Tulikivi palaamassa osingonmaksajaksi keväällä 2024

Anonyymi-ap

Keväällä 2024 Tulikivi palaa osingonmaksajaksi, joten nyt ostamalla saa vielä 3 sentin osingonkin osaketta kohti.

89

1215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      kun rapsutat minun kiveksiä niin valuutta vaihtaa spermapankkiin ja osingot pilluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun.

      • Anonyymi

        Kun ostaa osakkeen saa osinkona omaa rahaa jota vielä verotetaan.


    • Anonyymi

      Viimeistään huhtikuussa tänä vuonna se sitten tapahtuu, eli Tulikiven omistaman Nordic Talc Oy:n arvo purkautuu. Nordic Talc Oy:n sivuilla lukee "Hanke päättyy viimeistään huhtikuussa 2024.". Koko Tulikiven markkina-arvo on tänään vain 26 m€, joten Tulikivi on pörssimme potentiaalisin 5-10-kertaistuja.

      Elementis maksoi Mondo Mineralsin talkista 486m€. Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymässä (Nordic Talc Oy) on enemmän talkkia kuin Mondolla on, Tulikiven talkkiesiintymä on kompaktimpi ja helpommin louhittavissa avolouhoksesta.

      • Anonyymi

        Ennemmin ostan viina pullon ja Ron Jerenyn tuotantoon perehtymään kakka housussa.


      • Anonyymi

        Ei ole! Täytyy mennä Nurmeksen sahalle.


    • Anonyymi

      Niillä osingoilla ostan anustapin.

    • Anonyymi

      Kannattaa ennemmin syödä viagraa.

    • Anonyymi

      Minulla on tulikivekset kun ne hankaa yhteen niin mainiosti

    • Anonyymi

      Uusi Timon Lista julkaistiin tänään ja siinä Tulikiven tavoitehinta on 0,64€ ja nousupotentiaali on +43%:a.

      • Anonyymi

        Minulla on nousu potenssi. Ei vielä impotenssi koska on isot kivekset.


      • Anonyymi

        Ei ole! Täytyy mennä Nurmeksen sahalle.


    • Anonyymi

      Jäi kivekset tulikiven uunin luukun väliin niin on koko yritys boikotissa.

    • Anonyymi

      ulikiven Q3/2023 tuotannossa valmisteltiin kokonaan uuden Jero-malliston toimitusten aloittamista Q4/2023. Lisäksi uudet Hagos eG (Saksa ja Itävalta)- ja Eldabutiken (Ruotsi)-jakelusopimukset ovat näkyneet myynnin kasvuna Q4/2023.

      Tulikiven kaikki mallistot ovat nyt korkeakatteisia ja uusia (Karelia, Pielinen, Kermansavi (tämä ja kiukaat tehdään Heinävedellä) ja Jero). Alkuvuonna 2023 vuolukivilouhosta laajennettiin Juuassa ja talkkiesiintymää kehitettiin Suomussalmella. Moniteräsahalla vuolukiven sahaus nopeutuu huomattavasti Juuassa ja samalla Juuassa tullaan sahaamaan Suomussalmelta Juukaan siirtyvä toiminta. Itse asiassa Suomussalmella tehtiin vain ruotsalaisille ja tanskalaisille kamiinavalmistajille matalakatteista kamiinanverhouskiveä ja Juuassa on alettu nyt tekemään myös korkeakatteista omaa kamiinakokoluokan Jero-mallistoa Keski-Eurooppaan myytäväksi, mistä johtuukin tuo Saksassa oleva kasvanut kiinnostus Tulikiven tuotteita kohtaan. Suomessahan tulisijojen hintataso oli kolmanneksen muuta Eurooppaa alhaisempi, mikä vihdoin on tervehtymässä Uuniseppien luovuttua leikistä, mikä parantaa Tulikiven pitkää peliä. Uuniseppien (markkinakakkonen) markkinaosuushan Suomessa oli 27%, joten markkinajohtaja Tulikivi kiittää. Tulikiven korkeakatteisen viennin osuus liikevaihdosta oli Q1-Q3/2023 jo 67%. Tulikiven suurimmat vientimaat olivat Saksa ja Ranska.

      Tulikivi Oyj julkaisee vuoden 2023 tilinpäätöstiedotteen 1.3.2024 ja samalla tullaan ilmoittamaan noin 3 sentin osingosta. On hienoa nähdä 12 päivän kuluttua Tulikiven osakkeen kurssireaktio, kun Tulikivi palaa pitkästä aikaa osingonmaksajaksi. Kymmenet tuhannet sijoittajat haluavat omistaa vain osinkoa maksavia firmoja, joten Tulikivi päässee pois senttikerhosta vihdoin 1.3.2024.

      • Anonyymi

        Minulla on tulikiven kivikulli kasvo mallisto, keräily harvinaisuus.


    • Anonyymi

      Ensi viikon perjantaina Tulikivi kertonee 3 sentin osingosta ja kymmenet tuhannet osinkosijoittajat saavat omien sääntöjensä mukaan vihdoin luvan alkaa ostamaan Tulikiven osaketta!

      • Anonyymi

        KiviKulliKova, on se kolmen sentin syvyydessäkin jo tiukka reikä.


    • Anonyymi

      Ollaan kaikki niin kateellisia osingoista ja menestyksestä ja maataan pahvilaatikoissa lakkoa odotellen on se ilkeä työllistäjä, ei tehä kyllä mittään, niin on katee olo!!!

    • Anonyymi

      Elementis maksoi Mondo Mineralsin talkista 486m€. Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymässä (Nordic Talc Oy) on enemmän talkkia kuin Mondolla on, Tulikiven talkkiesiintymä on kompaktimpi ja helpommin louhittavissa avolouhoksesta. Tulikiven markkina-arvo on tänään vain 28 m€, joten Tulikivi on pörssimme potentiaalisin 5-10-kertaistuja.

      Suomussalmen verhouskivet tehdään tulevaisuudessa Juuassa, joten lisää työpaikkoja tulossa.

      • Anonyymi

        Ei ole! Täytyy mennä Nurmeksen sahalle.


    • Anonyymi

      Tulikivi lähdössä ylös. Joko siellä osinkohaukat ostoksilla?

    • Anonyymi

      Autokauppias Mikko Laakkonen omistaa Helsingin pörssistä 194 m€ arvosta osakkeita. Hän on alkanut ostelemaan Tulikiven osakkeita ja tuskin hän jättää omistuksensa muutamaan sataan tuhanteen euroon. Eiköhän Laakkonen pian liputa 10% omistusosuuden täyttymisestä.

    • Anonyymi

      Timon Lista päivittyi tänään ja Tulikivi nousi listalla. Tavoitehinta listalla on nyt 0,71€ ja nousupotentiaali on +49%!

    • Anonyymi

      NOUSEE NOUSEE; VAAN KUN HENKILÖSTÖ PAKKOLOMALLA; KAUPPA EI KÄY VAIKKA OLISI MIKÄ MALLISTO. LÄHEMPÄNÄ KONKURSSI KUIN UUSI NOUSU. KYLÄ TÄYNNÄ LOMAUTETTUJA KIVIMIEHIÄ: TOSI ON!

    • Anonyymi

      Tulkiven suurimmassa vientimaassa (Saksa) Tulikiven myynti on kasvanut voimakkaasti. Suomessahan Tulkiven markkinaosuus oli 29% ja kovimman kilpailijan Uuniseppien markkinaosuus oli 27%. Nyt kun Uunisepät jätti leikin kesken, Tulikivi haukkaa Uuniseppien markkinaosuudesta suurimman osan.

    • Anonyymi

      Saksassa alkuvuodesta kotitaloudet maksoivat sähköstä 42,22c/kWh (lähde BDEW), joten varaavat ja puolivaraavat takat viedään siellä käsistä. Saksasta saa parhaat katteetkin.

    • Anonyymi

      Talouselämä-lehdessä tänään hehkutetaan Tulikiven osaketta ja aiheesta:

      "Pienyhtiöistä povataan nyt pörssivuoden voittajia – Talouselämä listasi 10 kiinnostavaa"

    • Anonyymi

      tulikivi trollit vauhdissa. tulikivi miehet päivät pitkät kylän kalja baarissa.. kun lomautuksilla ovat..

    • Anonyymi

      Tulikiven P/E (ed. 12 kk) on 4,79 ja Harvian vastaava on 27,09. Jotta Tulikivi ja Harvia olisivat saman hintaisia tulokseensa suhteutettuna, Tulikiven osakkeen tulisi nousta 0,48€->2,71€. Tulikivellä on lisäksi Suomussalmen talkkiesiintymä (Nordic Talc Oy), jonka verrokista (Mondo Minerals) Elementis maksoi 486 m€. Jos Nordic Talcin arvo olisi 10-20% tuosta Mondo Mineralsin arvosta, se tekisi 0,81-1,62€/osake, joten näin Tulikiven osakkeen hinnaksi saataisiin 3,53€-4,34€ ja osakkeen nousupotentiaali on 635%-804%. Koko Tulikiven markkina-arvo on tänään vain 29m€, joten eiköhän tässä Tulikiven osake helposti vähintään 5-kertaistu.

