  • Anonyymi

   Siellä on taas joku saanut sopivasti voitelua niin ostettiin miljoonia maksava laskutussysteemi, jota kukaan ei tunnu osaavan käyttää.

  • Anonyymi

   Ei ole hyvinvointialueen ongelman pelkästään Vaana palveluiden loppumisessa, nyt on toimeksiantosopimuksilla olevat työntekijät joukkoirtisanoutumassa orjatyöstään.
   Onnelin toiminta on rapauttanut koko vanhuspalvelun ja omaishoidon ja 1300 omaishoitajaa on jäämässä kokonaan ilman apuja. Tämä johtaa siihen, että kesään mennessä hyvinvointialueen on löydettävä 1000 sijoituspaikkaa omaishoidettaville.

   • Anonyymi

    Ei ihme jos toimeksiantosopimustekijät loppuu. Heille maksetaan mm. kilometrikorvauksena 0,32€/km kun muut saa 0,57€/km.
    Työvuoron pituus voi olla yhtäjaksoisesti192 tuntia putkeen ilman ylityö tai pyhäkorvauksia. Sitten ihmetellään kun ei saa työntekijöitä. Pitäisikö hyvinvointialueen johtajat palkata samoilla ehdoilla ja onko oikein että jotain työntekijäryhmää sorsitaan ihan sikana, tekevät kuitenkin erittäin tärkeää työtä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   138
   5921
  2. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   88
   4820
  3. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   177
   2759
  4. Todennäköisesti Maria Jungner kuoli

   sydänkohtaukseen. Niin tai näin,,olipahan melkoinen pommi. En olisi ikinä voinut uskoa, että niin hyväntuulinen ja energ
   Maailman menoa
   31
   1850
  5. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   101
   1633
  6. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   109
   1527
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   92
   1467
  8. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   22
   1220
  9. Mitä haluaisit tällä hetkellä

   sanoa kaivatullesi?
   Ikävä
   124
   1175
  10. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   78
   1130
  Aihe