Miksi väärää infoa Haavistosta?

Anonyymi-ap

Jostain ihmeen syystä mm. HS kirjoittaa Haavistosta Vihreiden ehdokkaana... Ainakin luotettava media kertoo hänen olevan "valitsijayhdistyksen" ehdokas. Vihreät hän varmaan jätti siksi, ettei Vihreiden ideologia ollut enää tarpeeksi lähellä sydäntä ja Vihreiden ehdokkaanahan hänellä EI OLISI OLLUT mitään mahdollisuuksia Pressaksi. Se, että Vihreät hehkuttaa häntä Vihreiden ehdokkaana, on lähinnä surkuhupaisaa ja samahan VOISI tehdä mikä tahansa puolue.

18

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Milloin hesarissa on ollut oikeaa tietoa??? Maksettu lehti ja Stadilaiset uskoo kaiken paskan.

      • Anonyymi

        Hs on paskatuutti joka ohjaillee paskassa rottien keskellä elävää zompie laumaa, kaupungissa mistä valtaosa perheellisiä elämäänsä eteenpäinvieviä ihmisiä pyrkii pois, tuosta on tullut kehitysmaaväen hengailumesta jossa siglet elää elämäänsä itseää varten nauttien tuhosta latteaa latkien titanic kansituoleissa haistellen pierujaan aromilasista.


    • Anonyymi

      Onneksi noita "muita" puolueita ei ole. Kaikki vähänkin kouluja käyneet (ei siis äärivihervasudemut) tietävät, mihin perustui Hra numero 10 ekan kierroksen "menestys".... koplaukseen... Koplauksessa nuo demokratian halventajat TAAS (eduskuntavaalien 2023 tavoin) yhdistivät puolueensa ja voimansa, vain saadakseen lisää sekaannusta ja sekasortoa maahamme ja saadakseen parhaat vaihtoehdot (Olli ja Jussi) pihalle kisasta. Nyt yrittävät hurjalla disinformaatiotulvalla yrittävät saada käännettyä joidenkin huonompiosaisten, kouluttamattomien ja maahanmuutaneiden äänet "omalle" SDP:n Vihreiden ja Vasemmistoliiton ehdokkaalle... Ihan vain demokratian säilymisen kannalta äänestän Hra numero 8... Se pienempi paha Suomelle ja suomalaisuudelle.

      • Anonyymi

        Ei ole kyllä Haavisto ole millään lailla isänmaallinen, toiminut aina ja kaikessa Suomen ja suomalaisten etua vastaan ja epäluotettavakin on. Hsavisto sopisi vihreäksi mamupresidentiksi, mutta ei Suomen presidentiksi.


    • Anonyymi

      Alholin lisäksi on useita muitakin "tapauksia" joiden takia en 10 äänestä. Yksi esimerkki oli Nato asiakirjan allekirjoitustilaisuus, jossa kyseinen herra allekirjoituksensa jälkeen totesi:"Kansan tahto toteutui"!!?? Kansaltahan ei uskallettu aiheesta mitään kysyä, vaan herra Galluphan tuonkin ratkaisi... Kyseinen "gallup" tuntuu olevan hyvin suosittu ja tehokas mielipiteiden muokkaaja varsinkin Suomessa. Täällä noilla vähän koulutetuilla, heikonpiosaisilla ei ole omaa mielipidettä... he haluavat äänestää laumassa ja gallupin mukaan, ettei vaan "äänensä" mene hukkaan.... Jotta NYT ei ääni mene hukkaan ja saamme äänestää vielä tulevaisuudessakin itsenäisessä ja demokraattisessa Suomessa, siksi Stubb on valittava nyt!!! Siksi siis numero 8.

    • Anonyymi

      Turha yritys pestä mustaa valkoiseksi!! Haavisto on aivan selvästi vihreiden ehdokas vaikka sitä on äänien keräämiseksi yritetty häivyttää taustalle!
      Kyllä kansa tietää!

      • Anonyymi

        Katsohan mainoksia ja sivustoja... Pekka Haavisto, valitsijayhdistyksen ehdokas.... Ei siis sanakaan kauhupuolueesta Vihreät. Ei ole ihme, että Pekka haluaa tehdä pesäeroa saadakseen kannatusta....


    • Anonyymi

      Hesari kertoo toden. Kyllä Haavisto on vihreitten ehdokas todellakin eikä sitä muuksi saa, vaikka kuinka vääntäis.
      Narsistinen Haavisto on myös ilmeisen pata laiska, koska kouluja käymätön ja ehkä juuri siksi hän onkin yksi viime vuosikymmenten aikana pahimmin ministerikausinaan töpeksineistä.

    • Anonyymi

      Vihreää woke-ajattelua edustaa...

    • Anonyymi

      Päin vastoin oikeaa infoa pahoista mokista joista haavisto itse tietenkin haluaisi olla hipi hiljaa.

    • Anonyymi

      "Kukin puolue ja valitsijayhdistys saa asettaa vain yhden ehdokkaan. Kukin puolue valitsee oman ehdokkaansa puolueen sääntöjen mukaisella tavalla. Puolueilla ja valitsijayhdistyksillä voi olla sama yhteinen ehdokas."

      Lähde:
      https://vaalit.fi/vaalikelpoisuus-ja-ehdokasasettelu

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärä lähde. Tässä oikea koskien presidentinvaalia.

        https://vaalit.fi/vaalikelpoisuus-ja-ehdokasasettelu1

        Vihreä liike, joka on muuten keksitty muinaisessa DDR:ssä ja sen alkuperäinen tarkoitus oli mädättää levitessään länsimainen demokratia. Wikipediasta ja googlaamalla löytyy paljon lisää tietoa tuosta kaikesta.


    • Anonyymi

      Vihreys on koetettu häivyttää, on edelleen vihreiden jäsenkirja... Ja vihreiden ministerinä on,toiminut...

    • Anonyymi

      Suomen vihreiden puolueen perustajajäsen ja aate vihreä, yritti yli 20 vuoden ajan ajaa alas Suomen armeijaa, kuskannut terroristeja maahamme, tehnyt Caruna kaupat.
      Haavisto l pakkolunasti Natura hankkeessa pilkkahinnalla Suomalaisten maat ja ajoi Satu hassin kanssa turvetuotannon alas Suomesta.
      Haaviston takia maksetaan kallista sähkönhintaa ja haaviston carunakauppojen takia kallista sähkönsiirtoa
      Ei ikinä suomen vastaista vihreää Presidentiksi.

    • Anonyymi

      Haavisto on niin vihreä kuin olla ja voi. Yrittää kierona huijata äänestäjiä olemalla valitsijayhdistyksen ehdokas ja yksinkertaiset äänestäjät menevät halpaan. Virallisissa yhteyksissä lukeekin Haaviston kohdalla, että valitsijayhdistyksen ehdokas ja perässä vihreä, mutta ilmeisesti Haavistoa kannattava hupakko ei osaa lukea.

      Haaviston vaalikoneisto ja pääasia rahoittaja on vihreä puolue. Ainoa puolueeton pressaehdokas oli Aaltola, mutta hän ei kelvannut suomalaisille, halusivat politiikalla tahritun ehdokkaan presidentiksi ja poliittisen historian perusteella Haavistoa voi kutsua kaikkein pollittisesti tahrituksi presidenttiehdokkaaksi, niin paljon monenmoista rötöstelyä löytyy hänen poliiittisessa historiassaan, Hänen hoopot kannattajansa lukevat nuo tahrat Haaviston ansioiksi.

    • Anonyymi

      Kyllä se valitettavan totta on, että Pekka Haavisto on kouluja käymätön ja ihan pelkästään itseoppinut töpeksijä ja tunari. Kun koulutus ja tutkinnot puuttuu niin ei siis ihme, että silloin syntyy vain etupäässä sutta ja sekundaa.

    • Anonyymi

      No mihinkäs se Haavisto voisi sen vihreyden nyt hävittää???
      Turha edes yrittää! On vihreiden ehdokas ja sillä siisti!!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 125
      3116
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      89
      2846
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2228
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      22
      1782
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1519
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1484
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1437
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1397
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      80
      1320
    Aihe