      Tämän viikon perjantaina ilmoitetaan, että Tulikivi palaa osingonmaksajaksi ja 3c osinko saa osinkosijoittajat sankoin joukoin ostolaidalle.

      Nordic Talc on luvannut uutisia viimeistään huhtikuussa 2024, joten elämme mielenkiintoisia päiviä ja viikkoja!

    • Anonyymi

      Älkää puhuko skeidaa. Tulikivellä ei ole tulevaisuutta. Venäjälle vienti pitää lafkan pystyssä. Eurooppa ei osta enää yli hinnoiteltua tuotetta jonka laatu on vähän niin ja näin. Talkkia jos olis joku tarvinnu, niin se olis myyty.

      • Anonyymi

        Tulikiveen en laittas yhtään rahaa.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saksassa (BimSchV) tulee vuoden 2024 loppuun mennessä tulee vaihtaa useampi miljoona takkaa.

      • Anonyymi

        JA tulikivikö pystyy sellaisen määrän toimittamaan? Et kuule usko itsekään tuohon uutiseesi.. Sinä uskoit? Älkää nyt hyvät miehet huijatko tätä "Tommia" se uskoo kaiken.. Voi hyvä tavaton, se uskoo vielä varmaan joulupukkiinkin,, ja miljoonan takan vaihto.. voi yksinkertaisuuden suurta oppi määrää..


    • Anonyymi

      Vuosikertomusesta lainattua (17.4.2023):

      "Tulikivi on allekirjoittanut sopimuksen yli sata vuotta toimineen ja tulisijoihin ja niiden oheistuotteisiin keskittyvän saksalaisen Hagos-osuuskunnan kanssa Kermansavi-malliston jakelusta Saksassa ja Itävallassa. Sopimus on strategisesti merkittävä, sillä se avaa vientikanavan Tulikiven keraamisille tuotteille yhteen Euroopan merkittävimpään tulisijamarkkinaan ja mahdollistaa markkinaosuuden kasvun Saksan markkinoilla lähivuosina. Saksan tulisijamarkkinan on arvioitu kehittyvän suotuisasti lähivuosina, johtuen lainsäädännön vaatimuksesta vaihtaa vanhat tulisijat uusiksi, jotka täyttävät uudet päästömääräykset."

    • Anonyymi

      Näytti analyytikko nostaneen tänään kaikessa hiljaisuudessa Tulikiven Q4/2023-tulosennustetta +25%, joten eiköhän nosto saada pian Tulikiven tavoitehintaankin.

      • Anonyymi

        Spermapankin korko on +25% .


    • Anonyymi

      Saan osingot suihin ottona. Imee niin lujaa että siittiöt suorastaan liitää kiveksistä ulos.

    • Anonyymi

      Huomenna kymmenien tuhansien sijoittajien tutkalle saapuu Tulikivi, sillä huomenna Tulikivi ilmoittaa palaavansa osingonmaksajaksi. Kolmen sentin osinkoa odotetaan. Suurin osa sijoittajista sijoittaa osingonmaksajiin, joten tässä on hyvä tilaisuus.

    • Anonyymi

      Harvian Q4/2023-osavuosikatsaus 8.2.2024 kertoi myös Tulikiven suunnan.

      Talouselämä kertoi: "Harvian osakkeen hinta sinkoutui heti 8.2. tulospäivänä 21,9 prosentin nousuun."

      Tulikiven P/E-luku (edellinen 12 kk) 4,69 ja Harvian vastaava 26,56. Harvian P/E-kerroin on lähes 6-kertainen Tulikiven vastaavaan verrattuna, joten Tulikiven kurssinousulla on moninkertainen potentiaali!

    • Anonyymi

      Inderesin analyytikko nosti 28.2.2024 kaikessa hiljaisuudessa Tulikiven Q4/2024 tulosennustetta ennen veroja 0,5->0,9 m€, eli +80%. Eiköhän tavoitehintaankin saada vastaava korotus viimeistään maanantaina!

    • Anonyymi

      Ketä vittu kiinnostaa moisen puljun osingot.

    • Anonyymi

      ei oo kuulunu osingoista mitään. joku joka on polkassu paskaan yrittää kehittää keskustelua, että sais myytyä omat osakkeensa. mitä kukaan koskaan tahtoo että joku muu rikastuu. ei tule osinkoja koskaan tästä talosta. no ever. ugh olen puhunut

    • Anonyymi

      JEp, uunisepät jätti leikin kesken, eli tuli konkurssi. Seuraavana saman kohtalon kokee tulikivi.. Tämä on kovaa peliä ja vain velattomat pysyy pystyssä näinä aikoina. Ajatelkaa ennen kuin hehkutatte penni osinkojanne

    • Anonyymi

      Lemmikki marsuni asuu poikastensa kanssa tulikiven kaivos montussa. Nyt yritys ja osingot boikottiin.

    • Anonyymi

      Tulikiven omavaraisuusaste on erinomainen (+47,8 %). Tulikivi haukkaa leijonan osan Uuniseppien markkinaosuudesta.

      Eikös Mondo Mineralsilla ollut kaksi kaivosta (Sotkamossa ja Outokummussa) ja noista Elementis maksoi 553 m$ (486 miljoonaa euroa).

      Koko Tulikiven markkina-arvo on nyt 26 miljoonaa euroa, joten elämme mielenkiintoisia aikoja. Eilenhän se selvästi sanottiin:
      "Ympäristövaikutusten arviointiselostus on tarkoitus toimittaa yhteysviranomaisena toimivalle ELY-keskukselle vuoden 2024 toisen kvartaalin aikana."

      Maalis-kesäkuussa 2024 Tulikivi on Helsingin pörssin potentiaalisin 10-kertaistuja.

      • Anonyymi

        Kukas Tulikiven työntekijä tai johtaja täällä mainostaa firmaansa. Kukaan ei Juuka palstalla kirjoittele jostain ongelmissa olevasta firmasta tähän tahtiin.


    • Anonyymi

      Hyvä että vielä on yrityksiä pystyssä. Mainosta sinäkin ja ole onnellinen, ei alakuloinen kuin aku-ankan koira.

    • Anonyymi

      joku iso tulikivi pomo mainostaa ja puhuu propagandaa. ei kukaan normaali suomi24 käyttäjä puhu näin ja luettele tulostietoja (väitettyjä). jos joku on joskus maksanu talkista jotain, niin ei se merkitse ett kaikki saa yhtä paljon. eipä näy kyllä talkin ostajiakaan kun yhä vaan myytävänä, ainakin tämän kanavan mukaan. suhtaudun skeptisesti koko tulikiven tiedotus toimintaan.

    • Anonyymi

      * Tulikiven perusliiketoiminnan tavoitteena on vuoden 2026 loppuun mennessä saavuttaa yli 50 miljoonan euron liikevaihto (2023 45,3m€)
      * Liiketuloksen arvioidaan olevan noin 3-5 miljoonaa euroa 2024
      * Uusi sähkökiuasmallisto lanseerataan kotimaan ja vientimarkkinoille kevään 2024 aikana
      * Täysin uuden Jero-malliston toimitukset käynnistyivät suunnitellusti Q4/2023
      * Tulikivi tulee haukkaamaan leijonan osan Uuniseppien 27 prosentin kotimaan markkinaosuudesta
      * Omavaraisuusaste erinomainen +47,8 %
      * Nettovelat laskeneet huipustaan 22,8m€ -> 7,9m€
      * Oma pääoma per osake nousi vuodessa 0,24€ -> 0,30€ ja oman pääoman tuotto 2023 oli 23,1%
      * Q4/2023 viennin osuus oli jo 71% liikevaihdosta (suurimmat vientimaat Saksa ja Ranska). Saksassa tulee vaihtaa miljoonia takkoja vuoden 2024 loppuun mennessä (BimSchV)

      * Talkkihankkeen sivutuotteen hyödyntämishankkeesta tiedotetaan maalis-huhtikuussa 2024
      * Ympäristövaikutusten arviointiselostus julkaustaan Q2/2024

      Suunniteltujen talkkituotteiden muovi- ja maalisovellusten tuotetestauskokeiden tulokset valmistuivat loppuvuodesta 2023, joten pian julkaistaan ostaja Tulikiven omistamalle Nordic Talc Oy:lle. Alle 30-50m€ ei Nordic Talcia tulla myymään. Koko Tulikiven markkina-arvo on tänään 26m€.

    • Anonyymi

      Mondo Mineralsin talkki myytiin 486 miljoonalla eurolla Elementikselle. Jos Tulikiven Suomussalmen talkkiesiintymästä (Nordic Talc oy) saadaan edes puolet tuosta, Tulikiven osake 10-kertaistuu. Koko Tulikiven markkina-arvo on tänään vain 24 miljoonaa euroa!

      Aika monella Juuassa tulee vanha auto vaihtumaan uudenkiiltävää pirssiin.

    • Anonyymi

      * Talkkihankkeen sivutuotteen hyödyntämishankkeesta tiedotetaan maalis-huhtikuussa 2024
      * Ympäristövaikutusten arviointiselostus julkaustaan Q2/2024

      Nuo ovat mielenkiintoisia tietoja, koska jo YVA-ohjelman kohdalla keväällä 2021 Tulikiven osakekurssi nousi 0,30€ -> 0,73€. YVA-menettelyssähän on kaksi vaihetta ja tuo YVA-ohjelma oli vasta alku ja sen jälkeen YVA-selostus on se varsinainen pihvi. Nyt ensimmäistä kertaa osavuosikatsauksessaan Tulikivi kertoi, milloin YVA-selostus julkaistaan (Q2/2024), joten ennakoin tämän kevään nousukäyrästä vieläkin jyrkempää kuin kevään 2021 nousukäyrästä.

      Onhan Tulikivellä selvät sävelet tälle keväälle. Juukakin saa lisää työpaikkoja, sillä Tulikiven Suomussalmen verhouskivituotanto tullaan siirtämään Juukaan.

    • Anonyymi

      Tänä aamuna saatiin Tulikivi-uutinen (Tekniikka&Talous-lehti). Löytyihän sille talkin sivuvirtakivellekin käyttöä, mikä on erinomainen uutinen!

      "Suomeen rakennetaan aiempaa 10x suurempi hiekka-akku – 100 MWh lämmön varastointiin uusi materiaali Tulikiveltä. Väliaineena käytetään sivuvirtakiveä. Uuden lämpöenergiavaraston väliaineena aiotaan käyttää vuolukivimursketta, joka syntyy Tulikiven tuotannossa sivuvirtana."

    • Anonyymi

      Hanke on hyvin aikataulussa, joten eiköhän siellä Tulikivellä jo tiedotetta rustata.

      Nordic Talcin sivuilla on hyvää tietoa kohdassa "uutisia":
      "Hanke päättyy viimeistään huhtikuussa 2024."

    • Anonyymi

      Ylekin alkoi uutisoimaan:
      "Energiayhtiö haluaa juukalaisen vuolukivikaivoksen sivukiveä lämpövarastointiin. Energia menee Loviisan Lämmön kaukolämpöverkkoon. Loviisalaisyhtiön omistaa pääomasijoitusyhtiö CapManin hallinnoima infra-alan rahasto."
      https://yle.fi/a/74-20078309

      Näköjään pääomasijoittaja Capmanin talousjohtaja on tullut Tulikiven hallitukseen.

    • Anonyymi

      Tulikiven operatiivinen kassavirta per osake 2024e on analyysissa 0,16€. Tulikiven osake maksaa tänään 0,39€, joten operatiivinen kassavirta 2024 tulee olemaan 41% osakkeen hinnasta.

      2024-ennuste:
      Operatiivinen kassavirta +9,5 m€
      Investoinnit -2,3 m€
      Vapaa kassavirta +7,2 m€

      Tulikiven rahavarat olivat vuoden 2023 lopussa 2,7 m€, joten vuoden 2024 lopussa rahavarat tulevat olemaan 10 m€! Tulikivestä tulee käytännössä nettovelaton. Tulikiven markkina-arvo on tänään 23 m€.

      Elementis osti Mondo Mineralsin 486 m€ eurolla ja Inderesin analyysissa Tulikiven omistaman Suomussalmella olevan Nordic Talcin arvo on silti 0 m€. Nordic Talcilla on enemmän talkkia kuin Mondolla on sekä Tulikiven talkkiesiintymä on kompaktimpi ja helpommin louhittavissa avolouhoksesta. Tulikiven Suomussalmen verhouskivitoiminnan voi kätevästi siirtää Juukaan, missä on Tulikiven päätehdas ja myös isot vuolukivivarannot.

      Q4/2023-tilinpäätöstiedotteessa: "Ympäristövaikutusten arviointiselostus tarkoitus toimittaa ELY-keskukselle Q2/2024.". Hankkeen virallinen aloitus (YVA-ohjelma) villiinnytti sijoittajat 22.7.2021. Q2/2024 mennessä Nordic Talcin arvo tulee selviämään myös suurelle yleisölle.

      Viimeistään huhtikuussa 2024 saamme nauttia Suomussalmen talkkihankkeen sivutuotteen hyodynnettavyysselvityksestä (Nordic Talcin sivuilla), mistä saatiinkin esimakua loppuviikosta, kun "Energiayhtiö haluaa juukalaisen vuolukivikaivoksen sivukiveä lämpövarastointiin".

      Näitä päivinä on hienoa olla Juuasta.

    • Anonyymi

      Nordic Talc’lle on kysyntä ja tarve
      • Talkin käyttö lisääntyy globaalisti 5-8 % vuodessa
      • Teollisen laadun merkitys kasvaa
      • Puolet Euroopassa käytettävästä talkista tuodaan sen ulkopuolelta
      • Teollisuuden velvollisuus tuntea käyttämiensä raaka-aineiden alkuperä ja olla vastuussa toiminnan kestävyydestä ja eettisyydestä

    • Anonyymi

      Jokin tässä yhtälössä ei täsmää. Lomautuksella oleva tulikivi mies tuttavani kertoi tänään, nyt on töissä ensi ja seuraavan viikon ja sitten alkaa pääsiäiseltä uusi lomautus joka on vappuun asti.. Ihan sama tuleeko juuan tehtaalle töitä vai ei, koska töitä EI OLE.. sitten joku vaan tässä ketjussa rulettaa erinomaista tulosta, tilauskantaa yms.. nyt olevalla tilauskannalla voi pyyhkiä p....ttä.

    • Anonyymi

      Suomussalmelta siirtyy lähiaikoina verhouskivitoimnita Juukaan ja siinä tulee samantien noin 40 lisähenkilölle töitä.

      On kyllä mielenkiintoista nähdä, miten monta prosenttia Tulikivi saa Uunisepiltä vapaaksi jääneestä 27% markkinaosuudesta. Tämä vuosi pitäisi jo alkaa lukujen valossa rullaamaan ja viimeistään vuonna 2025 kasvu pitäisi olla vähintään 10-20 prosentin luokkaa ja voi olla paljon enemmänkin, kun rakennusbuumi alkaa rynnimään urakalla. Aina ensin kääntyy rakennusalalla pientalomarkkina ja silloin töitä tehdään aamusta iltaan.

      • Anonyymi

        ja höpö höpö


    • Anonyymi

      Tänään se kerrottiin, Tulikivi on palaamassa osingonmaksajaksi!

      • Anonyymi

        No sitten runkataan.


    • Anonyymi

      Ammattiliitto julisti runkkulakon.

      • Anonyymi

        En osallistu. Mällin pitää lentää.


    • Anonyymi

      Kohta ei tarvitse enää olla nuuka, kun asuinkunta on Juuka.

      Viimeistään huhtikuussa 2024 päättyy Tulikiven Suomussalmen talkkihankkeen (Nordic Talc Oy) sivutuotteen hyödynnettävyysselvitys, jonka tiedottaminen tulee varmasti nostamaan osakekurssia. YVA-selostus julkaistaan H1/2024 aikana, joka tulee nostamaan Tulikiven osaketta paljon enemmän kuin YVA-ohjelma osakekurssia nosti. Ketjun otsikkoa voisi muuttaa "Tulikivestä ten bagger 2024".

      Sijoitusblogaaja Jussi Halme teki alkuviikosta "Talkilla RIKKAUKSIIN - TULIKIVEN Potentiaali" -videon. Siinä mainitaan osakkeen mahdollinen 10-kertaistuminen.

    • Anonyymi

      Jo 3800 katsojaa on katsonut Youtubesta Jussi Halmeen tuoreen "Talkilla RIKKAUKSIIN - TULIKIVEN Potentiaali"-videon. 10-kertaistumistahan videossa povataan.

      Nousuun lähdössä.

    • Anonyymi

      Jos viestien määrää suhteutetaan katselukertoihin niin ei moni henkilö tästä tulikivestä tarinoi. Taitaa olla lähinnä tulikiven johtoporras joka jorisee omiaan.

    • Anonyymi

      26.4.2024 irtoaa Tulikiven osinko, joten 12 pörssipäivää aikaa ostaa Tulikiveä, niin saat osingot!

    • Anonyymi

      Positiivisessa skenaariossa Tulikivi on hyvinkin 10€.

      Tulikiven osake maksaa tänään 0,46€
      Tulikiven P/E ed. 12 kk on 7,67
      Harvian P/E ed. 12 kk on 32,80
      Harvian P/E -kertoimella Tulikiven osakkeen tulisi maksaa 2,14€

      Elementis osti Mondo Mineralsin 486 m€ eurolla. Tulikivellä on 59 871 243 osaketta, joten 486 m€ talkista tekisi 8,12 €/osake.

      Tulikiven perusliiketoiminta Harvian kertoimilla sekä Tulikiven Suomussalmen talkki (Nordic Talc Oy) Mondon hinnalla saisi Tulikiven osakkeelle arvoksi 10,26€/osake.

      Näin Tulikiven osakkeen nousupotentiaali positiivisessa skenariossa on 2129%, eli kyseessä on 22 bagger.

    • Anonyymi

      Juuri vaihtui 1 515 151 osaketta Tulikivessä. Pian lähdetään ylös!

      • Anonyymi

        Ja paskanmarjat. Kulli nousee ylös kovempana kuin vuolukivi.


    • Anonyymi

      Arvopaperilehti:
      "Tulikiven osakkeilla tehtiin noin 680 000 euron blokkikauppa".

      Mihin kellonaikaan liputusilmoitus tulee?

    • Anonyymi

      Isot pojat, eli rahamiehet tankkaa.

    • Anonyymi

      To the moon!

      TULIKIVI OYJ PÖRSSITIEDOTE 19.4.2024 KLO 9:00

      Tulikivi Oyj on 18.4.2024 vastaanottanut Mikko Laakkoselta arvopaperimarkkinalain ("AML") 9 luvun 5 pykälän mukaisen ilmoituksen, jonka mukaan Mikko Laakkosen osuus Tulikivi Oyj:n osakkeista on ylittänyt 5 prosentin rajan.

      Mikko Laakkosen omistus nousi 17.4.2024 tehtyjen kauppojen seurauksena 4 485 151 osakkeeseen eli 7,49 prosenttiin Tulikivi Oyj:n osakkeista ja 3,48 prosenttiin Tulikivi Oyj:n osakkeiden äänimäärästä.

    • Anonyymi

      Eiköhän Laakkonen jatka ostojaan ainakin 10 prosenttiin asti, niin saa osingot verottomasti!

    • Anonyymi

      Eilen päivittyneellä Timon Listalla Tulikiven nousupotentiaali on +42%. Lista ei ota huomioon Tulikiven omistamaa Nordic Talcia (Mondo Mineralsin talkki myytiin 486 miljoonalla eurolla). Tulikiven markkina-arvo on vain 27 miljoonaa euroa.

      Täytyy maanantaina pikkupotti ottaa Tulikiveä salkkuun, kun vielä yhtiökokoukseen asti (25.4) saa osingonkin itselleen.

    • Anonyymi

      Kauppalehti 29.4.2022:
      "Suursijoittaja Mikko Laakkonen on omistajana tarvittaessa aktiivinen – ”Tilanteen tullessa voin ehdottomasti ottaa aktivistin roolia” Suursijoittaja korostaa, että hän ajaa omistamissaan yhtiöissä kaikkien omistajien etua."

    • Anonyymi

      Onko Armani verkkarit ja Musta-Audi? Muuten en rupea!

    • Anonyymi

      Tiedotetta tulossa vielä tämän kuukauden aikana sivukivestä! Suomussalmen sivukiven työstö siirtyy Juukaan ja tuo näin lisää työpaikkoja Juukaan. Suomussalmen talkkiesiintymä muuttuu talkintuotantoon. Elementis maksoi Mondo Mineralsin talkista 486 m€ ja koko Tulikiven markkina-arvo on vain 27 m€, joten pian kulkee Juuan raitilla uuden kiiltävää autoa enemmänkin.
      https://nordictalc.fi/suomussalmen-talkkihankkeen-sivutuotteen-hyodynnettavyysselvitys/

    • Anonyymi

      Mielenkiintoinen erikoistilanne tässä on tarjolla.

      Helsingin pörssin potentiaalisin ten bagger.

    • Anonyymi

      Uudenkiiltävät autot nakittavat naisia jäämään tänne Juukaan. Ovat sitten kymmenen vuoden kuluttua kierrätyksessä muidenkin käytetettävissä, hiehoa!

    • Anonyymi

      Kyllä!

      Viimeistään huhtikuussa 2024 päättyy Tulikiven Suomussalmen talkkihankkeen (Nordic Talc Oy) sivutuotteen hyödynnettävyysselvitys, jonka tiedottaminen tulee varmasti nostamaan osakekurssia. YVA-selostus julkaistaan H1/2024 aikana, joka tulee nostamaan Tulikiven osaketta paljon enemmän kuin YVA-ohjelma osakekurssia nosti. Ketjun otsikkoa voisi muuttaa "Tulikivestä ten bagger 2024".

      Sijoitusblogaaja Jussi Halme teki "Talkilla RIKKAUKSIIN - TULIKIVEN Potentiaali" -videon. Siinä mainitaan osakkeen mahdollinen 10-kertaistuminen.

    • Anonyymi

      Tänään ja huomenna ostamalla saat yllä olevan lisäksi vielä osingonkin.

      • Anonyymi

        osta ite jos on millä ostaa


    • Anonyymi

      Positiivisessa skenaariossa Tulikivi on hyvinkin 10€.

      Tulikiven osake maksaa tänään 0,488€
      Tulikiven P/E ed. 12 kk on 7,77
      Harvian P/E ed. 12 kk on 32,60
      Harvian P/E -kertoimella Tulikiven osakkeen tulisi maksaa 2,05€

      Elementis osti Mondo Mineralsin 486 m€ eurolla. Tulikivellä on 59 871 243 osaketta, joten 486 m€ talkista tekisi 8,12 €/osake.

      Tulikiven perusliiketoiminta Harvian kertoimilla sekä Tulikiven Suomussalmen talkki (Nordic Talc Oy) Mondon hinnalla saisi Tulikiven osakkeelle arvoksi 10,16€/osake.

      Näin Tulikiven osakkeen nousupotentiaali positiivisessa skenariossa on 1983%, eli kyseessä on 21 bagger!!

    • Anonyymi

      Kyllähän tuollainen kelpaa. 1 000 euroa 20 000 euroksi ja 5 000 euroa 100 000 euroksi.

      Tänään on muuten Tulikiven yhtiökokous, eli tänään ostamalla Tulikiveä, saat vielä osingon itsellesi!

    • Anonyymi

      Tänään raketti lähdössä koilliseen:

      Tulikivi Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 25.4.2024 klo 14.00 alkaen (Eteläesplanadi 2 00130 Helsinki). Kokoukseen ilmoittautuneiden vastaanottaminen aloitetaan klo 13.30.

    • Anonyymi

      Juuri ilmestyi Tulikiven omistaman Nordic Talcin sivuille tiedote ja huhtikuun loppuun mennessä se saatiin, kuten luvattiin:

      "Suomussalmen talkkihankkeen sivutuotteen hyödynnettävyysselvitys on valmistunut. Hankkeessa selvitettiin sekä talkkihankkeen sivutuotteen soveltuvuutta jatkojalostukseen, että sen tuoteominaisuuksia ja hyödyntämismahdollisuuksia. Hankkeen keskeiset tavoitteet saavutettiin ja saatujen tulosten perusteella pystytään valitsemaan mahdolliset jatkojalostukseen soveltuvat menetelmät ja sovelluskohteet."
      https://nordictalc.fi/suomussalmen-talkkihankkeen-sivutuotteen-hyodynnettavyysselvitys-on-valmistunut/

      Maanantaina pörssin auettua juodaan Tulikivi-kahvit.

    • Anonyymi
      UUSI

      Tulikiven omistajalistaus on tullut tänään ja satoja miljoonia sijoittava Mikko Laakkonen on lisännyt huhtikuussa 1 863 536 Tulikiven osaketta ja omistaa nyt 7,66% Tulikiven osakkeista. Tämä on klassinen esimerkki, miten suursijoittaja ostaa piensijoittajien osakkeet pois halvalla. Vielä on Laakkosella matkaa 10%:n omistukseen ja tulee saamaan näin osingot verottomasti.

      Viimeistään nyt piensijoittajienkin kannattaisi herätä, sillä viisi päivää sitten tehtiin ostotarjous jopa lämpöpattereita tekevästä Purmosta! Yrityskaupparintamalla vilkastuu.

    • Anonyymi
      UUSI

      Suursijoittaja Laakkosta peesaamalla olen aikaisemminkin tehnyt hyvän tilin. Tulikivi on vielä 10 euron lappu, kun Tulikiven omistaman Nordic Talcin YVA-selostus julkaistaan tässä kuussa tai ensi kuussa (H1/2024), kuten Tulikivi kertoi tilinpäätöstiedotteessaan!

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7130
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2751
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2336
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      95
      2024
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1727
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1525
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1309
    Aihe