Ukraina taistelee

Anonyymi-ap

Kaikkien venäjän rajanaapureiden (melkein) puolesta, etulinjassa, tällä hetkellä. Sen takia heitä pitää tukea kaikin mahdollisin keinoin. Ei ole kyse pelkästään hyökkäyksestä Ukrainaan. Venäjä ei saa valloittaa itselleen yhtään mitään, mistään. Putinilla on suuruuden hullu haave valloittaa Neuvostoliitto takaisin. Ja se todellakin on hullu, kuten on Putin itsekin.

44

438

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      eivät taida osua kuin leipomoon aika epä tarkkoja länsi aseet

      • Anonyymi

        Sotaa pitää jatkaa vaikka ei pysty kuin terroritekoihin sivilejäkohtaan.


      • Anonyymi

        Niin eikös siellä "leipomossa" sitten loppupelissä kuitenkin mennyt sen kansantasavallan ministerismies ja muuta poliittista eliittiä? Että tarkkaan tiedustelu iskuhan se taisi kuitenkin lopulta olla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sotaa pitää jatkaa vaikka ei pysty kuin terroritekoihin sivilejäkohtaan.

        Niinhän venäjä juuri toimii, olet oikeassa.


    • Anonyymi

      EUlla ei ole ollut sotia nyt sen pitää sotia ukrainan kautta ja huonosti tulee käymään

      • Anonyymi

        Stalinin ajan miehitykset puretaan vihdoinkin !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Stalinin ajan miehitykset puretaan vihdoinkin !

        jep


    • Anonyymi

      Ei venäjän mahtiarmeijalle kukaan mahda mitään. miehistöä ja sotatarvikkeita on loputtomiin ja syvyyttä joukoissa. Ukraina ei saa millään enää palautetta Venäjän miehittämiä alueita takaisin, Putin on maailman mahtimies ja sitä ei pysäytä mikään, Ukrainan jälkeen seuraavat maat on Putinin kohteena ja miehitys jatkuu Suomi myös mukaan lukien.

      • Anonyymi

        No silviissii! Sie ootki semmonen ... fucking mierda


    • Anonyymi

      Vladimir Putin on 2000 luvun uusi Pietari Suuri, ja tämä mies palauttaa Suurvenäjän rajat takaisin Duginin geopolitiikkan oppeja noudattaen. Suomi tullaan miehittämään 100% varmuudella ja mikään ei sitä pysty estämään. Tämä on fakta asia!

      • Anonyymi

        Dugit tarkoittaa venettä hebreaksi


      • Anonyymi

        Ettei vain palauttaisi moskovaa takaisin Kiinan keskusvallan alaiseksi vasallivaltioksi. Venäjähän käyttäytyy jo nyt kuin olisi Kiinan pieni narttu.


      • Anonyymi

        Pikkuryssän päiväunia. Katoavaista on hullun mahti.


    • Anonyymi

      Osnovy Geopolitiki Alexander Dugin.

      • Anonyymi

        Egyptin aleksadria ja balsamointi .


    • Anonyymi

      Koko tämä Venäjän vastainen "taistelu" on tarpeellinen, jotta saadaan mahdollisimman paljon varastettua rahaa maidanin valtaan nostamille rikollisille.

      • Anonyymi

        Onko tokman kauppa juutalainen piippolakkien


    • Anonyymi

      ei suomella ole mitään hätää vaan uutisoidaan että tänne hyökätään täyttä valetta se menee niihin ihmis ryhmiin mitkä eivät osaa ajatella omilla aivolla

    • Olen nähnyt unta viime yönä
      Zelensky ajo polkupyörä hahehaha
      Ei yllätys jos Zelenski tulee suomen kysy turvapaikka
      Onko nyt rajat auki nytkin
      haheha

      • Anonyymi

        Ihan pellejä nyky johtajat ikäänkuin lapsen omaisia


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ihan pellejä nyky johtajat ikäänkuin lapsen omaisia

        hahehaheha


    • Anonyymi

      KAIKKI SUOMEN MEDIASSA UKRAINASTA KERROTTU ON PROPAGANDAA - ÄLÄ USKO MINUA, USKO LÄNSIJOHTAJIA, JOTKA TUNNUSTAVAT KAIKEN:

      USA:n tuki Ukrainan sodalle loppui koska USA:ssa valhe on paljastunut, on myönnetty Ukraina-uutisoinnin olevan propagandaa aina presidentinvaaliehdokkaita myöten - Kuten Irakissa ei ollut joukkotuhoaseita, Syyrian lapsiuhrit, jotka paljastuivat näyttelijöiksi - USA myönsi Nord Streamin räjäyttämisen ja todellisuudessa Ukraina aloitti etnisen vainon 2014, jonka takana olivat USA ja EU: "All of Ukraine's YOUNG men are dead_ NATO has killed an entire generation _ Redacted News" (erityisesti kohdat: 11,25min and 13,15min):

      https://www.youtube.com/watch?v=JzclzXzYbg8

      Todellinen syy Venäjä-pakotteisiin ja Ukrainan konfliktiin on sama kuin Libyan tuhoamisessa. Dollaria uhkaavien valuuttojen tuhoaminen. Libya kaadettiin ja Gaddafi tapettiin, koska Lähi-idän maat suunnittelivat kultaan sidottua valuuttaa, joka olisi heikentänyt dollaria.

      Kun syntyi BRICSina tunnettu rahaliitto, jonka jäseniä Länsi ei voi kiristää taloudellisesti, Lännessä syntyi pelko, että BRICS yliajaa dollarin ja dollarin kyvyn kiristää kehittyviä maita taloudellisilla sanktioilla. Pakotteiden tarkoituksena oli kaataa BRICS-maat; Venäjä ja Kiina. USA yritti kiristää BRICS-Intiaa sen S-400 kaupoista Venäjän kanssa, mutta Intiassa naurettiin päin kasvoja.

      BRICS-maat ohittivat G7-maiden osuuden maailman bruttokansantuotteesta (BKT) ostovoimapariteetilla (PPP) mitattuna vuonna 2020. Vuoteen 2023 mennessä ero oli kasvanut entisestään, ja BRICS-mailla on nyt yhteensä 32 prosenttia bruttokansantuotteesta. maailman BKT verrattuna G7-maiden 30 prosenttiin. Kiinapakotteet todettiin 2024 mennessä mahdottomaksi, koska Kiinan eristämisen vaikutus Eurooppaan olisi vielä katastrofaalisempi mitä Venäjän rajan sulkemisesta seurasi Euroopalle.

      Taustalla toisena syynä on EU:n ideologinen irtautuminen arabiöljystä. Mutta pakotteiden vuoksi akkumetalleja ei saada BRICS-maista. Entisen Itä-Ukrainan alueella on Euroopan suurin maametalliesiintymä, jota tarvitaan sähköautojen akuille. EU:n Kolmen meren malli-aloitteen mukaisesti Ukraina haluttiin EU:n jäseneksi ongelman helpottamiseksi:

      https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2023/08/metallogenic-scaled-1.jpg

      Koska Ukrainan väestöstä kolmannes - etniset ukrainanvenäläiset, äänestivät "väärin" liittymisestä EU:hun, Yhdysvallat ja Saksa järjestivät Ukrainassa vallankaappauksen helmikuussa 2014, jossa fasistiset militiat auttoivat NATO-myönteistä hallintoa nousemaan valtaan. Angela Merkel ja François Hollande vahvistivat vuoden 2022 lopulla, että NATO halusi sotaa alusta alkaen, mutta tarvitsi aikaa valmistautua sotilaallisesti ja johtaakseen tilanteen laajamittaiseen konfliktiin heikentääkseen Venäjää. Ajamalle venäjä sotaan voitaisiin horjuttaa BRICSia. Länsi ei uskonut Venäjän taloutta niin vahvaksi kuin se sanoi sen olevan, Länsi ei uskonut Venäjän asevoimien voimaa, vaikka NL oli varustautunut sotimaan NATOa vastaan puoli vuosisata.


      ANGELA MERKELIN TUNNUSTUKSET:

      https://moderndiplomacy.eu/2022/12/13/merkels-confession-could-be-a-pretext-for-an-international-tribunal/

      - "...this is a testimony of a person, who stated it directly that everything that was done in 2014 and 2015 had only one goal: to divert the global community’s attention from the real problems, to buy some time, to pump the Kiev regime with weapons and to lead the situation to a large-scale conflict.” "They needed conflict, and they were ready for it back then already, back in 2015.”

      https://www.wsws.org/en/articles/2022/12/22/ffci-d22.html

      - "Merkel confirms that NATO wanted war from the start but needed time to prepare militarily.."
      - "Just two months after Merkel’s third government took office, the US and Germany organized a coup in Ukraine in February 2014 that used fascist militias to help a pro-NATO regime come to power. "
      - "Russia’s decision to take military action against Ukraine was the predictable—and intended—reaction to this NATO offensive. That does not make it any less reactionary"


      KOLMEN MEREN MALLI-DOKUMENTTI:

      https://en.wikipedia.org/wiki/Three_Seas_Initiative


      USA MYÖNTÄÄ TAANNEEN UKRAINAN AIVAN ALUSTA ASTI - NATO JÄRJESTI SODAN - TODISTETUSTI:
      USA Lt.Gen (kohdasta 6,49min):

      https://www.youtube.com/watch?v=wLkLJuSheDg

      - "If Ukraine goes to the bargaining table or if Ukraine loses this war, you might as well say the U.S lost the war, NATO has lost this war. Because remember, we have backed Ukraine from the beginning in this war. NATO backed Ukraine from the beginning in this war. If we abandon the ukranians, then we have lost just as much as the Ukranians have lost. I would rather push forward, push hard."

      https://tass.com/world/1578901?utm_source=google.com&utm_medium=organic&utm_campaign=google.com&utm_referrer=google.com
      - "Russian President Vladimir Putin later said that he found Merkel's statement completely unexpected and disappointing."

    • Anonyymi

      UKRAINAN PRESIDENTTI PETRO POROSHENKO ON 2015 MYÖNTÄNYT SAANEENSA VALLAN SALALIITOLTA JA HÄNEN PRESIDENTTIYTENSÄ EI OLLUT LAILLINEN - JOKA ON VIIMEINEN NIITTI KESKUSTELUUN HALLINNON LAILLISUUDESTA:

      https://web.archive.org/web/20150723230240/https:/www.zerohedge.com/news/2015-06-22/ukraine’s-president-poroshenko-admits-overthrow-yanukovych-was-coup


      MEDIA VALHEEN OSAPUOLENA - WIKILEAKS:

      2016/10 Wikileaks paljasti Clintonin ryhmän ohjaavan suoraan mm. CNN-uutiskanavaa. Sähköpostista paljastui mitä ja miten asioita uutisoidaan ja ohjataan. 2023.06.08 Paljastui "Twitter Files_ FBI Helps Ukraine Censor Twitter Users And Obtain Their Info, Including Journalists". Wikileaks paljasti sähköpostien perusteella, että Clintonin ryhmä palkkasi ammattihuligaaneja riehumaan Trumpin vaalitilaisuuksiin. Täsmälleen sama koskee Euroopassa Reutersia, sen todellisten tapahtumien vastainen uutisointi on järjestelmällistä. Reutersin käyttäminen lähteenä on vähintäänkin arveluttavaa, koska Reuters käyttää lähteenään suoraan CNN:aa. Ukrainan kohdalla puhutaan samasta kokoluokasta valheille kuin "Irakissa piti olla joukkotuhoaseita". Ja enemmän, koska se vaikuttaa koko Euroopan talouteen ja jokaisen kansalisen hyvinvointiin.

      Korkea inflaatio, korkojen jyrkkä nousu, konkrussit, työttömyys, raaka-ainepula, energiapula, ruoan-, polttoaineen-, sähkön- ja käytännössä kaiken jyrkkä hinnan nousu - Nämä kaikki ovat seurausta Venäjään kohdistetuista
      pakotteista - kaikki valheen vuoksi! Lännessä yritetään irtautumista Venäjästä, mutta mitä enemmän aikaa kuluu, sitä vahvemmin EU:ssa havaitaan, että Venäjä ja BRICS-maat hallitsevat merkittävää osaa luonnonvaroista. Eristäminen ja sanktiot vahvistivat BRICS-maita, ajoivat BRICSin nousuun joka nyt jo suurempi kuin Länsimaat: GDP, populaatio, raaka-aineet, asemahti, jne.. "BRICS overtaking G7 in economic might" - jopa Bloomberg myöntää asian, eristäytymispolitiikka osui EU:n omaan nilkkaan. Venäjän sanktioiden vaikutus on täysi vale, Venäjä vie ennätyksellisen paljon öljyä, metalleja ja raaka-aineita. Lännen omien vastatoimien vuoksi BRICSista tuli vahvempi ja Lännestä heikompi kuin koskaan. Siihen istuu Presidentti Niinistön kommentti; "Länsi on tottunut olemaan se joka sanoo, mutta nyt Lännen tulee oppia olemaan se jolle sanotaan".


