Haluaisin viritellä keskustelua Venäjästä

Anonyymi-ap

Ja koska kuuluisa näkijä (kuollut jo) sanoo näin, mitä te muut funtsitte tästä ???
Venäjähän on nyt tapetilla ja monet ajatukset ja pelotkin risteilee Itärajan tällä puolella. Mutta olisiko maailmalla sittenkin jotakin toivoa ??? Mitäs tuumitte ?


Kuuluisia bulgarialainen ennustaja Baba Vanga esitti Monia mielenkiintoisia ennustuksia.
Baba Vanga, oikealta nimeltään Vangelia Pandeva, syntyi 1911 ja Kuoli 1996. Han Eli KOKO elämänsä Petrichin kaupungissa Bulgarissa. Vanga menetti näkökykynsä 12-vuotiaana ja Eli loppuelämänsä sokeana.Erään Adolf Hitlerin kerrotaan II maailmansodan aikana käyneen Vangan juttusilla, ja poistuneen Vangan luota järkyttyneen oloisena.Vanga aloitti ennustamisen 16-vuotiaana. Vanga auttoi kykynsä avulla isäänsä etsimään varastettuja lampaita. Han kykeni esittämään Tarkan kuvauksen minne varkaat olivat kätkeneet Lampaan. Hanen ennustajankykynsä kehittyi kukkaan Hanen täytettyään 30.

Seuraavassa joitakin Vangan ennustuksia, osa Venäjästä ja OSA muita koskevia.
- 1980-luvulla Vanga ennusti: "Vuosisadan vaihteessa, elokuussa 1999 Tai 2000, Kurskin täyttyy vedellä ja KOKO maailma itkee Kurskin kohtaloa."Elokuussa 2000 Kursk -niminen sukellusvene upposi vieden mukanaan KOKO miehistönsä.
- "Horror, kauhu! American veljet laskee jälkeen hyökkää teräs lintuja. Sudet tulee ulvontaa pensas, ja viatonta verta tulee ylitsepursuava. "(1989).Tapahtui kuten Vanga ennusti. WTC-tornit sortuivat hyökkäyksen uhreina syyskuussa 2001. "teräs lintuja" - rautaiset linnut - tarkoittivat lentokoneita, olevissa asioissa törmäsivät amerikkalaista taloudellista hegemoniaa symboloiviin World Trade Center -torneihin. Iskusta lähtien Yhdysvaltojen taloudellinen asema annetun JOKA vuosi heikentynyt suhteessa muuhun maailmaan.
- "Olemme todistamassa tapahtumia ensiarvoisen merkityksen. Kaksi suurta johtajat kätteli (VIITTAUS Gorbatshoviin ja Reaganiin). Mutta meidän on odotettava pitkään ennen kahdeksannen Yksi tulevat esiin ja allekirjoittaa lopullinen rauhansopimus maan päällä. "(Tammikuu 1988)Vuotta myöhemmin Gorbatshov ja Reagan paiskasivat Katta. Neuvostoliitto veti joukkonsa Itä-Euroopasta ja Reagan antoi Gorbatshoville henkilökohtaisen lupauksen, ettei Nato koskaan laajene Berliinin itäpuolelle.Ennustuksen jälkimmäinen OSA päälle Hieman hankalampi. "Meidän täytyy odottaa, Että Kahdeksas saapuu näyttömölle ja allekirjoittaa lopullisen rauhansopimuksensa Maailman KANSSA". Mikä Tai kuka on this "Kahdeksas"? Joidenkin mielestä Baba Vanga tarkoitti Venäjää, JOKA liittyi G7-Telineellinen Sen kahdeksantena jäsenenä, jolloin kerhosta TULI G8. Jos Ennustus pitää paikkansa, Niin Kahdeksannen Seuraava Tehtävä on tehdä Rauha Koko maailman KANSSA. Tässäkin on nähtävissä yhtäläisyysmerkki Venäjään, Silla Venäjä on TÄLLÄ hetkellä Maailman suurvalloista SE rauhanomaisin.
- Boris Jeltsinin presidenttikaudella Vanga ennusti, Että Venäjän seuraavaa presidenttiä EI Vielä Tunne kukaan. Vanga EI nimennyt Venäjän tulevaa presidenttiä, mutta sanoi Hanen olevan kokonaan uusi kasvo, Josta Harvat Ovat kuulleet. Zjuganov ja Lebedin (1990-luvun kuuluisimmat oppositiopoliitikot) eivät Vangan mukaan tulleet EDES kysymykseen. Ennustus osoittautui oikeaksi, Silla Erittäin Harva OLI kuullut Vladimir Putinista Vielä 1990-luvun puolivälissä.
- "Kaikki sulaa pois kuin jää vielä kunniaa Vladimir, kunniaa Venäjän ainoat asiat, jotka jäävät. Venäjä ei selvitä vain, se hallitsee maailmaa. (1979)Hätkähdyttävä Ennustus, JOKA koskee Venäjää ja KOKO Maailmaa. "KAIKKI muu sulaa POI paitsi Vladimirin Kunnia, Venäjän Kunnia on Aina Mikä Jää jäljelle. Venäjä EI turhaan selviä, Vaan SE MYÖS hallitsee Maailmaa".On huomattavaa Että Vanga käytti nimitystä "Venäjä" Eika "Neuvostoliitto", kuten VUONNA 1979 OLI useimmiten tapana. Ennustuksessa Muu lienee selvää, mutta kehen viitataan "Vladimirilla"? Vaihtoehtoja voisivat OLLA Venäjän historioitsija suurhahmoihin kuuluva prinssi Vladimir, vallankumousjohtaja Vladimir Lenin Tai 2000-luvun Presidentti ja Pääministeri Vladimir Putin.

0

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

        Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
        Sinkut
        114
        8855
      2. Olet sä kyllä

        ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
        Ikävä
        39
        2643
      3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

        Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
        Maailman menoa
        129
        2380
      4. Hiljaiset hyvästit?

        Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
        Ikävä
        22
        1999
      5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

        Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
        Särkynyt sydän
        14
        1746
      6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

        Oot mikä oot ja se siitä
        Suhteet
        11
        1550
      7. Kyllä poisto toimii

        Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
        80 plus
        15
        1497
      8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

        "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
        Yhteiskunta
        9
        1427
      9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

        Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
        Ikävä
        14
        1296
      10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

        Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
        Ikävä
        5
        1227
      Aihe