Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Lorvijat kankaanpäässä

Anonyymi-ap

Aloitin keskustelun tukien varassa elävistä ei mitään tekevistä ihmisistä joita on lähipiirissä,eli missä se luuraa

38

1449

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kirjoitin pitkän alustuksen,mutta sitä ei julkaistu

    • Anonyymi

      Ilmeisesti on ok,että me työssä kävijät maksamme kaikki tier,niille jotka ei tee yhtään mitään vaan lorvitaan päivät pitkät ja sossusta haetaan kaikki tuet mitä irto saadaan ja työssä olevat palavat loppuun,että laiskottelujoulla olisi hyvät oltavat.Tpuvottavasti tulee muutos tägäb asiaan,suoraan sanoenharmuttaa nämä lorvijat

    • Anonyymi

      Siis maksamme verojen muodossa kaikki tuet lorvijoille joita työ ei kiinnosta

      • Anonyymi

        Uskomatonta miten ihmeessä tiedät tuon kaiken, mistä tuollaisen tyypillisen lorvian tunnistaa asumistuetkin maksetaan vuokranantajalle onko hän myös lorvija.


      • Anonyymi

        Ootsä kattonu paljo niitä töitä on tarjolla?...


      • Anonyymi

        Köyhiltä kaikki tuet pois, se kannustaa heidätkin rikastumaan sitten kun olemme kaikki rikkaita ei ole mitään ongelmia.


      • Anonyymi

        Minä asun vanhempien luona maalla, joka aamu viimeistään kello seitsemän herätys vaikka haluaisin lorvia kun olen työtön ja saan päivärahaa. Mutta joka aamu ajetaan traktorin puikkoihin eikä kunnon palkkaa makseta, vedotaan siihen että sinähän saat hyvää päivärahha. Taidan muuttaa kaupunkiin että saan edes rauhassa lorvia, ja saan ehkä asumis sekä vertaistukea.


    • Anonyymi

      KUN MINISTERIT haluavat palkansaajille huononnuksia palkkaoihin ja työn turvaamiseen, niin toivottavasti saikkupäiviä heille myös palkattomiksi,ja ruoka, puhelin ja matkustusedut lopetetaan
      Verotus tasapuolisesti.kaikille Kaikki maksavat omasta pussistaan omat menonsa. Sopeuttamisrahat supistetaan kahteen kuukauteen
      VÄHENNETÄÄN KANSANEDUSTAJIA JA VARSINKIN HEIDÄN ASSISTENTTINSA.
      SAMOIN MINISTERIEN HÄNNYSTELIJÄT.

      JULKINEN TALOUS HETI AIVAN ERI TOLALLA.

    • Anonyymi

      Vali vali. Mene töihi nii ei oo aikaa kirjotella tänne.

    • Anonyymi

      Ei työnantajilla ole varaa pitää työntekijöitä.

    • Anonyymi

      Asuntotukea ja työttömyys korvausta nauttivat ovat juuri tätä "lorvia" sakkia.
      Sosiaalietuuksia nauttii myös tämä lorvia sakkki.

      • Anonyymi

        Suurimalla osalla demarien puoluekirja.
        Parhaat demarit makaavat Keskuskadun varrella kahdessa metrissä.


      • Anonyymi

        Jos noin kovin kateeksi käy niin irtisanoudu työstä ja ala nauttimaan myös siitä tukien varassa eletystä hienosta elämästä.


      • Anonyymi

        Kankaanpäässä on niin huonot palkat että suurin osa työssäkäyvistäkään ei ilman tukia elä. Jos vielä tulee paikallinen sopiminen niin palkat laskevat entisestään.


    • Anonyymi

      On suomeen saatu miljoona matua joiden asumiset suomalaiset maksaa, sen lisäksi sähkölaskut, ruuat, sossu turvaa vaatteiden ,ja käyttötavaran ostamiset maksisitoumuksilla, sen lisäksi julkisia menoja migtri, kela sossu ja vastaanottokeskusten henkilökunan monila paikkakunnilla palkkoina, Tulkit,koulutusmenot, päiväkodit, lapsilisät isoillekin perheille, elatustuet, terveydenhoito, .Poliisien , asianajajien ja vankiloiden kulut matujen kohdalla mahtavat ja ei ainakaan vähene. VANKILOITA PITÄISI RAKENTAA LISÄÄ , RAKENTAMISEN JA YLLÄPIDON KULUT MILJARDEJA. Sekä paljon muuta ja ne vie tuhansia per kuukausi per pää.
      VELKARAHOILLA ELÄTETÄÄN ja suomessa bruttokansantuote laskee eikä työtä ole kaikille koska konkursseja , irtisanomisia, lomautuksia nimenomaan miehillä joita matut suurimmaksi osaksi on työttömiä kaikilla paikkakunnilla lisääntynyt ja kelajonotus lisääntyy. Veroja pitää kiristää ja taviksilta otetaan pois edut että nämä menot saadaan kokoon. Samaan aikaan oma väestö potee mielenterveys ja päihdeongelmia ihan julmetusti eli heistäkin alkaa olemaan enemän menoja kuin tuloja, Suomen politiikot silti mietivät kannabiksen laillistamista ja viinan kotiinkantoa. Onko politiikot ihan hulluja kun ihan helvetillinen tilanne päällä,

    • Anonyymi

      Porissa on näitä lorvijoita niin paljon että olisi jo syytä laittaa niitä ruotuun.
      Helvetti sentään viisikymppisiä terveitä poikasia jotka ei työpäivää ole nähneet, kun systeemi antaa niille keinot elää hyvää elämää työtä tekemättä.
      Samoin likkalapsia.

    • Anonyymi

      Ökyrikkaat 10% väestöstä omistavat noin 80% kaikesta varallisuudesta, osakkeista, rahastoista, yksityisestä teollisuudesta, kiinteistöistä, mutta maksavatko veroista 80% no eivät, verot maksavat työstä palkkaa saavat pieni, keskituloiset, ja hyvätuloiset jotka eivät pysty veroja kiertämään. Tämä 10% nauttii kaikista eduista ja he ovat valtiovallan erityis suojeluksessa. He järkyttyisivät jos heidän etuoikeusiinsa puutttaisiin uhkasivat muuttaa ulkomaille, jos vain jostain löytyy kehitysmaa jossa ei ihmisiä vaadita osallistumaan yhteiskunnan ylläpitämiseen.

      • Anonyymi

        Kankaanpäässä ei ole yhtään hyvätuloista. Velkaperseet ruvella ei yhtään missään ei yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kankaanpäässä ei ole yhtään hyvätuloista. Velkaperseet ruvella ei yhtään missään ei yhtään mitään.

        kyllä niitä hyvätulosia on, minäki tienaan 30e tunnilta. oot joko laiska taikka et jaksa painaa töitä että tulis rahaa.


    • Anonyymi

      Shellillä

    • Anonyymi

      Suomi ylivelkaantuu paikallinen sopiminen laskee palkkoja, maksa sitten jotain velkoja aikamoinen vedätys. Itse äänestitte sinne sellaiset jotka eivät osaa luoda työllisyyttä lisää.

    • Anonyymi

      joo helvetin paljon aiheuttaa harmia narkkarit puhumattakaan , pilaavat oman elämänsä ja läheistensä, naapureittensa, Yhteiskunnalle pelkkää menoa varastaen, rikkoen, siivoustyötä, poliiseille, sosiaalitädeille, taloyhtiöille,
      jOKAINEN itse valitsee käyttääkö ja sitten kunollaan kuraojassa paskat housuissa niin tarvitaan apua, se joka siivoaa kurat, pesee, puhtaat vaatteet ja petipaikan sen takia että uhon kanssa käytetää ja monelle voi olla kerrasta elämä alamäessä ja sit uikutetaan kun ei kukaan auta, TODELLAKIN RAUKKAKMAISIA JA ITSEKKÄITÄ IHMISIÄ.KYLLÄ NIITÄKIN LÖYTYY JOTKA OMIEN VANHEMPIEN TAKIA ON KÄRSINYT ELÄMÄNSÄ JA PYSTYY RAKENTAMAAN ITSELLEEN ELÄMÄN katkaisten suhteensa vanhempiinsa ja ihan syystä.

      • Anonyymi

        Kankaanpäässä paljon koko elämänsä lorvijoita, monet asuu reimalla tai myllymäen kerrostaloissa ja rivareissa, narkkareita, juoppoja tai muuten huuhaa.
        Paljon työpaikkoja mutta ei kiinnosta,ei osaa mitään, ei kestä kunto,,,,,on sohva perunoita.


    • Anonyymi

      Pahoinvointi yhteiskunnassa on lisääntynyt räjähdysmäisesti persujen ilmaantumisen jälkeen. Tarkoitan nyt hallan ja purran persuja.

      • Anonyymi

        Ainoat jotka voivat pahoin ovat kommarit eli SDPläiset.
        Kato kun niiltä otetaan ansiottomat tuet pois nyt, niin kauhea poru on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainoat jotka voivat pahoin ovat kommarit eli SDPläiset.
        Kato kun niiltä otetaan ansiottomat tuet pois nyt, niin kauhea poru on.

        Poistelet täältä kaikessa ääliöpersun surkeudessas asiallisia kirjoituksia. Onhan se tietysti ikävää lukea totuuksia teistä punaniska taliaivoista. Perätöntä persupaskaas täällä sitte suollat. Hanki jostain sivistystä ittelles.


    • Anonyymi

      *termit

    • Anonyymi

      Lorvijoita on joka työpaikalla, kun pomo lähellä lorvija ahertaa, kun Pomoa ei näy valitsee lorvija helpoimmat työt muut saavat tehdä ikävimmät työt. Liepvänä lorvija nuolee pomoa aina tilaisuuden tultua, lorvija osaa mielistellä ja kehua esimiehiään siksi pikkupomot tykkäävät hänestä, lorvija tuppautuu mielellään pomon kaveriksi jos siitä on hänelle etua.

    • Anonyymi

      Kyllä noin on. Hyvin vahvana mm kaupanalalla.

    • Anonyymi

      Suurinosa näistä lorvioista on persun ressukoita elikä k:pään persuista suurin osa on työttömiä ja muuten syrjäytyneitä

    • Anonyymi

      onhan täällä reimalla ja myllymäellä näitä mamuja oleskelemassa ja nauttimassa ilmaisesta ruuasta, asumisista, maksusitoumuksilla voi ostella huushollitavaraa cittarista, olen nähnyt monesti, Ilmaisista kuljetuksista, terveydenhuollon palveluista (Hivit ja hepatiitit ,syyhytautiset)ja tulkkipalveluista, päiväkotihoidosta ja koulutuksesta ja maksaa useampia tuhansia kuukausittain julkiselle taloudelle kun on maksetaan palkat migri, vastaanotto kela ja sossutätien henkilöstömenot näiden ihmisten hyvinvoinnin takaamiseksi MONILLA PAIKKAKUNNILLA KOKO MAASSA.
      Tulos näkyy suomen hyvinvointi menetetty ja tavis suomalaiset lirissä kun heidän pitää luopua kelatuista, terveydenhoidon, leikkausten ja hammashoidon saatavuuden vähentyessä. Vammaiset ja vanhukset kaikkein surkeimmassa jamassa , Heidät hylätty heitteille vailla turvaa, hygienian ja terveydenhoidon ihmisiä ja jos jollakin huone niin siellä yksin vailla kunnon ravitsemusta ja sosiaalisia kontakteja ylilääkittyinä niinkuin MOT ohjelmassa näytettiin kuvia kun ihmisiä oli kuin auschwitzin leipillä leirillä jalamäki senkun jatkuu, työttömiä lisää ja ja suomen bkt alempi kuin koskaan ja velanotto jatkuu korkojen kasvu lisääntyy . Mutta ensi syksynä hallitus, eduskunta kakaikki sote ja muut johtajat nostavat palkkansa ja korottavat etujansa potenssiin kolme vaikka rahhaa ei olisikaan.

      • Anonyymi

        Ajattele positiivisesti sitä kaikkea hyvää mitä nämä mamut tuovat elämääsi, esimerkiksi asuinalueesi arvo nousee kun saat maahanmuuttajia naapuriksesi koska he välittävät ja kunnioittavat naapureitaan, heidän sitoutumisensa huippuosaamiseen rikastuttaa koulujamme ja yliopistojamme. Lisäksi he ovat tunnettuja ahkeruudestaan, he ovat valmiita kehittämään itseään omatoimisesti ja tekemään kovaa työtä päästäkseen eteenpäin elämässä. Heillä on kansainvälinen legendaarinen maine itsehillinnän ja rajattoman kärsivällisyyden ja ylivertaisten väkivallattomien konfliktien ratkaisutaitojen ansiosta, Lisäksi heidän rauhallinen ja antelias luonteensa tekee heistä ihanteellisia naapureita.


    • Anonyymi

      Eli negatiivisia kommentteja ei julkaista

      • Anonyymi

        Ei tietenkään, Suomen Uutisissa lopetettiin kommentointi vallan kun jotkut lukijat kehtasivat jopa arvostella täydellistä Pravdaa.


    • Anonyymi

      Jotkut tekee hiki hatussa ja toiset laskee että ei menetä korvauksia.Näin meidän firmassa

      • Anonyymi

        Hiki hatussa tekevät tienaavat paremmin.


    • Anonyymi

      🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

      🔞 Tyttö, jolla on hellä kieli ja huulet -> https://cum4.fun/?/fi018274356dp

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞

      • Anonyymi

        Onpa mielenkiintoista, mistä ne ovat tulleet helliksi ovatko rohtuneet.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2288
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1984
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1812
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1542
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1422
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1382
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      40
      1375
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe