Miksi tukiriippuvaisia kohdellaan rikollisina?

Anonyymi-ap

Miksi sosiaaliturvariippuvaista työtöntä kohdellaan kuin rikollista?

Kaikki sosiaaliturvaan liittyvät velvoitteet vilisevät ratkaisevaa ja kurittavaa kielenkäyttöä kuinka olet "toiminut moitittavati". Työttömän köyhän tukiorjan toimintaa kytätään kuin hän yrittäisi oletusarvoisesti aina jotenkin kusettaa järjestelmää. Hänet ON SAATAVA VAIKKA VÄKISIN jostakin vilunkipelistä kiinni koska köyhä on kuitenkin paha ja vilpillinen ihminen.

Karenssit ja työssäolovelvoitteet ovat aivan samanlaisia rangaistuksia kuin rikollisille langetettavat rikosoikeudelliset rangaistukset ehdonalaisineen ja yhdyskuntapalveluineen. Ero on siinä että oikea rikollinen pääsee eroon esimerkiksi ehdonalaisvalvojalle oman elämänsä raportointivelvoitteesta sitten kun on sovittanut rikoksensa. Työtön joutuu ravaamaan pahimmillaan koko aikuiselämänsä tilittämässä elämäänsä ja selittelemässä työttömyyttä omalle ehdonalaisvalvojalleensäännöllisin väliajoin. Ja jos ote hetkeksi herpaantuu ja erehtyy jättämään yhden itselleen asetetun (laittoman) velvoitteensa täyttämättä, hänelle lätkäistään työssäolovelvoite-niminen yhdyskuntapalvelusrangaistus kuin pahimmallekin lainrikkojalle.

Koko sosiaaliturvajärjestelmä perustuu asenteeseen että sosiaaliturvakerjäläinen on tahallaan köyhä ja voisi milloin tahansa lakata olemasta sosiaaliturvakerjäläinen ja ryhtyä hyvin toimeentulevaksi taloudellisesti itsenäiseksi.

Mistä tämä asennevamma tulee? Työttömyys tai haistapaska- työsopimukset eivät ole rikoksia.

Mitä helvettiä työtön tuki riippuvainen köyhä on tehnyt väärin että häntä kohdellaan kuin jotain pahimman lajin ammattirikollista?

Tämä on törkeää ja loukkaavaa sosiaaliturvariippuvaisia ihmisiä kohtaan. Miksi ihmistä pitää rangaista ongelmasta josta hän itse kärsii eniten?

15

241

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mut kaikki köyhät hän on rikollisia . Rikkaathan on vaan kunnioitettuja talousrikollisia .

  • Anonyymi

   Työttömän tukiorjan asema on kafkamainen.

   Työtön sosiaaliturvakerjäläinen elää loputtomassa oikeudenkäynnissä syytettynä rikoksesta jonka sisältöä edes syyttäjä ei tiedä. Säännöllisesti ja loputtomasti on hänen juostava oikeudenkäynneissä selvittämässä olemattomia rikoksiaan. Kukaan ei osaa kertoa mikä on rikos mutta tuomio tulee kuitenkin.

   Kaikki tämä siksi koska suomalaiset työnantajat eivät koe tarvitsevansa työttömien työpanosta.

  • Anonyymi

   Työtön voi mennä töihin.

   • Anonyymi

    Heti kun on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työsopimus palkkatyöstä, jossa on tarpeeksi hyvä tuntipalkka + työtunteja tulee tarpeeksi viikossa että nämä riittävät elämiseen ilman yhteiskunnan tukia tässä korkeiden elinkustannusten maassa!!!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Heti kun on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työsopimus palkkatyöstä, jossa on tarpeeksi hyvä tuntipalkka työtunteja tulee tarpeeksi viikossa että nämä riittävät elämiseen ilman yhteiskunnan tukia tässä korkeiden elinkustannusten maassa!!!

    aivan ei töihin kannata mennä kun palkat ovat niin alhaisia ja verotus palkkatuloista niin tapissa, saman saa kotonakin makaamalla


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Heti kun on tarjolla toistaiseksi voimassa oleva työsopimus palkkatyöstä, jossa on tarpeeksi hyvä tuntipalkka työtunteja tulee tarpeeksi viikossa että nämä riittävät elämiseen ilman yhteiskunnan tukia tässä korkeiden elinkustannusten maassa!!!

    Tommosia paikkoja on avoimna ties kuinka paljon. Valitse mieluisin.


  • Anonyymi

   Jos olet joutunut poliisin kanssa tekemisiin, kyse ei ole siitä että olet riippuvainen muiden tuesta vaan jostain ihan muusta.

   • Anonyymi

    en kylä muista mitä olisin vaärin tehny tosin arkeni on aika rankka


  • Anonyymi

   Olet ymmärtänyt väärin. Se minkä koet tuomitsevaksi, on itseasiassa kunnioittavaa kielenkäyttöä. Työttömänä sosiaaliturvan nauttijana olet arvostettu yhteiskunnan tukipylväs, jota arvostetaan niin paljon että se voi toki tuntua liialliselta holhoukselta. Olet kuitenkin yhteiskunnan kolmanneksi arvostetuinta ryhmää heti poliitikkojen ja rikollisten jälkeen. Poliitikot ja rikolliset ovat toki tavallaan samaa pataa, joten heidät voi jopa niputtaa yhteen ja samaan luokkaan. Kaukana alamaisinasi kunnioitetusta asemastasi voivat vain haaveilla töissä kävijät ja muut sellaiset yhteiskunnan sylkykupit, joita vastaan hallituskin jatkuvasti keksii uusia nöyryyttämiskeinoja.

  • Anonyymi

   Suuryhtiöiden pitäis hävetä ottaessaan vastaan valtion tukia vaikka pärjäävät hyvin muutenkin. Ahneus se ahneus

   • Anonyymi

    Nolointa on hakea muiden tukea.


  • Anonyymi

   Ei töihin kannata mennä, verotus vie kaiken.

   • Anonyymi

    Yhteiskunta tarvitsee duunarien veroja sosiaaliturvaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Yhteiskunta tarvitsee duunarien veroja sosiaaliturvaan.

    Yhteiskunta tarvitsee duunarien veroja suoriin yritystukiin.


  • Anonyymi

   On olemassa laillisia rikoksia ja laittomia rikoksia.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Junger Maria on kuollut

   Tämä EI ole ilon päivä. Tiedoksi sille hömelölle, joka aina toitottaa "ilon päivää" aiheesta kuin aiheesta.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   131
   5682
  2. Maria Jungner on kuollut.

   Kaikkein viehättävin teeveekuuluttaja Maria Jungner, 50, on kuollut. R.I.P.
   Sinkut
   73
   4626
  3. Kuvaile kaivattusi

   ulkonäköä. Onko katseenkestävä vai pitääkö piilotella? 💆‍♂️
   Ikävä
   177
   2739
  4. Miksi en vaan voi

   olla ajattelematta sua? Aiheutat suuria tunteita ❤️ Harvoin kokee näin voimakkaasti.
   Ikävä
   100
   1615
  5. Todennäköisesti Maria Jungner kuoli

   sydänkohtaukseen. Niin tai näin,,olipahan melkoinen pommi. En olisi ikinä voinut uskoa, että niin hyväntuulinen ja energ
   Maailman menoa
   28
   1603
  6. Mitä sanoisit nainen

   Jos sanoisin että sä oot elämäni nainen ja tahtoisin viettää sen vain sun kanssas 🙏❤️
   Ikävä
   108
   1515
  7. En muista koskaan itkeneeni...

   Niin paljon jonkun ihmisen perään kuin sinun perääsi olen itkenyt. En edes sen ihmisen, joka oli elämässäni todella pitk
   Ikävä
   92
   1447
  8. Surullisia uutisia

   Äärettömän kaunis Maria Jungner on kuollut äkillisesti. Oli vasta 50 vuotias. Upea nainen. Suuri suru! Tuli kaikille jär
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1181
  9. Mitä haluaisit tällä hetkellä

   sanoa kaivatullesi?
   Ikävä
   124
   1165
  10. SM 2024 -kisojen onnistujat ja yllättäjät

   Aloitetaan Kujanhaaran voitolla Olympia-toivo Sahasta. Mahtava suoritus ja huikeaa työtä urheilijalta sekä valmentajalta
   Judo
   78
   1120
  Aihe