      SUOMEN MEDIA TEKI YHTEISEN PÄÄTÖKSEN PUOLEN VALITSEMISESTA: YLE/HS YHTEISESTI TUNNUSTAMA TIETOISELLA PÄÄTÖKSELLÄ TEHTY PALJASTUS HYVÄN JOURNALISTISEN TAVAN RIKKOMISESTA, JOKA KOSKEE KAIKKIA MEDIATALOJA:

      https://yle.fi/a/74-20060920

      Globaaleilla keskustelupalstoilla on huomattu silmiinpistävä puute Suomen mediassa - totuus loistaa poissaolollaan. 70% maailman väestöstä tietää totuuden, vain Euroopassa sitä yritetään tukahduttaa ja Suomessa se on tukahdutettu. Maat kuten Itävalta, Kroatia, Puola, Unkari, Slovakia ja Malta eivät suostu antamaan Ukrainalle turvatakeita ja levittämään valhetta ja olla osallisena ihmisten tapattamisessa - ja siksi heiltä Unkari etunenässä halutaan viedä äänivalta. EU johdon mielestä ihmisten on kuoltava vallanhimon ja valheen vuoksi.

      https://www.voiceofeurope.com/six-eu-countries-opt-out-of-security-guarantees-for-ukraine/

      Miksi uutispropaganda on tärkeää? Yleinen mielipide - Vietnamista lähtien, on nykyaikana osoittanut, että kansalaisten sisäinen paine lopettaa sotia. Ukrainassa on kokonainen sukupolvi tapatettu syyttömiä tavallisia ihmisiä, missä järki? Tällaista sotaa tukeva on etääntynyt täysin inhimillisyydestä. Jokainen Ukrainan sotaa tukeva tukee valhetta ja syyttömien tappamista.


      KARTTA ÄÄNESTYSRAJASTA JA SAMALLA ETNINEN, KIELELLINEN JA KULTUURILLINEN RAJALINJA:

      Ukraina ole yksi maa, ei etnisesti, kielellisesti, kulttuurillisesti tai edes rajalinjoiltaan. Sininen alue täsmää alkuperäiseen Novorussiankansantasavallan alueeseen, joka pyrki irtaantumaan Ukrainasta, johon Ukrainan johto vastasi täysimittaisella hyökkäyksellä:

      https://en.wikipedia.org/wiki/2010_Ukrainian_presidential_election#
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Другий_тур_2010_по_округах-en.png


      KARTTA UKRAINAAN LIITETYISTÄ USEILTA MUILTA MAILTA KAAPATUISTA ALUEISTA VUOSILUKUINEEN, JOTKA LIITTI ITSEENSÄ 1991 NL:N HAJOTESSA:

      Esim. Mediakuuluisuutta saanut Käärmesaari kuuluu oikeasti Romanialle, joka viety 1948. Unkaria hiertää Ukrainan tukemisessa Transkarpatia, jonka etnistä unkarilaisvähemmistöä vainotaan kuten ukrainanvenäläisiä. Ukraina liitti Itäiset alueet itseensä 1991.

      https://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Ukraine-growth.png

    • Anonyymi

      LÄNNEN MEDIOISSA ON TÄYSIN PIMITETTY UKRAINAN ALOITTAMA ETNINEN VAINO "VÄÄRIN" ÄÄNESTÄNEITÄ UKRAINANVENÄLÄISIÄ KOHTAAN. VAINO JOHTI ITÄISTEN ALUEIDEN ITSENÄISYYSJULISTUKSEEN, NOVORUSSIAN KANSANTASAVALLAN SYNTYMISEEN:

      "She's exposing the TRUTH in Ukraine and they don't like it | Redacted Conversation with Eva Bartlett - In 2022, she came to Ukraine where she covered the war crimes of the Kiev regime against civilians": Etenkin 18min ja 19min kohdalla:

      https://www.youtube.com/watch?v=OzMLPSXb7RU&t=1084s

      Itä-Ukrainassa ei asu ukrainalaisia vaan kielellisesti ja kulttuurillisesti etnisiä venäläisiä. Alueella jossa heidän isänsä ja isoisänsä ovat aina asuneet. Ukrainalla ei ole perusteita alueisiin. Mieti kumpi on hyökkääjä; etninen vainottu vähemmistö, joka haluaa elää rauhassa ja julistautuu itsenäiseksi vai Ukraina, joka jatkuvasti hyökkää alueelle vuodesta 2014 tykistö ja ilmaoskuin tähän päivään asti.

