Onko totta, että SDP valmistelee välikysymystä taloudesta ja lainanotosta

Anonyymi-ap

Kuulostaa olevan totta, vaikka vaikeaa on uskoa puoluejohtoa noin tyhmäksi ja puoluejohdolla olevaa tilannekuvaa niin väärästä kulmasta katsovaksi, että johto on valmis nollaamaan puolueen.
Minun vaatimattomalla talousmatematiikan osaamisellani on helppoa päätellä, että oikeistopuolueilta ja hallitukselta tulee vastauksena perusteellinen analyysi Marinin demarijohtoisen hallituksen kauhistuttavien virheitten viidakosta ja virheitten pitkäaikaisvaikutuksista.
Jos Antti Lindtman on vähänkään viisas, hän ei anna sen keskustelevan näytelmän päästä tv-ruutuihin. Niin paha on analyysi Marinin hallituksen perinnöstä.
Puolueen kuolema on paljon kivuttomampi ilman välikysymystä. Eikö järkyttävä rökäletappio presidentinvaalissa riitä selventämään johdon tilannekuvaa.

14

141

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä oli Lindtman onnettoman näköinen nolona naama punaisena, kun edustaja Pia Kauma lateli totuuksia ja sanoi suorat sanat vastetessaan Lindmannin höpöttelyyn.

      • Anonyymi

        Hyvin ymmärrettävää, sillä Pia Kauman talous- ja talouspoliittinen osaaminen on ylivertasta verrattuna siihen mitä koko SDP kykenee koko puolueena tarjoamaan.
        Arvostan suuresti Kauman osaamista ja työtä.
        SDP on kävelevä aivokuollut ilkimys, jonka tavoitteena on yhteiskunnallisen laajan vahingon aikaansaaminen ja maan laillisen hallituksen kiristäminen suuremman vahingon uhalla.
        Kysynkin, eikö ole aika tutkailla, missä kohdin kapinointia koskevat pykälät astuvat peliin.
        Nuo SDP:n toimet eivät ole politiikan tekemistä. On aika selvittää mitä ne sitten ovat.


      • Anonyymi

        🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

        😍 ­­­N­­y­­­m­f­o­­m­­­a­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18267723

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Lintman, miespuolinen Tuppurainen, onneton.

    • Anonyymi

      Tilanne on säälittävä, mutta provokaattori SDP:tä en sääli. Sattuuko joku tietämään SDP:n eduskuntaryhmästä jonkun, jolla on kunnollinen talousosaajan koulutus. Ilmeisesti siellä ei ole ketään sellaista. Esimerkiksi Perussuomalaisten Puistoon verrattavaa.
      Lindtmanilla suorituskyky rajoittuu siihen mitä hallitsematon moottoriturpa suoltaa ulos.

    • Anonyymi

      Ihmetellä pitää miten lyhyt muisti hänellä, puolueensa veti hallituksessa velkaa velan päälle. Jonkun niitä on käytävä hoitamaan nyky hallitus, tuo sukupolvi just velkavetoinen. Huutelee kyllä, ratkaisua ei esitä ?
      Velka on veli otettaessa, veljen poika maksettaessa ! Niin sano vanha kansa, pitää nykyäänkin kutinsa !

    • Anonyymi

      Lindtmanilla on Putinin taktiikka ,kun tarpeeksi jankuttaa niin tyhmä kansa uskoo

    • Anonyymi

      Ehkä tämä liittyy siihen mitä hallituspuolueet lupasivat eduskuntavaalien alla, Eikös luvassa ollut työpaikkoja , velanoton lopetus ja mitä kaikkea.

      • Anonyymi

        Niin suomi nousuun ja silleen. Selitys tietenkin on että, kun kaikki eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä keinoista. Olettivat kai että kaikki olisi. Se on sellaista kun ei ole ymmärrytä eikä empatiakykyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin suomi nousuun ja silleen. Selitys tietenkin on että, kun kaikki eivät ole heidän kanssaan samaa mieltä keinoista. Olettivat kai että kaikki olisi. Se on sellaista kun ei ole ymmärrytä eikä empatiakykyä.

        Nykyisen opposition eri tahoja ja osa-alueita kuultiin Säätytalolla ja hallitusohjelman muotoutumisesta he saivat tietoa lähes ajantasaisesti.
        Jo sillon heillä oli tilaisuus kertoa oma vaihtoehtonsa keinoiksi.
        Mitä tulee ay-rintaman jatkuvaan toitotukseen, jolla he väittävät, että hallitus ei neuvottele, niin he valehtelevat. Ay-rintama sai mahdollisuuden neuvotella työryhmissä, mutta tekikin omasta tahdostaan ulosmarssin. Kertomatta omaa keinovalikoimaansa.
        Eikä niitä keinoja olla kuultu vielä tähän päivään mennessä.
        Sen sijaan itkupotkuraivaria, valehtelua ja lakkoilua on kuultu.
        Lindtman, SDP ei ole enää puolue. Puolueen määritelmä on jotain muuta kuin SDP on tänä päivänä.
        Tahallanneko Marinin ja Tuppuraisen kanssa pilasitte hyvän puolueen. Enää te ette ansaitse kansalaisen tukea eikä kannatusta. Siinä määrin pahoin olette kansalaista kohdelleet lakoillanne ja valehtelullanne.


    • Anonyymi

      SDP ymmärtää taloudesta vähemmän kuin sika suhteellisuusteoriasta. Sialla on myös parempi hajuaisti kuin SDP:llä, se haistaa tryffelit maan alta.

      Jos verrataan Marinin tanssityttöhallitusta väestöltään samankokoiseenTanskaan, missä oli myös demarihallitus, ero on järkyttävä: suomalaisten veronmaksajien velka lisääntyi Tanskaan verrattuna 70 miljardia! Enemmän kuin valtion budjetti v -22: 65 miljardia!Samat kriisit, mutta Tanska vähensi velkaa 30 miljardia ja Suomi otti lisää 40 miljardia! Jos Sanna maksaisi tätä 70 miljardin velkaa itse takaisin 70000/v, siihen menisi Sannalta MILJOONA VUOTTA! Nyt kaikki veronmaksajat maksaa tätä takaisin 100/kk yli 10 vuotta (kaikki osallistuu, opiskelijat, työttömät, pienituloiset, eläkeläiset, sanoi vvm:n budjettipäällikkö..

    • Anonyymi

      Demareilla jonkun asteen aivovaurio? En ole ikinä tavannut hyväuskoisempia ihmisiä mitä demari. Kaikki tuuba menee läpi, kun se kuorrutetaan kivasti ilmastomuutokseen ja köyhien auttamiseen.

    • Anonyymi

      Juuri tuolla lailla käyttäytyvät narsistiset pahoinpitelijät meillä turvakodissa räyhätessään.
      Ensi hakkaavat vaimojaan minkä kerkeävät, kun pahoinpidellyt puolisot viimein hakeutuvat turvaan keksivät vaikka mitä syitä miksi pahoinpitely ja väkivalta on ollut tarpeellista ja pahoinpidellyn oma syy.

    • Anonyymi

      Marinin hallitus toteutti loistavaa ja menestyksellistä talouspolitiikkaa. Nykyiset ongelmat johtuvat siitä, että hallitus ei ole Marin II. Pelin polittiikka voitti ja nyt toteutetaan kansan tahdon vastaista politiikkaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      187
      7436
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4322
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2135
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2059
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1889
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1681
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1629
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1613
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe