Yle jatkaa päivästä toiseen laillisen hallitiksen vastaisella kampanjoimniila. Hallituksen

Anonyymi-ap

talous-, sosiaali-,ulko- ja raja-politiikka ovat täysin pielssä. Näin on jo tänään usemapaan kertaan YLEn toimesta todettu. Nyt jopa rajat pitäsi avata vapaan ammatinharjoittamisoikeuden perusteella. Miten liiketoiminta voi olla sallitua sotaa käyvän rajanyli, jonka kanssa ei ole voimassa minkäänlaista raja-sopimusta? Venäjään sanoi irti raja-sopimuksen viime viikolla. Miten turvataan suomalaisten tai kaksoiskansalaisten vapaa kulku sotaa käyvään valtioon ja heidän paluunsa ilman, että he eivät katoa Ukraina rintamalle? Miten suvakit ja nämä lakiasiain siantuntijat tämän nämä oikeudet takaavat?

YLE on valalnkumuksen agitaattori.

16

109

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yleltä rahat pois. Koirakaan ei pure ruokkijansa kättä. Onko yle tyhmempi kuin koira?

  • Anonyymi

   Niinpä! Tiedotusvälineiden tehtävä ei ole kehua hallitusta tapahtui mitä tahansa. Tehtävänä on tiedottaa tapahtumista. Totuus lienee, että tämä hallitus on ajanut itsensä jo pahasti nurkkaan, josta ei taida olla kunniallista ulos tuloa. Muistelkaapas, mitä nämä hallituspuolueet lupasivat ja mitä on sitten tapahtunut. Kyllä tilanne on jo karannut käsistä hallituksella. Kyllä hallituksen toiminta ja kuviteltu menestyminen on mennyt aivan eri tavalla miten se etukäteen oli mainostettu.. Tilanne on vaikea. Kyllä tästä voi jo päätellä, että tämä hallitus on epäonnistunut. Ajatelkaa, kuinka valtavat uudet velat on otettava. Aivan karmea tilanne. En usko, että tämä hallitus selviää tästä tilanteesta. Asiat ovat jo niin pahasti solmussa. Hallituksen ohjelma oli ja on huono! Hallitus on jo nyt epäonnistunut!

  • Anonyymi

   Miten ihmeessä sellainen hallitus voi olla laillinen joka hajoittaa laittomuuksia?

   • Anonyymi

    Mutta muodollisesti lakeja noudattaen voi olla epäoikeudenmukainen, julma, häikäilemätön. raaka, ilkeä. kiero ja niin edelleen. Laillinen hallituskin voi harjoittaa aivan hyvin laittomuuksia niin kauan kunnes joutuu siitä kiinni! Se ei ole edes ihme. Nykyaikana kaikki näyttää olevan mahdollista. Laillinen hallinto harjoittaa laittomuuksia ainakin monessa paikassa. Mainitaan esimerkin vuoksi joku Suomen naapurimaa! Tämä on siis melko tavallista, ikävä kyllä. Lakeja noudattaenkin voi olla hyvin paha. Oikeudenmukainen voi tarkoittaa eri eri henkilöille aivan eri asiaa.


  • Anonyymi

   Jos vertaa edelliseen hallituksen, niin tekipä se mitä hyvänsä ja miten tyhmiä päätöksiä hyvänsä, suvakkivasuritoimitajat YLEllä ylistivät vaan Marinia ja kuinka hän on saanut kehuja ulkonäöstään. Persjalkaista lautaa ylistetään ilman kritiikkiä. Sairasta tohua. Nythän tämä heidän ihanne on Alpeilla ökyrikkaita ilmeisesti iskemässä sossujen tapaan.

   Nyky hallitus korjaa Marinin sotkuja niin sosiaali-, pakolais-, puolustus-, talous-, koulutus-,työvoima- jne osa alueilla. Nuo kaiiki jäi Marinilta hoitamatta. Kun ei tee mitään, sitä suvakkivasurit arvostavat, kunhan heitä vaan kehuu.

   • Anonyymi

    Kyllä, juuri noin. Suomen media muuttui juopponistin aikana Pohjois-Korean mediaksi. Palvonta, sairas palvonta vaikkei aihetta ollut. Päinvastoin.
    Suomen media ei ole enää luotettava. Suomen media ei ole enää puolueeton, eikä kerro uutisista neutraalisti. Median tehtävä EI ole vaikuttaa ihmisiin, mutta aivopesu on tullut prioriteeksi yksi.
    Ikävintä on se, että aivopesu tuntuu purevan aivovammautuneeseen sakkiin. Kuin P-Korea.


  • Anonyymi

   Ruotsi leikkasi heidän yleleltä kunnolla. Tästä ei yle puhu yhtään mitään.

  • Anonyymi

   Nyt on selvittty sekin, että Marinin jakmat korontuet 3 miljardia jaettiin pääasiassa luuseriyrityksille ja koijareille. Ainoastaan pieneltä osin tuilla oli merkitystä yritysten selviytmisen ja työllistämisen kannalta. Siitä huolimatta sossuvasurit ja niiden toimitukset hehkuttavat tuki. Sossut ja kepu huijaavat aina ja ovat aina muiden taskulla, kun heillä on kuulemma siihen oikeus.