      Järkyttäviä Lännessä propagandistisesti uutisoituja tapahtumia oli 2014 Odessan tragedia, joka katkaisi kamelin selän ja johti itsenäisyysjulistukseen. Lännessä propagandassa puhuttiin vierastaistelijoista ja "Putinin natseista". Kuvissa revolverilla osoittavaa kuvattiin Länsi-propagandassa "Putinin separatistiksi". Todellisuudessa kyse oli Maidanin veteraanista sotnik Mykolasta, joka videolla ampuu kohti palavaa rakennusta. Maidanin äärioikeistoa edustavat ryhmäjohtajat Kiovassa kutsuivat itseään termillä "sotnik". Asenteita kuvastaa, että Mykolan ampuessa kohti rappusia tulta pakenevia ihmisä, yleisö hurrasi. Tallenteilla useat henkilöt ampuvat kohti palavaa rakennusta.Useilla tallenteilla naisen avunhuutojen päälle huudettiin "ei siellä ole naisia, he ovat separatisteja, eläimiä ja heidän kuuluu kuolla". Ja heittivät lisää polttopulloja rakennukseen jossa kuoli 46 ihmistä.

      On videomateriaalia jossa pahoinpideltyjä hakataan ja raahataan huoneeseen, johon heidät poltettiin elävältä. Ihmiset ovat aseettomia, verissää. Ihmisiä estettiin tulemasta ulos palavasta rakennuksesta ja ulostulleet hakattiin pesäpallomailoin kuoliaaksi. Oikeistoryhmät olivat varautuneet asein, polttopulloin ja paukkupommein jo ennalta, joka on todiste suunnitelmallisuudesta. Hallitusta kannattavia joukkoja ilmaantui nopeasti paljon paikalle. Poliisi katsoi sivusta ja palokunta ei saapunut 700m päästä puoleentoista tuntiin, orkestrointia on ollut taustalla korkealla tasolla. Propagandassa Ukrainan varapresidentti väitti kuolleiden olleen ulkomaisia taistelijoita. Paikallinen asukas totesi kaikkien osapuolten olleen Odessalaisia kaikkien tuntemia opettajia, opiskelijoita, tavallisia ihmisiä. Videoilla henkilötiedot kuolleista. K-18 kuvaa:

      https://southfront.press/odessa-massacre-how-the-war-in-ukraine-began/
      https://southfront.press/odessa-massacre-what-started-the-war-in-ukraine/
      https://southfront.press/lessons-in-slaughter-the-odessa-horrors-on-the-2nd-of-may/
      https://www.rt.com/news/157256-odessa-witness-massacre-ukraine/


      ASEELLA UHATEN HALLINTOPAIKOILTA EROTTAMINEN JA OPPOSITION ALASAJO:

      Videoita löytyy ukrainalaisten itsensä kuvaamina, miten hallintopaikoilta aseella uhaten pakotetaan väärän etnisyyden omaavia eroamaan. He jotka eivät suostuneet eroamaan, katosivat. Videot kuvattiin pelotteeksi muille, joten niitä löytyy laajalti. Videolla erotetaan aseella uhaten kohdasta 1.22min eteenpäin:

      https://southfront.press/in-video-ukrainian-nazi-terror-in-donbass-since-2014/


      TODISTEET ÄÄRIOIKEISTON ASEISTAMISESTA JA KÄYTTÄMISESTÄ MAIDANIN VALLANKAAPPAUKSESSA JA SITTEMMIN KONFLIKTISSA. USA:N KONGRESISSA KÄYTIIN UUSNATSIEN ASEISTAMISESTA TIUKKA KÄDENVÄÄNTÖ, JOSSA MYÖNNETTIIN 200-MILJOONAA DOLLARIA RYHMÄLLE, JOTEN DOKUMENTOINTI ON KIISTATON:

      https://int.nyt.com/data/documenthelper/421-robert-rundo-complaint/0f1e76cdeef814133f24/optimized/full.pdf
      https://thehill.com/policy/defense/380483-congress-bans-arms-to-controversial-ukrainian-militia-linked-to-neo-nazis/
      https://southfront.press/an-inside-look-at-how-us-funded-fascists-in-ukraine-mentor-us-white-supremacists/
      https://www.thedailybeast.com/is-america-training-neonazis-in-ukraine?ref=scroll
      https://www.foxnews.com/politics/senators-mccain-murphy-join-massive-ukraine-anti-government-protest-threaten-sanctions
      https://southfront.press/another-azov-captive-shows-that-there-is-no-nazism-in-ukraine-video/
      https://southfront.press/zelensky-quietly-deletes-photo-of-his-bodyguards-pro-hitler-patch/

      VALHEITA OVAT OLLEET "PAKKOLIITOKSET" - VIDEOT ÄÄNESTYSPAIKOILTA JA HAASTATTELUT KERTOVAT AIVAN ERI ILMAPIIRISTÄ. UKRAINANVENÄLÄISIÄ MURHATTIIN UKRAINASSA, MIKSI HE EIVÄT OLISI HALUNNEET LIITTYÄ VENÄJÄÄN?:

      https://southfront.press/donbass-kherson-and-zaporozhie-voted-yes-to-join-russia/
      https://southfront.press/in-video-civilians-thank-kiev-regime-for-help-in-choosing-russia/

    • Anonyymi

      VENÄJÄ EI VALLANNUT ITÄ-UKRAINAA - DONETSKIN JA LUHANSKIN KANSANTASAVALLAT OLIVAT JULISTAUTUNEET ITSENÄISEKSI JO 2014 - VENÄJÄ KUTSUTTIIN AVUNANTO- JA YHTEISTYÖSOPIMUKSEN MUKAISESTI 2022:

      Kansainvälisen lain mukaan Venäjällä on oikeus tunnustaa itsenäisyys. Ja avunantosopimuksen mukaan oikeus väliintuloon. Ranskassa puolet kansasta tiesi totuuden jo vuosi sitten. Saksassa ja Puolassa ajetaan suhteiden normalisointia. Maat joiden propagandan mukaan tulisi pelätä Venäjää normalisoivat suhdetta kuten Slovakia Romania ja Unkari, Turkki ei koskaan katkaissut suhdetta. Venäjä ei ole uhka Suomelle ja Suomi valehdeltiin NATOon - Suomi harrastaa eristätymispolitiikkaa muun harhaanjohdetun EU-johdon mukana - ja kärsii.


      VENÄJÄN TARKOITUSPERÄT 2022 ON NIIN IKÄÄN PIMITETTY LÄNNEN MEDIASSA:

      Putin ilmoitti etukäteen julkisesti, että tarkoituksena oli pidättää Zelenskyi ja DPR:n ja LPR:n pommituksista vastuussa olevat rikolliset. Venäjän käyttämä vanha kalusto ei ollut soveltuva sotaan, eikä Venäjä odottanut vastarintaa Kiovassa. Venäjä odotti ukrainalaisten kääntyvän vallankaappaushallitusta vastaan. Oli yllätys, että amerikkalaiset olivat jo Kiovassa antamassa ohjeita.Tästä on ollut aina saatavilla julkisesti dokumentteja - Media ja valtaeliitti päättivät pimittää totuuden. Täydellinen virallinen raportti tapahtumista saatavilla.

      Muistetaan kuka kaiken aloitti, joka sorti ja murhasi etnistä vähemmistöä vuonna 2014 - Ukraina. Donetsk ja Luhansk julistautuivat itsenäisiksi elääkseen rauhassa. Kuka hyökkäsi tälle alueelle, jolla ukrainalaiset eivät ole koskaan asuneet, ei Donetskissa ja Luhanskin alueella, eikä varsinkaan Krimillä. Ukraina on aina ollut hyökkäävä osapuoli. Kansainvälisen sopimuksen mukaan Venäjällä oli oikeus tunnustaa näiden itsenäisyys. Venäjä vastasi yhteistyö- ja avustussopimukseen. Aivan kuten USA Irakissa vuonna 1991.


