Veikö veikkauskorttipakko asiakaskatoon?

Anonyymi-ap

Mahtoikohan tuo yliholhoava ja pahoin yksityisyyteenkin tunkeutuva totalitäristinen pakkopolitiikka viedä paljonkin asiakkaita Veikkaukselta, liekö siitä tilastoja saatavilla tai tulossa.

Onhan se mahdoton asetelma, että jonkin marginaalisen ongelmapelaajajoukon vuoksi lanseerataan moinen massiivinen ja yksityisyyteenkin pahoin tunkeutuva pakkopolitiikka.

Olettaisi monen muutamilla euroilla silloin tällön lottoavan ja satunnaisesti arpoja rapsuttelevan lopettavan onnenonginnan harrastuksensa kokonaan.

Myöskin joidenkin maiden ja joidenkin USA-osavaltioiden pakottama suurvoittajien julkisuuteen tulo kasvoillaan ja henkilöllisyydellään on aivan kestämätöntä ja tämä jo voittajien henkilökohtaisen turvallisuudenkin kannalta.

2023. Kanadalainen nuori nainen, fiksu biologian opiskelija, lottosi ensi kertaa elämässään isoisänsä kehoituksesta, joka sanoi että olet juuri täyttänyt 18v, niin kokeile ja mene ostamaan yksi kuponki. Hän joutui vielä soittamaan kioskilta kotiin, sillä hän ei tiennyt miten kuponki täytetään.

Faijansa on talous- ja sijoitusasiantuntija, eli siltäkin osalta raami on hyvässä mallissa ja neito suunnittelee jatkavansa opiskeluitaan jalat maassa.

"Ontario woman, 18, wins $48M lottery after buying first ticket ‘for fun’ "

- https://toronto.citynews.ca/2023/02/03/ontario-olg-lotto-max-winner-18-year-old-sault-ste-marie/

79

867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvin kirjoitettu. Tilastotietojen julkaisua odotellessa veikkaan, että asiakaskato oli tuntuva. Omalla kohdallani täydet sata prosenttia.

      Olen hämmästellyt tätä alati yleistyvää digitalisaation ja tietotekniikan väärinkäyttöä ts. tunnistautumis- ja rekisteröitymispakkoa eri yhteydessä. Veikkaus ei ole yksin syyllitynyt tähän "yksityisyyteenkin tunkeutuvaan totalitäristiseen pakkopolitiikkaan" vaan sama pyrkimys näkyy vähän joka puolella. Jopa Yle kerää nyttemmin yksilöityjä käyttäjätietoja. Meidät ja meidän tekemisemme halutaan rekisteröidä lemmikkejämme myöden.

      Miksi? Mihin sillä pyritään? Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estäminen tuntuu huonolta vitsiltä. Datan kerääminen on aina myös riski. Yksityisyyteen kuuluva data voi joutua vääriin käsiin ja vaikka keräämisen tekisikin "hyvää tarkoittava taho", tuon tahon tarkoitusperät voivat muuttua ajan saatossa. Koiranomistajat saanevat tuta tämän jonkinlaisen koiraveron muodossa lähitulevaisuudessa.

      Vaikka "minulla ei olekaan mitään salattavaa", tunnistautumis- ja rekisteröitymispakkoja tulee vastustaa aina missä mahdollista. Jokainen luovutettu data potentiaalisesti loukkaa yksityisyyttä tavalla, jota voimme vain arvailla ts. veikata.

      • Anonyymi

        Ongelma on se ett'ei ole olemassa asianmukaisia ja selkeitä ettisiä, moraalisia ja juridisia pelisääntöjä datan keräämisen ja käytön suhteen, ei EU:ssa tai puhumattakaan globaalilla tasolla. Kyseessä on melko täysin villi länsi, jossa poikkeuksellisen nopeasti kehittyvä teknologia itse sanelee sen käyttömahdollisuudet.

        Data on nykyisin myös mittava business. Eri sopimusehtojen termittely "käyttökokemuksen parantaminen" ja "yhteystyökumppanit" ovat nekin avoin ovi melkein kaikkeen mahdolliseen väärinkäyttöön.

        Nykyisin on täysin mahdoton tietää minne kaikkialle yksityistietojaan on levitetty ja päätynyt, millaisen käyttöön ja miten muuhun dataansa risteytettynä.

        Nyttemin "kaikkivoipa" IA tulee mm. matkapuheliiminkin ja suunnilleen kaikkeen mahdolliseen muuhunkin.

        Kaikki verkkoon liitettyä. Älytalot IA:lla varustettuina tulevat olemaan täynnänsä antureita kaikista mahdollisista laitteista (sängyn patjat mukaanlukien, jollaisia on jo markkinoilla) asunnon rakenteisiin saakka. Ne valvovat aivan kaikkea sekunnin tarkkudeella, valveilla olemista, nukkumista, askeleita ja niiden paikkaa ja tahtia, vernepainetta, sykettä, tunnistaa stressitilan yhtä lailla kuin seksinkin harrastamisen, soolona tai kumppanin kanssa jne. Älytalo tietää aivan kaiken asukkaista.

        Digistalkkaus ulottuu aivan kaikkeen mahdolliseen ja aina vain pahemmaksi tulee menemään.

        "Onko sinulla äly-tv? Nämä kaikki tiedot se kerää sinusta"

        "Älytelevisiot tarkkailevat katsojaa ja lähettävät heistä tietoa moneen paikkaan. Asennusvaiheessa on syytä pitää silmä tarkkana."

        - https://www.is.fi/digitoday/tietoturva/art-2000006247849.html

        *

        "MOT löysi Suomessa myytävistä Android-puhelimista muun muassa verkkokauppojen ohjelmia ja tietoa keräävän yhteystietopalvelun. Asiantuntijoiden mukaan esiasennetut ohjelmat voivat vaarantaa käyttäjän turvallisuuden."

        "Puhelimessasi onkin jo valmiiksi Facebook. Ja näköjään muitakin ylimääräisiä ohjelmia. Nämä ohjelmat ovat valmiina yhdistämään sinut ulkomaisiin verkkokauppoihin ja yhteystietopalveluihin."

        "Nämä eivät ole ihan tavallisia sovelluksia. Ne tulevat puhelimesi käyttöjärjestelmän mukana, etkä voi poistaa niitä normaalisti. Kaikkia et edes näe."

        Read more:

        - https://yle.fi/aihe/artikkeli/2019/10/29/mot-testasi-uuden-android-puhelimen-mukana-voi-tulla-piilotettu-ohjelma-jolla

        *

        "Autosi seuraa jopa seksielämääsi – Eikä se osaa pitää salaisuuksia"

        "Autosi vakoilee sinua paljon tarkemmin kuin olet koskaan arvannut."

        - https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/49a87852-1fed-4737-a21c-531a20e3d3d9

        Juuri taannoin Teslan henkilökunta jäi kiinni asiakkaidensa arkaluontoisen yksityisyyden tallentamisesta autojen kameroilla ja mikrofoneilla.

        Jo aikaa sitten Amazon jäi kiinni asikkaiden salaa kuuntelusta älykaiuttimillaan "asiakaskokemuksen ja laadunparantamisen" nimissä.

        Ihmisillä on kameran ja mirkofonin sisältäviä älytelevisoita olohoneiden lisäksi makuuhuoneissaankin. Nuo tv:t ja niiden kamerat ja mikit ovat hakkeroitavissa ... Näiden asioiden listaa voisi jatkaa hyvinkin pitkälle.

        Sitten kuten mainitsit, niin tietovuodot ovat jamassiivisetkin sellaiset ovat hakkeroinnin lisäksi yksi suuri ongelma.

        Vaikkeaomalla tasollaan koettaisi parhaansa mukaan suojella yksityisyyttään ja dataansa, niin kolmansien osapuolien tietojensa käsittelyyn ja sen vastuullisuuteen ei voi vaikuttaa.

        Esmerkki. Miten vastuullisesti lääkäri käsittelee asiakkaidensa dataa, millä laitteilla, miten suojattuna ja / tai samaa konetta muussakin käytössä käyttäen. Miten reitittimensä ja langaton yhteytensä on suojattu jne.

        Ulkolaisen kanavan uutisissa oli puhetta etätöistä ja siitä miten osa ihmisistä muuttaa kauemmaksi työpaikastaan edullisempien asuntojen vuoksi. Eräät kaksi pankkitoimihenkilöä matkustivat junalla puolentoista tunnin matkan työpaikalleen pari kolme kertaa viikossa. He tekivät etätöitä junamakalla käyttäen junan suojaamatonta Wi-Fi-yhteyttä! Uskallan epäillä ett'ei heillä ollut VPN:ää ja lisäksi turvallista sellaista. Mutta mitäpä "pienistä" kun tämä on niin kätevää.

        Ennen kaikki netissä aikaa, A4 paperimappien aikaan ei juurikaan ollut huolta yksityisyydestään ja datastaan.


      • Anonyymi

        Positiivinen luottorekisteri on kohta täällä. Iloitaan siitä ja odotellaan ensimmäistä väärinkäyttötapausta.


    • Anonyymi

      Veikkaus voisi muuttaa nimensä Gestapoksi.
      Näyttää järjestään menemään esim nuo eurojaskan päävoitot Saksaan. Onko kukaan muu ihmetellyt tätä?
      Jos joku ei tajua, niin Gestapolla on tekoäly käytössä, eikä tule noita voittoja tänne. Joka ikinen lottopeli menee viikkokausia niin, ettei päävoityoja tule ja tuo lotto, pienemmät voitot nax muutama kymppi eikä ne kasva vaikkei viikotolkulla päävoitto osu kenellekkään.
      Itse olen loptttanut lottoamisen vuosikausia sitten, eurojaskaa laitan silloin tällöin, sekin kimppaa.
      Olen jäänyt koukkuun seuaamaan näitä voittojakoja

      • Anonyymi

        Kannattaa luopua kokonaan kaikkeen lottoamiseen liittyvästä, mikäli ne saavat tuon luokkaisia oireita ja paranoiaa aikaan ihmisessä.

        Ei lottoamisia ja rapsutteluarpoja tule ottaa vakavasti. Kokeilee vain silloin tällöin muutaman euron edestä kepillä jäätä, josko se _täysin mahdoton_ kuitenkin toteutuisi ja sitten taas kokielu unholaan tietäen, että 99,9999% pelaajista ei koskaan voita päävoittoa, sekä hyvin tietäen että ne voittotasotkin painottuvat vaatimattomiin pieniin kopekoihin.

        Sen sijaan kannattaa alkaa opiskella realitaloutta ja alkaa säännöllisesti säästäen investoida progressiivisesti pörssyrityksiin ja / tai eri ideksirahastoihin. Osa indeksirahastoista maksaa osingot verotomasti suoraan pääomaan ja mahdolliset verot vasta myytäessä. Vakavaraisista yrityksistä saa säännöllisesti kerran vuodessa osinkoja (harvoista 4 x vuodessa), joskin sijoitetun pääoman arvonvaihteluihin tulee totutella.


    • Anonyymi

      Ei pelata enää, Ei sieltä tule ku euro tai kaksi muu on silkkaa kusetusta.

      • Anonyymi

        Ei kyse ole kusetuksesta. Voittotalukot ja niiden todennäköisyys-suhdeluvut ovat avointa ja lainkin vaatimaa tietoa.

        Kaikki tietävät, että suurten voittojen tai puhumattakaan päävoiton saaminen on suorastaan mahdottomuus ja siksi se osuukin aivan äärimmäisen harvoille ... tämän todellisuuden tiedostaminen ei toki estä kokeilemasta onneaan silloin tällöin muutamalla erolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kyse ole kusetuksesta. Voittotalukot ja niiden todennäköisyys-suhdeluvut ovat avointa ja lainkin vaatimaa tietoa.

        Kaikki tietävät, että suurten voittojen tai puhumattakaan päävoiton saaminen on suorastaan mahdottomuus ja siksi se osuukin aivan äärimmäisen harvoille ... tämän todellisuuden tiedostaminen ei toki estä kokeilemasta onneaan silloin tällöin muutamalla erolla.

        Saksa, Tanska, Puola ja Suomi pelaa eniten eurojackpot -peliä. Siinä tarpeeksi faktaa siihen miksi päävoitot menee yleensä näihin neljään maahan. Ja koska Saksassa populaatiota riittää enemmän kuin tarpeeksi, niin myös voitoista eniten valuu sinne, eli Saksaan.

        Pitääkin ottaa omaksi iltaläksyksi selvittää kaikkien €jackpot -maiden "ranking" voitonjaon suhteen. Siitä pystyy jo rakentamaan itselleen kuvan siitä miten vähän/paljon missäkin maassa tähän ylikansalliseen onnenpeliin panostetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saksa, Tanska, Puola ja Suomi pelaa eniten eurojackpot -peliä. Siinä tarpeeksi faktaa siihen miksi päävoitot menee yleensä näihin neljään maahan. Ja koska Saksassa populaatiota riittää enemmän kuin tarpeeksi, niin myös voitoista eniten valuu sinne, eli Saksaan.

        Pitääkin ottaa omaksi iltaläksyksi selvittää kaikkien €jackpot -maiden "ranking" voitonjaon suhteen. Siitä pystyy jo rakentamaan itselleen kuvan siitä miten vähän/paljon missäkin maassa tähän ylikansalliseen onnenpeliin panostetaan.

        Vähäväkiseen Suomeen on osunut yllättävänkin paljon suuria voittoja.

        Päävoiton mahdollisuus on noin 1: 140 000 000, siis käytännössä aikas lailla ei-olemassaoleva.

        Päävoiton voittomahdollisuus prosentteina laskettuna, montakos nollaa tulee laittaa xxxx ,1%:n eteen ... tämän estämättä on ihmisiä, jotka tekevät voittofantasioistaan liki elämänsä sisällön.

        - https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurojackpot

        Kannustan käyttämään kaiken tuon ajan ja energian realitalouden ja pörssisijoittamisen itseopiskeluun.

        Tuolla sivulla oli aiemmin hyvä tiivistetty aloittelijan tietokantapaketti hyvine kirjallisuusviitteineen, mutta vaikuttaa valitettavasti kadonneen (?) uudistuksien myötä.

        - https://keskustelu.kauppalehti.fi/forums/aloittelijan-palsta.6/


    • Anonyymi

      No niin, se edellä ketjussa mainittu "kotitehtävä" sitten purkuun:

      Eurojackpotin kansallisten voitonjakojen julkaisussa on kirjava käytäntö. Kuusi maata kahdeksastatoista, Suomi mukaan lukien, ei julkaise maakohtaista voitonjakoa voittoluokista 4+2 oikein ja sitä alemmat. Tämä luonnollisesti vaikeuttaa sen selvittämistä miten innokkaasti missäkin maassa eurojackpottia metsästetään ja ylipäätään tekee mahdottomaksi vertailla osallistuvia maita keskenään.

      Oheisessa taulukossa on niiden kahdentoista maan viime perjantain (09.02.2024) arvonnan luvut, jotka on julkaistu:

      https://i.ibb.co/tz7NL55/ejp-voitonjako-2024-02-09.jpg

      Voittoja ropisee luonnollisesti samassa suhteessa kuin peliä on pelattu eli tuosta yhden arvonnan tulosten taulukosta voidaan tulkita, että Tanska, Ruotsi, Puola ja Espanja kuulunevat kärkiseitsikkoon yhdessä Saksan, Suomen ja Norjan kanssa.

      Islanti, Latvia ja Liettua voitaneen melko suurella todennäköisyydellä listata otsikon "vähiten pelaavat maat" alle.

      ISO kysymys kuuluukin: miksi kuusi maata haluaa salata kansallisen voitonjakonsa?
      Läpinäkyvyys toisi sitä kuuluisaa uskottavuutta tekemiseen. Eikä vähiten juuri vedonlyöntiyhtiöiden kohdalla.

      • Anonyymi

        Outoa pakkomileteisyyttä ja vihlaijua homman rehellisyyden suhteen.

        Arvonta tapahtuu Helsingissä missä on myös tieto voittojen jakautumisesta osallistujamaittain.

        Kun tuollainen asia noinkin pahoin mieltä painaa, niin miksi et ota yhteyttä pääkonttoriin tiedustelun merkeissä ..... tai sitten vaihtoehtoisesti viranomaisiin, mikäli vihjailuille kuvitettelee olevan jotakin todellista perustetta.

        - https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurojackpot

        Vertailuksi:

        EuroMillions on aikas vastaavilla spekseillä / mahdottomuuden todennäköisyysluvuilla oleva fantasialotto:

        - https://en.wikipedia.org/wiki/EuroMillions

        - https://www.euro-millions.com/results/09-02-2024

        Itselleni on totaalisen ufo asia se miten lottoihin voi kukaan suhtautua kuoleman vakavuudella ja niihin kerrassaan niin paljon aikaa ja energiaa täysin tuhlaten ... realitaloutta opiskelemalla ja sijoitamalla on mahdollisuus saada todellista tuottoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Outoa pakkomileteisyyttä ja vihlaijua homman rehellisyyden suhteen.

        Arvonta tapahtuu Helsingissä missä on myös tieto voittojen jakautumisesta osallistujamaittain.

        Kun tuollainen asia noinkin pahoin mieltä painaa, niin miksi et ota yhteyttä pääkonttoriin tiedustelun merkeissä ..... tai sitten vaihtoehtoisesti viranomaisiin, mikäli vihjailuille kuvitettelee olevan jotakin todellista perustetta.

        - https://fi.wikipedia.org/wiki/Eurojackpot

        Vertailuksi:

        EuroMillions on aikas vastaavilla spekseillä / mahdottomuuden todennäköisyysluvuilla oleva fantasialotto:

        - https://en.wikipedia.org/wiki/EuroMillions

        - https://www.euro-millions.com/results/09-02-2024

        Itselleni on totaalisen ufo asia se miten lottoihin voi kukaan suhtautua kuoleman vakavuudella ja niihin kerrassaan niin paljon aikaa ja energiaa täysin tuhlaten ... realitaloutta opiskelemalla ja sijoitamalla on mahdollisuus saada todellista tuottoja.

        Kiitos pitkästä kommentista! Pieni miinus siitä, ettet muistanut mainita miksi esimerkiksi Veikkaus kieltäytyy jakamasta Suomen kansallista voitonjakoa vaikka usein verrokkeina pidetyt Tanska ja Ruotsi julkaisee lukunsa. Samoin jopa eteläinen naapurimme Viro.

        #ilonkautta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiitos pitkästä kommentista! Pieni miinus siitä, ettet muistanut mainita miksi esimerkiksi Veikkaus kieltäytyy jakamasta Suomen kansallista voitonjakoa vaikka usein verrokkeina pidetyt Tanska ja Ruotsi julkaisee lukunsa. Samoin jopa eteläinen naapurimme Viro.

        #ilonkautta

        Kas, kun toteutuneiden voittojen tilastotihraus ei kiinnosta ei sitten penninkään vertaa, koska sillä ei ole mitään merkitystä rivin pari silloin tällöin tai säännöllisemminkään lottoavan voittomahdollisuuksiin.

        Suurien voittojen todennäköisyyden (tai pikemminkin sen puutteen) suhdeluku on ainoa luku jolla on merkitystä ... EJP / 1: 140 000 000.

        Olen "todennäköisyysluvut" hyvin tuntien kokeillut onneani for fun silloin tällöin muutamalla eurolla, tsekannut vain rivin ja that's it ... olisi epä-älyllistä ja täysin tuottamatonta uhrata asialle enempää huomiota ... realitalouden sijoutusmaailma on sitten kokonaan toinen asia.

        Tuosta voi (epärealististen lottofantasijoiden sijaan) halutessaan aloittaa talouden realimaalmaan perehtymisen.

        "Sijoittamisen ABC – perusperiaatteet ja kokeneiden sijoittajien vinkit"

        - https://www.salkunrakentaja.fi/sijoittaminen-abc/

        "Miten aloittaa sijoittaminen? Pörssisäätiön Sijoituskoulu tarjoaa tehokkaat vinkit sijoittamisen aloittamiseen. Se sisältää hyödyllistä tietoa myös hieman pidemmälle ehtineelle sijoittajalle."

        - https://www.porssisaatio.fi/opi-sijoittamaan/sijoituskoulu/


    • Anonyymi

      En ymmärrä!

      Mielestäni veikkauskortti ja nettipelit on parasta yksityisyyttä. Itse pelaan ainoastaan netissä. Vielä kun saisi ruksilla kiellon veikkauksen tiedottamiseen omalle kohdalle, niin asia olisi bueno!

      • Anonyymi

        Plus vielä kimpatkin sujuu mainiosti ilman että tarvitsee kimppalaisten kesken käteistä käsitellä puhumattakaan että kaikkien pitäisi olla samaan aikaan jollain kioskilla omaa lappuaan leimaamassa. Kaikki hoituu digitaalisesti vaikka kotisaunan lauteilta ja menee aina oikein.

        #veribueno


      • Anonyymi

        Taidat olla eliittiä autuaitten joukossa. Vaatii todellista lahjakkuutta olla ymmärtämättä, jos malttaa lukea edelliset viestit tässä ketjussa.

        Kimppapelaamisesta on keskusteltu toisessa ketjussa, useassakin, tällä palstalla. Kokeile ottaa porukkapelin vetäjän homma hoitaaksesi niin huomaat millaiseen jumiin kimppapelaaminen on saatettu. Ei, ongelma ei ole käteisen käytössä tai lappujen leimaamisessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taidat olla eliittiä autuaitten joukossa. Vaatii todellista lahjakkuutta olla ymmärtämättä, jos malttaa lukea edelliset viestit tässä ketjussa.

        Kimppapelaamisesta on keskusteltu toisessa ketjussa, useassakin, tällä palstalla. Kokeile ottaa porukkapelin vetäjän homma hoitaaksesi niin huomaat millaiseen jumiin kimppapelaaminen on saatettu. Ei, ongelma ei ole käteisen käytössä tai lappujen leimaamisessa.

        Kerrot missä ongelma EI ole. Helpottaisi päästä ongelmaan kiinni jos kerrot missä tilanteessa ne kimppojen ongelmat tulee vastaan.

        Minulla on joskus ollut ns. "kimpanvetäjän rooli".
        1) Tein pelin, jaoin sen osuuksiin ja maksoin koko pelin omalta pelitililtä.
        2) Lähetin kimpasta osoitelinkin tyypeille, jotka kimppaan lupautuivat osallistua.
        3) Tyypit osti osuutensa ja minä sain niistä rahat pelitililleni,
        4) Sitten jännättiin ja useimmiten lopuksi petyttiin eli se tavallinen tarina.

        Teknisesti tuo hoituu helposti. 😘


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerrot missä ongelma EI ole. Helpottaisi päästä ongelmaan kiinni jos kerrot missä tilanteessa ne kimppojen ongelmat tulee vastaan.

        Minulla on joskus ollut ns. "kimpanvetäjän rooli".
        1) Tein pelin, jaoin sen osuuksiin ja maksoin koko pelin omalta pelitililtä.
        2) Lähetin kimpasta osoitelinkin tyypeille, jotka kimppaan lupautuivat osallistua.
        3) Tyypit osti osuutensa ja minä sain niistä rahat pelitililleni,
        4) Sitten jännättiin ja useimmiten lopuksi petyttiin eli se tavallinen tarina.

        Teknisesti tuo hoituu helposti. 😘

        Minkähän vuoksi tätä sinulle selvitän, aihe on jokseenkin loppuun kaluttu lukuisissa kirjoituksissa tällä palstalla. Ota hakutoiminto käyttöön!

        Mutta kertauksen vuoksi: Ongelma tulee vastaan alkaen listasi 1. kohdasta. Huomattavan työmäärän lisäksi sinun on riskeerattava omaa rahaa koko porukan panoksen verran. Veikkauksen asiamiehet saavat tästä työstä palkkion, sinä saat pelkän riskin.

        Riski on siinä, että saat porukan panokset takaisin tilillesi vasta sen jälkeen, kun olet peruuttamattomasti peliin jo sijoittanut. Jos porukassasi on vaikkapa 20 mainitsemaasi tyyppiä à 10 euroa, tarvittava raha ja riski ovat tuntuvia.

        Unohtaminen on inhimillistä, kollegasi Pekka ei ehkä vain muista lunastaa osuuttaan ennen kuin on liian myöhäistä. Toteutunut riski jää sinun maksettavaksesi. Kaikkea muutakin voi sattua. Liisa sai juuri yyteestä lapun kouraan ja paskat nakkaa työporukan lottoamisesta. Jukka sai tietää, että kourin hänen vaimoaan firman pikkujouluissa, emmekä ole puheväleissä. Hänenkin osuutensa porukasta jää maksettavaksesi.

        Eikä tässä vielä kaikki. Ennen listasi 1. kohtaa sinun on jotenkin kommunikoitava porukalle, kuka on halukas lähtemään mukaan ja millä panoksella.

        Olen perustellusti eri mieltä kanssasi, teknisesti porukkapelaaminen on nyttemmin erittäin vaikeaa. Tilanne on Veikkauksen tiedossa, samoin ratkaisut, mutta Veikkausta ei kiinnosta korjata ongelmaa.

        Minua taas ei enää kiinnosta lottoaminen yksin tai porukalla. Syyt löytyvät tästä ym. ketjuista tällä palstalla. Ainoa aiheeseen liittyvä mielenkiintoni on seurata Veikkauksen syöksykierrettä ja veikata päivää, milloin uutinen kotimaisen lottoamisen päättymisestä tulee, kuten se vääjäämättä tulee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkähän vuoksi tätä sinulle selvitän, aihe on jokseenkin loppuun kaluttu lukuisissa kirjoituksissa tällä palstalla. Ota hakutoiminto käyttöön!

        Mutta kertauksen vuoksi: Ongelma tulee vastaan alkaen listasi 1. kohdasta. Huomattavan työmäärän lisäksi sinun on riskeerattava omaa rahaa koko porukan panoksen verran. Veikkauksen asiamiehet saavat tästä työstä palkkion, sinä saat pelkän riskin.

        Riski on siinä, että saat porukan panokset takaisin tilillesi vasta sen jälkeen, kun olet peruuttamattomasti peliin jo sijoittanut. Jos porukassasi on vaikkapa 20 mainitsemaasi tyyppiä à 10 euroa, tarvittava raha ja riski ovat tuntuvia.

        Unohtaminen on inhimillistä, kollegasi Pekka ei ehkä vain muista lunastaa osuuttaan ennen kuin on liian myöhäistä. Toteutunut riski jää sinun maksettavaksesi. Kaikkea muutakin voi sattua. Liisa sai juuri yyteestä lapun kouraan ja paskat nakkaa työporukan lottoamisesta. Jukka sai tietää, että kourin hänen vaimoaan firman pikkujouluissa, emmekä ole puheväleissä. Hänenkin osuutensa porukasta jää maksettavaksesi.

        Eikä tässä vielä kaikki. Ennen listasi 1. kohtaa sinun on jotenkin kommunikoitava porukalle, kuka on halukas lähtemään mukaan ja millä panoksella.

        Olen perustellusti eri mieltä kanssasi, teknisesti porukkapelaaminen on nyttemmin erittäin vaikeaa. Tilanne on Veikkauksen tiedossa, samoin ratkaisut, mutta Veikkausta ei kiinnosta korjata ongelmaa.

        Minua taas ei enää kiinnosta lottoaminen yksin tai porukalla. Syyt löytyvät tästä ym. ketjuista tällä palstalla. Ainoa aiheeseen liittyvä mielenkiintoni on seurata Veikkauksen syöksykierrettä ja veikata päivää, milloin uutinen kotimaisen lottoamisen päättymisestä tulee, kuten se vääjäämättä tulee.

        "Ainoa aiheeseen liittyvä mielenkiintoni on seurata Veikkauksen syöksykierrettä ja veikata päivää, milloin uutinen kotimaisen lottoamisen päättymisestä tulee, kuten se vääjäämättä tulee."

        Veikkaus on ilmeisesti nyttemmin melko suurelta osin säännöllisten ja jo ennen muutosta tilin avanneiden varassa.

        Pelkällä mutulla olettaisin satunnaispelaajien ja arpojen rapsuttelijoiden oleleen valtaenemmistö ja avoin kysymys onkin se, että moniko heistä tulee avaamaan tilin.

