Tämänkö te halutte pressanlinnaan Suomea edustamaan.

Anonyymi-ap

Antonio Flores joutui entisessä kotimaassaan lähes viikoksi vankilaan rattijuoppoudesta syytettynä. Lisäksi sakkoa tuli 230 euroa. Tämä tapahtui Etelä-Suomen Sanomien mukaan 2011.

--------

7päivää-lehden mukaan Antonio riehui ruotsinlaivalla 2014 ja löi kahta naista. Toista avokämmenellä kasvoihin. Tämä päättyi siihen, että lyöjä vietiin laivan putkaan rauhoittumaan.

________

Antonio löi Helsingissä ravintolan tanssilattialla perulaista mies, jonka tunsi. Syyttäjä ei nostanut pahoinpitelysyytettä , vaan pahoinpitely soviteltiin ja lyöjä maksoi korvaukset. Asiasta kertoi Iltalehti 2011.


Haluatteko juuri riitapukarin pressanlinnaan?????????????????????????????????

38

325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä halutaan! Antonio on ihan kuin valtaosa muistakin suomalaisista. Go Antsu Go!

    • Anonyymi

      Aloittajalle;

      Mieti jos itsestäsikin kirjoitettaisiin vielä vuosia/vuosikymmeniä jälkeen.

    • Anonyymi

      Vangit majoitetaan omakotitaloihin, joissa he voivat asua kaksi viikkoa kerrallaan omaistensa kanssa. Vankeinhoitolaitos tarjoaa mielenkiintoisia luontoon liittyviä vapaa-ajan aktiviteetteja, johon kuuluu mm. metsänhoitoa ja kalastusta

    • Anonyymi

      Teemu Selänne ilmoitti X:ssä, että Pekka Haaviston ja Antonio Floresin parisuhde ei sovi hänen arvoihinsa. Aiheesta nousi heti kohu, ja Selänne tarkensi sanomisiaan.

      – Ei tässä homous tietenkään ole mikään ongelma, vaan ikäero. Se, että vanha äijä yrittää iskeä todella nuorta poikaa, Selänne vastasi kritisoijilleen.

      Haaviston, 65, ja Floresin, 45, ikäero on 20 vuotta.

      • Anonyymi

        Haaviston kakkospoikaystävä Jere on aika nuori


      • Anonyymi

        Nehän on naimisissa. Teemun käy vaan kateeksi, on sillä ittelläkin muita ollut ihan varmaan kuin sirpa


      • Anonyymi

        Teemu on hiljaa ja käy laittaa Sirpan kokkaamaan ja pesee pyykkiä


    • Anonyymi

      Antonio on todella hieno mies. Suomenkielikin sujuu hyvin. Jokaiselta löytyy historiasta jotain. Ihmiset muuttuvat. Tänäpäivänä
      Antoniosta tulee todella edustava puoliso Presidentille

      • Anonyymi

        Sunnuntaina piirrän pyöreän kympin ja sen jälkeen vaalikahveille. Pekka on paras. Kyllä suomen kansa tietää


      • Anonyymi

        Komee mies, pärjäsi hyvin siellä viidakossakin kun se ohjelma tuli. Ja on siisti ja iloinen ja kohtelias. Mielelläni näkisin hänet linnan juhlissa. Osaa hyvin suomea, kun taas Alexanderin vaimo ei puhu suomea yhtään


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Komee mies, pärjäsi hyvin siellä viidakossakin kun se ohjelma tuli. Ja on siisti ja iloinen ja kohtelias. Mielelläni näkisin hänet linnan juhlissa. Osaa hyvin suomea, kun taas Alexanderin vaimo ei puhu suomea yhtään

        Kyllä Stbin vaimo puhuu suomea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sunnuntaina piirrän pyöreän kympin ja sen jälkeen vaalikahveille. Pekka on paras. Kyllä suomen kansa tietää

        Suomelle on parasta nro 8. Alexsander Stubb!! Tämän: Kyllä suomen kansa tietää.


      • Anonyymi

        Ainakin olisi kauniimpi kuin nykyinen.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ei luoja


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Perkele kyllä se Alex poika kerkiää. Haavistolle ääni. Suomi tarvitsee vakaan johtajan. Ei malttamatonta hötkyilijää joka voisi ottaa ydiaseita suomeen. Niin makaa kuin petaa


    • Anonyymi

      Bidenin terveydentilasta ja jaksamisesta on uutisoitu useita kertoja. Hän on myös kaatunut tai kompuroinut esimerkiksi lentokoneiden portaissa. Viime kesänä Naton Vilnan huippukokouksessa Biden käytti Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyistä Vladimir-etunimeä. Tämä viittaisi siihen, että Biden sekoitti Zelenskyin Venäjän presidentti Vladimir Putiniin. Biden sekoitti myös Ukrainan ja Venäjän kansakunnat keskenään ja viittasi Ukrainaan Venäjänä.

      • Anonyymi

        Ei olla nyt bideniä valitsemassa suomeen


    • Anonyymi

      kuullostaa siltä että flores on kotiutunut hyvin tavat on kun syntyperäisellä somerolaisella tämä mies kannattaa valita.

    • Anonyymi

      Antoniolla on särmää ja luonnetta!

    • Anonyymi

      Sarjaepäonnistuja Stubb on kuitenkin kokoomuksen muurari-eliittiä.

    • Anonyymi

      Ei homoa valtakunnan johtoon.

    • Anonyymi

      uuuuuuuuuuuuutisiaa scandaali

      Anonyymi-ap
      2024-02-10 12:56:53
      Ilmoita
      Pekka Haavisto ja erityisavustaja Jeri Ukrainassa: päivärahoista vähennettiin minibaarista juotu viskipullo!
      Teksti: Panu Hörkkö
      29.3.2020 07:01 (muokattu 29.3.2020 13:10)
      Seiska tutustui Valtioneuvoston kansliassa ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) ministeriajan matkalaskuihin. Laskuista paljastui, että viime kesäkuussa ministeriksi nimitetty Haavisto on matkustanut erityisavustajiensa kanssa tiuhaan ympäri maapalloa.

      Haavisto on ollut ministerinä reilut 250 päivää. Niistä hän on ollut noin 100 päivää ulkomailla. Erityisesti ilmastoasioista huolta kantava Haavisto on lentänyt jokaisella mantereella Australiaa lukuunottamatta.
      Euroopassa Haavisto on käynyt kymmenissä eri kaupungeissa.

      Lisäksi hän on tehnyt useita matkoja Yhdysvaltoihin, Afrikkaan ja Lähi-itään. Myös Perussa ja Intiassa Pekka on käynyt avustajineen.

      Haavistolle ei ole aina löytynyt sopivia reittilentoja, joten hän on turvautunut yksityiskoneisiin seitsemän kertaa. Pelkästään yksityissuihkareista on tullut yli 200 000 euron kustannukset. Kokonaisuudessaan Haaviston ja hänen avustajiensa matkakustannukset nousevat satoihintuhansiin euroihin.

      Matkalaskuista selvisi, että Haaviston piti päästä viime lokakuussa Ukrainaan. Ulkoministeriö vuokrasi yksityiskoneen, joka maksoi kolmen päivän ajalta 45 228 euroa. Yksityissuihkarin kyytiin nousi Haaviston lisäksi erityisavustaja Jeri Aalto, diplomaattiavustaja Katja Kalamäki ja turvamies.

      Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
      Ilmoitus päättyy
      Nelikko yöpyi Kiovassa ylellisessä viiden tähden Hyatt Regency -luksushotellissa. Kalamäki maksoi valtion First Card -kortillaan oman sekä Haaviston hotellihuoneen. Jeri Aalto puolestaan maksoi valtion First Card -kortillaan oman sekä turvamiehen hotellihuoneen.

      Suomeen palattuaan Jeri Aallon matkalaskua ei hyväksytty kokonaan korvattavaksi, vaan laskussa oli merkintä First Card -kortin virheellisestä käytöstä. Jerin päivärahoista oli vähennetty minibaarin käytöstä muodostunut 210 Ukrainan hryvnian eli 7,71 euron suuruinen summa.

      Kiovan Hyatt Regency -hotellista kerrotaan Seiskalle, että ainoa tuote, joka minibaarissa maksaa 210 Ukrainan hryvniaa, on minibaari-kokoinen Jack Daniels -viskipullo.

      Jerin matkalaskuun kirjoittama selvitys paljastaa erikoisen seikan: Jeri ei käyttänyt omaa minibaariaan, vaan ministerin baarikaappia.

      – Katja Kalamäen luottokortilta on veloitettu ulkoministeri Haaviston hotellihuoneen minibaarin käyttö. Kyseinen summa käsitellään ja miinustetaan Jeri Aallon matkalaskulla. Summa vähennetty Aallon päivärahoista, Jerin matkalaskussa lukee.

      Kiovan Hyatt Regency -ökyhotelli kuuluu Ukrainan hienoimpiin hotelleihin. Pekka ja Jeri nauttivat viiden tähden hotellin palveluista.
      Kiovan Hyatt Regency -ökyhotelli kuuluu Ukrainan hienoimpiin hotelleihin. Pekka ja Jeri nauttivat viiden tähden hotellin palveluista.

      1

      <50


      Äänestä

      Kommentoi

      Jaa
      Vastaukset
      Vanhimmat

      Anonyymi (
      Kirjaudu
      /
      Rekisteröidy
      )
      5000
      Kirjoita kommentti...
      Lähetä

      Anonyymi
      2024-02-10 12:57:24
      UUSI

      Sama selitysteksti löytyy myös Kalamäen matkalaskusta. Viskipulloa oltiin aluksi vähentämässä Kalamäen päivärahoista, koska hän oli maksanut kortillaan Haaviston huoneen. Kalamäki ei ilmeisesti halunnut ryhtyä maksumieheksi, kun valtio ei korvaa virkamiesten minibaarin käyttöä.

      Maalaisjärjellä ajateltuna tapahtumasarjassa on siis ollut yksinkertaisesti kyse siitä, että Jeri on ollut jostain syystä ministeri Haaviston hotellihuoneessa. Sitten Jeri on ottanut Pekan minibaarista viskipullon, jonka hinta on vähennetty lopulta hänen päivärahoistaan.

      Matkalaskuista paljastuu, että Jeri on useamminkin käyttänyt First Card -korttiaan virheellisesti minibaariostoksiin. Pari viikkoa Ukrainan-matkan jälkeen Jeri matkusti Pekan kanssa Afrikkaan. Jerille iski Ruandan pääkaupungissa Kigalissa nälkä paikallisessa hotellissa. Jeri joi vettä ja ahmi pähkinöitä 38 euron edestä. Summa vähennettiin taas hänen päivärahoistaan.

      Seiska yritti tavoittaa Jeriä, mutta media-asioista vastaava erityisavustaja lähetti lukukuittauksen meilistä, mutta ei vastannut toimittajalle mitään.

      Jerin viihtyminen Pekan seurassa on noussut viime aikoina toistuvasti otsikoihin. Seiska paljasti pari viikkoa sitten, että Jeri viihtyy myös vapaapäivinä Pekan kotona Helsingissä. Ulkoministeri Haavisto on naimisissa kampaaja Antonio Floresin, 42, kanssa.

      JUTTUA PÄIVITETTY 29.3.2020 klo 13.09: Artikkeliin lisätty Jeri Aallon matkalaskun selvity


      Äänestä

      • Anonyymi

        Seiska on tunnettu natsien juoru/valeuutis lehti


    • Anonyymi

      300 tuhtta homot nai ulkomailla ja lentkoneesskin wc jeri pääsi kymppi kerhoon..

    • Anonyymi

      Avoin avioliitto

      • Anonyymi

        Niin on, ja Jere on trion kiilapoika.


    • Anonyymi

      Reissu-Pekka matkustelee...

    • Anonyymi

      No mielummin kuin se ylimielisen rantaruotsalaisen

    • Anonyymi

      Lopeta jo

    • Anonyymi

      En halua hurria

    • Anonyymi

      Suomea pidetään maailmalla heikkojen kuniattomien vässyköiden maana jos joku vihreä sateenkaareva sodomiitti valitaan

    • Anonyymi

      Presidentti vain edustaa. Siihen Stubb sopii paremmin.

    • Anonyymi

      En halua rantaruotsalaista elitistiä siinä se

    • Anonyymi

      Valitkaa rantaruotsalainen elitisti nato presidentti nato suomelle.

    • Anonyymi

      Stubb vastailee kaikkeen hyvin ympäripyöreästi niin voi sitten toteuttaa voimafantasioitaan kun lampaat on taas valinnut sen.

    • Anonyymi

      3 3

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7548
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2822
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2412
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      113
      2129
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1399
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1337
    Aihe