   • Anonyymi

    Persuparka on katkeroitunut koska ymmärrys riittää ainoastaan "mestarin" koirapillin kuunteluun ja siihen vastaamiseen.


  • Anonyymi

   Voi hyvät hyssykät näitä aloituksia.

   Eikö nämä opi tajuamaan, että vaikka olisit minkä puolueen jäsen, on Ylen tehtävä tuoda esiin myös huonot puolet kaikista puolueista ja varsinkin jos he ovat vallassa. Juuri silloin se on tärkeää.

   Miksi ei muka saa kritsoida? Nyt kun näyttää siltä, että tämä hallitus tumpeloi kaiken. Vain puoli vuotta vallassa ja velkaa ihan sikana lisää.

   Ja miten olikaan lupaukset?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Sinä ja sinun laillllllinen hallitus... Oot yks pelle vaan muiden joukossa.!!

  • Anonyymi

   Koko hallitus on ulostetta. Palkkioista leikattava 100% välittömästi.

  • Anonyymi

   Laillisen hallituksen vastainen toiminta jatkuu kaikkilla rintamilla. Halla-ahon äänestyskin on muka arvovalta kysymys, vaikka kyseessä on sossujen alennustila ja puhdas ajojahti, kun pari soosua on pöyristynyt ja järkyttynyt kuullessaan tosiasioita.

   Samoin sossujen ehdotus sotkea hallituksen suunnitelmat sekaannuttmalla Korkman muka selvitysmieheksi. Korkman on seonnut 2000-luvn alun jäkeen ja kääntänyt talousoppinsa päälaelleen. Korkmannia Halonen ei suostunut nimittämään Suomen pankin pääjohtajaksiKorkmannin oikesitolaisten talousnäkemystensä vuoksi vaan valtsi sossu Liikasen. Nyt sitten Korkman kelpaakin sossuille. Joko sossuista on tullut porvareita tai Korkmannista sosialisti.

   YLEn päivittäinen sanoma tuntuu olevan, että nylyisessä hallituksessa ei ole mitään oikein ja kaikki tehdään väärin kurjistaen oikein tarkoituksella varattomia, sairaita ja työttömiä. Tietenkin tämä kielletään sanan vapauden nimissä. Ei ole ihme, että nuoriso sekoaa ja masentuu vuosikymmeniä jatkuneen viherfemisntsossuvasuri-ismien toitotuksen vuoksi.

   • Anonyymi

    Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue oli myös laillinen...Mutta sitähän te persut haluaisitte takaisinkin, ette vaan voi julkisesti myöntää ;)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue oli myös laillinen...Mutta sitähän te persut haluaisitte takaisinkin, ette vaan voi julkisesti myöntää ;)

    Putinin hallitus on laillinen samoin kuin Pohjois-Korean hallitus. Persun kyky ei riitä erottelemaan moraalia ja laillisiuutta.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ukkola: "Sanna Marin, nolo keikari"

   Nyt osuu niin kohdilleen, että sattuu...hahahaaa. "Marinin rahvaanomainen piehtarointi mammonassa on yhtä kamalaa kats
   Maailman menoa
   349
   4833
  2. Seiska: Taas uusi TTK-romanssi? Pernilla Böckerman ja Anssi Heikkilä suhdehuhujen pyörteissä

   Oho, olisiko rakkautta ilmassa? Ainakin hyvin Pernillan ja Anssin kemiat kohtasivat TTK-parketilla ja olivat myös erittä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   58
   3175
  3. Pietilässä menossa poliisioperaatio

   PIETILÄSSÄ on parasta aikaa menossa poliisioperaatio, jossa on mukana sekä siviili- että virkapukuisia poliiseja. https
   Jämsä
   29
   2377
  4. Mikä kaivatussasi on niin erityistä?

   Asiallisia vastauksia kiitos 🙋‍♂️
   Ikävä
   64
   1185
  5. Hyvän mielen ketju

   Palstalla taas kähinöidään sanasta jos toisesta. Muistuttaisin kaikkia että joka päivä tapahtuu jotakin hyvää. Tähän k
   Sinkut
   216
   966
  6. Opettaja piti tuntia kännissä Jämsänkoskella

   No nin! Jämsänkosken Yhteiskoululla: https://www.jamsanseutu.fi/uutiset/art-2000010246632.html
   Jämsä
   27
   951
  7. Moi rakas nainen

   Mulla seisoo nyt kun ajattelen sua. Tai oikeastaan aina kun ajattelen sua :) haluan sua
   Ikävä
   67
   926
  8. Katso: Danny, 81, lataa tiukkaa tekstiä Farmi Suomi -olosuhteista: "Voi todeta, että ei tämä ole..."

   Danny tilittää tiukkaa tekstiä ja varmaan ihan asiasta. Tuohon ikään jo paljon nähnyt. Mutta saikohan tuonne ottaa oman
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   901
  9. Oletko siis kiinnostunut minusta?

   Seuraavan kerran nipistän sinua, koska haluan varmistaa, ettei tämä ole unta.
   Ikävä
   58
   880
  10. tapahtuukohan tänään

   Jotain jännää🤔
   Ikävä
   88
   862
  Aihe