Oikeat henkilöt laittaa kaupunkin talouden kuntoon lopputilin saavat kunnan turhat herrat

Anonyymi-ap

Lopputilin saavat turhikkeet on tie insinööri ja kiinteistöinsinööri sun muutt tiemestari vaarantaa risteys alueet sulkemalla muun muassa näkyvyyden tieliikenteetltä valtavilla lumikasoilla sulkemalla lumikqatooaikan.

14

1584

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Harmi kun semmonen tyyppi saa suljettua lumikaatopaikankin

    • Anonyymi

      Traktori ja puistopuolen miehiä makuutetaan vuodesta toiseen .ihan turhikkeita ovat kalliiren koneiden leasing sopimuksien kanssa pitää.

      • Anonyymi

        Ne koneet on ihan teidän ja meidän kuntalaisten maksamia eli omia, ei liisinkejä. Mutta se että rahaa on kyllä parin sentin lumen levittämiseen risteyksiin, mutta ei pois vientiin.


    • Anonyymi

      Koska päitä rupee putoon???

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Ei putoa päitä!!

    • Anonyymi

      Ei lopputilejä vaan lisää rappusten vahteja ja seksuaali-insinöörejä ja muita sutijoita jotka sutivat jos on ihania haluja.

    • Anonyymi

      Koskas yt päättyy?

    • Anonyymi

      Ei mitään laita kuntaveron maksajat kärsii taas

    • Anonyymi

      Oikein kirjoitettu heti alkuun, mutta joku vain suojelee näitä kahta, toista varmaan joku paikallinen firma ja toista evp. tekn.johtajan suhteet nykyiseen johtajistoon ja poliitikkoihin ja asiayhteys, pysyvä ei kilpailutettava tehtävä kunta/pelastuslaitos asema. Kaalimaan pukitkin osais tuon puhdistuksen tehdä mutta ei tässä muuta tarvita, kuin edelleen se hyvä veli systeemi vaan pitää paikkaansa täälä, kehuskelijoita riittää jotka ovat saaneet muka kitkettyä tätä pikku korruptiota, ne kun ovat vain jääneet puheiksi ja näin tulee jäämäänkin. Parkanossa vain jyllää ikuisesti tämä "hyvä veli" järjestö, vaikka valtuustossa, hallituksessa aina joku paikka vaihtuu, mutta silti tämä jatkuu aina ollaan tiettyjen tuttujen sukulaisten puolella, vaikka se uusi edustaja tulisi 🌙 kuusta niin kyllä se aivopestään täälä.
      Mitä kunnan säästöihin tulee, niin katukuvassa näkyy tuo puiden karsinta, jo on avutonta sakkia kunnalla jos ei itse osata muutamaa oksaa katkaista.
      Toinen nämä eläkevirat, kitkekää nyt ainakin ne ettei kukaan kunnalta eläkkeelle jäänyt ota tehtäviä jatkaakseen eläkkeellä, tuntuu olevan tapa näillä leveysasteilla että näitä hyväosaisia eläkeläisiä jatkaa jossain kunnan lypsyhommissa ja nämä vielä virassa olevat ei pysty niitä hoitamaan, mutta kas kummaa palkkaa pystyy vastaanottamaan.
      Pelastakaa maineenne päättäjät, ja tehkää jotain, aina vaan tuntuu että jokaista pitäisi vääntää nenästä tai rautalangasta malliksi, munattomia riittää joka rakoon, päätöksen tekijöistä on pulaa.

      • Anonyymi

        Asiaa


    • Anonyymi

      Poliittiset suojatyöpaikat on lakkautettava. Esim. Helsinki ei tarvii viittä pormestaria ja hyvinvointialueen johtajien virat lakkautettava. Ei minkään valtion maksukykyriitä näiden herrojen elättämiseen. Duunarille ei jää tilistä, kuin verokuitti. Ei kun hampaat naulaan.

    • Anonyymi

      Tyämiäskö kaikki verot maksaa ei me olla tiädettykään että ovat kovia veroa maksamaan.

    • Anonyymi

      Ei mitään

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3417
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      155
      2057
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      200
      1722
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      131
      1633
    5. 80
      1145
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      267
      1010
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      125
      959
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      919
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      875
    Aihe