Risteilyllä Silja Symphonyllä 2.-4.2.

Anonyymi-ap

Olimme vaimon kanssa varanneet risteilyn Tukholmaan perjantaille 2.2. alkaen jo hyvissä ajoin viime vuoden puolella. Hieman jo silloin ihmetytti varausten suuri määrä, mutta saimme mieluisen De Luxe hytin 11 kannelta, tosin promenade puolelta.

Laivaan mennessämme näytti myös siltä, että matkustajia oli yllättävänkin paljon näin talviajaksi. Hytti vaikutti siistiltä ja iso parivuode tottakai. Tavarat purkuun ja nautinnollinen rakastelu, kuten meillä aina tapana laivaristeily aluksi. Tarkoitus onkin aina nauttia kaiken puolin kahden olosta ja vähän leikitelläkin, joka paljolti tarkoittaa sitä, että vaimo pukeutuu laivalle seksikkään rohkeasti ja siihen on aina hieman varauduttu.

Rakastelun ja peseytymisen jälkeen vaimo puki ylleen mustat verkkosukat, sukkanauhaliivit, puolikupilliset rintaliivit ja aikas sörtsikkään lyhythelmaisen mekon, joka kyllä paljastaa tissien olevan paljaana mekon alla ja sukkien ja sukkanauhojen lukot vilahtavat helposti.

Aluksi "kävelykadulle" ja viinibaariin lasilliselle samppanjaa. Baarissa näytti olevan jo aika paljon pariskuntia ja seurueita ja huomiota kiinnitti heti, tai vaimo asiasta ensin puhui, useamman naisen melkoisen rohkeat asut. Baarista tunnin kuluttua Grill Houseen, jossa meillä pöytävaraus. Ympärillä melkoisen iloista ja pulisevaa seuruetta ja taas vaimo mainitsi, että oli pelännyt olevansa liian rohkeasti pukeutunut, mutta ei sittenkään ja että täällä on useita muitakin naisia, joilla ei ole pikkupöksyjä mekon alla. Naurahdin vain, ettei sinullakaan ja olisit vaan laittanut sen toisen vielä rohkeamman mekon. Vaimo näytti kieltä ja naureskeli pitäisikö mennä vaihtamaan. Ruoka ja punaviinipullollinen maistui ja vähitellen meillekin alkoi ympäriltä keskusteluista ja käytöksistä selvitä, että nyt oli joku porukka lähtenyt matkaan pikkutuhmat mielessään. Lähellä olevassa seurueessa huomasimme, miten yhden ehkä n.nelikymppisen rouvan mekon helma oli kohonut ja vieressä istuva mies hyväili rohkeasti naisen reittä ja jalkoväliä, eikä pöksyt olleet esteenä, kun niitä ei ollut.

Pian vaimoni kysyi, että huomasinko ainakin naisilla olevan jonkinlaiset punaiset rannennauhat. Samoja nauhahavaintoja teimme ruokailun jälkeen liikuskellessamme promenadekannella ja pubin puolella.

Kävimme taxfreessä ja tavaroita viedessämme hyttiimme oli käytävällä yhden hytin ovi auki ja ohi mennessämme näimme kuinka sängyllä nelinkontin olevaa naista naitiin seisaaltaan. Edellä kulkenut vaimoni pysähtyi ovelle hetkeksi. Naista takaa työntelevä mies katsoi suuntaamme, jatkoi työntöjään ja sanoi meille, että saa tulla lähemmäs katselemaan. Takanamme tuli toinen pariskunta pysähtyen taaksemme Jatkoimme kuitekin hyttiimme ja ovea avatessani näin, että tämä toinen pariskunta meni äskeiseen hyttiin. Vaimo punoitti ja totesi, että nyt onkin villiä meininkiä.

Kysyin, että olisitko halunnut mennä lähemmäs katsomaan. Vaimo naureskeli, että olisihan se aika hurjaa ja kiihottavaa olla noin pylly pystystyssä naitavana katselijoiden edessä. Jätetään ovi selälleen ja tuumasta toimeen, kyllä katsojia ilmestyy, laskimme leikkiä.

No iltaan oli vielä nuori ja illan aikana meillekin selvisi, että samalla risteilyllä olikin varmaan satamäärin parinvaihtopareja ja muuten villistä seksistä nauttivia.

115

6699

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tästä risteilystä kirjoitteli myös iltapäivälehdet.
      Pääsitte mukaan villiin porukkaan.

      • Anonyymi

        Katos kateellinen hönö. Ottaako noin kovasti pattiin peräkammarin luuseria.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katos kateellinen hönö. Ottaako noin kovasti pattiin peräkammarin luuseria.

        Ei itseasiassa itseasiassa kysyisin itse että oletko noin onneton naimaan naistasi kun et riitä hänelle ja naiselta taas voisi kysyä mikä sussa on vikana kun miehesi panee mielummin muita kun sua vai olitko niin onnekas että löysit sen miehen josta ei parisuhteeseen ole


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Katos kateellinen hönö. Ottaako noin kovasti pattiin peräkammarin luuseria.

        Mitähän tuossa oli sellaista mikä pitäs ottaa pattiin eikö tuo ny tuo parinvaihto ole sellasten ihmisten harrastus jotka ei saa tyydytystä edes omalta puolisoltaan saatika ettäkö seksi olisi vähänkään nautinnollista mu onnea valitsemallanne tiellä mitä luulitte noin oppivanne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitähän tuossa oli sellaista mikä pitäs ottaa pattiin eikö tuo ny tuo parinvaihto ole sellasten ihmisten harrastus jotka ei saa tyydytystä edes omalta puolisoltaan saatika ettäkö seksi olisi vähänkään nautinnollista mu onnea valitsemallanne tiellä mitä luulitte noin oppivanne

        No pattiin näyttää ottavan kovasti ja täällä kuolata kalu puoli jäykkänä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei itseasiassa itseasiassa kysyisin itse että oletko noin onneton naimaan naistasi kun et riitä hänelle ja naiselta taas voisi kysyä mikä sussa on vikana kun miehesi panee mielummin muita kun sua vai olitko niin onnekas että löysit sen miehen josta ei parisuhteeseen ole

        Miten niin, mistä moisia päättelet ressukka. Minä ja vaimo ei oltu koko risteilyllä. Mutta miksi pitää tuomita toisia ja kuiteskin kuolata täällä.


      • Anonyymi

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🍒 ­­­N­­y­m­f­o­­­m­a­a­­­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21#18275484

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kuinkas se teidän ilta ja risteily siitä jatkui?

    • Anonyymi

      Laivalla tuli kuljeksittua kiireettä. Trubaduuri oli aika hyvä, Pirat Show myös taitavine ukrainalaisineen, mutta kyllä päähuomio kiinnittyi asiakkaisiin. Illan edetessä, niin ja tietysti humalan lisääntyessä alkoi näkyä monen moista touhuilua.

      • Anonyymi

        Jatkoa.. Menimme Star Light yökerhoon ja pöydät olivat melkoisen täysiä. Paikka kuitenkin löytyi yhden seurueen siirtyessä muualle ja pian saimme seuraa. Illan edetessä lapsiperheet vähenivät. Lavalla pyöri housebändin tahdissa pareja ja kahdella naisella näkyi yllään mustat ohuet vartalonmukaiset lyhyet mekot, vai hameet, vai mitä ne nyt on. Oleellisinta että ne olivat hyvin ohutta materiaalia ilman rintaliivejä ja rinnat nänneineen kuulsivat erittäin selkeästi läpi.
        Jonkinlaiset pienet stringipöksyt oli jalassa toisella valkoiset, toisella punaiset, vielä siinä vaiheessa. Myöhemmin kummallakaan ei enää pöksyjä ollut. Rinnat pomppivat vapaina. Muutenkin naisten vastetukset olivat paljolti aika kevyttä ja rohkeaa linjaa. Tissejä, sukkanauhoja ja paljaita takamuksia vilahteli.