      YKSINKERTAINEN SELITYS MIKSI UKRAINA JA LÄNSI EI VOI VOITTAA KONFLIKTIA:

      USA hävisi Vietnamissa, Afganistanissa, Somaliassa, jne. Koska taistelun voit voittaa, mutta et kansaa. Idässä ei asu ukrainalaisia. DPR ja LPR aluiden ihmiset taisteleva kotimaansa puolesta Ukrainaa vastaan. Ukrainan voitto tarkoittaisi koko alueen etnistä tyhjennystä. Venäjä sen sijaan lähti yhteistyö ja avunantosopimuksen mukaisesti auttamaan ukrainan pommittamia etnisiä venäläisiä.

    • Anonyymi

      Ei näytä kovin ripeiltä nämä Ukrainan uudet koulutusjoukot, joita poliisi haalii kaikkialta: https://www.bitchute.com/video/w2egGOEyvlJo/
      Lukiolaispojat on jo kaapattu rintamalle ja nyt haalitaan Advikaan käsipareja, jotka toimivat ihmismuurina Venäjää vastaan. Eivät tee eroa, minkä sukupuolinen siellä käsien toisessa päässä taapertaa.

      • Anonyymi

        Ei siellä enää ole ketään kuin palaneet puut ja koneet koko alueella on vain palanutta. Siksi Ukrainan on nyt helppo ihan itse pommittaa se alue heille. AMEN AMEN JEESUS VIHAA VARASTAMISTA.


      • Anonyymi

        Linkkivaroitus: bitchute on äärimmäisen epämääräinen venäjää myötäilevien salaliittoteoreetikkojen suosima sivusto. Itse tietoturvastani välittävänä en menisi noita avaamaan.


    • Anonyymi

      Ei mitään mahdollisuutta Ukrainan taistella vastaan Donbassi alue täysin paskana ja raunioina, tästä tulee monin kerroin vielä enemmän kuin Aleppon tuho.

      • Anonyymi

        Sellainen paskaksi ammuttu valmiiksi on helppo ampua uudestaan paskaksi heti kun vihollinen alkaa sinne asettua.


    • Anonyymi

      Ukraina joutuu vetäytymään sillä siisti

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei Ukrainalla ole mitään hätää, taas ampunut alas neljä venäläistähävittäjää,ja vaihtanut parempiin asemapaikkoihin.Puurin vielä eilen sairastu keuhkosyöpään,saavat ukraina,

      • Anonyymi

        Eniten kyl hämmästyttää että Suomessa asunut venäläinen ortodoksi pappi murhasi entisen vaimonsa ja jonkun miehen.


      • Anonyymi

        Taitaa tuorein alas ammuttujen venäläisten modernien hävittäjien lukumäärä olla jo 7 ? Kovasti ovat suhoit tulleet tonttiin.


    • Anonyymi

      Ei tiedä pitäiskö itkeä vai nauraa,kun lukee näitä herkkusienien kirjoituksia .osoittaa kuinka lapsellisen tyhmääkansaa näillä lännen utopisilla sotapropakannalla kusetetaan.

    • Anonyymi

      Yksittäinen ihminen voi parhaiten auttaa Ukraina lahjoittamalla rahaa suoraan Ukrainan armeijan tilille.
      Näin minä olen tehnyt joka kuukausi. Kyse ei ole isosta lahjoitussummasta, 20 dollaria per kuukausi. Saa sillä muutaman patruunan.

      • Anonyymi

        Tuskin kahellakympillä saa vielä yhtään patruunaa,siinä on ensin montavoideltavaa välissä,ja osa ostetuista patruunoista menee nettikauppaan rikollisjärjestöille,


    • Anonyymi

      Minä kyllä lahjotan mielummin venäjälle että päästään niistä nutipäistä eroon

    • Anonyymi

      Ei senttiäkään aseisiin..mutta perustarpeet ovat ok

    • Anonyymi

      Mahtavaa, että Ukraina ilman omaa laivastoa, on tuhonnut ryzzien "mahti" aluksia...

      • Anonyymi

        Juu ja Puttelle seivästä persessen. Ennen totaalista tappamista.


    • Anonyymi

      Ukrainan sota loppuu siihen kun eu ja nato niin päättävät.nyt puheet tukemisesta saavat loppua ja joukot kasaan ja näytetään kellä ne suuret pallit on.

    • Anonyymi

      Ja pannaan ukraina maan tasalle

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      8992
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2653
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      129
      2400
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1756
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1550
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1438
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      5
      1267
    Aihe