        En ole seurannut alan lakisäädöksien kehitystä ja / tai suunnitelmia, mutta jos EU:ssa ala tulee vapaammaksi EU:n sisällä, niin kilpailukin tulee kasvamaan ja osa siirtyy myös kilpailijoiden asiakkaiksi. Toki, vaatisihan sekin tilin avaamista ko. paikkoihin / yrityksiin, eli lieneekö olisi satunnaispelaajien motiiveissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minkähän vuoksi tätä sinulle selvitän, aihe on jokseenkin loppuun kaluttu lukuisissa kirjoituksissa tällä palstalla. Ota hakutoiminto käyttöön!

        Mutta kertauksen vuoksi: Ongelma tulee vastaan alkaen listasi 1. kohdasta. Huomattavan työmäärän lisäksi sinun on riskeerattava omaa rahaa koko porukan panoksen verran. Veikkauksen asiamiehet saavat tästä työstä palkkion, sinä saat pelkän riskin.

        Riski on siinä, että saat porukan panokset takaisin tilillesi vasta sen jälkeen, kun olet peruuttamattomasti peliin jo sijoittanut. Jos porukassasi on vaikkapa 20 mainitsemaasi tyyppiä à 10 euroa, tarvittava raha ja riski ovat tuntuvia.

        Unohtaminen on inhimillistä, kollegasi Pekka ei ehkä vain muista lunastaa osuuttaan ennen kuin on liian myöhäistä. Toteutunut riski jää sinun maksettavaksesi. Kaikkea muutakin voi sattua. Liisa sai juuri yyteestä lapun kouraan ja paskat nakkaa työporukan lottoamisesta. Jukka sai tietää, että kourin hänen vaimoaan firman pikkujouluissa, emmekä ole puheväleissä. Hänenkin osuutensa porukasta jää maksettavaksesi.

        Eikä tässä vielä kaikki. Ennen listasi 1. kohtaa sinun on jotenkin kommunikoitava porukalle, kuka on halukas lähtemään mukaan ja millä panoksella.

        Olen perustellusti eri mieltä kanssasi, teknisesti porukkapelaaminen on nyttemmin erittäin vaikeaa. Tilanne on Veikkauksen tiedossa, samoin ratkaisut, mutta Veikkausta ei kiinnosta korjata ongelmaa.

        Minua taas ei enää kiinnosta lottoaminen yksin tai porukalla. Syyt löytyvät tästä ym. ketjuista tällä palstalla. Ainoa aiheeseen liittyvä mielenkiintoni on seurata Veikkauksen syöksykierrettä ja veikata päivää, milloin uutinen kotimaisen lottoamisen päättymisestä tulee, kuten se vääjäämättä tulee.

        OK - kiitos selventävästä kommentista. Yksinkertaisesti siis kimppasi koostuu tyypeistä joiden sitoutuminen kimppaan on vähintäänkin epävarma. Minulla tilanne on aina ollut se, että kaikki on satavarmasti mukana tai sitten oharin tekijää ei jatkossa tervehditä. No, sitä riskiä ei tarvinnut pelätä.

        Kimppakivat kannattaa luonnollisesti lopettaa siihen paikkaan kun "ehkä osallistun" puheet alkaa nostaa päätään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OK - kiitos selventävästä kommentista. Yksinkertaisesti siis kimppasi koostuu tyypeistä joiden sitoutuminen kimppaan on vähintäänkin epävarma. Minulla tilanne on aina ollut se, että kaikki on satavarmasti mukana tai sitten oharin tekijää ei jatkossa tervehditä. No, sitä riskiä ei tarvinnut pelätä.

        Kimppakivat kannattaa luonnollisesti lopettaa siihen paikkaan kun "ehkä osallistun" puheet alkaa nostaa päätään.

        'Lähimmäksi' osunut kimppaloton päävoitto.

        Vuonna Jussi ja kuokka, duunikaverin kaverin puoliso oli ollut jo pitkään työpaikallaan vaikiolottoporukassa. Heitä oli aina samat henkilöt, muistaakseni tyyliin viisi-seitsemän.

        Sitten heille osui se päävoitto, joka edusti summana kullekin muistaakseni suunnilleen uutta velatonta taloa Stadissa + pientä sijoitusasuntoa + uutta autoa + jonkin verran säästöön puskurirahaksi. En tiedä miten voittonsa käyttivät.

        Ikävä pointti yhdelle peliväsymyksen iskiessä. Yksi vakioporukasta jätti osallistumisen väliin juuri tuolla kierroksella sanoen, ettei nyt tällä kertaa jaksa osallistua kun suuremman voiton todennäköisyydet tiedetään. Olivat pelanneet jo hyvin kauan. En tiedä millaisella summalla per nenä vakiolottosivat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OK - kiitos selventävästä kommentista. Yksinkertaisesti siis kimppasi koostuu tyypeistä joiden sitoutuminen kimppaan on vähintäänkin epävarma. Minulla tilanne on aina ollut se, että kaikki on satavarmasti mukana tai sitten oharin tekijää ei jatkossa tervehditä. No, sitä riskiä ei tarvinnut pelätä.

        Kimppakivat kannattaa luonnollisesti lopettaa siihen paikkaan kun "ehkä osallistun" puheet alkaa nostaa päätään.

        Luetun ymmärtäminen on joskus vaikeaa, mutta yritä uudelleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luetun ymmärtäminen on joskus vaikeaa, mutta yritä uudelleen.

        Kommunikointisi tässä ketjussa on sen tyylistä, että en enää ihmettele jos kimpastasi katoaa porukkaa. Niin metsä vastaa kuin jne.
        #vastenmielinenasenne


    • Anonyymi

      Täyttä huuhaata nuo lottoamiset ja vieläpä rakentaa niistä aivan suhteettoman täkeä asia elämäänsä.

      Mikäli haluaa säännöllisesti lottoilla, niin parempi asettaa se jo psykologisestikin mielessään pelkkään huuhaaosiooon, johon se kuuluu.

      Jokin maltillinen x-summa kuukaudessa. En tiedä millaisia automatisointeja Veikkaustilin puitteissa on mahdollista luoda.

      Mikäli mahdollista, niin laittaisi jonkin systeemiin pyörimään itsekseen vaikka kuukaudeksi kerrallaan ja sitten sen unohtaen realielämään keskittyen.

      Parasta olisi jos olisi mahdollista laittaa vaikka kuukauden automaattinen osallistuminen _random-numeroilla_, eli ei millään vakionumeroilla.

      Miksi? Koska vakionumeroilla lottoaminen tulee useimmille __psykologisesti orjuuttavaksi__, sillä silloin olisi pakko pelata joka ainoalla kierroksella pelkona se, että jos jättää tai joutuu jättämään jonkin kierroksen väliin ja jos jokin hyvin suuri voitto tai peräti päävoitto "poissaollessaan" osuisikin vakionumeroilleen, niin sitten olisi loppuelämä aikaa harmitella. Random-numeroilla pelatessa on vapaa, kun vastaava tilannetta ei edes teoriassa voi tapahtua.

      Päinvastoinkin. Kanadassa kuan sitten muuan jo varttuneessa iässä oleva mies meni tapansa mukaan kioskille ostamaan vakiorivinsä, niitä taisi olla kolme joita oli pelannut vuosikymmenet vain joitakin kopekoita voittaen.

      Myyjä valitsi vahingossa vakionumeroidensa lisäksi muutaman ylimääräisen rivin, niitä taisi olla kolme. Mitä teki mies? Tavoilleen urautunut mies pyysi perumaan ne. Yhdellä perutulla rivillä olisi ollut päävoitto, muistaakseni noin 30 miljoonaa Kanadan dollaria.

      Opetus tuosta. Kannattaa pelata vain random-numeroilla, niin pysyy hommassa henkisestikin vapaana. Vakionumerot koukuttavat ja orjuuttavat, huuhaa-lottoon.

      • Anonyymi

        Hauskan karmiva opetustarina Kanadasta ^o^

        Veikkauksen pelejä voi pelata itse tehdyllä pelirobotilla. Toisin sanoen vaikkapa yhden random-numeroilla pelatun lottorivin voi ajastaa omalle läppärille niin, että vaikkapa lauantaina klo 18 peli singahtaa tilille ja maksu veloitetaan pelitililtä ilman että siihen tarvitsee kiinnittää mitään huomiota. Veikkauksen sivuilla ei tarvitse käydä ollenkaan ellei itse halua mennä tarkistamaan miten sille riville kävi. Päävoiton osuessa Veikkaus soittaa onnittelupuhelun eli senkään takia ei pelitilille tarvitse kirjautua.

        Itsellä vakioveikkaus on lottoa lähempänä sydäntä ja tietyillä bonuskierroksilla (takuupotti ainoalle täysosumalle) teen niin, että laitan oman pelirobottini töihin. Se laatii reaaliaikaisia peliprosentteja hyödyntäen rivin ja kurkistaa sen jälkeen onko kyseistä riviä jo pelattu. Mikäli Veikkauksen pelijärjestelmä ilmoittaa että kukaan ei ole vielä pelannut, niin robotti iskee pelin sisään. Näen vasta jälkeenpäin millaisella rivillä olin takuupottia onkimassa. 😎 Vakioveikkauksessa rivihinta on 0,10 € - 0,25 € eli harrastus on huomattavasti halvempaa kuin lottoaminen yhden kokonaisen euron panoksella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hauskan karmiva opetustarina Kanadasta ^o^

        Veikkauksen pelejä voi pelata itse tehdyllä pelirobotilla. Toisin sanoen vaikkapa yhden random-numeroilla pelatun lottorivin voi ajastaa omalle läppärille niin, että vaikkapa lauantaina klo 18 peli singahtaa tilille ja maksu veloitetaan pelitililtä ilman että siihen tarvitsee kiinnittää mitään huomiota. Veikkauksen sivuilla ei tarvitse käydä ollenkaan ellei itse halua mennä tarkistamaan miten sille riville kävi. Päävoiton osuessa Veikkaus soittaa onnittelupuhelun eli senkään takia ei pelitilille tarvitse kirjautua.

        Itsellä vakioveikkaus on lottoa lähempänä sydäntä ja tietyillä bonuskierroksilla (takuupotti ainoalle täysosumalle) teen niin, että laitan oman pelirobottini töihin. Se laatii reaaliaikaisia peliprosentteja hyödyntäen rivin ja kurkistaa sen jälkeen onko kyseistä riviä jo pelattu. Mikäli Veikkauksen pelijärjestelmä ilmoittaa että kukaan ei ole vielä pelannut, niin robotti iskee pelin sisään. Näen vasta jälkeenpäin millaisella rivillä olin takuupottia onkimassa. 😎 Vakioveikkauksessa rivihinta on 0,10 € - 0,25 € eli harrastus on huomattavasti halvempaa kuin lottoaminen yhden kokonaisen euron panoksella.

        Noissa random-numeroissa oli avoimena kysymyksenä se, että kuinka pitkälle ajalle maksimissaan voi Veikkauksen tilillä laittaa loton itsekseen pyörimään, viikoksi, kuukaudeksi, jotakin muuta?

        Tässä ajatuksena se, että jakson tehtyään ja maksettuaan aihetta ei tarvitse edes ajatella, vaan huuhaa-lotto pyörii taustalla itsekseen. Mikäli se 99.99%:n täydellisen mahdottomuuden suuri voitto kuitenkin osuisi kohdalle , niin siitä sitten kyllä saisi Veikkaukselta viestiä.

        Toinen pointti oli se, että mahdollistaako Veikkauksen oma systeemi tilanteen, jossa valitulle aikajanalle ( viikko, kuukausi) systeemi arpoo jokaiselle kierrokselle eri random-numerot.

        Tämä siksi, että reissussa toisessa EU-maassa kun kioskalla juttelin random-lapun osaessani, niin kertoivat että maksimissaan voi ruksata vain viikon valmiiksi ja silloin se on vain kiinteä numero, ei randomeista koostuva.

        Vakioveikkausesta ym. en tiedä juuri mitään (ei oikeastaan edes kiinnostakaan), sillä tunnen loton "todennäköisyyden" mahdottomuussuhdeluvut, ollen lajia joka on ostanut randomrivit silloin tällöin for fun, tarkistanut numerot ja sitten taas muutaman euron huuhaapuuha unholaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noissa random-numeroissa oli avoimena kysymyksenä se, että kuinka pitkälle ajalle maksimissaan voi Veikkauksen tilillä laittaa loton itsekseen pyörimään, viikoksi, kuukaudeksi, jotakin muuta?

        Tässä ajatuksena se, että jakson tehtyään ja maksettuaan aihetta ei tarvitse edes ajatella, vaan huuhaa-lotto pyörii taustalla itsekseen. Mikäli se 99.99%:n täydellisen mahdottomuuden suuri voitto kuitenkin osuisi kohdalle , niin siitä sitten kyllä saisi Veikkaukselta viestiä.

        Toinen pointti oli se, että mahdollistaako Veikkauksen oma systeemi tilanteen, jossa valitulle aikajanalle ( viikko, kuukausi) systeemi arpoo jokaiselle kierrokselle eri random-numerot.

        Tämä siksi, että reissussa toisessa EU-maassa kun kioskalla juttelin random-lapun osaessani, niin kertoivat että maksimissaan voi ruksata vain viikon valmiiksi ja silloin se on vain kiinteä numero, ei randomeista koostuva.

        Vakioveikkausesta ym. en tiedä juuri mitään (ei oikeastaan edes kiinnostakaan), sillä tunnen loton "todennäköisyyden" mahdottomuussuhdeluvut, ollen lajia joka on ostanut randomrivit silloin tällöin for fun, tarkistanut numerot ja sitten taas muutaman euron huuhaapuuha unholaan.

        Veikkauksellahan on se pelin "tilaus" voimassa niin kauan kuin tilillä riittää katetta eli päättyy vasta kun saldo on syöty. Ikipeli uusiutuu viikoittain niillä itse määritellyillä omilla suosikkiriveillä. Käsittääkseni rivi(t) pysyy siis samana. Korjatkoon joku jos käsitykseni on tältä osin väärä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkauksellahan on se pelin "tilaus" voimassa niin kauan kuin tilillä riittää katetta eli päättyy vasta kun saldo on syöty. Ikipeli uusiutuu viikoittain niillä itse määritellyillä omilla suosikkiriveillä. Käsittääkseni rivi(t) pysyy siis samana. Korjatkoon joku jos käsitykseni on tältä osin väärä.

        Ok.

        Todellinen harmi jos saldon rajoissa olevaa "ikilotttoa" ei voisi laittaa halutessaan pyörimään pelkillä random-numeroilla, joka edustaisi riippumattomuutta. Teknisestihän tuollaisen olettaisi olevan Veikkauselle helppoa toteuttaa.

        Laittaisi tililleen vaikka vuoden lottovarat kelaamaan joka kierrokselle random-numeroita ja voisi unohtaa asian vuodeksi, paitsi jos sattuisi kohdalleen isompi mukava yllätys.

        Mikäli Veikkaus tosissaan haluaa hillitä peliriippuvuutta, niin silloin nuo orjuuttavat kiinteät vakionumerot eivät saa olla ainoa vaihtoehto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ok.

        Todellinen harmi jos saldon rajoissa olevaa "ikilotttoa" ei voisi laittaa halutessaan pyörimään pelkillä random-numeroilla, joka edustaisi riippumattomuutta. Teknisestihän tuollaisen olettaisi olevan Veikkauselle helppoa toteuttaa.

        Laittaisi tililleen vaikka vuoden lottovarat kelaamaan joka kierrokselle random-numeroita ja voisi unohtaa asian vuodeksi, paitsi jos sattuisi kohdalleen isompi mukava yllätys.

        Mikäli Veikkaus tosissaan haluaa hillitä peliriippuvuutta, niin silloin nuo orjuuttavat kiinteät vakionumerot eivät saa olla ainoa vaihtoehto.

        Tuskin on hankalaa Veikkaukselle, koska, kuten jo todettua, ohjelmoimalla oman robotin kuka tahansa voi luoda ja pelata random-rivin omalta koneeltaan kirjautumatta erikseen Veikkauksen sivuille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin on hankalaa Veikkaukselle, koska, kuten jo todettua, ohjelmoimalla oman robotin kuka tahansa voi luoda ja pelata random-rivin omalta koneeltaan kirjautumatta erikseen Veikkauksen sivuille.

        Niin, en ole tietoinen miten Veikkaustilin puitteissa voi lottoilla.

        Tokihan siellä voinee tehdä yksittäisiä random-numeroita ja halutessaan toistella niitä ennen yhden valintaa ja maksua.

        Mutta mahtaneeko olla vaihtoehtoa ruksattavaksi ja laittaa saldon rajoissa "ikilotto" pyörimään joka kerta vaihtuvilla numeroilla. Se olisi aikas sitoutumatonta lottoamista.

        *

        Mutta avauksen aiheeseesta. Veikkaan aika monesta asiakkaasta tulleen entinen asiakas. Saas nähdä josko ja milloin siitä alkaa tulla tilastotietoa markkinoille.

        Katson kyllä kyseessä olevan pommilla kärpäsen metsästys, kun laitetaan moinen erityisen tunkeileva ID-tyrania seurantoineen ja profilointeineen pystyyn ongelmaisen ja ilmeisesti vain noin 1%:n vuoksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, en ole tietoinen miten Veikkaustilin puitteissa voi lottoilla.

        Tokihan siellä voinee tehdä yksittäisiä random-numeroita ja halutessaan toistella niitä ennen yhden valintaa ja maksua.

        Mutta mahtaneeko olla vaihtoehtoa ruksattavaksi ja laittaa saldon rajoissa "ikilotto" pyörimään joka kerta vaihtuvilla numeroilla. Se olisi aikas sitoutumatonta lottoamista.

        *

        Mutta avauksen aiheeseesta. Veikkaan aika monesta asiakkaasta tulleen entinen asiakas. Saas nähdä josko ja milloin siitä alkaa tulla tilastotietoa markkinoille.

        Katson kyllä kyseessä olevan pommilla kärpäsen metsästys, kun laitetaan moinen erityisen tunkeileva ID-tyrania seurantoineen ja profilointeineen pystyyn ongelmaisen ja ilmeisesti vain noin 1%:n vuoksi.

        Lottoa pelaavat vanhukset.
        Vaihtoa on syönyt seniorikansalaisten vähenevä määrä.
        Ja kun R-kioskit vähenevät, viikkovaihto laskee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lottoa pelaavat vanhukset.
        Vaihtoa on syönyt seniorikansalaisten vähenevä määrä.
        Ja kun R-kioskit vähenevät, viikkovaihto laskee.

        Teoriasi ontuu. Loton pelivaihto on romahtanut lyhyessä ajassa niin, ettei seniorikansalaisten vähenevä määrä yksin sitä selitä.

        Vielä vuonna 2017 lottoa pelattiin keskimäärin kuudella miljoonalla rivillä viikottain. Vuonna 2024 lähestytään kolmen miljoonan viikottaisen rivin rajaa. Seniorikansalaisten määrä ei ole sentään puolittunut seitsemässä vuodessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teoriasi ontuu. Loton pelivaihto on romahtanut lyhyessä ajassa niin, ettei seniorikansalaisten vähenevä määrä yksin sitä selitä.

        Vielä vuonna 2017 lottoa pelattiin keskimäärin kuudella miljoonalla rivillä viikottain. Vuonna 2024 lähestytään kolmen miljoonan viikottaisen rivin rajaa. Seniorikansalaisten määrä ei ole sentään puolittunut seitsemässä vuodessa.

        Pitkästä aikaa viikkovaihto nousi päättyvällä viikolla yli 4 miljoonan:

        https://i.ibb.co/PGNN5Pp/lotto-pricetiers-2024-7.jpg

        Ehkä mainonta on puraissut. Olisi kiva nähdä jakauma siitä missä päin Suomessa pelaaminen on nyt lievästi lisääntynyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitkästä aikaa viikkovaihto nousi päättyvällä viikolla yli 4 miljoonan:

        https://i.ibb.co/PGNN5Pp/lotto-pricetiers-2024-7.jpg

        Ehkä mainonta on puraissut. Olisi kiva nähdä jakauma siitä missä päin Suomessa pelaaminen on nyt lievästi lisääntynyt.

        Tuo on todiste siitä että toimitusjohtaja ja varatoimitusjohtaja ovat tehneet hiki hatussa hommia ja se tulos näkyy nyt viivan alla. Ehkä myös hallituksen puheenjohtaja on pistänyt osaamisensa ja arvovaltansa peliin 🤣lihaa säästämättä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pitkästä aikaa viikkovaihto nousi päättyvällä viikolla yli 4 miljoonan:

        https://i.ibb.co/PGNN5Pp/lotto-pricetiers-2024-7.jpg

        Ehkä mainonta on puraissut. Olisi kiva nähdä jakauma siitä missä päin Suomessa pelaaminen on nyt lievästi lisääntynyt.

        Jättipotin mainonta tunnetusti puraisee. Esimerkiksi kierroksilla 37/2017 ja 44/2017 pääpotti oli sama 8 miljoonaa kuin eilen (7/2024), mutta pelattujen rivin määrä 6,3 ja 6,5 miljoonaa vastaavasti.

        Rahan arvon laskiessa ja rivin hinnan pysyessä ennallaan pelattujen rivin määrän tulisi kasvaa, ei romahtaa tällä tavoin. Veikkauksen kulut ovat varmasti kasvaneet inflaation myötä. Vieläköhän viivan alle jää jaettavaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teoriasi ontuu. Loton pelivaihto on romahtanut lyhyessä ajassa niin, ettei seniorikansalaisten vähenevä määrä yksin sitä selitä.

        Vielä vuonna 2017 lottoa pelattiin keskimäärin kuudella miljoonalla rivillä viikottain. Vuonna 2024 lähestytään kolmen miljoonan viikottaisen rivin rajaa. Seniorikansalaisten määrä ei ole sentään puolittunut seitsemässä vuodessa.

        ''Vaihtoa on syönyt seniorikansalaisten vähenevä määrä.''

        Mikä jäi ymmärtämättä ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Noissa random-numeroissa oli avoimena kysymyksenä se, että kuinka pitkälle ajalle maksimissaan voi Veikkauksen tilillä laittaa loton itsekseen pyörimään, viikoksi, kuukaudeksi, jotakin muuta?

        Tässä ajatuksena se, että jakson tehtyään ja maksettuaan aihetta ei tarvitse edes ajatella, vaan huuhaa-lotto pyörii taustalla itsekseen. Mikäli se 99.99%:n täydellisen mahdottomuuden suuri voitto kuitenkin osuisi kohdalle , niin siitä sitten kyllä saisi Veikkaukselta viestiä.

        Toinen pointti oli se, että mahdollistaako Veikkauksen oma systeemi tilanteen, jossa valitulle aikajanalle ( viikko, kuukausi) systeemi arpoo jokaiselle kierrokselle eri random-numerot.

        Tämä siksi, että reissussa toisessa EU-maassa kun kioskalla juttelin random-lapun osaessani, niin kertoivat että maksimissaan voi ruksata vain viikon valmiiksi ja silloin se on vain kiinteä numero, ei randomeista koostuva.

        Vakioveikkausesta ym. en tiedä juuri mitään (ei oikeastaan edes kiinnostakaan), sillä tunnen loton "todennäköisyyden" mahdottomuussuhdeluvut, ollen lajia joka on ostanut randomrivit silloin tällöin for fun, tarkistanut numerot ja sitten taas muutaman euron huuhaapuuha unholaan.

        Itselläni on lotto joka on ollut kokoajan pelissä yli 10v. Ikipeli uusitaan joka arvontaan päivää ennen arvontaa.

        Kestolotossa on 2,3,5 ja 10.

        Tuo ongelma mistä porukka puhuu on tietosuoja laki ja tietojen kerääminen ja säilyttäminen.

        Mutta oikeasti tunnistautuminen on vain hyvä. Joskus joku on saattanut pelata yhteen arvontaa tuhat riviä anonyyminä häviten kaiken tai hyvin ison osan panoksesta. Liika pelaaminen on enemmän entisten RAY automaattien ongelma. Ilman tunnistautumista oli helppo heittää päivän ruokaraha ressuun. Toivottavasti pankkikorttimaksu tehdään loppuun ja luodaan kaikkia koskevat rajat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itselläni on lotto joka on ollut kokoajan pelissä yli 10v. Ikipeli uusitaan joka arvontaan päivää ennen arvontaa.

        Kestolotossa on 2,3,5 ja 10.

        Tuo ongelma mistä porukka puhuu on tietosuoja laki ja tietojen kerääminen ja säilyttäminen.

        Mutta oikeasti tunnistautuminen on vain hyvä. Joskus joku on saattanut pelata yhteen arvontaa tuhat riviä anonyyminä häviten kaiken tai hyvin ison osan panoksesta. Liika pelaaminen on enemmän entisten RAY automaattien ongelma. Ilman tunnistautumista oli helppo heittää päivän ruokaraha ressuun. Toivottavasti pankkikorttimaksu tehdään loppuun ja luodaan kaikkia koskevat rajat.

        Tuleeko palkkasi Veikkaukselta vai oletko todella noin eksyksissä, kuin tekstisi osoittaa? Tässä hieman valoa pimeyteen:

        1. Veikkauksen peleissä on erittäin huono voittosuhde niin, ettei varsinkaan Lottoa pitäisi pelata lainkaan muuten kuin ajanvietteenä. Harmittelemasi "häviten kaiken tai hyvin ison osan panoksesta" on normaalitilanne, Veikkaus tekee harhaanjohtavaa mainontaa, kun muuta väittää.

        2. Ihmisten taloudellinen tilanne saattaa olla hyvin erilainen. Yhdelle 200 euroa on koko kuukauden käyttövara ja toiselle pikkusumma, jonka katoamista hän ei edes huomaisi. Miten liikaa pelaamista voisi valvoa tunnistautumisen kautta edes teoriassa? Vastaan: ei mitenkään. Tunnistautumispakko keinotekoisine rajoineen on sumutusta, jolla Veikkaus yrittää esittää vastuullista. Lain kirjain tulee ehkä täytettyä ja lapset ja lapsenmieliset uskovat.

        3. Suomessa on melko tuoreen tutkimuksen mukaan noin 50 000 peliongelmaista. Potentiaalisia Veikkauksen asiakkaita on lähes satakertainen määrä. Veikkauksen käsitys vastuullisuudesta on se, että pienen peliongelmaisen joukon vuoksi koko suurta enemmistöä saa kyykyttää mielin määrin. Kenelle Veikkaus esittää vastuullista? Verottajalle, Kelalle ym. muille etuuksien maksajille epäilemättä.

        4. Olen pelannut Lottoa tunnistautumatta tuhat riviä yhteen arvontaan monet kerrat ja hävinnyt kaiken tai hyvin ison osan panoksestani. Entä sitten? Elimme vapaassa maassa, jossa aikuinen ihminen sai tehdä jopa huonoja sijoituspäätöksiä. Miten tunnistautumispakko muutti asemaani? Ainakin siten, että lopetin Lottoamisen kokonaan ja sijoitan nyttemmin kohteisiin, joissa en koe tulevani muka-vastuullisesti holhotuksi ja kyylätyksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuleeko palkkasi Veikkaukselta vai oletko todella noin eksyksissä, kuin tekstisi osoittaa? Tässä hieman valoa pimeyteen:

        1. Veikkauksen peleissä on erittäin huono voittosuhde niin, ettei varsinkaan Lottoa pitäisi pelata lainkaan muuten kuin ajanvietteenä. Harmittelemasi "häviten kaiken tai hyvin ison osan panoksesta" on normaalitilanne, Veikkaus tekee harhaanjohtavaa mainontaa, kun muuta väittää.

        2. Ihmisten taloudellinen tilanne saattaa olla hyvin erilainen. Yhdelle 200 euroa on koko kuukauden käyttövara ja toiselle pikkusumma, jonka katoamista hän ei edes huomaisi. Miten liikaa pelaamista voisi valvoa tunnistautumisen kautta edes teoriassa? Vastaan: ei mitenkään. Tunnistautumispakko keinotekoisine rajoineen on sumutusta, jolla Veikkaus yrittää esittää vastuullista. Lain kirjain tulee ehkä täytettyä ja lapset ja lapsenmieliset uskovat.

        3. Suomessa on melko tuoreen tutkimuksen mukaan noin 50 000 peliongelmaista. Potentiaalisia Veikkauksen asiakkaita on lähes satakertainen määrä. Veikkauksen käsitys vastuullisuudesta on se, että pienen peliongelmaisen joukon vuoksi koko suurta enemmistöä saa kyykyttää mielin määrin. Kenelle Veikkaus esittää vastuullista? Verottajalle, Kelalle ym. muille etuuksien maksajille epäilemättä.

        4. Olen pelannut Lottoa tunnistautumatta tuhat riviä yhteen arvontaan monet kerrat ja hävinnyt kaiken tai hyvin ison osan panoksestani. Entä sitten? Elimme vapaassa maassa, jossa aikuinen ihminen sai tehdä jopa huonoja sijoituspäätöksiä. Miten tunnistautumispakko muutti asemaani? Ainakin siten, että lopetin Lottoamisen kokonaan ja sijoitan nyttemmin kohteisiin, joissa en koe tulevani muka-vastuullisesti holhotuksi ja kyylätyksi.

        Neljä oikein -tulos. Kymmenen euroa ;-)


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Ylihuomenna perjantaina se tyrkyllä oleva kolmenkymmenen miljoonan arvoinen rivi saattaa hyvinkin löytyä olohuoneestasi

        https://olohuone.w3spaces.com/

        ✍️(◔◡◔) #pelaamaltilla #iloaelämään #suomalainenvoittaaaina


    • Anonyymi

      Eipä ole juuri tullut pelattua - tunnettuahan on, että euro jota ei pelaa jää sukanvarteen kartuttamaan varallisuutta. Yleensä ostanut isovanhemmille nimipäiväkortin tai syntymäpäiväkortin eli jonkin arvan - nythän sitäkään sitten ei enää pysty tekemään joten jatkossa jätän väliin. Huono hyötysuhde noissa korteissa muutenkin ollut - vuosien saatossa varmasti yli 30 arpaa ostanut eikä ainuttakaan voittoa ole sattunut - tietääkseni - edes niitä pieniä voittoja.
      Vääränlainen peli lotto nykyään on muutenkin - sopiva päävoitto olisi n. 100 000 euroa - vaikka sitten mieluummin 50 tuollaista voittoa jakoon.

      • Anonyymi

        " sopiva päävoitto olisi n. 100 000 euroa - vaikka sitten mieluummin 50 tuollaista voittoa jakoon."

        Tuo on aikas pieni summa, joka ei elämää juurikaan heilauta, mutta saattaisi olla riittävästi monelle "perussorvareille."

        Mutta maltillisemmista summista puhuttaessa, Belgiasa on Win For Life-arpa, jolla sen hinnasta riippuen voi teoriassa voittaa muistaakseni 500 - 5000 euroa per / kk koko loppuelämäkseen. Maksu on ulkoistettu jollekin vakuutusyhtiölle, eli voittajien passaa toivoa ettei se tekisi konkkaa elinaikanaan, sillä en tiedä onko siellä varmistusta tuon varalle.


    • Ehkä muutaman vuoden välein olen jonkun arvan huvikseni ostanut, mutta se on nyt jäänyt pois, eli säästöä siinäkin. Minun kaltaisiani entisiä satunnaisesti pelailleita on Suomessa varmaan melkoisesti.

    • Anonyymi

      Onko jotain salattavaa, kun ei voi vahvaan tunnistautumiseen luottaa?

    • Anonyymi

      Ehkä se on hyväkin, että asiakaskunnasta siivoutuu anarkistit ja muu epäkelpo materiaali pois, jotka eivät halua noudattaa järjestelmän normeja.

      • Anonyymi

        Hyvähän se! Vakain askelin Kiinan jalanjäljissä. Siellä tuo järjestelmän normittaminen ja valvonta toimii ihailtavan mallikkaasti.


    • Anonyymi

      Pakosta ei tällä kansalla ole tarpeeksi kokemusta. On jo aika korjata se asia

    • Anonyymi

      Lotossa viikolla 8/2024 Veikkaus joutuu taas keräilemään holvista loputkin kolikot,

      https://i.ibb.co/hWZbKJ9/lotto-pricetiers-2024-08.jpg

      koska kansa pelasi vain 4,4 miljoonalla, mutta ulosmaksua kertyi yli 10 miljoonaa.

      Pahimmassa tapauksessa toimitusjohtaja joutuu maksamaan maaliskuussa omistaan osan, jos kassassa ei ole kolmen viikon karenssin jälkeenkään tarpeeksi seteleitä. 🤣

      • Anonyymi

        Eiköhän tuota massia holvista löydy kun kahdeksan edellistä viikkoa putkeen pelivaihdosta maksettiin voittoina vajaa viidesosa.

        Ilahduttavaa havaita, että sentään joskus lottoajat ovat voiton puolella. Varmaan lottoa pitäisikin pelata vain tällaisilla kierroksilla, kun päävoitto menee jakoon. 🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eiköhän tuota massia holvista löydy kun kahdeksan edellistä viikkoa putkeen pelivaihdosta maksettiin voittoina vajaa viidesosa.

        Ilahduttavaa havaita, että sentään joskus lottoajat ovat voiton puolella. Varmaan lottoa pitäisikin pelata vain tällaisilla kierroksilla, kun päävoitto menee jakoon. 🤣

        Seuraavaksi arvotaan mikä Päijät-Hämeen pienistä kunnista on tuoreen lottomiljonäärin kotipaikka:

        https://i.ibb.co/ws9TdRT/paijat-hameen-kunnat.jpg

        Tässä arvonnassa voittosuhde on maltillinen 1:10. Mahtaa sitä äkkirikasta jo pelottaa, koska salaisuus paljastuu joka tapauksessa ennemmin tai myöhemmin.

        😶‍🌫️


    • Anonyymi

      Onhan tämä tunnistautuminen tosi hyvä juttu, sitä en kritisoi, mutta... Porukkapelaaminen meni todella vaikeaksi ja on varmasti karsinut peliporukoita.

      Itse olen tehnyt porukan puolesta pelejä vuosia, kun meillä oli kirjallinen porukkasopimus. Nyt homma ei enää onnistu ja kaikkien pitää olla paikalla kaupan kassalla taikka kioskilla, jokaisen on oltava tunnistautunut ja pienin osuus on 1€, kun aiemmin me pystyttiin pelaaman vain muutaman centin panoksilla.

      Ostin aiemmin meidän 5 hengen porukalle yhden rivin lottoa, eurojackpottia ja viking lottoa, se maksoi porukalle 4€, nyt se ei enää onnistu. Lisäksi on ongelmana sekin, että jos menemme porukalla kauppaan taikka kioskille tekemään tuota porukkapeliä (joka on kyllä mahdottomuus, kun asumme eri puolilla Suomea), tulee kassoille jonoa ja meidät kyllä tunnistetaan, jos sattuisi voitto tulemaan tälle 5 henkilön porukalle, kun veikkaus julkistaa ne voitot mille paikkakunnalle (ei alle 3000 asukkaan) ja silloin alkaa heti spekulaatiot voittajista.

      Netissä voi toki pelata porukkapelejä, mutta kaikkien pitää ostaa silloinkin se oma vähintään 1€ osuus. Hankalaa ja kallista! Meidän porukassa jo kolme sanoi, että pitäkää tunkkinne, ei osallistuta enää koko porukkaan.

      Ehdotin veikkaukselle, että tekisivät porukkapelaajille oman kortin porukalle, jonka tunnistautuneet pelaajat saisivat sille porukan vetäjälle, niin yksi henkilö voisi hoitaa sen rekisteröityneen porukan pelit. Voitot tulisivat jokaisen tilille sitten, ei ole vaikea toteuttaa nykyisellä tekniikalla. Ei ole Veikkaus lämmennyt idealleni!

      • Anonyymi

        Veikkauksella on monta hyvää, käyttämätöntä keinoa helpottaa (työpaikan) porukkapelaamista. Ei vain tunnu muutokset maittavan. Lait ja lain tulkinnat muuttuvat, mutta Veikkaus jatkaa vakaasti vanhalla kurssillaan kohti jäävuorta. Onhan se parempi, että isot ulkomaiset pelifirmat tulevat ja ottavat markkinat haltuun.


      • Anonyymi

        "Onhan tämä tunnistautuminen tosi hyvä juttu, sitä en kritisoi, mutta... "

        Siis jonkin marginaalisen noin 1%:n ongelmallistenn seurauksena koko muun lottopopulan holhoaminen, seuranta, profilointi ja henkilöllisyyden (nöryyttävine) tarkistuksineen myyntipisteilläkin on se hyvä juttu. Herää kysymys missä leirissä se sairaus asustaa.

        Mutta aika sitten näyttää onko se taloudellisesti hyvä juttu Veikkaukselle ja siten välillisesti valtion veroluontoisille tuloille.


      • Anonyymi

        Ihan hyvä ja raikas idea tuo kimpanvetäjän VIP-kortti. Tuossa saattaa piillä jotain käytännön sudenkuoppia (~mahdollisuus väärinkäytöksiin) ja poliisihallituksen valvoma Veikkaus ei tietenkään voi ottaa pienintäkään riskiä olla edesauttamassa sellaista.

        Jokin aktiivinen kimppapelaaja tarvitsisi useita kimpanvetäjän kortteja, joita sitten olisi siellä täällä. Nykyinen kortin käyttöehtoihin kirjattu sääntöhän kuuluu jotenkin niin, että kortti on henkilökohtainen eikä sitä saa luovuttaa edes oman perheen muille jäsenille.

        Se on varmasti totta, että kimppapelejä on lopetettu isolla kammalla pakollisen tunnistautumisen myötä. Mikä muukaan voi selittää sitä, että pelin viikkovaihto pyörii vain noin kolmessa ja puolessa miljoonassa eurossa.

        Entä jos sen (4€/vko) kimppapelin tekisi kestona useammalle viikolle (5 vko) kerrallaan. Tällöin euron minimipanos -raja ei tulisi esteeksi.


    • Anonyymi

      Minun puolestani veikkaus saa pitää tunkkinsa (pelikoneensa) lopullisesti.
      T. Entinen peluri.

    • Anonyymi

      Asian ydin taitaa olla sillain et vero-ahne Suomi
      (Oma syy raha loppuu kun ottaa kymmenii tuhansia maahanmuuttajia Euroopan ulkopuolelta)
      On painostettu EU'sta muuttamaan tunnistettavaan
      Lottoon ja Arpoihin koska voimakkaat maat
      ovat niin sanelleet heikoille Suomelle!
      Rupesin ajattelemaan et miksi sellanen muutos
      ahneelle valtiolle kun pelirahat laskevat ja
      kun katsoin esim Saksan Lottoa niin on rekisteri pakko
      pelaamaan!
      Niin se on varmaankin et ei Suomi ole halunnut sellaista
      mutta on heikkona maana painostettu siihen niinkuin
      moneen muuhunkin tapahtuneeseen!
      Mutta ei Veikkaus halua kertoa koska ei halua
      Suomalaisten huomaavan maan heikkoutta ja haluaa
      et Suomalaiset ajattelisivat paremmin EU'sta vaikka
      EU on enemman paha kuin hyva ainakin Suomelle!

      • Anonyymi

        Onko Kremlin takapihalla vielä lunta eli pääsettekö vielä hiihtämään päivienne piristeeksi?


    • Anonyymi

      Oliko se Suomi joka teki yya sopimuksia kommunistien kanssa?
      En muista Ruotsin tai Norjan tehneen!

    • Anonyymi

      Raukkamaisia kommunisteja ja natseja Maailmassa,
      riitaisia heikkoja ihailijoita,
      sitten kun pelko persees niin Ameriikan kuuluis
      auttaa koko Maailmaa joka haukkuu Ameriikkaa!
      Me ei haluta Yhdysvalloissa kaikkien maiden sotiin
      jokapuolelle Maailmaa,
      Euroopassakin jossa aina sotia kautta historian!
      Maailman riitaisimpia alemmuuskompleksin miehii
      Eurooppalaiset!
      Fuck 'em!!

    • Anonyymi

      Veikkaus/ valtio oli komennettu EU'sta muuttamaan
      tunnistamis pakko lottoon niinkuin
      EU'n mahtimaissa on!
      Ei vero-ahne veikkaus/ valtio olisin niin halunnut toimia
      mutta oli taivuttava EU tahtoon heikkona valtiona
      vaikka itse koko EU on heikentynyt vuosi vuodelta.

      • Anonyymi

        Tuo on totta, mutta ei koko totuus. Asian ympärillä on sählätty ja töpeksitty pitkin matkaa oikein urakalla niin, että panee miettimään onko sellaisen sattuminen vahingossa edes mahdollista.


    • Anonyymi

      On veikkaus/ valtio valehdellut et
      on tunnistauduttava koska haluaa auttaa
      peliriippuvaisia!
      Miksi ei totuutta EU'n ohjauksesta ja painostuksesta?
      Haluaako valtio antaa kuvan et ei ole heikko,
      seuraaja valtio?
      Vai haluaako suojella EU'n kuvaa positiivisena liittona
      jotta Suomalaiset ei huomaisi kuinka taas/aina
      sanelee Suomelle miten on?!

      • Anonyymi

        Kokeiletko käyttää jotain muuta (kielen) kääntäjää, kiitos.

        Todennäköisesti äidinkielesi ei ole suomi ja käytät jotain robottia kääntämään ajatuksenjuoksusi suomen kielelle.


    • Anonyymi

      Olkaamme aina totuuden puolella
      huolimatta sen harhauttamisesta
      ja tarkoituksellisesta valehtelemisesta!
      Paljon on totuutta muuteltu valheiden kanssa
      Suomalaisille monina viime vuosina!
      Ja suoraan naamaan!

    • Anonyymi

      Paljon on Suomen valtion heikkouskin kyseessa,
      Maailman tahot ovat monia asioita, tapahtumia,
      muutoksia ohjanneet Suomelle!
      Se nainen voi ruveta mieheks ja toiseen suuntaan,
      sekin on Suomeen ohjattu ja painostettu!
      Jos sellaista ei olisi aloitettu muualla niin
      ei varmasti olisi nyt Suomessa!!

    • Anonyymi

      Peliriippuvaisten suojelemista!
      LOPETA VALEHTELU!

    • Anonyymi

      Nyt Lottoja ja Arpoja pelataan harvemmin
      kun on se tunnistautumis pakko,
      Suomi on taas Loser!
      Suomi ottaa takkiin kaikki puutuvat verotulot
      koska on heikkona maana taipunut EU'n
      pakkotunnistautumis syyniin,
      on yksinkertaisesti taivuteettu muiden tahtoon!

      • Anonyymi

        Papukaijalla on vielä suht vaatimaton sanavarasto. Toistoa toiston perään. Yrittäisit edes uudistua ja oppia uusia sanoja kommunikointisi uskottavuuden parantamiseksi.


    • Anonyymi

      Heh, alemmuuskompleksin Suomalaisia on helppo
      kusettaa kun ensin kehuu jostain!
      Matkimisen luvattu maa!

      • Anonyymi

        Jännä homma sikäli että suomalaiset ei tykkää matkia kivikaudella elävää Venäjää vaan juuri päinvastoin.


    • Anonyymi

      Joo, on veikkaus pisteet hiljentyneet paljon,
      vaikuttaa kanssa City Market ja Prisma
      asiakaspalvelut tiskeihin, ovat hiljentyneet!
      Niin Suomen vaan piti taas kerran alistua
      Euroopan voimamaiden tahtoon,
      ei kertonut et niin oli mutta
      kertoi et haluaa auttaa peliriippuvaisia, heh!
      Jos olisikin ollut niin, olisi tietysti tehnyt sen
      jo vuosia sitten tai aina alusta alkaen!

      Suomessa ihan itse valehdellaan aika paljon,
      toistetaan asioita jotta ne kuulostaisivat oikeilta!
      Huh!

      • Anonyymi

        Ei taideta siellä Kremlin autotallissa muistaa, että suomalaiset pelaa nyt koko ajan kasvavassa määrin mobiilisti. Ei siinä silloin tarvitse jonottaa missään City Marketin asiakaspalvelussa. Suomi elää 2020-lukua. Mitä tuhatlukua siellä teillä eletään?


    • Veikkauksen rahapelien pelaaminen oli ennestäänkin taloudellisesti kannattamatonta ja moraalisesti kestämätöntä, joten hyvä, että kaltaiseni joskus heikkona hetkenään satunnaispalaajat karsittiin pois rekisteröitymispakolla.

    • Anonyymi

      Se et on muka muutettu tunnistautumiseen
      peliriippuvaisten auttamisen vuoksi, kun se
      kirosana EU ja suur-maat kertoivat niinkuin monia
      kertoja aikaisemminkin Suomelle miten olla!
      Komentivat heikkoa Suomea!
      On huono juttu ollut Suomalaisille joita on ohjattu
      suuntaan jos toiseen ja erikoisen paljon otettu
      Suomalaisten verorahoja muihin kuin Suomalaisten tarpeisiin!
      Ja komennettu Suomi ottamaan Euroopan ulkopuolelta tulleita maahanmuuttajia joista ei koskaan tule Eurooppalaisia Euroopassa!
      Suomi on muuttunut kovaa vauhtia vastenmieliseksi!

    • Anonyymi

      Voittajat ja ne jotka eivät voita valitaan tunnistautumispakon avulla.

    • Anonyymi

      Vai oli sekin valhetta auttaa muka peliriippuvaisia?
      Joo, katsoin niin tosiaan esim Saksassakin on vaadittu tunnistautumista!
      Niin se on et heikko ja tuntematon Suomi on vain
      EU'n juoksupoika niinkuin moni muukin heikko maa on!
      Voima maat niinkuin Saksa ja Ranska kertovat miten ollaan ja Suomi poika on hiljaa ja menee nurkkaan
      jos kiukuttelee!

      • Anonyymi

        Valetta? Ei sentään! Peliriippuvaiset ovat Veikkauksen parasta asiakasryhmää eli heitä tietenkin autetaan kaikin keinoin.

        Laitahan linkkiä uutisiin Saksan tilanteesta. Vaikeaa uskoa, että Saksassa langettaisiin samaan ansaan mihin Suomessa on hypätty hetkeäkään epäiröimättä tasajalkaa.


    • Anonyymi

      Kohta komennetaan Suomea muuttamaan
      tyhjien pullojen palautus kokonaan Suomessa
      satojen Miljoonien kustannuksella jonka maksaa
      Suomalaiset asiakkaat!
      Suomipoika tekee just niin
      tai menee nurkkaan seisomaan kunnes taipunut
      niinkuin on aina tehnyt seuraaja maana!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8366
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe