Yle jatkaa päivästä toiseen laillisen hallitiksen vastaisella kampanjoimniila. Hallituksen

Anonyymi-ap

talous-, sosiaali-,ulko- ja raja-politiikka ovat täysin pielssä. Näin on jo tänään usemapaan kertaan YLEn toimesta todettu. Nyt jopa rajat pitäsi avata vapaan ammatinharjoittamisoikeuden perusteella. Miten liiketoiminta voi olla sallitua sotaa käyvän rajanyli, jonka kanssa ei ole voimassa minkäänlaista raja-sopimusta? Venäjään sanoi irti raja-sopimuksen viime viikolla. Miten turvataan suomalaisten tai kaksoiskansalaisten vapaa kulku sotaa käyvään valtioon ja heidän paluunsa ilman, että he eivät katoa Ukraina rintamalle? Miten suvakit ja nämä lakiasiain siantuntijat tämän nämä oikeudet takaavat?

YLE on valalnkumuksen agitaattori.

16

134

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yleltä rahat pois. Koirakaan ei pure ruokkijansa kättä. Onko yle tyhmempi kuin koira?

    • Anonyymi

      Niinpä! Tiedotusvälineiden tehtävä ei ole kehua hallitusta tapahtui mitä tahansa. Tehtävänä on tiedottaa tapahtumista. Totuus lienee, että tämä hallitus on ajanut itsensä jo pahasti nurkkaan, josta ei taida olla kunniallista ulos tuloa. Muistelkaapas, mitä nämä hallituspuolueet lupasivat ja mitä on sitten tapahtunut. Kyllä tilanne on jo karannut käsistä hallituksella. Kyllä hallituksen toiminta ja kuviteltu menestyminen on mennyt aivan eri tavalla miten se etukäteen oli mainostettu.. Tilanne on vaikea. Kyllä tästä voi jo päätellä, että tämä hallitus on epäonnistunut. Ajatelkaa, kuinka valtavat uudet velat on otettava. Aivan karmea tilanne. En usko, että tämä hallitus selviää tästä tilanteesta. Asiat ovat jo niin pahasti solmussa. Hallituksen ohjelma oli ja on huono! Hallitus on jo nyt epäonnistunut!

    • Anonyymi

      Miten ihmeessä sellainen hallitus voi olla laillinen joka hajoittaa laittomuuksia?

      • Anonyymi

        Mutta muodollisesti lakeja noudattaen voi olla epäoikeudenmukainen, julma, häikäilemätön. raaka, ilkeä. kiero ja niin edelleen. Laillinen hallituskin voi harjoittaa aivan hyvin laittomuuksia niin kauan kunnes joutuu siitä kiinni! Se ei ole edes ihme. Nykyaikana kaikki näyttää olevan mahdollista. Laillinen hallinto harjoittaa laittomuuksia ainakin monessa paikassa. Mainitaan esimerkin vuoksi joku Suomen naapurimaa! Tämä on siis melko tavallista, ikävä kyllä. Lakeja noudattaenkin voi olla hyvin paha. Oikeudenmukainen voi tarkoittaa eri eri henkilöille aivan eri asiaa.


    • Anonyymi

      Jos vertaa edelliseen hallituksen, niin tekipä se mitä hyvänsä ja miten tyhmiä päätöksiä hyvänsä, suvakkivasuritoimitajat YLEllä ylistivät vaan Marinia ja kuinka hän on saanut kehuja ulkonäöstään. Persjalkaista lautaa ylistetään ilman kritiikkiä. Sairasta tohua. Nythän tämä heidän ihanne on Alpeilla ökyrikkaita ilmeisesti iskemässä sossujen tapaan.

      Nyky hallitus korjaa Marinin sotkuja niin sosiaali-, pakolais-, puolustus-, talous-, koulutus-,työvoima- jne osa alueilla. Nuo kaiiki jäi Marinilta hoitamatta. Kun ei tee mitään, sitä suvakkivasurit arvostavat, kunhan heitä vaan kehuu.

      • Anonyymi

        Kyllä, juuri noin. Suomen media muuttui juopponistin aikana Pohjois-Korean mediaksi. Palvonta, sairas palvonta vaikkei aihetta ollut. Päinvastoin.
        Suomen media ei ole enää luotettava. Suomen media ei ole enää puolueeton, eikä kerro uutisista neutraalisti. Median tehtävä EI ole vaikuttaa ihmisiin, mutta aivopesu on tullut prioriteeksi yksi.
        Ikävintä on se, että aivopesu tuntuu purevan aivovammautuneeseen sakkiin. Kuin P-Korea.


    • Anonyymi

      Ruotsi leikkasi heidän yleleltä kunnolla. Tästä ei yle puhu yhtään mitään.

    • Anonyymi

      Nyt on selvittty sekin, että Marinin jakmat korontuet 3 miljardia jaettiin pääasiassa luuseriyrityksille ja koijareille. Ainoastaan pieneltä osin tuilla oli merkitystä yritysten selviytmisen ja työllistämisen kannalta. Siitä huolimatta sossuvasurit ja niiden toimitukset hehkuttavat tuki. Sossut ja kepu huijaavat aina ja ovat aina muiden taskulla, kun heillä on kuulemma siihen oikeus.

      • Anonyymi

        Persuparka on katkeroitunut koska ymmärrys riittää ainoastaan "mestarin" koirapillin kuunteluun ja siihen vastaamiseen.


    • Anonyymi

      Voi hyvät hyssykät näitä aloituksia.

      Eikö nämä opi tajuamaan, että vaikka olisit minkä puolueen jäsen, on Ylen tehtävä tuoda esiin myös huonot puolet kaikista puolueista ja varsinkin jos he ovat vallassa. Juuri silloin se on tärkeää.

      Miksi ei muka saa kritsoida? Nyt kun näyttää siltä, että tämä hallitus tumpeloi kaiken. Vain puoli vuotta vallassa ja velkaa ihan sikana lisää.

      Ja miten olikaan lupaukset?

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Sinä ja sinun laillllllinen hallitus... Oot yks pelle vaan muiden joukossa.!!

    • Anonyymi

      Koko hallitus on ulostetta. Palkkioista leikattava 100% välittömästi.

    • Anonyymi

      Laillisen hallituksen vastainen toiminta jatkuu kaikkilla rintamilla. Halla-ahon äänestyskin on muka arvovalta kysymys, vaikka kyseessä on sossujen alennustila ja puhdas ajojahti, kun pari soosua on pöyristynyt ja järkyttynyt kuullessaan tosiasioita.

      Samoin sossujen ehdotus sotkea hallituksen suunnitelmat sekaannuttmalla Korkman muka selvitysmieheksi. Korkman on seonnut 2000-luvn alun jäkeen ja kääntänyt talousoppinsa päälaelleen. Korkmannia Halonen ei suostunut nimittämään Suomen pankin pääjohtajaksiKorkmannin oikesitolaisten talousnäkemystensä vuoksi vaan valtsi sossu Liikasen. Nyt sitten Korkman kelpaakin sossuille. Joko sossuista on tullut porvareita tai Korkmannista sosialisti.

      YLEn päivittäinen sanoma tuntuu olevan, että nylyisessä hallituksessa ei ole mitään oikein ja kaikki tehdään väärin kurjistaen oikein tarkoituksella varattomia, sairaita ja työttömiä. Tietenkin tämä kielletään sanan vapauden nimissä. Ei ole ihme, että nuoriso sekoaa ja masentuu vuosikymmeniä jatkuneen viherfemisntsossuvasuri-ismien toitotuksen vuoksi.

      • Anonyymi

        Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue oli myös laillinen...Mutta sitähän te persut haluaisitte takaisinkin, ette vaan voi julkisesti myöntää ;)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saksan kansallissosialistinen työväenpuolue oli myös laillinen...Mutta sitähän te persut haluaisitte takaisinkin, ette vaan voi julkisesti myöntää ;)

        Putinin hallitus on laillinen samoin kuin Pohjois-Korean hallitus. Persun kyky ei riitä erottelemaan moraalia ja laillisiuutta.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tapio Suominen on kuollut

      Urheilutoimittaja Tapio Suominen on kuollut. Suominen oli kuollessaan 60-vuotias. Selostajalegendan kuolemasta kertoo Y
      Maailman menoa
      236
      16771
    2. Tapio Suominen oli sairauden uhri

      Urheiluselostaja Tapio Suominen kuoli eilen keskiviikkona aamulla tapaturmaisesti Hattulassa. Toisen uutisen mukaan van
      28
      2155
    3. Tapio suominen

      Liian aikaisin lähdit sinua oli kiva kuunnella.
      Ikävä
      110
      1950
    4. Mitä toivot

      Tämän hetkiseen tilanteeseen?
      Ikävä
      191
      1730
    5. Sydämeni on

      varattu sinulle. Et ole minun, en ole sinun. Me on mahdottomuus. Mutta olet se joka on mielessäni ensimmäisenä kun herää
      Ikävä
      121
      1457
    6. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      10
      1102
    7. Rannalle! Uimaan!! Rinnat paljaiksi!!!

      Järki kadonnut sekä niiltä feministeiltä, jotka vaativat saada esiintyä rinnat paljaina julkisilla uimarannoilla, kuten
      Maailman menoa
      216
      972
    8. Elämääni tulee pian uusi uros

      Se on sinisilmäinen, blondi. 😍 Toivottavasti tämä ok?
      Ikävä
      119
      857
    9. Kok-edustaja: Yle aivopesee työntekijöitä

      "– Yle ei vain sensuroi Kyllä isä osaa-sarjaa, vaan haluaa jaksojen määrää manipuloimalla HÄVITTÄÄ ”ongelman” todellisuu
      Maailman menoa
      61
      748
    10. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      212
      741
    Aihe