        Pöytäämme tuli aluksi yksi n. nelikymppinen pari, hetken päästä siihen ahtautui kaksi paria lisää. Kaikilla kolmella naisella oli ranteessa punaiset nauhat. Kävimme välillä tanssimassa, samoin kuin toisetkin ja useamman kerran pöytämme naiset tanssivat myös muiden miesten kanssa. Huomiomme kiinnittyi kuinka miehet räpläilivät lähes jatkuvasti kännyköitään ja varsinkin kun kumppaninsa olivat tanssimassa. Juttelu oli vilkasta ja välillä naiset olivat melkoisen levottoman oloisia. Sitten yhden naisen palatessa istumaan hän ravisteli miestään ja sanoi: senkin rontti, laitoit sen täysille, sammuta se nyt, tai muuten ei hyvä seuraa. Toiset remahtivat nauramaan ja joku sanoi, kutittiko liikaa. Minä olin vaimon kanssa ihmeissäni.

        Toisia nauratti meidän ilmeemme ja sitten yksi rouvista siirtyi minun ja vaimoni väliin tuolinsa kanssa ja sanoi, että hän vähän selvittää meille, kun vaimolla ei ranneketta ole.
        Hän kertoi, että laivalla on kokoontuneena isohko porukka samanhenkistä hauskan pitäjää, paljolti parinvaihtajia, mutta muutakin. Tunnusmerkkinä nämä rannekkeet. Varaukset ovat yksittäisesti tehtyinä. Heillä on tässä tämä pöytäseurue entuudestaan tuttuja ja nyt porukalla pientä omaa kivaa. Hän kohotti vähän mekkonsa helmaa ja raotti jalkojaan ja pienten ohuiden pitsipöksyjen sisällä näkyi punertava kohouma.

        Hän sanoi, että kaikilla heillä kolmella rouvalla on pöksyissään kauko-ohjattava hierontalaite joita miehensä voivat ohjailla, sammuttaa ja käynnistää niin halutessaan ja äsken hänen tanssiessa vieraan miehen kanssa oli miehensä säätänyt hierontalaitteen täysille, jolloin häneltä meinasi mennä jalat alta ja orgasmikin oli jo ollut tulossa.

        Miehet esittelivät innokkaasti kännyköillään olevaa käyttöohjelmaa, käynnistelivät ja säätelivät moneen kertaan, jolloin naiset aina sävähtelivät ja kiemurtelivatkin istuessaan levottomina ja vaimokin otti innokkaasti osaa keskusteluun kysellen laitteesta ja sen käytöstä. Miehet haimme juotavaa baaritiskiltä, kun tarjoilijoilla näytti olevan kiirettä ja hetken kuluttua naiset nousivat vetäen vaimoni mukaan ja sanoivat vähän käyvänsä tuolla. Ajattelin heidän käyvän naistenhuoneessa.

        Aika kului jutellessa. Naiset viipyivät hyvän aikaa.
        Sitten he palasivat, vaimo vähän metkan oloisena. Yksi naisista sanoi hetken kuluttua minulle, että näytäpä vähän kännykkääsi ja vähän ihmeissäni ojensi puhelimeni hänelle. Nainen räpläili sitä hetken katsoen jotain pöydälle laittamastaan paperilapusta, ojensi puhelimen minulle, hymyili ja sanoi, herra on hyvä ja laittaa rouvan nauttimaan.

        Vaimoni kiherteli, kohotti pöydän suojassa hameenhelmaa ja näin hänellä jalkojenvälissä pilkistävä violetinpunaisen nupin tai soikean laitteen. Mikä tuo on kysyin ja mistä sait sen. Hän kiherteli ja sanoi käyneensä toisten kanssa vähän ostoksilla yhdessä hytissä ja että se on kauko-ohjattava magig motion kuula, jota voi puhelimella ohjata. Kysyin onko toisilla sitten tuollainen. Ei kuulema ollut, mutta kun hänellä ei ollut pöksyjä jalassa, niin tämä pysyy putoamatta paikallaan ilman pöksyjäkin. Tuotevalikoimaa oli kuulema ollut hytin täydeltä, myös seksikkäitä asusteita.

        Nyt laitetta pitää testata yllyttivät toiset ja yksi mies veti vaimoni tanssimaan ja naiset olivat heti innokkaina ohjaamassa minua ohjelman käytössä.


    • Anonyymi

      Mietinkin milloin tullee rapsaa tuosta risteilystä :)

    • Anonyymi

      Mitäs vaimos tykkäsi laitteesta ja menosta, voiko suositella magic motion kuulaa. Pysyikö hyvin paikallaan ilman pöksyjä. Saiko orkkuja. . Miten yhteys pelasi, kauanko akku kesti.
      Miten reissu muuten eteni.

    • Anonyymi

      No oli siellä melkoinen meno. Ei oikeen sopinut lapsiperheille se matka. Onneksi nää riettaimmat hommat tapahtuivat pääasiassa yöaikaan, mutta mekin ehdimme nähdä turhan äänekästä rivosuista porukkaa ja aika kännissäkin osa näistä rannekkeellisista oli.
      Erilaisia seksikkäitä hepeneitä, ohuita ja lyhyitä mekkoja ilman alusasuja, verkkosukkia ja paljaita takapuolia näkyi pitkin iltoja mennen tullen.
      Meillä oli kaksi vierekkäistä promenadehyttiä ja onneksi muksut niin pieniä, etteivät ymmärtäneet menoa ja nukkuivat sikeästi käytävä-äänistä huolimatta. Näitä avoimia hytinovia näkyi meidänkin käytävällä. Joku selitti, että ne oli avoin kutsu, sisään sai mennä, katsella ja osallistua.

      Ei siinä mitään. Kukin tekee mitä haluaa ja kenen kanssa haluaa. Olisivat kuitenkin voineet varata koko laivan, tai ainakin jonkin tietyn osan ja pitäytyä niissä tiloissa.

    • Anonyymi

      Vaimoa vietiin tanssilavalle ja käsistäni melkein ryöstettiin puhelimeni, kun kolme naista pälpätti innoissaan ja näytti minulle värinäkuulan ohjauslaitetta. Naiset selittivät, että tässä flamingo laitteessa on kookas kuulaosa syvällä pimpissä, pieni kaareva varsi ja ulkopuolella oleva vastaanotin yksikkö, joka myös väreilee ja stimuloi klitorista. Laitetta voi ohjata kokonaan puhelimella, ohjelmoida sen rytmittymään musiikin, tai jopa puheen mukaan.

      Sitä sitten kokeiltiin ja vaimoa seurattiin. Hänen liikkeensä olivat kyllä seuraamisen arvoisia, kun tiesi. Loppukappaleella hän melkein roikkui miehen käsivarsilla ja kaulassa, sukanreunat ja sukkanauhalukot vilahtelivat kohoavan helman alta. Huh olipa se, hän huoahti hengästyneenä istuutuessaan vähän varovasti. Naiset pälpättivät, kyselivät tuntemuksia, laitteen paikallaan pysyvyyttä ilman pöksyjä ja orgasmituntemuksia ja päläpälä.

      Ilta kului, välillä miehet käväisimme baarin puolella ja myös bubissa tummilla oluilla. Palatessamme yökerhoon ei naisia näkynyt pöydässä. Istuimme ja seurailimme tanssijoita.
      Meno näytti muuttuvan villimmäksi, voisi sanoa, että hyvä ettei lattialla naitu, mutta ei paljon puuttunutkaan. Yhden pöydän ääressä kyllä naitiinkin, nainen sylissä ja vieressä istujat nostelivat naisen mekon helmaa ja katselivat puuhaa.
      Kun naisia ei näkynyt lähdimme uudestaan näiden uusien tuttavuuksien kanssa promenadekannelle tarkoituksena mennä bubiin.

      Sieltähän rouvat löytyivätkin riehakkaina viinilasien ääreltä ja seuraakin näytti olevan. Huomatessaan naiset joku ehdotti, että pistetään rouviin vähän vauhtia. Istuuduimme sivummalle ja kännyköillä pientä vipinää jokaiselle jalkoväliin. Melu viinibaarissa oli melkoinen, eikä vähiten naisten ja seurueensa pöydässä.

      Myöhemmin vaimoni kertoi, että heitä houkuteltiin yhteen hyttiin ja värinöiden alkaessa alkoi olla aika levoton olo. He tähyilivät ympärilleen, mutta eivät huomanneet meitä. Pian joku rouvista paljasti mistä oli kyse ja vaimonkin hameenhelma vedettiin ylös, jolloin pöksyttömyys, sukkanauhaliivit ja sauvan klitorista vasten painuva pää näkyi muille. Vaimo sanoi että kaikki olivat vain niin välittömiä ihastellessaan näkymiä, ettei edes pahemmin hävettänyt, päin vastoin kiihotti kun joku kysyi, väriseekö sauva nyt ja hänen myöntäessä tuntemuksia kyseltiin. Hän kertoi olleensa orgasmin partaalla kiihotuksesta useamman kerran. Sitten oli huomio kiinnitetty siihen, ettei vaimollani ollut nauhaa ranteessaan.
      Toiset rouvat naureskelivat ja sanoivat, että tämä olikin uusi löytö porukkaan. Entä mies? Kaikki aikanaan, kaikki aikanaan oli ollut vastaus.

      Rouva pitää merkitä. Oli ollut innostunut seuraus ja pian vaimon ranteeseen oli kiinnitetty punainen rengas. Tervetuloa riettaaseen
      porukkaan oli yhteinen lasien kilistys ja sitten joku mies oli kuiskannut reittä silitellen: Tervetuloa porukkaan, olet nyt vapaasti saalistettavissa ja samalla ja mennyt vaimon toista jalkaa leveömmälle kumartuen katsomaan hänen jalkoväliä. Haa meillä onkin täällä brunette, hän hihkaisi. Punaiset pillukarvat. Sitten joku oli sanonut, että tämä tietää vielä porukkaan vihkimistä, pohditaan vielä miten.

      Tästähän me miehet, en ainakaan minä tiennyt mitään ja koska porukalla näytti olevan vauhti päällä siirryimme pubiin.

    • Anonyymi

      Jee siellä on emäntä päässyt vauhtiin. Kerro lisää.

    • Anonyymi

      Nyt pian lisää reissusta. Hitto ku olis tienny.

    • Anonyymi

      Liityittekö parinvaihtoporukkaan.

      • Anonyymi

        Johan eukko oli saanut rannekkeen muille tiedoksi, että jakaa.


    • Anonyymi

      Minkähänlainen viestiketju tuolla parinvaihtoporukalla on. Miten pääsis mukaan. Olis ollu kiva olla mukana tuollakin risteilyllä.

    • Anonyymi

      Poistuessamme bubin puolelle räpläilimme vielä kännyköitä ja minäkin säätelin vielä vaimon kuulaa isommalle, mutta sitten yhteys katkesi. No siitä viis. Tummaa tsekkiläistä eteen ja juttu luisti.

      Vaimo kertoi myöhemmin, että äkkiä sauvan värinä lakkasi, juuri kun vieressä istunut mies oli sauvanpäätä tunnustellut ja todennut asian muille. Yksi naisista sanoi asian järjestyvän ja hän latasi omaan kännykkäänsä toisen yhteyden, olihan hänellä valmiina paperilla tarvittavat lataus- ja yhteystiedot. Hetken kuluttua värinät alkoivat udelleen ja taas oli kilistetty. Sitten seurue oli lähtenyt liikkeelle ja vaimo oli viety mukana. Seurue oli siirtynyt hissiin ja kokoajan oli kuulan värinää säädetty niin kovalle, että vaimolta oli mennä jalat alta. Vaimolle oli vähän epäselvää miten ja miksi, mutta lopulta häntä jo osaksi tukien oli tämä seurue, vaimo nämä kolme naista ja kolme miestä mennyt meidän hyttiin ja jo käytävällä mennessä oli seurue suunnitellut miten vaimo vihkiydytään porukkaan. Mekko pitää riisua ja katsotaan miten sauva tekee työtä ja naidaan oli joku sanonut. Vaimo oli vain naureskellut ja ajatellut sen olevan leikinlaskua. Hytissä vaimo oli ajatellut soittaa minulle ja kysyä missä olemme, mutta yksi naisista oli kuin leikinpäiten ottanut häneltä puhelimen käteensä ja sanonut, että otetaan kuva sauvasta ja lähetetään miehellesi osana liittymisseremoniaa. No omalle miehelle oli vaimo hihitellyt. Joku työnsi hänet sängylle nelinkontin ja samantien mekko oli vedetty hänen vyötäisilleen ja päänsä yli.

      Juma mikä upea perse noissa hepenissä oli joku huokaissut. Sauvan värinät voimistuivat ja joku silitteli hänen takamustaan ja paljastuneita tissejä. Vaimo kertoi, että tunne oli niin kiihkeän rietas, ettei hän voinut itselleen mitään, vaan oli keikuttanut kiimassaan takapuoltaan, levittänyt jalkojaan värinäkuula sisällään ja antanut toisten katsella ja kuvata, kuten puheista kuului. Pian oli orgasmi vienyt mennessään. Hetken toivuttuaan katselijoiden edessä oli joku vetänyt kuulan pois ja sanonut, että nyt naidaan porukalla.

      Siihen vaimo oli kuitenkin vetänyt rajan, kiepsahtanut ympäri ja pystyyn todeten tämän nyt riittävän ja paennut vessaan. Ulos tullessaan kaksi paria nai täyttäpäätä sängyllämme ja yksi pari istui tuolilla sylikkäin katsellen ja kuvaten touhuja.

      Minä sain bubiin kännykkääni vaimon puhelimesta kaksi kuvaa, joista toisessa hän oli sängyllä nelinkontin hame pään yli vedettynä takapuoli pystyssä kuula sisällä ja toisessa kuvassa kuula näkyi jonkun miehen kädessä ilmeisesti juuri ulos vedettynä, koska vaimon pillu oli vielä kunnolla auki ja toisella puolella seisoi toinen mies levittäen vaimon pakaroita käsillään katsellen näkymää. Taisin kirota ja toiset näkivät myös kuvat. Miehet naureskelivat, että nyt on vaimosi vihitty porukkaan ja taidat myös itse päästä pukille. Mennään mukaan.

