Persujen ilmiömäinen takinkääntö

Anonyymi-ap

Kuinka moni tiesi, äänestäessään, että valittu hallitus alkaa jakamaan kansaa? Työväestön kyykyttäminen, vähävaraisten ihmisten olojen heikentäminen, ne tulivat ihan puskista pitkien hallitusneuvottelujen jälkeen. Täällä lässytetään demokraattisesti valitusta hallituksesta, mutta ei varmaan persuja äänestäneet tienneet, mihin se johti. Persuilla oli ihan erilaiset vaaliteemat.

49

385

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Varsinaisen harhaluuloisuushäiriön tärkein oire on pysyvä harhaluulo, joka muistuttaa lähinnä päähänpinttymää eli pakkomiellettä.

      Häiriö (PERSUPAKKOMIELLE) on psykoottinen tila, 

      ...ja kaikki s24 palstat persujen maalittamiselle valjastanut persuista pihalle potkittu ääliöoikeistolainen trolli kyseessä.

      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

        😍 ­­N­­y­m­­f­­o­­­m­­­a­­­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18271504

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    • Anonyymi

      Vappusatanen

      • Anonyymi

        Niin aina sitten ay mafian vuoro. Huolimatta siitä, että olet tänäänkin kuten kaikkina muinakin päivinä kirjoittanut jo valtavan määrän avauksia joissa huudat pää punaisena kuinka Purra sotii ammattiliittoja vastaan. Mikä on ollut sinun oma missio jo vuosia...(soita paranoid).


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin aina sitten ay mafian vuoro. Huolimatta siitä, että olet tänäänkin kuten kaikkina muinakin päivinä kirjoittanut jo valtavan määrän avauksia joissa huudat pää punaisena kuinka Purra sotii ammattiliittoja vastaan. Mikä on ollut sinun oma missio jo vuosia...(soita paranoid).

        En ole tehnyt mitään avauksia


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Kovin on kopioitua materiaali liikenteessä, toistavaa kopioitua materiaalia, Kopiot, siis ovat palstan sääntöjen vastaisia, palstan käytännön vastaisia. Siis kopioilla keskustelu, kopioiden toistot keskustelussa, kopiot kopioihin, toistoina. kopiota pukkaa, kaikki keskustelu kuolee noihin kopioihin kopioiden toistojen vuoksi joka kommenttiin kopion toisto. Kopsu, kopsu ja kopsun kopsu. kommentoit omiin kommentteihisi jotka ovat kopioita, omalla kopiollasi. näitä antipersun kopsujasi, niiden toistoja..kopiokopiokopiokopioita.


    • Anonyymi

      Demari kärähti JÄLLEEN valehtelusta. Häpeä Neuvostoliittolainen.

      • Anonyymi

        ps. Eikö ole mielenkiintoista ap kuinka kaikki viestisi kaikilla s24 palstoilla joissa vttuilet viesteille jotka olet kirjoittanut itse, säilyy sensuuriltasi? Kaikkien viestien kadotessa joissa se todetaan..


    • Anonyymi

      SDP perustettu itäisillä mailla.

      • Anonyymi

        Käännä kartta ympäri....

        SDP perustettiin Turussa 1899.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käännä kartta ympäri....

        SDP perustettiin Turussa 1899.

        Ei persutollo tiedä missä Turku on!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ei persutollo tiedä missä Turku on!

        Tulin siihen johtopäätökseen,luettuani persuilian kirjoituksen SDP.stä että Turku on
        Venäläinen kaupunki? Aika heikoissa kantimissa on persuilla maantieto.Kuopio on
        varmaankin monen persun mieistä Bulkariassa?


    • Anonyymi

      Kannatan edelleen vahvasti perussuomalaisia. Marinin järjettömän tuhlailun korjaaminen vie aikansa ja maksaa paljon,mutta se on tehtävä.

      • Anonyymi

        Maksa sitten omastas. Nyt maksamiseen osallistuu harvoin joukko. Monet hyötyvät tilanteesta. Onneksi paapominen loppuu lopuiltakin ja kyyti on yhtä kylmää heikennysten kannattajille itselleenkin.


    • Anonyymi

      Persuja äänestäneitä on myös lakkoilemassa, koska uskoivat Purran puheita siitä ettei köyhiltä leikata, se ei käy. Osa persuja äänestäneistä kuuluvat yrittäjiin, joten heille käy oikein hyvin, ett köyhiltä viedään viimeisetkin sentit kukkarosta ja ne annetaan varakkaille. Purrahan on toistellut ettei muut maksa veroja tässä maassa kuin varakkaat ja yrittäjät, joten heille pitää nyt antaa verohelpotuksia. Purralle ei käy ett varakkailta otettaisiin yhtään mitään, mieluummin nostaa ruoan hintaakin ja leikkaa lisää köyhiltä.

    • Anonyymi

      Persuja äänesti ne alkoholin suurkuluttajat joita on Suomessa 500000-600000.
      Juoneet aivonsa.

      • Anonyymi

        Ja saavat palkkioisi takuueläkettä. Pahimmat itsensä rattijuoppoilulla vammauttaneet lisäksi vammaistukia.


    • Anonyymi

      Tuskin kukaan osasi kuvitella, että. valehtelijat ovat niin moraalisesti
      rappiolla. On vaikea uskoa, että omaa kansa petetään niin pahasti
      kuin Orpo ja Purra tekivät.

      • Anonyymi

        "Suurella valheella on aina tietty uskottavuuden voima, koska kansakunnan suuri enemmistö on helpompi johtaa harhaan syvissä tunteen kerrostumissa kuin tietoisesti tai vapaaehtoisesti.

        Mieltensä primitiivisessä yksinkertaisuudessa heitä on helpompi huijata suurella kuin pienellä valheella, koska he itse turvautuvat pieniin valheisiin pienissä asioissa, mutta häpeäisivät käyttää suuren mittakaavan valheita.

        Heidän mieleensä ei koskaan tulisi tuottaa kolossaalisia epätotuuksia, eivätkä he koskaan uskoisi muiden voivan vääristää totuutta niin häikäilemättömästi."

        -Adolf Hitler-


    • Anonyymi

      Paljon oli meitä, jotka luotimme lupauksiin, joita Purra lausui ENNEN vaaleja.

      Nyt tiedetään kyllä, miten asiat ovat. Ei enää koskaan ääntä persuille missään tilanteessa.

    • Paskaahan persut puhuivat ennen vaaleja asia on aivan selvä sitä on turha väitellä. Persujen nykyinen toiminta oli arvattavissa,minulle asia ei tullut yllätyksenä.
      Populisteihin ei voi luottaa lainkaan missään asiassa.

      Toukokuussa kaupoista saa 8 % olutta se on monen persun mielestä tärkeä asia.
      Nyt on hyvä hallitus kun kaupasta saa keväästä alkaen vahvaa ja halpaa
      kaljaa.Ei ole mitään väliä vaikka työttömyysturvaa heikennetään,ansiosidonnaista
      päivärahaa porrastetaan.(leikataan),potkut saa töistä ilman sen kummempaa syytä yms.

      Kiitos Orpo ja Purra,vahvasta ja halvasta kaljasta,olen siitä todella kiitollinen
      kuten varmasti moni muukin.

      • Anonyymi

        jotain hyvääki ne saaneet aikaiseksi mut paljon huonoo. On niil tosin oikee periaate = leikata pitää ja paljon, jopa rohkeasti, mutta leikkaavat ihan vääriltä henkilöiltä&paikoista. Selvästi leikkauksista voi päätellä että on tehneet arvovalintoja.


    • Anonyymi

      Aivan erinomainen kirjoitus . Me jotka äänestimme persut hallitukseen , tunnemme kyllä tulleemme petetyiksi. Eilinen Ville Rydmanin elinkeinoministerin käytös televisiossa osoitti miten hallitus käyttää mielivaltaa ja on ylimielinen Ay liikettä ja vasemmistoa kohtaan. Neuvotella toki voipi , mutta me hallituksessa teemme päätökset.

      • Anonyymi

        Nykyisen hallituksen toimet ovat kuin Pohjois-Koreasta tai naapuri Venäjän demokratiaa. Säälittävä ja tyhmä on tämä hallitus.


    • Anonyymi

      Ettekö ny vittu soinin ajoista oppinu et mikään muu puolue ei takkiaan niin nopiast käännä kun perussuomalaiset ihan sanoisin että on omaa tyhmyyttä kun äänestitte olisitte jättäny äänestämättä jos ei omavalintanne miellytä

      • Anonyymi

        Sitä on vaan niin hyväuskoinen kun luottaa vaalilupauksiin. Persupuolue on kuin entinen työnantaja, lupasi maksaa yökorvaukset päivärahat ylityöt ym. Mutta kun tilipussi tuli kaikki mikään lupauksista ei pitänyt. Näin se vaan on.


    • Anonyymi

      ”Kun hallintokoneisto paisuu, se muodostaa yhteiskuntaluokan. Se ei enää palvele kansaa, eikä siihen pyrikään.Virkakoneisto elää omaa elämäänsä ja kansan on palveltava sitä”.

    • Anonyymi

      En tiennyt, en olisi ikipäivänä uskonut, että perussuomalaiset pettävät äänestäjänsä näin rankasti.

    • Anonyymi

      Taas hokemalla hoetaan ikivanhoja fraaseja joilla ei ole mitään merkitystä!!!
      Ja se tässä on kaikkein huvittavinta, että sama laulu ja hokema on aina, oli sitten hallituksessa mitkä puolueet hyvänsä!!!

    • Anonyymi

      Velkarahalla voidaan hyysätä kaikki suomalaiset ja vielä maailmankin popula ?
      Ei ole pitkiin aikoihin ollut nollakorkoja , joten tarvitsee leikata juurikin heiltä .
      olisit suvakkivajakki kuunnellut silloin kun matuja maahan päästit ettei oikea raha riitä !!!

      • Anonyymi

        Marinin hallituksen lainat olivat pääosin matalakorkoisia, osa nollakorolla ja pieni osa jopa miinuskorolla. Suomi tienasi lainanotolla:))

        Viime syksynä kuului kummia.....

        Valtiovarainministeriö (VM) määräsi muuttamaan matala- tai nollakorkoisia (jopa miinuskorkoisia) valtionlainojen korkoja vaihtuvakorkoisiksi.

        Paljonko VM lisää päätöksillään valtionvelan korkomenoja, satoja miljoonia vai miljardeja vuodessa ?

        Kuka on VM kioskin pomo ?? Vihje, se voi purra….


    • Anonyymi

      Persuista en niinkään tiedä. Aloittaja on kuitenkin imenyt aypropagandan ituineen. Sairasta.

      • Anonyymi

        Mitä on se AY propaganda ? Onko se sitä, että verrataan Saksaan tai Ruotsiin miten hyvin siellä sovitaan työtekijöiden etuuksien ja työolojen heikennyksistä ? Sitähän EK ja hallitus hokevat .


    • Anonyymi

      Ei hallitus "kansaa" jakamassa ole, tämä on kansan demokraattisen äänestyksen tulos. Oppositio on kansaa jakamassa ay-liikkeen kanssa, ja surullisnta on se, että valheilla. Niillä valheilla aiheutaan myös miljardien vahingot Suomen kansantaloudelle. Niista on vastuullisia ay-liike ja opposio valheillaan.

      https://www.youtube.com/watch?v=g4AvRtcj8HI

      • Anonyymi

        Nyky hallitus ei ole mistään vastuussa. Lisää velkaa otetaan jotta rikkaiden veroja voidaan keventää. Kaikki on edellisen hallituksen, AY liikeiden ja köyhien syytä. Tyhm on tämä hallitus.


    • Anonyymi

      Kyllä teillä Persuja äänestäneille mahtaa olla äänestys krapula, eli mitä tulikaan tehtyä siellä äänestyskopissa. Teitä vietiin kuin pässiä narussa. Mutta eihän teillä muutenkaan taida olla päässänne järkeä. Teille kun vaan lupaa halvempaa kaljaa, niin se on siinä.

      • Anonyymi

        Soini ei saanut edes huvikuunari veroaan läpi 4_ssä vuodessa Sipilän sylikoirana Halla persujen tyhjentäessä pajatsonsa mamupolitiikan kiristämisessä muutamassa kuukaudessa. Ja sekös sinun persuista pihalle potkittua sinimustaa vtuttaa..🤣🤣


      • Anonyymi

        Copy/Paste harjoitukset jatkuu.....


    • Anonyymi

      On jo vuosia sanottu, että tyhmä kuin persu. Nyt nähdään mihin tyhmyys johtaa.

      • Anonyymi

        PS todistaa sen, että Suomessa on tasa-arvo.
        Tyhmä, jopa ääliökin voi päästä hyville palkoille.
        Jopa kouluttamaton ääliö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        PS todistaa sen, että Suomessa on tasa-arvo.
        Tyhmä, jopa ääliökin voi päästä hyville palkoille.
        Jopa kouluttamaton ääliö.

        Jopa ministeriksi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        PS todistaa sen, että Suomessa on tasa-arvo.
        Tyhmä, jopa ääliökin voi päästä hyville palkoille.
        Jopa kouluttamaton ääliö.

        :D hyvin kirjoitettu,peukutan!


      • Anonyymi
        Hannu-Tre kirjoitti:

        :D hyvin kirjoitettu,peukutan!

        Kannattaa Hannu-Tre lukea tämä Finunionsin seminaariartikkeli äärioikeistosta ja populismista, jossa pääpuhujana oli brittiläisen Yorkin yliopiston valtiotieteen professori Daphne Halikiopoulous. Erittäin informatiivinen kirjoitus, jossa käydään asiaa globaalimminkin julki, mutta keskiössä ovat pohjoismainen populismi ja äärioikeisto ja erityisesti Perussuomalaiset. Toisena pääpuhujana seminaarissa esiintyi suomalainen populismin ja poliittisen viestinnän tutkija, tohtori Yannick Lahti.

        https://finunions.org/aarioikeisto-ja-populismi-ovat-uhka-demokratialle/


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa Hannu-Tre lukea tämä Finunionsin seminaariartikkeli äärioikeistosta ja populismista, jossa pääpuhujana oli brittiläisen Yorkin yliopiston valtiotieteen professori Daphne Halikiopoulous. Erittäin informatiivinen kirjoitus, jossa käydään asiaa globaalimminkin julki, mutta keskiössä ovat pohjoismainen populismi ja äärioikeisto ja erityisesti Perussuomalaiset. Toisena pääpuhujana seminaarissa esiintyi suomalainen populismin ja poliittisen viestinnän tutkija, tohtori Yannick Lahti.

        https://finunions.org/aarioikeisto-ja-populismi-ovat-uhka-demokratialle/

        Kiitos mielenkiintoisesta artikkelista.Tekstissä olleet asiat olivat jo entuudestaan tuttuja,mutta ei se mitään.Artikkelissa oli myös joiltakin kohdin sellaista
        asiaa jota en tiennyt.


    • Anonyymi

      Ennen tällaiset petturit olisi kivitetty.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5259
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4715
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3006
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1804
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1757
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      110
      1744
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1643
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe