Minä, entinen ennustusfirman työntekijä

Anonyymi-ap

Minä, entinen erään ennustusfirman työntekijä olen joutunut tekemään sen toimitusjohtajasta rikosilmoituksen.

Tämä toimitusjohtaja oli mm. ilman lupaani mennyt maksamaan viime vuonna vuokriani, ottanut yhteyttä isännöitsijääni ja saanut vuokranmaksutiedot. Sen jälkeen hän vaati minua tekemään töitä maksaakseni vuokrarahat takaisin hänelle. Hän siis pidätti viime vuonna palkkojani elokuu-lokakuu ajalta itsellään, eikä jättänyt edes suojaosuutta.

Otin itselleni oikeusavustajan ja oikeusavustajalle tämä toimitusjohtaja väittää, että olen mielisairas, patologinen valehtelija joka ei maksa vuokriaan ja huijaa itselleen kaikki mahdolliset Kelan tuet. Väitti vielä tammikuussa 2024 että olen vuokrarahat hänelle edelleen velkaa. Sain kuitenkin oikeusavustajan kautta isännöitsijältä dokumentin, että entinen työnantajani on tehnyt minusta petosrikosilmoituksen ja saanut pankin palauttamaan maksamansa vuokrarahat. Toimitusjohtaja oli isännöitsijälle kertonut minun olevan joku hullu tms.

Mielenkiintoista on, että tämä toimitusjohtaja itse on koko ajan esittänyt kuinka olen harhauttanut häntä ja vähät välitän lainojen takaisin maksusta hänelle, hänen mukaansa olen hänelle useita tuhansia euroja velkaa.

Tämän lisäksi hän itse ei maksa kilpailukieltorahoja, ei odotusajan palkkaa, ei korvausta, että on pidättänyt palkkojani, ei maksanut sairauspäivärahaa koska hänellä ei kuulemma ole koskaan ollut tapana maksaa, eikä myöskään lakisääteisiä lisiä.

Bonusrahakaan ei kuulemma olisi kuulunut minulle koska nyt myöhemmin katsottuna olen huono työntekijä enkä ole ollut vuotta töissä, muut jotka ovat olleet alle vuoden töissä ovat aikoinaan sellaisen saaneet.

Hän ei myöskään laittanut tietoja tulorekisteriin aluksi, myöhemmin kävi tekemässä sinne muutoksia. Kunnollisia palkkatodistuksia ei ole koskaan toimittanut, väittää että se on hyväksyttävää laittaa ne ainoastaan tekstiviestinä ja tilisiirtoon kirjoittaa vielä sen lisäksi.

Tämä toimitusjohtaja oli itse ajatellut ostaa asunnon tästä kerrostalosta jossa asun ja minun pitäisi muuttaa siihen ja tehdä työtä hänelle sen edestä, että saan asua siinä. Palkan tai siis vuokranmaksun hän ottaisi suoraan palkastani itselleen eikä laittaisi siitä tietoa tulorekisteriin tai maksaisi lakisääteisiä maksuja. Toimitusjohtaja tietää missä asun ja osoitteeni. Tuon netissä olevan asuntomyynti-ilmoituksen kautta toimitusjohtaja sai selville isännöitsijän jolle maksan vuokraa, oli soittanut hänelle, saanut vuokranmaksutiedot ja summan ja maksanut puolestani vuokraa kysymättä minulta lupaa tai että minä itse olisin antanut tiedot hänelle. Tämän jälkeen toimitusjohtaja vaati tekemän töitä joka päivä, yhden vapaapäivän saisin pitää. Tämä velka tietenkin olisi pitänyt maksaa toimitusjohtajalle viisinkertaisesti takaisin joten loppusumma olisi ollut yli 11000 euroa, eli kova oli korko. En suostunut vaan irtisanouduin.

Ilman hänen lupaansa en olisi saanut irtisanoutua. Irtisanomiseni jälkeen hän on tehnyt kaikkensa vaikeuttaakseen taloudellista tilannettani. En saanut olla yhteydessä muihin työntekijöihin enkä kertoa asioista kenellekään tai siitä seuraa minulle rahallisia sanktioita, syytteitä, sakkoja ja ehkä jopa muutamia vuosia vankeutta. Vankila on hänen mielestään parempi paikka minulle ateriapalveluineen kuin olla maksamatta vuokriani. Vaikeeta niitä vuokria on maksaa jollei minulle kuuluvia rahoja makseta tililleni.

Mietin vain, että millähän perusteella tämä toimitusjohtaja minut sinne vankilaan laittaa? Kaikkea minun sanomani on hänen mielestään törkyä ja perustuu silkkaan pahuuteen.

Entisenä työntekijänä tiedän, että tämä toimitusjohtaja todellakin uhkailee työntekijöitä mutta myös asiakkaita, silti moni ei uskalla nousta häntä vastaan ja ymmärrän kyllä miksi. Tämä toimitusjohtaja uhkailee ja tekee perättömiä rikosilmoituksia.

Minulla on vaan tunne, että tuo mies pitää saada oikeuteen ja tuomarin eteen selittelemään sanomisiaan ja tekemisiään. Ja tällä kirjoituksella haluan myös varoittaa muita, tai kertoa oma kokemukseni miten voi käydä, kun ennustusfirman toimitusjohtaja yrittää alkaa hallitsemaan sinua ja lähes koko elämääsi.

2

324

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sama äijä joka mun pomona oli noin 5v sitten kunnes lopetin sen ihme uhkailu ja piinaamisen jälkeen. Se kyllä osaa tuon.

      Se ei ota siihen firmaan töihin kuin naisia niitä se uskaltaa kiusata. Miehiä sillä ei ole ollut koskaan töissä kun ne sanoo vastaan. Liian moni on tuosta firmasta lähtenyt
      kun ei ole tiennyt mitä tehdä. On parempi luovuttaa,mutta tämä menee jo hippasen yli. Taitaa alkaa äijällä vanhuus vaivaamaan ja pää leviämään.

      Työntekijöitä sillä ei enää paljon ole,mutta mikä ihme se on. Ja loputkin lähtee pian.

      Näillä palstoilla haukutaan näkijöitä mutta eivät yhtään tiedä että millainen työnantaja siellä painostaa ja uhkailee

      Mun entinen työnantaja ei toimita mulle työaikaselvitystä joka on pakollinen lähettää.v Joten siitäkin pitää rikosilmoitus tehdä.

      Hyvä että otat asian esiin. tuo äijä on saanut pelleillä ihan huolella.

      Tuo mun entinen työnantaja pitää 7 huohotuslinjaa ja satsaa niihin,työntekijä voi valita että ottaako ennustuspuheluita vai niitä huohotus puheluita. Jotkut tekee molempia. Eräs tuttu oli tälläisessä ja kertoi että joku äijä oli soittanut ja pyytänyt naista esittämään pikku tyttöä,hän sanoi että hänellä tuli oksennus ja lopetti tuon firman hommat.

    • Anonyymi

      Tuosta se äijä ei selviä ilman oikeudenkäyntiä. Ja hyvä niin,että olet ottanut oikeusavustajan ja tämä toinen voisi ottaa myös. Voimia teille.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe