Kiinalainen uusivuosi ja ankkaa ruuaksi.

Anonyymi-ap

Beijing ankkaa hommattu, vaimo hakemassa lisukkeita, juhlaruokaa kiinasta, uuden vuoden kunniaksi, https://aijaa.com/75IV4V sain myös valmiiksi valmistettua ankan maksa palleroita...en tiedä miten poikeaa hanhenmaksan palleroista.

30

248

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näyttääkin juhlaruualta, paskasessa varastossa pilkottua ankkaa.

      • Anonyymi

        Kustannus kysymys, kokonainen ankka maksaa tuolla 450 bahtia, myyvät päivässä satoja, eilen tuhansia, ankkoja ja ainoastaan ankkoja, valmiiksi valmistettuna, kaupassa beijingin ankka maksaa 800-1200 bahtia, ravintolassa 1600-2400 bahtia, jopa hiltonissa melkein 4000 bahtia, koska huahinissä on paljon kiinalaisia, juhlan takia pitää pystyä myymään massamyyntinä edullisemmin, Thaikuilla ei ole varaa laittaa kokonaiseen ankkaan 1600 bahtia, kun kana maksaa grillatuna 130 bahtia.
        Mitä tulee taas kanan ja ankanlihan eroihin, ankka on erittäin rasvaista, tummaa, enemmän riistanmakua, kuin kanassa, täinä muutama päivänä myydään miljoonia ankkoja...


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😍 ­­N­­y­­m­­f­­­o­­m­­­a­a­­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Pasanen on joskus lukenut lehdestä kun Martti Ahtisaaren herkkuruoka oli Pekingin ankkaa. Kun tuo mamma on sen pilkkonut, niin kuka siitä tekee sitä Pekingin Ankkaa? Et ainakaan sinä etkä vaimo. Siinä on Pekingiä kun lämmitätte mikrossa himassa ne ankan palaset ja kylkeen kadulta ostettua riisiä.

      • Anonyymi

        No missä ne seiskan pakkasribsit lämmitetään grillijuhlatunnelmissa?


      • Anonyymi

        Sorry vaan poika näin se vain on täällä, kun vertaillaan gourmet porsaanluihin, väitän että et tiedä asiasta hevon paskaa, gourmet grillilla. gournet porsaanluita ribsejä, tai gourmet kanansiipiä, eli chicken wings.. tämä on taas aitoa thaimaata, ja maassa maan tavalla. 55555


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sorry vaan poika näin se vain on täällä, kun vertaillaan gourmet porsaanluihin, väitän että et tiedä asiasta hevon paskaa, gourmet grillilla. gournet porsaanluita ribsejä, tai gourmet kanansiipiä, eli chicken wings.. tämä on taas aitoa thaimaata, ja maassa maan tavalla. 55555

        Ja kun olet kiinnostunut miten ankka lämmitetään grillissä tai mukaan tuli pari litraa keittolientä että voit keittää sen ruokailukuntoon, siis se on hieman raakaa, tämä on keitetty noissa isoissa kattiloissa, puolivalmiiksi, kattiloita on parisen kymmentä, myyntipöytiä viisi tai kuusi... vierekkäin...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja kun olet kiinnostunut miten ankka lämmitetään grillissä tai mukaan tuli pari litraa keittolientä että voit keittää sen ruokailukuntoon, siis se on hieman raakaa, tämä on keitetty noissa isoissa kattiloissa, puolivalmiiksi, kattiloita on parisen kymmentä, myyntipöytiä viisi tai kuusi... vierekkäin...

        Ja muuten en ole tiennyt että Ahtisaari piti ankasta, minä en kauheasti, mutta vaimoni halusi sitä uuden vuoden takia, ja ennen kaikkea siksi että se tuotetaan isoja määriä, ja hankinta hinta on edullinen, ja kun lähdemme jussina suomeen sitä ei suomesta saa lainkaan, jos nyt olet thaimaassa, kannattaa etsiä paikka missä ankkaa myydään, se voi olla ainut kertainen kokemus, elämässäsi.
        Minä olen suomessa syönyt ensimmäisen kerran ankkaa, se oli lidl maahantuomaa, pakaste pakasteesta.


    • Anonyymi

      Joopa, Pekingin ankkaa Hankasalmelaisittain! Oikeestihan tota ankkaa ei keitetä, vaan paistetaan:

      Pekingin ankka lienee kuuluisin pekingiläinen ruokalaji. Sen valmistamiseen käytetään erityistä ankkarotua. Ankat kasvatetaan pienissä häkeissä ja koska ne eivät pääse liikkumaan, niiden lihasta tulee erityisen mureaa. Linnut teurastetaan noin kuusiviikkoisina, minkä jälkeen ankka pestään sisältä vedellä ja sen nahka erotetaan lihasta paineilmalla, jotta rasva pääsee valumaan pois myöhemmän paistamisen aikana. Nahasta tulee näin rapea ja liha säilyy mureana. Tämän vaiheen jälkeen lintu valellaan makealla liuoksella ja ripustetaan kuivumaan. Lintu kuivuu vähintään 24 tuntia ja parhaat olosuhteet kuivumiselle tarjoaa kylmä ja navakka tuuli. Perinteisesti se paistetaan riippuen lieriön muotoisessa uunissa. Viimeisessä vaiheessa iho ja liha leikellään pieniksi viipaleiksi. Ankan leikkaaminen vaatii taitoa ja joskus ravintolat suorittavat leikkuun yleisön nähden.

      Eikä sitä tarjoillessa missään tiskivedessä keitetä:

      Tarjoiluun kuuluu usein miltei koko ankka ja se saatetaan tarjoilla useassa eri osassa. Osia on tavallisesti kolme ja niistä ensimmäiseen kuuluu nahka hoisin-kastikeessa, pilkottua vihersipulia, sekä ohut vehnäleipä tai sämpylä. Ensimmäinen tarjoilu syödään yhdessä voileivän tapaan. Toinen tarjoilu koostu varsinaisesta lihasta, joka tarjoillaan kasvisten kanssa. Aterian viimeinen osa koostuu ankan luut käsittävästä sopasta kiinankaalin kera. Luut murskataan, mutta aterian viimeinen osa sisältää niiden lisäksi usein myös kokonaiset ankan jalat. Monet kiinalaiset pitävät ankan räpylää herkkuna.

      • Anonyymi

        Luulenpa että nämä myyjät tietävät sen valmistustekniikan paremmin kuin minä tai sinä, wikipedia rulettaa taas, minä en tiedä miten ankka kuuluu valmistaa joku kertoi että sen oikea oppinen valmistaminen kestää 40 tuntia. siksi sitä ei tehdä kotona.


      • Anonyymi

        Hyvä info! Kiitoksia. Saarimoukarilla ei ole pienintäkään haisua mikä se Pekingin ankka on. No eipä juuri minullakaan.

        Olen kuullut tuon annoksen nimen useasti, mutta ei ollut hajuakaan miten se tehdään. On liian vaikea ja aikaa vievä kotioloissa tehtäväksi minulle.

        Jos ottaisin asiaksi, se kyllä onnistuisi muutaman harjoituksen jälkeen, mutta Saaripuurolta ei ikipäivänä. Ei tässä eikä seuraavassa elämässä ja vaimonsakin kun on tottunut kaaliin ja mikroruokaan niin voi sanoa että forget it.

        Jos Saarichef olisi ollut rehellinen vihkivalan yhteydessä, hän olisi sanonut vaimolleen että "Anything you want, forget it. Anything you need, forget it. Anything at all"
        https://www.youtube.com/watch?v=lvR1YgT7QYs&ab_channel=RoyOrbisonVEVO

        2010


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulenpa että nämä myyjät tietävät sen valmistustekniikan paremmin kuin minä tai sinä, wikipedia rulettaa taas, minä en tiedä miten ankka kuuluu valmistaa joku kertoi että sen oikea oppinen valmistaminen kestää 40 tuntia. siksi sitä ei tehdä kotona.

        Näytä toki sitten millaista se on, kun se on valmista!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä info! Kiitoksia. Saarimoukarilla ei ole pienintäkään haisua mikä se Pekingin ankka on. No eipä juuri minullakaan.

        Olen kuullut tuon annoksen nimen useasti, mutta ei ollut hajuakaan miten se tehdään. On liian vaikea ja aikaa vievä kotioloissa tehtäväksi minulle.

        Jos ottaisin asiaksi, se kyllä onnistuisi muutaman harjoituksen jälkeen, mutta Saaripuurolta ei ikipäivänä. Ei tässä eikä seuraavassa elämässä ja vaimonsakin kun on tottunut kaaliin ja mikroruokaan niin voi sanoa että forget it.

        Jos Saarichef olisi ollut rehellinen vihkivalan yhteydessä, hän olisi sanonut vaimolleen että "Anything you want, forget it. Anything you need, forget it. Anything at all"
        https://www.youtube.com/watch?v=lvR1YgT7QYs&ab_channel=RoyOrbisonVEVO

        2010

        Voi rakas lapsi kun en minä tiedä miten pekingin ankka valmistetaan, ostin sitä kuin mainoksessa luki beijingduck, eikä hinta tiennyt konkurssia, vaimoni kysy valmistusohjeet myyjältä, keitä lisää mukaan annetussa keitinvedessä. tai grillaa, tai haluatko että keittävät sen paikanpäällä valmiiksi, vaimoni halusi... kuten sanoin hän osaa laittaa thaikkuruokaa hyvin, minä en mitään... enkä opettele, vai olet sinä huolissasi vihkivaloistani, keskity ihan vaan omiisi, luulenpa että sinulla on niissä tarpeeksi tekemistä, ettei jää luu vetävän käteen miellä on kohta 24 hääpäivä, miten sinulla et ole vielä ulkoruokinassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luulenpa että nämä myyjät tietävät sen valmistustekniikan paremmin kuin minä tai sinä, wikipedia rulettaa taas, minä en tiedä miten ankka kuuluu valmistaa joku kertoi että sen oikea oppinen valmistaminen kestää 40 tuntia. siksi sitä ei tehdä kotona.

        Kyllä sitä voi kotonakin tehdä, itsekin joku vuosi sitten yritin jouluksi, mutta ei nyt ainakaan suorilta käsiltä onnistunut hirveen hyvin. Ehkä jo seuraava...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä sitä voi kotonakin tehdä, itsekin joku vuosi sitten yritin jouluksi, mutta ei nyt ainakaan suorilta käsiltä onnistunut hirveen hyvin. Ehkä jo seuraava...

        Höh se oli pöljä kalkkuna, ei ankka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höh se oli pöljä kalkkuna, ei ankka.

        Niinkö luulet? Olen kalkkunaakin tehnyt, kinkun lisukkeeksi.
        Outoo tietty, valmisruokaa pakastavalle Kelapakoloiselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinkö luulet? Olen kalkkunaakin tehnyt, kinkun lisukkeeksi.
        Outoo tietty, valmisruokaa pakastavalle Kelapakoloiselle.

        Kuulostasi se vähän oudolle, kiitospäivän ankka, tiiätkö minä olen ostanut walmartista rumstick siis kalkkunan koipia, ja joskus ostanut kokonaisen kalkkunan jouluksi... valmiiksi tehdyn... kinkun olen toki paistanut mutta en ainakaan 10 vuoteen, kun olen thaimaassa asunut, voi olla etten 15 vuoteen, kela ei ole asiaan mitenkään liittynyt, koskaan...


      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi rakas lapsi kun en minä tiedä miten pekingin ankka valmistetaan, ostin sitä kuin mainoksessa luki beijingduck, eikä hinta tiennyt konkurssia, vaimoni kysy valmistusohjeet myyjältä, keitä lisää mukaan annetussa keitinvedessä. tai grillaa, tai haluatko että keittävät sen paikanpäällä valmiiksi, vaimoni halusi... kuten sanoin hän osaa laittaa thaikkuruokaa hyvin, minä en mitään... enkä opettele, vai olet sinä huolissasi vihkivaloistani, keskity ihan vaan omiisi, luulenpa että sinulla on niissä tarpeeksi tekemistä, ettei jää luu vetävän käteen miellä on kohta 24 hääpäivä, miten sinulla et ole vielä ulkoruokinassa.

        Voi jumalauta kun se ei ole Pekingin ankkaa ennenkuin se on valmis ateria!
        Sama kuin ostaisit vasikanlihaa ja väittäisit sitä Wiener Schnitzeliksi!
        Koeta ymmärtää raaka-aineen ja reseptin ero.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulostasi se vähän oudolle, kiitospäivän ankka, tiiätkö minä olen ostanut walmartista rumstick siis kalkkunan koipia, ja joskus ostanut kokonaisen kalkkunan jouluksi... valmiiksi tehdyn... kinkun olen toki paistanut mutta en ainakaan 10 vuoteen, kun olen thaimaassa asunut, voi olla etten 15 vuoteen, kela ei ole asiaan mitenkään liittynyt, koskaan...

        Mitähän olet viimiset kymmenen vuotta tehnyt? Puistoihin ikäraja, liikenne pelottaa, lumppunen lähti lätkimään, varpaankynnet ruokapöydällä, roskapussit lattialla.
        Varmaan naksutellut mikron ajastinta, että saat syödäksesi, sieltä pakkasesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi jumalauta kun se ei ole Pekingin ankkaa ennenkuin se on valmis ateria!
        Sama kuin ostaisit vasikanlihaa ja väittäisit sitä Wiener Schnitzeliksi!
        Koeta ymmärtää raaka-aineen ja reseptin ero.

        Asia on juuri noin. Kukaan ei myy ankkaa väittäen sitä Pekingin ankaksi. Se on valmiin aterian nimi kastikkeineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voi jumalauta kun se ei ole Pekingin ankkaa ennenkuin se on valmis ateria!
        Sama kuin ostaisit vasikanlihaa ja väittäisit sitä Wiener Schnitzeliksi!
        Koeta ymmärtää raaka-aineen ja reseptin ero.

        Voi kulta rakas, minun vajavainen tietämykseni kiinalaisista ruuista, ei perustu nettiin vaan käytännön kokemukseen, jos viitsit lukea kerroin että vaimoni kävi hommaamassa muut tarpeet, ja se ankka vain keitettiin myyjän toimesta valmiiksi kun myyvät sitä puoliraakana, joten syömme illalla varmasti beijingin ankkaa, joten kysy ei ole vasikanlihasta eikä Wiener Schnitzerlistä pätkääkään,


    • Anonyymi

      Martti Ahtisaari söi Financial Timesin miltei konkurssiin.
      Aikoinaan radiohaastattelussa Maralta meni 90% ajasta siihen kun hän kuvaili kiinassa saamaansa Pekingin Ankka- ateriaa lisukkeineen. Haastattelija koetti keskeyttää kuolaa valuvan Maran kymmenen minuutin kohdalla, mutta Martti sanoi että nuo olivat vasta alkupalat...

    • Anonyymi

      Höhlä, toiset pallerot on tehty ankan maksasta, toiset hanhen maksasta. Tiedätkö mitä eroa on hanhella ja ankalla?

      • Anonyymi

        Muistan jostain lukeneeni että ja luen paljon, että ankka ja hanhi eivät ole sukulaisia, vaan ankka on sorsan sukulainen vai oliko se hanhi, en minä varmasti muista, mutta maksasta en ole kuulut mitään, ainakin ankka on vihaisempi kuin hanhi. vai oliko se päin vastoin en minä muista, mutta ei se tietämys kuitenkaan tuota maksa ongelmaa ratkaissut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan jostain lukeneeni että ja luen paljon, että ankka ja hanhi eivät ole sukulaisia, vaan ankka on sorsan sukulainen vai oliko se hanhi, en minä varmasti muista, mutta maksasta en ole kuulut mitään, ainakin ankka on vihaisempi kuin hanhi. vai oliko se päin vastoin en minä muista, mutta ei se tietämys kuitenkaan tuota maksa ongelmaa ratkaissut.

        Kysyin muuten asiaa tekoälyltä se vastasi seuraavaa.
        Hanhenmaksa (ransk. foie gras, suomeksi “rasvainen maksa”) tarkoittaa hanhen tai ankan maksaa tai ruokalajia, joka perustuu näihin. Hanhenmaksaa pidetään erittäin hienostuneiden ruokien raaka-aineena, mutta sen kasvatusmenetelmiä kritisoidaan julmina, sillä joissakin maissa (ei Suomessa) eläimiä pakkoruokitaan joidenkin viikkojen ajan ennen teurastusta maksan kasvattamiseksi. Suomessa hanhenmaksan kasvattaminen pakkoruokkimalla on kielletty1. Vuonna 2007 Suomessa alettiin eläinystävällisen vaalean hanhenmaksan tuotanto, jossa pakkosyöttöä ei käytetä. Hanhenmaksan myynti on kielletty muun muassa Israelissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa Kaliforniassa. New Yorkin kaupungissa kielto astui voimaan vuonna 20221.

        Ankanmaksa puolestaan on useimmiten ankan maksaa, mutta se voi olla myös hanhenmaksaa. Ankan maksassa on erittäin paljon rasvaa, ja yleensä sitä käytetään joko erilaisissa terriineissä tai suoraan paistettuna. Ankan maksan maku on hieman makeahko, minkä takia viinissä saa myös olla jäännössokeria. Yleisimmät lisukkeet ovat erilaiset hillot ja briossileipä23.

        Jos haluat nauttia hienostuneesta alkupalasta, voit valita joko hanhenmaksa- tai ankanmaksavaihtoehdon. Muista kuitenkin, että hanhenmaksan eettisyys on kiistanalainen aihe, ja monet valitsevat nykyään eettisemmän vaihtoehdon, kuten vaalean hanhenmaksan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muistan jostain lukeneeni että ja luen paljon, että ankka ja hanhi eivät ole sukulaisia, vaan ankka on sorsan sukulainen vai oliko se hanhi, en minä varmasti muista, mutta maksasta en ole kuulut mitään, ainakin ankka on vihaisempi kuin hanhi. vai oliko se päin vastoin en minä muista, mutta ei se tietämys kuitenkaan tuota maksa ongelmaa ratkaissut.

        Niin, lukemiseen kun ei ole ikärajaa, mitä nyt Suomessa jotain lehtiä myytin 18v-merkinnöillä, ainakin aiemmin. Ja sehän on ihan sivistävää, varpaankynsien leikkuun ohella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, lukemiseen kun ei ole ikärajaa, mitä nyt Suomessa jotain lehtiä myytin 18v-merkinnöillä, ainakin aiemmin. Ja sehän on ihan sivistävää, varpaankynsien leikkuun ohella.

        No mutta huomaatko että kysyin tekoälyltä mitä eroa on ankan ja hanhenmaksassa, jos oikein ymmärsin hanhea myydään ankkana, joten taas opin jotain ja elämä on oppimista.


    • Anonyymi

      Tuo pilkkomaton ankka pöydällä on kuollut nälkään....

      Ankassa ja kalkkunassa ei ole rasvaa - ei makua.

      Syön ennen mainiota kanaa puoleen hintaan tai alle. On aina hyvää Thaimaassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      80
      3339
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      1982
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1881
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1548
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1395
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1385
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1048
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      840
    Aihe