Puhdistettu sydän

Anonyymi-ap

Salaam!

Kuinka sydän puhdistetaan? Intian mukaan on loukkauksiin syyllistymisen elämänvaihe joka puhdistaa uskon.

Mutta Islam perustuu kohteliaisuuteen eikä loukkauksiin. Voiko siis islamin sydän puhdistua lainkaan?

Ja kuka tai mikä on Islamin SYDÄN?
Se ei luultavasti ole koko Islam vaan jokin osa sitä. Siksi ei kaikki Islam uskoiset suinkaan loukkauksiin osallistu kun sydän puhdistetaan?

Tunteet, usko ja mieli kuuluu kai yhteen. Tänä päivänä on mielen puhtauteen pyrkimässä eteenkin keskiluokka.

Sen sijaan työväestö pyrkii kai ennemmin Hengen puhtauteen. Ja armoon. Tämä on fundamentalismia ja kirjaimellinen katsantotapa.

Ylempi luokka pyrkii Sielun puhtauteen.

Kaikki nämä kolme puhtautta ovat pahoin murtuneet viime vuosina ja pitää olla jokin keino puhdistaa kaikki kolme tai ainakin yksi niistä.

14

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eniten arveluttaa se kuinka Mieli voidaan puhdistaa. Daniel 11 ja 12 kertoo että Kansan oikeat opettajat puhdistetaan sulattamalla, ahdistamalla ja jopa kiduttamalla. Se tapahtui miekan, tulen, vankeuden ja ryöstön keinoin inkvisition toimesta, mutta kun Pohjoisen Kuningas yrittää ahdistaa heitä hän sortuu itse.

      Mieli voidaan puhdistaa vain sallimalla loukkaukset. Tänä päivänä esim. Keskiluokka on kapinassa monin tavoin. Moittii ruokaa, rokotuskamppanjaa, eliittiä , lääkäreitä ja ei usko kuussa käydyn yms. Noiden loukkausten esittämisten pitää johtaa PUHDISTUMISEEN.

      Syyriassa nousi keskiluokka mielenosoituksiin. Samoin yritettiin Iranissa ja Egyptissä. Arabimaissa Se ei onnistunut koska eliitti on siellä Intian oppien kanssa sujut. Bhagavadgita opettaa kukaan ei saa työnsä hedelmiä nauttia, vaan velvollisuus on ainoa motiivi.

      Länsimaat kannatti Arabimaiden keskiluokkaa ja omaisuuden hankkimispyrkimystä.

      Edes keskiluokan ei sallita Arabimaissa pyrkiä mielen puhdistamiseen vaan ainoastaan Hengen puhtaus käy. Eli fundamentalismi, fanaattisuus ja kirjaimellisuus.

    • Anonyymi

      Arabit ovat Intian ja sosialismin käsityksissä. Ei hedelmää työstä eikä uudistuksia.

      Mutta eräät länsimaista pyrkii nousemaan sosialismista INFORMAATIOYHTEISKUNTAAN.
      SE edellyttää mielen puhtautta joka saavutetaan loukkauksiin syyllistymisen kautta. Se tuottaa myös uudistuksia joita Arabit eivät arvosta.

      Kun islamin sydän puhdistetaan Se saattaa siis merkitä fundamentalismia ja HENGEN PUHTAUTTA. Paluuta konservatiivisiin käsityksiin. Tätä edustaa jo esim. Helluntaikirkon toraistit.

      Tuleeko keskiluokka, informaatioyhteiskunta, uudistukset, mielen ja uskon puhtaus häviämään.

    • Anonyymi

      TOTTA TOTTA :::
      Islamin uhka on todellinen, sillä muslimien tavoite ja pyrkimys on levittäytyä kaikkialle maailmaan. Monia ihmisiä länsimaissa hämätään koraanin ystävällismielisten säkeiden kautta luulemaan, että islam on rauhan uskonto.


      Fundamentalisti muslimit uskovat koraania kirjaimellisesti. He painottavat Muhammedin opetuksia, jotka kannustavat ja kehottavat käymään sotaa uskottomia vastaan. Heidän elämäntehtävänsä on käydä pyhää sotaa ja pyrkiä levittämään islamin usko kaikkialle maailmaan.

      Kun tutkimme islamin historiaa, niin fundamentalisti muslimit pyrkivät pääsemään valtaan aina siellä missä on pienikin muslimiyhteisö. Kun fundamentalistit pääsevät valtaan, niin he pakottavat maallistuneet ja modernisoituneet muslimit noudattamaan koraanin opetuksia ja islamilaisia lakeja. Pakotteena ja pelotteena fundamentalistit käyttävät väkivaltaisia tekoja päämääränsä toteuttamisessa.

      Tämä tarkoittaa sitä, että aina siellä missä elää muslimiyhteisöjä on sisällissodan vaara tai käynnissä jatkuva sisällissota niin pitkään kunnes fundamentalistit hallitsevat muslimiyhteisöjä. Suomesta voi tulla myös fundamentalisti muslimien taistelukenttä, jossa he käyvät kahden rintaman sotaa maallistuneita ja modernisoituja muslimeja sekä suomalaisia ("uskottomia") vastaan.

      Mellakoiden ja levottomuuksien uhka on siis todellinen ja varsinkin silloin jos suomalainen yhteiskunta antaa fundamentalismi muslimeille vähänkään jalansijaa. Heidän tunnistaminen on vaikeaa, koska he saattavat esiintyä rauhaa rakastavina muslimeina, mutta vahvistuessaan he paljastavat todelliset kasvonsa väkivallan ja terrorismin kautta.

    • Anonyymi

      ON SYYTÄ KAVAHTAA
      Suura 9:3 sanoo, että Allah ja hänen lähettiläänsä on vapaa kaikista velvollisuuksista mushrikuneja (monijumalaiset) kohtaan. Suura 9:3 on eräs koraanin jakeista, jota tulkitaan niin, että vääräuskoisille voi valehdella, eikä heidän kanssaan tehtyjä sopimuksia tarvitse pitää. Suura 9:4 sanoo, että sellaisten vääräuskoisten kanssa täytyy pitää sopimus, jotka eivät ole jälkeenpäinkään pettäneet muslimeita ja sellaisten kanssa, jotka eivät ole tukeneet ketään vastustamaan muslimeita, niin vain sellaisten kanssa tulee pitää sopimus. Jos esimerkiksi joku sanoisi Islamin uskon olevan sodan uskonto, niin se tulkitaan Islam vastaisuudeksi, eikä sellaisen kanssa tehtyä sopimusta ole pakko pitää, vaan sen voi rikkoa. Samoin kaikki asiallinen kritiikki Islamia vastaan tulkitaan Islamin vastaisuudeksi, joka oikeuttaa rikkomaan sopimukset vääräuskoisten kanssa.

    • Anonyymi

      NEITSEIDEN PILAAJAT
      Islaminuskossa korostuu hyvin voimakkaasti miesten seksuaalinen nautinnonhalu naisten kanssa. Jopa palkkiona paratiisiin pääsylle luvataan seksuaalisen nautinnon tyydytystä, jos muslimi taistelee toisuskoisia ("vääräuskoisia") vastaan.

    • Anonyymi

      Islamin väiteille ei voi mitenkään normi elämän puitteilla vastata

      Sillä normi elämä ei koskaan kohtaa näitten hurlumpsia valesvääristymiä

      • Anonyymi

        TÄMÄ KAIKKI ON TÄYTTÄ TUHOISUUTTA MITEN TYÖNTYVÄT SEKAAMME


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TÄMÄ KAIKKI ON TÄYTTÄ TUHOISUUTTA MITEN TYÖNTYVÄT SEKAAMME

        NÄITTEN SYVÄNTÄ SUOMI PUHISTA VUOSITTAIN 4,5-miljardilla

        SE KAIKKI ON HUKKAAN HEITETTYÄ SAMA KUIN POLTETTAIS


    • Anonyymi

      TÄSÄ ON NÄISTA KOKO TOTUUS.
      Islamin historia todistaa edellä olevan todeksi. Kaikkialla missä muslimit uskovat kirjaimellisesti koraania, niin he pyrkivät asettamaan islamin uskon ja islamilaiset lait voimaan siellä missä he asuvat ja hallitsevat. Koraanin kirjaimellisen tulkinnan mukaan Allah on antanut lakinsa koko ihmiskunnalle. Tämä tarkoittaa sitä, että muslimin velvollisuus on pyrkiä kaikin tavoin siihen päämäärään, että islamilaisia lakeja noudatettaisiin kaikkialla maailmassa.

    • Anonyymi

      Elämän tuhoojia on itärajan takana valmiina hyökkäämään

      • Anonyymi

        Euroopan tuhoaminen on näillä tähtäimissä.


    • Anonyymi

      IS:n tiedot: Itärajan sulkua jatketaan jälleen
      – nyt hallitus valmistelee uusia keinoja
      IS:n tietojen mukaan sisäministeriössä valmistellaan uusia lakeja itärajan tilanteen helpottamiseksi, sillä jatkuva itärajan sulun jatkaminen ei ole kestävä vaihtoehto.

      TUHOOJAT TYSSÄTÄÄN RAJALLE LYHYENLÄNTÄ HAAVEINSA

      • Anonyymi

        MITÄS TÄMÄ MULJUTUS ON - KUIN VALTAUSTA HYÖKKÄYSTÄ :

        Pysyvä käytävä?
        Tammikuussa Suomeen tuli Venäjältä maastorajan yli laittomasti 33 henkilöä.

        Rajavartiolaitos ei ole voinut vahvistaa tai poissulkea sitä, onko Venäjän viranomaisilla ollut osuutta rajanylityksissä.

        Suomeen kohdistuvan hybridioperaation aikana myös muut tahot ovat kuljettaneet ihmisiä kolmansista maista Suomen rajalle. Rikollisille siirtolaiset ovat keino hankkia rahaa.

        Onko mahdollista, että Venäjän alulle panema käytävä muodostuu pysyväksi väyläksi, johon ei lopulta edes tarvita Venäjän viranomaisia?

        – Kyllä se on aivan mahdollinen skenaario, Saareks sanoo.

        Tulijoiden virta olisi todennäköisesti toisenlainen kuin hybridioperaatioissa, joissa voidaan nähdä suuria maahantulijoiden virtoja yhdellä kertaa.

        Valmiina toimimaan
        Saareks muistuttaa, että vaikka Rajavartiolaitoksen varautuminen on noussut taas keskusteluun, maahantulijoiden aaltoon on rajalla varauduttu koko ajan.

        – Rajavartiolaitos on valmiina toimimaan. Toimintaa on tehostettu niin, että rajaturvallisuus pysyy luvatulla tasolla Suomen ja Venäjän rajalla. Siihen on yhteistyökumppanien kanssa ihan hyvät edellytykset, Saareks sanoo.


    • Anonyymi

      Siinä sitä yhdellä haulla riittää pitemäksikin aikaa lukemisia ( sanaparilla )
      - kun toista tekevät mitä sanoillaa ilmaan puhaltavat ?

      = >> mellumäen moskeija

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      422
      2948
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      100
      2266
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      343
      1939
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1883
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1737
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1207
    7. 158
      1202
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1042
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      927
    Aihe