Alkuvuoden 2024 horoskoopit ja onnen numerot.

Anonyymi-ap

5

154

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä logiikka ja tiede paljastavat numerologiasta? Tiede kumoaa tuon huuhaan.

   Esim kiinalaisilla on erilainen ajanlasku.

   Gregoriaanisen kalenterin "11.09.2001" on heillä " 24.07.18. vuonna 78. kiertoa".

   Juliaanisessa kalenterissa "29.09. 2001".

   Islamilaisessa "22. Jumad al-thania 1422", heprealaisessa 23. elulkuuta 5761.

   Siis miten tuon päivän numeroihin voi sisältyä mitään erikoismerkityksiä? Engl. John lukuarvo on 2, mutta sama nimi espanjaksi on Juan, lukuarvo on 1.

   Matematiikalla voidaan selittää Universumin monia lainalaisuuksia, mutta pelleilyksi menee kun aletaan selittää, että nimi yhdistettynä syntymäaikaan paljastaa tietyt luvut, jotka kertovat hänen kohtalonsa.

   Taikauskosta vapaassa Raamatussa Saarn.9 paljastaa, että "aika ja sattuma kohtaavat jokaista." Saarn. 11 "et tiedä, mikä onnettomuus (milloinkin) sattuu maan päällä. Numerologit eivät anna sattumalle tarpeeksi arvoa, vaikka aivan kummallisia asioita tapahtuu ihan sattumalta.

   Esterin kirja kertoo, että juutalaisten viholliset heittivät arpaa jokaisesta vuoden päivästä, milloin on paras hetki kansanmurhata juutalaiset. 5.moos18 mukaan enteiden tähyilijät ovat Luojasta inhottavia. Ne yhdistetään spiritismiin eli vaarana on joutua demonien vaikutuspiiriin.

   Raamatussa joillakin luvuilla on vertauskuvallinen merkitys ja ne on avoimesti kerrottu ilman mystiikkaa. Esim. luku 6 kuvaa epätäydellisyyttä, 666 ihmisten aikaansaamaa poliittista järjestelyä, 7 täydellisyyttä.

   Haaman turvautui ennusteluun, kun hän valitsi suunnittelemansa kansanmurhan päivää.

   1.tim.4 Jumala ilmoittaa tulevaisuuden "alusta loppuun asti."

  • Anonyymi

   Planeettojen sijainnilla ei ole pienintäkään vaikutusta vauvelin kohtaloon.

   Horroskoopit ovat pelkkää taikauskoisten ihmiset höynäyttämistä rikastuttamaan huijareita. Planeettojen sijainnilla on yhtä vähän merkitystä ihmisiin kuin on esim. autotehtaan auton valmistushetkellä.

   Olisi aika erikoista, jos media olisi täynnä mainoksia, että koska XYZ-12345-rekkarin Trabantin valmistushetkellä Kuu, Jupiter ja Saturnus olivat linjassa, auto joutuu kolariin muita herkemmin.

   Meediot ja horroskooppeja laativat eksoottisilla taiteilijanimillä itsensä varustaneet lehtien toimittajat tienaavat rutkasi uskotellessaan, että jos vauveli siirtyy 30 senttiä evoluutioitumispussistaan päivänvaloon vasta huomenna tämän päivän sijaan, hänen kohtalonsa on ennaltamäärätty ennaltamääräämistaulukon mukaan, mikä on kiinnitetty horroskooppitoimittajan työhuoneen seinään nastalla.

   Tutkimusten mukaan ateistisissa valtioissa ollaan kaikista eniten taikauskoisia.

  • Anonyymi

   Enterpricen kapteeni Kirk: "Siitä saakka kun me ja aluksemme ilmaannuimme tyhjästä, (ei tietenkään hetkessä, vaan satojen miljoonien kuluessa vähitellen), olemme eläneet lukemattomia miljoonia vuosia horroskapseleissamme, tutkien samalla Universumia. Ei mitään yliluonnollista missään. Kiviä, kaasuja, meteoriitteja, tätä samaa kaikilla miljardeilla planeetoilla... Niin, Spock?

   Spock: "Edessämme on Tellus-niminen planeetta, jolla on ihmisiä, kasveja ja eläimiä!"

   Kirk. "No niinpä näyttää olevan. Mutta koska tuo kaikki on yliluonnollista, emme merkitse sitä lokikirjaan, koska meille naurettaisiin hihhuleina, jos tulevaisuudessa joku lukisi lokikirjaamme."

  • Anonyymi

   ONKO luvuilla ja numeroilla kätkettyjä merkityksiä? Monet numerologit uskovat numeroilla olevan merkitystä.

   Esim. terrori-isku 11.09.2001. Luku 11 on heille eräs mestariluvuista.

   Murhenäytelmä 11.9 > 1 + 1 + 9 = 11.
   Syysk.11. oli vuoden 254. pv > 2 + 5 + 4 = 11.
   Pohjoistorniin törmänneen lentokoneen lennon nro oli 11.
   Siinä oli 92 matkustajaa > 9 + 2 = 11.
   Etelätorniin törmänneessä oli 65 matkustajaa > 6 + 5 = 11.
   Kaksoistornit olivat kuin 11. Sanassa ”New York City” on 11 kirjainta.

   Miksi numerologit ovat tohkeissaan? Siksi että tuohon taikauskoon liittyy uskomus, että esim. tutkimalla nimiä voidaan saada selville ihmisen persoonallisuus. Syntymäaika kertoo hänen tulevaisuutensa ja elämänvaiheet.

   Pitääkö uskomus paikkansa ja onko siihen uskominen vaaratonta?

   500-luvulla eKr. Pythagoras uskotteli, että koko Universumi voidaan pelkistää luvuiksi. Tämä johti lukuennustelijoiden ammattikunnan ilmaantumiseen kaikkialle. 

   Gematriaan höynähtäneet kabbalajuutalaiset antoivat jokaiselle kielensä aakkoston 22 kirjaimelle lukuarvon ja uskottelivat muka löytäneensä siten Raamatun alkukielen kirjoituksista muilta kuin heiltä eli neropateilta salatut merkitykset merkityksiä.

   Horroskooppilaisten numerologia on samankaltaista. Syntymäajan numerot lasketaan yhteen, josta saadaan avainluvut. Niiden avulla katsotaan taulukosta ihmisen kohtalo. Siis jos vauveli pullahti kohdusta päivän etuajassa tai keskosena tai yliajalla, hänen kohtalonsa oli erilainen.

   Eräs toimittaja löysi Raamatun alkutekstistä tietokoneohjelman avulla "kätkettyjä sanomia" kuten "murhaaja" ja "Jitzhak Rabin", Seuraavana vuonna Rabin murhattiin. Mutta eräs matemaatikko numeroanalysoi toimittajan omat tekstit ja löysi niistä sanat ”typerä”, ”koodi”, ”huijaus”.

   Eli "kätkettyjä" sanomia löytyy jopa kakkuresepteistä.

  • Anonyymi

   Horoskooppilinkistä kopioitu: "Tähtimerkki riippuu syntymäajasta, raskauden ajankohta vaikuttaa sikiön kehitykseen, imeväisen elinoloihin ja myöhempiin vaiheisiin."

   Joku vastasi tuohon tällä tavalla:

   ”Syntymäaika ei vaikuta ihmiseen mitenkään. Tätä on tutkittu ja kaikki horoskoopit ja astrologia ovat humpuukia. Kerroppa sitten minkälainen olen kun olen syntynyt tammikuussa? Miten eroan muista ateisteista palstalla joilla on eri syntymäaika? Olisiko tuo itsetuhoisuus ja itsepäisyys juuri vesimiehen ominaisuuksia, ainakin se on astrologisen humpuukin mukaan.

   Tai pitäisikö uskoa kiinalaisiin horoskooppeihin joissa olen sika tai apina tai jotakin siihen suuntaan? Astrologia, oli mitä hyvänsä kumpuaa samasta tietämättömyydestä kuin uskonnot. Ne ovat primitiivistä kulttuuria joilla selitettiin maailmaa kun siitä ei juuri tiedetty yhtään mitään. Kaikki oli jumalien halussa, niin elämä kuin kuolemakin.”
   -
   Ateisti on vastauksessaan oikeassa astrologian ja horoskooppien suhteen, mutta haksahtaa siinä, että niputtaessaan kaikki uskonnot kumpuavaksi samasta tietämättömyydestä kuin astrologiakin, hän heittää lapsen pesuveden mukana.

   Ensinnäkin Raamatussa Mooseksen lain alaisia kiellettiin kuolemanrangaistuksen uhalla osallistumasta astrologiaan. Ja toiseksi, uskonto joka on vapaa pakanallisista opeista ja teologiasta ja perustuu Raamattuun, kumpuaa absoluuttisesta totuudesta. Jeesus sanoi Raamatusta: Sinun (Luojan) sanasi on kokonaan totuus.”

   Tällä perusteella tuohon linkkiin ja sen kommentoijaan sopii hyvin Jeesuksen havainto: ”Kun sokea opastaa sokeaa, he molemmat putoavat samaan kuoppaan.”

   Onneksi Suomessa lainsäädäntöön on vaikuttanut Raamatussa oleva ehdottoman kielteinen asenne kohtalouskoon. Siksi maassamme on kohtalouskoisista maista poiketen laadittu lait autojen katsastuksesta ja työpaikkojen, työkoneiden yms. turvallisuudesta.

   Tilastot ovat onneksi luotettavampia kuin horoskooppiuskomukset. Tilastojen mukaan Suomessa ja muissa maissa, joissa lainsäädäntö estää kohtalouskonnon mukaisen passiivisuuden turvallisuusasioissa, tapahtuu vähiten tarpeettomia onnettomuuksia.

   Tässä horoskoopissa paljastetaan, millainen persoona on Neitsyen horoskooppimerkissä:

   NEITSYT: Keksit jatkuvasti hyviä tekosyitä elämänmuutoksen lykkäämiseen. Tiedät hyvin pettäväsi siten itseäsi. On aika kaivaa esiin vanha ongelma, joka on kummitellut paljon.

   Neitsyenä sinulla voi silti olla Kaksoset, joten on sama hinku kuin muillakin horoskooppimerkeillä. Lemmenliekkisi ei ehkä roihua aivan täydellä teholla, mutta tuleva Härkä tuo siihen pienen piristyksen.

   Suurimpiin vahvuuksiin kuuluu herkkyys, ystävällisyys, auttavaisuus ja kiltteys. Omasta mielestäsi dementia ei enää vaivaa sinua.

   Jaksat luottaa että huominen on parempi kuin edelliset ja tämä kurja päivä. Haluat viettää aikaa läheisten kanssa, joita sinun on kuitenkin vaikea saada. Virtsankarkailu haittaa arjen pienten ilojen arvostamista, mutta käytännöllisyytesi ja kurinalaisuutesi auttaa ongelmaan.

   Kun jotain lupaat, sanasi myös pitää. Olet työnarkomaani, eikä haittaa jos rakennekynnet katkeilevat raatamisessa. Pitkäjänteisyytesi et jätä mitään kesken, mutta et kroonisen väsymyksen vuoksi voi nauttia niistä. Mutta vankkumaton uskosi siihen, että kaikki kääntyy hyväksi, auttaa edelleen luottamaan ideoihisi.

   Kaivat toistenkin asioita juurta jaksaen, silti olisit mukavaa seuraa, jos olisi aikaa sellaiseen. Olet mystinen, älykkö, diplomaattinen, karismaattinen, hyvä kaveri, jolle toiset uskovat villeimmätkin salaisuutensa.

   Sinuun ihastutaan jatkuvasti, joten on vaikeaa olla neitsyt. Siksi herkkänä tirauttelet kyyneleitä usein. Olet luontainen johtajatar. Otat mielelläsi vastuuta, jota sinulle herkästi myös annetaan. Pärjäät hyvin taloudellisesti laatimalla horoskooppeja toisille. Naistenlehdet ovat ehtymätön idealähde siihen.

   Taipumus ylipainoisuuteen ei haittaa jatkamista ja jaksamista Neitsyenä, pikemminkin päinvastoin. Olet innokas kokeilemaan uusia asioita, hammasta purren jopa terveytesi kustannuksella. Tämä on tehnyt sinusta itsehoidon asiantuntijan, jonka puoleen muut horoskooppimerkit kääntyvät aina, tuntiessaan kolotusta, huimausta, muistikatkoksia tai heikkoutta.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tollanen supernainen oot...

   Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
   Ikävä
   121
   1823
  2. Kaipaan keskustelua kanssasi nainen

   Siinä oli niin hyvä olla.
   Ikävä
   72
   1356
  3. Jos sinua kiinnostaa nainen

   tai olet miettinyt, niin ei minulla ole ollut ketään. Olen viettänyt hiljaista ja yksinäistä elämää. En ole "käynyt nais
   Ikävä
   51
   1128
  4. Savonlinnassa machete hyökkäys!

   Myös kirvestä käytetty lyömäaseena......näin se Savonlinnakin rikastui...
   Maailman menoa
   88
   1113
  5. Tekisin sitä nyt

   Kanssasi jos voisin mutta pitää tehdä yksin
   Ikävä
   103
   1001
  6. Sevenissä kuva "Aboriginaalista"

   Mutta eihän vaan ole Pikkuruisen salainen serkku - yhtä omituinen hymy päällä....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   960
  7. Ihana tumma

   Kaunotar nainen, oletko täällä? Tiedät että olet kauneinta maailmassa ja niin tiedän minäkin. Mitenkäs Juhannus?
   Ikävä
   38
   927
  8. Suoraan Sinulle

   En usko välttämättä mihinkään sielunkumppanuuteen tai muuhun maagiseen voimaan, mutta sinussa olen silti nähnyt jotain,
   Ikävä
   41
   839
  9. Mitäpä sitä valehtelemaan nainen

   Kyl oisin toivonut että juhannus oltas vietetty yhdessä. Ehkä jopa oltaisiin rakssteltu yöttömänä yönä. Mutta ei, vain y
   Ikävä
   30
   823
  10. En kuulu tänäkään vuonna

   juhannukseesi. Ei sellaista juhannusta taida tullakaan. Eikä joulua..
   Ikävä
   40
   809
  Aihe