      • Anonyymi

        Haha, vai ei eukkoas samalla pantu. No eipä tietenkään. Uskokoon ken haluaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haha, vai ei eukkoas samalla pantu. No eipä tietenkään. Uskokoon ken haluaa.

        Melkoien rietasteluristeily. Monellekohan iski kuppa, tai muu herpes.

        Sata varma on, että tuota nasta myös nussittiin hytissä. Jos hierontakuula on ollut jo hyvän aikaa värisemässä ja kiihottamassa pillua, sit vähän viiniä ja muuteski noin kiihottava tilanne perse pystyssä nis ei voinu olla antamatta noille äijille.


    • Anonyymi

      Meidän piti mennä mieheni kanssa samalle risteilylle, mutta mieluisa hyttiryhmä oli jo täyteen varattu. Nyt vähän harmittaa.

      • Anonyymi

        Oisitko jakanu?


    • Anonyymi

      Onko paria tai naista tallinkin Victoria laivalla 15.3? Voitaisiin järkkäillä jo valmiiksi. M54

    • Anonyymi

      Hyvää tarinaa ja hyvin kirjoitettua.

    • Anonyymi

      Lisää risteilyltä.

    • Anonyymi

      Missäs jatko viipyy?

    • Anonyymi

      Milloinkahan on seuraava tapahtuma!

      • Anonyymi

        Kannattaa ottaa selvää jos kiinnostaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa ottaa selvää jos kiinnostaa...

        Mistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mistä?

        Olkoon nuo punaiset rannekkeet vihjeenä...


    • Anonyymi

      Olin työmatkalla botskilla menomatkan.
      Täytyy sanoa, että nyt oli vauhdikasta menoa. Naiset eivät paljoa ujostelleet. Piti mennä ajoissa nukkumaan, mutta eihän sitä malttanut.

      Nähtävää riitti, kuka nätimpi, joku vähemmän nätti, mutta rohkeaa pukeutumista ja vähänlaisesti vaatetusta. Eikä ollut pelkkää vilauttelua osalla vaan vittua ja tissiä näytettiin reilusti. Pukille olisi päässyt, mutta minä jätin väliin nämä houkutukset. Kyllä siellä yökerhon tiloissa myös naitiin ihan reilusti sylikkäin.

      • Anonyymi

        Tuo yleisissä tiloissa seksin harrastaminen on kyllä väärin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo yleisissä tiloissa seksin harrastaminen on kyllä väärin.

        No miten sen nyt ottaa. Kiihottavaa varmasti.


    • Anonyymi

      Lähdin varmasti puolijuoksua pubista 11 kannelle hyttiimme ja nämä kolme uutta tuttavaa seurasi mukana vähän minua rauhotellenkin. Taisin ensin käydä vähän kuumana, mutta hytin ovella oli malttikin palannut. Mietin jo miten suhtaudun jos vaimo onkin sängyllä perse pystyssä vieraiden pantavana muistaen hänen aiemman kommenttinsa, että olisihan se jännä ja kiihottava kokemus olla noin vieraiden katsellessa.

      Ovi auki ja yksi pari lopetteli juuri puuhiaan sängyllä muiden katsellessa. Vaimo kurkki vessa æväkeä ja ehdotinkin vieraiden poistumista.

      Kahden jäätyänme vaimo kertoi tapahtumat ja lopulta jo häntä kiusottelinkin. Kysyin miltä tuntui olla sängyllä perse pystyssä hame korvissa vieraiden katsellessa värisevä kuula pillussa.

      Vaimo myönsi sen olleen kiihottavimpia juttuja mitä hän on kokenut. Käskin häntä laittamaan kuulan pilluunsa ja kiipeämään sängylle hame pään yli vedettynä ja esittelemään myös minulle miten oli pyörittänyt persettään vieraille kiimassa kuula värisemässä. Yllätyksekseni vaimo totteli empimättä ja piti minulle kunnon esityksen säädellessäni kuulan värinöitä kännykälläni ja välillä napsiessa kuvia.

      Pian vaimo kääntyi ja kaivoi kaluni esiin ja käskemättä otti sen suuhunsa imettäväksi tarjoten kunnon imetyksen minun lisätessä kuulaan värinöitä. Samalla pian naidessamme lisäsin höyryä, että edessä on vielä toinen ilta ja yö, joten kiihottavia kokemuksia on mahdollisuus hankkia lisää.

      • Anonyymi

        Vaimos oli selvästi halukas jakamaan torttuaan.


    • Anonyymi

      Onko 15,3 victorialla paria joka kaipaisi seuraa?

    • Anonyymi

      Onko ketä muita pareja lähdössä pääsiäisenä risteilemään 50 pari voisi lähteä joku päivä

      • Anonyymi

        Juu pitkäperjantaina baltic princess.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu pitkäperjantaina baltic princess.

        Millaisia olette


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Millaisia olette

        Nainen vähän alle ja mies vähän yli 50.


    • Anonyymi

      Hitto ku olis tienny tuosta risteilystä.

    • Anonyymi

      Aloittaja. Sulla on kuuma muija, joka on selvästi halukas hauskanpitoon kunnolla tilaisuuden näin tullessa.
      Odotellaan vaimon kanssa innolla jatkoa. Vaimon kanssa oltiin risteilyllä viime pääsiäisenä Vigingin botskillalla, jossa parin täällä kerrotun vilauttelujutun innostamana vaimo innostui myös vähän esittelemään pääasiassa yhdelle miesporukalle. Hän käy vieläkin kuumana, kun asian ottaa puheeksi. Jälkeenpäin on vain kaduttanut, ettei tuon porukan kanssa tullut iskeydyttyä juttusille jälkikäteen laivalla ja pyydettyä siirtämään itselle vaimosta tanssilavalla napsimiaan kuvia. Olis ollu kiva saada kuvat itselle ja välillä vähän kuumentaa vaimoa.

    • Anonyymi

      Oliko tuolla risteilyllä tosiaankin tuollaista porukkaa ja menoa??
      Miten rohkenivatkin???!

      • Anonyymi

        Onhan tuosta lehdissäkin kirjoiteltu useampaan otteeseen ja mediasivuilla ruodittu. Totta tuntuu olevan uskoit, tai et.
        Jos olis tienny, niin mukaan olis eukon kanssa lähdetty vähän katselemaan.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan tuosta lehdissäkin kirjoiteltu useampaan otteeseen ja mediasivuilla ruodittu. Totta tuntuu olevan uskoit, tai et.
        Jos olis tienny, niin mukaan olis eukon kanssa lähdetty vähän katselemaan.....

        Ensi kerralla sitten...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ensi kerralla sitten...

        Näinpä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Laitas nyt tapahtumat paluumatkalta.

    • Anonyymi

      Jatkoa please.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mites tää risteilyn loppumatka sujui!

      • Anonyymi

        Varmasti hyvin ja hyvää menoa luvassa taas seksi-suomessa.


    • Anonyymi

      H­ei! Kuts­­um­­me sinu­­t kä­­ym­­ään u­­­udessa cha­tis­­­sa! Meitä on yli mil­­jo­ona! 👉 http://ameliachau.com/H/R4u3I5

    • Anonyymi

      Pistäs aloittaja kertoen loppumatkan seikkailut.
      Näytti kertomuksen perusteella vähän siltä kuin vaimoa olis joteski innostunut päästä lisää seikkailemaan ja irrottelemaan. Olitko kovin mustis?

      • Anonyymi

        Onhan tuo rouva kuumentunut jo kunnolla Varmasti halunnut vierasta.


    • Anonyymi

      Jatkot risteilyltä.

      Niinhän siinä kävi, että nainnin jälkeen uni voitti, tosin pari paukkua tuli vielä napattua.

      Aamulla aamupalalle lähdettäessä vaimo kysyi ottaako rannekkeen pois. Sanoin, että anna nyt olla kun sellaisen hommasit. Oli vähän hontelo olokin. Aamupalan jälkeen vaimo halusi katsella myymälöiden tavaroita, mutta minä siirryin hyttiin ja punkkaan. Heräsin kun vaimo tuli hoputtamaan maihin lähtöä.
      Olo oli se verran hontelo, että ehdotin paattiin jääntiä.

      Vaimo oli kuitenkin halukas lähtemään kaupungille ja sanoi vaatemyymälässä tavanneensa illalla ja yöllä tapaamaanne porukkaa jotka olivat ehdottaneet kaupungille lähtöä yhdessä. Vaimo sanoi ettei viitsi lähteä yksin mutta hän voi mennä kolmen uuden tuttavarouvan kanssa vähän soppailemaan. En pistänyt hanttiin vaan jatkoin uniani.

      Heräilin uudelleen lähempänä puoltapäivää, kävelin kannella ja ympäri laivaa. Rannekkeellista väkeä näkyi jonkin verran, osa aika nuutuneen oloisia. Kahviossa seuraani lyöttäytyi kaksi illalla tapaamistani miehistä.

      Jahas väsytitte ennen aikojaan he naureskelivat kuultuaan ettemme poistuneet enää hytistä. Taisi rouva antaa kuumana hyvät kyydit. No en kieltänytkään. Sulla on upea vaimo ja vielä upeammat tissit ja perä. Olin vähän äimänä, mutta miehet kaivoivat kännykkänsä esiin. Rouvat latasivat meillekin kuvia rouvasta hytissänne, kun vähän esiintyi.

      Näin kuvia vaimostani nelinkontin sängyllä takapuoli pystyssä värinäkuula jalkojenvälissä hame vedettynä pään yli ja myös kuvanauhan koko tapahtumasta vieraiden äijien innokkaana tuijottamassa melkein nenät kiinni vaimon pillussa. Vaimon takapuolta ja tissejä hyväiltiin ja perse pyöri innokkaan oloisena. Näkyi myös vaimon orkku ja kuulan ulosveto sekä se kun takapuolta levitettiin ja yhden ukon sormet hyväilemssä vaimon avointa pillua ja myös sormet pillussa työskentelemässä hyvän aikaa eikä hänellä tuntunut olevan mitään sitä vastaan.

      Takapuoli vai pyöri vastaan panematta. Sitten näkyi kuvassa jäykkä kalu, joka lähestyi pillua ja työntyi sisään ehtien tehdä muutaman työntölikkeen. Samassa vaimo kuitenkin pomppasi pystyyn ja kiirehti vessan ovelle ja hetken päästä kurkisti ovelta ilman mekkoa kiirehtimättä ja näytti kuvaajalle kieltä sulkien oven.

      Hyvä runko ja pystyt tissit ja hei tuossa ovellakin näkyy kunnolla punaiset vittukarvat. Ihan mahtavaa kehuivat ukot. Täytyy tunnustaa, että haluaisimme panna vaimosi. Suostuisikohan?
      Mitä mieltä itse olet? Saisit kyllä meidän rouvista hyvää vastiketta.

      Tuohon oli vähän hankala sanoa näin suoraan kysyttynä yhtään mitään. Olin vähän hämmentynytkin. Eihän vaimo ollut ihan kaikkea kertonut. Häntä oli sormin naitu ja vieras kalukin oli käynyt pillussa tutustumassa. Sain kuitenkin kuvat ja kuvanauhan omaan kännykkääni.

      Kysyin kuinkahan monella nämäkin kuvat ja nauha ovat. Miehet naureskelivat ja kehottivat olemaan huolet. Ei niitä nettiin jaeta, vaan ne pysyvät tämän yhteisön sisällä heidän omassa yhteisessä tiedostossaan.
      Eli teidän laivalla oleva porukka laittaa sinne kuvia, jotka kaikki näkevät. Kyllä näin se on.
      Onko nämä kuvat jo sinne ladattu! Kyselin vähän jo mustasukkaisena. Kyllä kyllä ainahan uusi ryhmäläinen kiinnostaa kaikkia. Siis parinvaihtoryhmäläinen, sitä vaimo oli nyt jo sellainen ajattelin mielessäni. Kaikki teidän porukastanne ovat siis jo nähneet nämäkin kuvat.

      Kyllä, jos ovat vain niitä katsoneet. Ole huoleti, hyvät kuvat ja kaikki arvostavat niitä. Miehet innostuivat näyttämään mitä kuvia tuosta tiedostosta tältäkin reissulta löytyy ja löytyihän sieltä. Useita naimakuvia hyteistä kaksin ja porukalla. Joissain näkyi kasvot reilusti, joissain ei. Myös yleisistä tiloista oli paljon kuvia seksikkäissö asuissa olevista naisista ja näkyi kohotettua helmaa, paljasta pillua ja tissejä.

      Onko teidän rouvista kuvia kysyin ja olihan niitä.
      Nämä kuvat eivät ole vielä kuin omissa kameroissa he sanoivat, mutta osa menee jakoon. Kuvissa illalla tutustumamme rouvat olivat hytissä pantavina. Kuvia oli kymmeniä.

      • Anonyymi

        No niin arvasinhan minä oikein. Vaimosi sai käsinaintia ja myös kalua sisäänsä, vaikkakin vain hetkeksi, niin silti vaimosi pillussa on todistettavasti käynyt vieras kalu. Vituttiko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin arvasinhan minä oikein. Vaimosi sai käsinaintia ja myös kalua sisäänsä, vaikkakin vain hetkeksi, niin silti vaimosi pillussa on todistettavasti käynyt vieras kalu. Vituttiko?

        Ihan varmasti aloittajaa vitutti kun huomasi eukkonsa hanakkuuden vieraan perään.


    • Anonyymi

      Olikohan eukko kaupungilla. Luulen, että jossain hytissä pantavana.

      • Anonyymi

        Sama asia tuli mieleen. Veikkaan että oli pantavana.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama asia tuli mieleen. Veikkaan että oli pantavana.

        Komppaan, oli porukan pantavana koko päivän.


    • Anonyymi

      Panes kertoen lisää.

    • Anonyymi

      Jatkot risteilyltä.
      Vaimo saapui reilua tuntia ennen paatin lähtöä. Istuskelin promenaden kahviossa kun hän tupsahti käytävälle iso porukan kanssa iloisesti pulisten ja ostoskassiakin näkyi.

      Oli ollut hauskaa puoteja kierrellessään. Hintatasokin kuului olleen omaamme edullisempaa. Hepeneitä tuli hankittu iloitsi yksi samaan pöytään kahvikupin kanssa istuneista rouvista. Useampi raotteli paperikassejaan ja tosiaan hepeneitähän ne.

      Kyselin vaimolta mitä oli hankkinut. Näät sitten hytissä hän naurahti. En olisi kyllä yksin näitä hankintoja tehnyt. Illaksi uutta asua nauroi joku. Pulina rouvilla oli kova ja vähän riehakaskin. Vaimo tuntui löytäneen sama henkistä seuraa, juttu luisti.

      Hytissä sitten näin ostokset. Tukholman seksikauppoja oli koluttu. Uutta seksikästä alusasua, uusi mekko, käsiraudat, nilkkahihnat, musta liina ja suukapula.

      No johan nyt. Pääsi minulta. Nythän on hankintoja. Ja minä ostin kyllä kaikkein vähiten hän sanoi. Toiset sovittelivat ja ostivat paljon enemmän. Olisit nähnyt miten ison sauvan Mira osti. Ihan valtava tärinäkalu ja pukimusta.

      Siis sovittelitte seksikaupassa? Kyllä siellä oli ihan kunnolliset pukukopit.

      Hetihän asuja piti sovittaa. Kyllä oma viisarikin värähti sovitusta seuratessa.

      • Anonyymi

        Nyt jäi pahasti kesken.


    • Anonyymi

      Juu pitäs jatkaen. Täällä jo yli 4000 kävijää odottelee.

    • Anonyymi

      Risteily jatkot.

      Ensin musta mekko päälle. Tämä on Passionin Loona, mutta ei tämän kanssa voi laivalla liikkua, vaimo totesi. Vähän hermittaa kun ostin, mutta toiset saivat yllytettyä.

      Hitsin hyvän näköinen vartaloa myötäilevä vaimon yllä. Kapeat pitsinauhat olkapäillä, josta pari ohutta lankaa jakaantui toinen rintakupin reunaan ja toinen rintojen väliin, pienet rintakupit, joiden alla pieni pitsikaistale ja sitten ohuehko vähän kiiltävä kangas mekossa, minipituus, edessä kaksi pientä halkiota, takana keskellä yksi. Takana kuin rintsikoiden nauhat avoin selkäosa ja pylly päällä kangasta. Paremmin en osaa mekkoa kuvailla.

      No mutta ilman muuta tuossa voi bilettää, tosi magee, sanoin vaimon pelatessa. Eihän tuo ole edes mikään läpinäkyvä, vaikka ohut onkin. Hän veti ostamansa mustat pöksyt mekon alle ja kohotteli pyynnöstäni helmaa. Kapea pitsikangaskaistale uumalla, josta erosi kaksi rihmaa haaroväliin pillun kahtapuolta. Tuo vaatii kyllä pillun ajoa posliiniksi sanoin. Vaimo peilasi mietteliäänä ja myönsi minun olevan oikeassa. Näyttää vähän hassulle punainen karvoitus hän sanoi, mutta ehkä tuohon nauhojen väliin pieni kiitorata, mutta vain meille. Näitä pöksyjä ei ainakaan voi julkisesti tämän mekon kanssa käyttää.

      Hän laski helman alas. Kun vähänkin liikkuu, niin helman alta ja noista halkioista näkyy ihan liikaa hän tuumi ja pyörähteli. Näkyihän sieltä kivasti.

      Katselin pehmustettuja käsirautoja ja nilkkarenkaita kiinnitysnauhoineen ja suukapulaa, tai paremminkin hihnalla pää takaa suuhun lukittavaa mustaa palloa. Nämä testataan nyt sanoin ja lähestyin vaimoa ja samalla potkaisin paperikassia. Hei täällähän on vielä jotain. Hitsi mitäs nämä hihnat ovat.

      Nyt vaimo jo punastelee. Ne on Zadon vartalovaljaat, vähän noiden rautojen nilkkahihnojen kanssa. Ja nämä kuuluvat mukaan. Kassissa oli myös kaulahihna ja talutushihna. Niin, vaimo nyt jo ihan punaisena, kun puhuit itse niistä, että jos mökillä...

      Tosiaan joskus mökillä naidessa olin suunnitellut kaulapannan ja hihnan hankintaa ja myös käsiraudoista oli ollut puhetta, mutta vielä hankkimatta.

      Arvasin vaimon olleen tosi kuumana, kun oli itse tehnyt nämä hankinnat. Olik teillä säädettävät jalkovälissä kaupungilla ja aikuisviihdeliikkeessä.
      Vaimo myönteli, no oli osan aikaa ja liikkessä. Siksi näitä ostoksia tuli tehtyä näin paljon. Vähän harmittaa.

      Minua jo nauratti ja kalu jöpötti. Nyt valjaat äkkiä ylle ja muut vermeet. Vaimo sulkeutui vessaan. Viipyi siellä hyvän aikaa ja ulostullesa yllä oli vartalovaljaat, nilkkahihnat ja suupallo.

      Napsautin käsiraudat kaadoin vaimon sängylle komensin nostamaan jalat korviin, kytkin nilkkarenkaiden hihnat pään ylle kohotettuihin käsiin ja käsirautoihin ja työnnyin sisään. Kiihko oli kova molemmilla.

      • Anonyymi

        Ketähän varten niitä vaatteita ja asuja oli hankittu.
        Taisi vaimollasi olla punaisen rannekkeen pitäjänä ihan muuta mielessä kuin tuttu kikuli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketähän varten niitä vaatteita ja asuja oli hankittu.
        Taisi vaimollasi olla punaisen rannekkeen pitäjänä ihan muuta mielessä kuin tuttu kikuli.

        Ihan varmasti oli hankittu myös risteilyä silmälläpitäen. Se kiima, se kiima.


      • Anonyymi

        Katselin Huippukivalta noita kuvailemiasi asusteita. Tuo Loona mekko on kyllä tosi seksikäs. Oikea rohkean naisen bilemekko ja kivat halkiot edessä ja takana. Entäs nuo vartalovaljaat. Jos samanlaiset nii huh. Kapeaa nahkahihnaa ja ketjua, eikä mitään muuta.

        Nyt alkaa kiinnostaa paluumatka.


    • Anonyymi

      Risteilyn paluumatka.
      Rakastelun jälkeen näytin vaimolle saamaani kuvanauhaa, jossa häntä sormitetaan ja naidaankin, vaikkakin vain muutaman työnnön verran. Nyt oli rouva nolona ja vaikeana:

      No en kertonut, kun ajattelin että suutut ja hyppäsin heti ylös sängyltä ja menin vessaan siistiymään ja sillä aikaa jo toista rouvaa pantiin sängyllä täyttä päätä.

      Olo oli mukavan raukea nainnin jälkeen ja sanoinkin saamieni kuvien ja kuvanauhoituksen enemmänkin kiihottavan, kuin harmittavan.

      Vaimo sanoi reissun olleen kyllä yhtä jatkuvaa kiihotusta ja siinä tahtoo kontrollikin mennä. Hän kysyi mistä olin kuvamatskun saanut. Kerroin tämän porukan omasta kuvapankista, jonne hänenkin kuvat oli taltioitu porukan nähtäväksi. Kerroin myös kahden illalla tutustumamme miehen ilmaisseet halunkuutensa naida häntä ja luvanneet rouvansa minulle viihdykkeeksi.

      Ei kai, lupasitko, hän henkäisi. Lupasin, lupasin kiusottelin. Koska, missä hän kysyi nyt jo vähän huolestuneena. Se jäi auki, katsotaan nyt jatkoin kiusottelua ja jatkoin, että olethan merkitty nainen ja nyt on muuten nälkä kun aamulla ei tuo erinoisaamiainenkaan oikein maittanut. Pistä tuo mekko päälle niin lähdetään syömään.

      Ei, ei tätä kehtaa laittaa päälle ainakaan vielä. Hän laittoi sängylle valmiiksi nätin punaisen minimekon ja alkoi pukea rintsikoita ja pöksyjä, mutta sanoin, että korkeintaan stayupit ja sukkanauhavyö, ei muuta. Saat jo vähän fiilistellä. Vastaan mukisematta hän veti mustat verkkosukat jalkoihinsa ja uumalle sukkanauhaliivit ja veti mekon ylleen ja korkkarit jalkaan. On tämä vähän liian lyhyt, saa varoa, hän tokaisi peilatessaan. Tisutkin näkyvät kyllä kankaan läpi. Kiusasin vielä, että pitäiskö hän tämä kaulapanta laittaa kaulaan ja kuula värisemään . Hän vain naurahti siirtyessään hytin ovelle ja vilautti kuulaa käsilaukustaan. Jahas, että valmiina.

      Meillä oli ruokailu varattu buffettiin ekaan kattaukseen. Kyllähän vaimo aiheutti katseita verkkosukissaan ja vapaina heiluvine tisseineen ja punaisine rannekkeineen, vaikka aika paljastavia asuja oli monella naisella. Ruokavalkkari oli kyllä aika huonoa.

      Ruokailun jälkeen taas tuota pientä kiertelyä, lasilliset kuohuvaa ja baarissa trubaduurin kuuntelua oluiden kera. Nyt jo näkyi edellisen illan tuttujakin lyöttäytyen seuraamme.
      Rouvat kyselivät, joko asuja on soviteltu ja myönsin ja myös testattu. Yksi rouvista puristi reittäni ja kertoi kuulleensa miehensä ehdotuksesta napittaen silmiini tummilla silmillään ja leikitellen kielellä huulillaan. Toivottavasti rouvasi ei jo väsyttänyt sinua liiaksi.
      Tuohon en osannut sanoa oikein mitään, aika suora tarjous käsi edelleen reidelläni.

      • Anonyymi

        Kyllä muijas vaikuttaa seikkailuhaluselle kun ei edes enempää kysellyt kuvapankista ja panosopimuksista. Tais tietää kuvansa olevan jo siellä.


    • Anonyymi

      Risteilyn paluumatka jatkoa.

      Vähitellen edellisiltainen porukka oli koolla ja myös rouvien viinibaarissa tapaamat miehetkin olivat välillä seurassamme. Yhdellä vaimo myös mukana osan aikaa.
      Huomasin kuinka vaimon kahtapuolta ahtautui miehet ja pientä käsipeliä näytti olevan.
      Naisilla puhe kääntyi päivän kaupunkireissuun ja ostoksiin. Nyt alettiin kysellä miksei vaimollani ole ostamaansa mekkoa yllään. Vaimo sanoi, ettei sitä voi täällä käyttää.
      Nyt nousi pulina. Toiset naiset olivat eri mieltä ja miehiäkin tuntui puuttuva mekko kiinnostavan.

      Huomasin kuinka kaksi rouvaa vinkkaili vaimolleni, että lähdettäisiin vähän tuonne. Jonkunajan päästä naiset nousivatkin ja poistuivat. Käsi yhä reidelläni ollut rouva jäi pöytään ja kuiskasi hetken päästä haluaisinko nähdä mitä hän oli aikuisliikkeestä ostanut. En edes ehtinyt vastata kun hän nousi ja kuiskasi, tule kohta perässä odotan viinibaarin paikkeilla. Kumosin tumman olueni ja sanoin käyväni vähän jalottelemassa. Siellä rouva odotti punaista ranneketta heilauttaen, tarttui kainalooni ja sitten mentiin. Eipä siinä hänen hytissään juuri asusteita katseltu. Rouva nosti helman kainaloon, veti pöksyt pois, levitti sängyllä jalkojaan ja sanoi, että tule heti, enkä minäkään siinä aikaillut. Nopea kiivas nainti kahden halukkaan välillä, ilman mitään esileikkejä näytti olevan molempien mieleen.

      Nainnin jälkeen vähän naurahdimme hämillisenäkin, siistiydyttiin ja takaisin baariin. Porukka oli kuitenkin siirtynyt jo yökerhoon, josta heidät bongasimme. Naimani rouvan puoliso kysyi pidinkö ja kerroin pitäneeni kovasti. Hyvä nyt minulla on vapaa köyttöoikeus vaimoosi, hän hymyili. Katselin ympärilleni ja siellähän vaimo oli tanssilavalla uusi mekko yllään vieraan miehen kanssa lähes sylipainissa.. Asua oli siis käyty vaihtamassa. Olihan se helma tosi lyhyt ja kas sukkia ja sukkanauhaliivejäkään ei ollut yllä. Kovasti kuumissaan vaimo talutettiin pöytään parin kipaleen jälkeen. Vilkkuihan sieltä helman halkioista takaa paljas takamus ja edestäkin ihan tarpeeksi. Kysyin eikö pöksyjäkään ole ja hän henkäisi, että on ne uudet ja kohotti pöydän suojassa hieman etulappua ja oho nyt oli pillukin jo paljas. Pieni tupsu yläpuolella.

      Jaha rouva on kuumana ja itse olet jo nainut vierasta hän vähän kivahti. Äsken kuulin ja olen kuulema nyt pantavissa. Vähän tuijoteltiin toisiamme, mutta sitten vaimoa jo vietiin tanssimaan.

      • Anonyymi

        Pääsitte parinvaihtopiireihin. Iltalehdessäkin juttua miten yksikin rouva oli saanut kunnolla useita kaluja jalkojensa väliin reissun aikana, vaikka ei ollutkaan tuota vaihto porukkaa, eikä tarkoituskaan ollut seikkailla, niin kuin ette tekään alunperin.


    • Anonyymi

      Veikkaan, että vaimo pääsee vieraisiin.

    • Anonyymi

      Jatkoa pian please.

    • Anonyymi

      Mikä viivyttää, jatkoa jo.

    • Anonyymi

      Paluumatka jatko.

      Muulle seurueelle tuttua rannekeporukkaa poikkeili jatkuvasti pöytämme ääressä ja minuakin vietiin lavalle, vaikka vähän kankeasti veivaus minulta käy. Vaimo sensijaan on innokas ja hyvä tanssija vientiä näytti olevan.

      Rohkeaa ja paljastavaa asua naisilla oli entistä enemmän.

      Palatessani yhden naistenhaun kipaleparin jälkeen pöydän ääreen oli pöytä tyhjentynyt. Yksi rouva oli jäljellä ja hän sanoi jääneensä odottamaan muiden mennessä pubiin. Hän antoi selvästi ja äänekkäästikin ymmärtää olevansa halukas panoon hytissä. Rouva oli sen verran humalassa ja äänekäs, ettei asia oikeen kiinnostanut. Sanoin, että poiketaan ensin pubissa ja rouvaa sai lähes kannatella.

      Seuruetta ei pubissakaan ollut. Tilasin oluet ja onneksi yksi ukko alkoi pörrätä rouvan ympärillä ja pian he poistuivat toisiaan tukien hyttiin panemaan, kuten äänekkäästi kuului. Siirryin yhden vapautuneen loosin penkille ja tekstasin vaimolle missäpäin liikkuvat. Vastausta ei heti tullut. Nautin tsekkiläistä tummaa ja kuuntelin trubaduuria.

      Hetken päästä puhelin värähteli viestin merkiksi.
      Olen yhdessä commondorehytissä muotinäytöksessä, menee tovi.. Suukkoja.

      Pöytään istui luvan kysyttyään kaksi pariskuntaa. Rouvilla rannenauhat. Juteltiin niitä näitä tyhjänpäiväisyyksiä. Vieressäni istuva rouva kysyi olenko yksin laivalla. Kerroin vaimon olevan mukana, mutta nyt jossain muotinäytöksessä jossain commondorehytissä.
      Hän kyseli vähän kautta rantain mistä olemme ja olemmeko samanhenkistä porukkaa.

      Kerroin, ettemme tieneet koko asiasta yhtään mitään laivalle tullessamme, mutta vaimolle ilmestyneen eilen punainen ranneke ja hän oli ollut naisseurueen mukana vaatehankinnoilka Tukholmassa. Aikuisviihdekaupasta, hän kysyi. Niin, myöntelin. Seurue tuntui tietävän muotinäytöksestä sanoivat rouvien toimivan malleina ja esittelevän mukana olevia asujaan ja Tukholman hankintoja.

      Joku sanoi muotinäytöksen varmastikin näkyvän myös livenä, tai nauhalta ja porukka kaiveli puhelimensa esiin. Sanoin tietäväni yhteisestä kuvapankista, mutta käyttöoikeutta minulla ei ole. Ei kuulema ihan kaikilla heidän porukallakaan, mutta suurimnalla osalla.

      Nyt löytyi, livenä menee, mutta voidaan ottaa alusta. Vieressäni ollut rouva suorastaan kaivautui kylkeeni näyttäen i-phoneltaan kuvaa isosta hytistä, jossa oli paljon porukkaa suurimmalla osalla känntköt käsissään. Selvästi kylppärin ovesta tuli juuri muodokas nainen seksikäs minimekko yllään punaisissa sukissa.

      Hän kierteli hytissä kiireettä katselijoiden edessä ja kamerat laulaa naurahti joku. Keskityn nyt havaintoihin omasta vaimosta, vaikka muitakin rohkeita kyllä oli, joka ikinen. Hän ilmestyi kylppärin ovesta tuossa seksikkäässä mekossa pyöri ja käänteli ja heilautteli helmaa paljaat pakarat vilkkuen. Tuo on siis vaimosi kysyi joku. Hyvännäköinen donna.

      Mannekiineja näytti olevan 6 ja he ilmestyivät aina vuorollaan vähitellen kevenevissä hepenissä pyörimään katselijoiden ja kameroiden eteen.
      Kolme näytti olevan kerralla kylppärissä asuja vaihtamassa ja kolme odotti vuoroaan katselijoiden joukossa siinä asussa kuin oli tullut näytteille.

      Seuraavaksi vaimo ilmestyi jo mukana ollut setti yllään. Avoliivit, sukkanauhaliivit, verkkosukat ja narustringit. Eikä näyttänyt olevan mitään kiirettä esittelykierroksen aikana. Ompa hyvät tissit kehui yksi miehistä.

      Vaimo näytti odottavan vuoroaan rennosti rupatellen tosin kädet tissien edessä.

      Seuraava kierros olikin jo pelkät aukkopikkupöksyt jalassa ylävartalo paljaana kädet tiukasti tissien suojana, mutta pöksyt, Tukholmasta hankitut jättivät ajellun pillun paljaaksi. No huh. Kuului ympäriltä. Nyt kännyköiden tuijottajia oli pöydän ääressä jo useampia. Pian kaikilla oli tiedossa, että vaimoni oli tuo keikistelijä aukkopöksyissä ja ettemme olleet alunperinkään heidän porukkaansa.

      • Anonyymi

        Jess lisää!


    • Anonyymi

      Rouvasi täysillä mukana. Nautinnon hslusta vai kostaakseen, kun oli saanut tietää panostasi?

    • Anonyymi

      No näkyyhän tuo kokoajan, että rouva on innokkaansa mukana, mies ei niinkään.

    • Anonyymi

      Laitas nyt jatkoa vai alkoiko kaihertaa liikaa.

    • Anonyymi

      Risteily paluu...
      No kaihersi ja kaivertaa toisinaan vieläkin.

      Joku kysyi onko vaimoani jo porukalla pantu tällä reissulla. Kielsin asian aika äänekkäästi, koska vieressäni ollut rouva pukkasi minua leikillisesti kylkeen.

      Seuraavaksi vaimon vuorolla kylppärin ovi avautui ja ensin tuli esiin uhkea vähän vanhempi rouva sexyssä verkko catsuitessa hihna kädessään ja sitten vaimo ilmestyi esiin hihnasta vedettäessä. Hitto mikä näkymä.

      Hihna oli kytketty kaulapantaan. Yllä oli nuo vartalovaljaat, kädet kytkettyinä käsiraudoilla seläntaa ja pallokapula suussa ja jalkapannatkin jo nilkoissa. Vaude kuului takaamme ja vilkaistessani taakseni näin siellä katselijoita tuijottamassa vierelläni olevan rouvan kännykkää.

      Vaimoa kierrätettiin katselijoiden edessä kiireettä. Takana käsiraudoissa olevat kädet vielä pingottivat hänen rintojaan hihnojen välistä paremmin esiin, kuin tyrkylle Näin kuinka nännit sojottivat pystyssä ja jalkovälissä oleva ohut ketju oli painunut syvälle paljaiden häpyhuulien väliin. Paljaat pakarat värähtelivät levottomasti ja joku jo silitteli niitä.

      Kuvaaja kierrättteli kameraa rauhallisesti ja huolellisesti ympäri vaimon vartaloa ja kasvoja.

      Tuo on paras asu sanoi joku. Vaimosi voittaa varmasti. Voittaa kysyin. Niin näet kohta kihersi vieressäni ollut rouva. Tullessa oli jo samanlainen kisa. Palkinto on hyvä. Olitko mukana kysyin. Olin, mutta en voittanut.

      Selitä vaadin. Kohta näet. Se mannekiini joka voittaa saa ensin täyden lasin kuohuvaa voiton merkiksi. Pian näinkin kuinka vaimon suupallo poistettiin ja hänelle avustettuna tarjoiltiin iso lasi juotavaa. Hänen kätensä olivat kokoajan seläntakana raudoissa. Juomaa valui myös hänen paljaille rinnoilleen.

      Sitten näin kuinka yksi edellisiltana tutustumamme rouva kaiveli selvästi vaimon käsilaukkua ja otti sieltä esiin vaimon värinäkuulan. Vaimo painettiin polvilleen hytin sängylle ja tämä rouva asensi kuulan paikoilleen vaimon jalkoväliin.

      Oho nyt vaimoasi alettiin kiihottas kunnnolla sanoi joku kameran kuvan viipyessä vaimon jalkovälissä. No on tuo tarpeeksi kuumana muutenkin sanoi jo hieman happamana.

      Nyt onkin palkinnon aika sanoi joku takaamme.
      Joku selitti, että voittaja huutokaupataan nyt.
      Mitä huutokaupataan, älähdin. Kyllä. Huutaja voi olla joku yksin, tai kimppaporukka.

      Vaimoa kävelytetiin hytissä ja näin kuinka hytin ovelle ja hyttiin tuli lisää väkeä. Valitettavasti täällä on melua, eikä kuulu mihin hinta nousee. Potti menee matkan järjestelykuluihin selitti joku.

      Oho nyt asia on ratkennut, vaimosi on myyty ilmeisesti noille kahdelle miehelle. Näin, että toinen miehistä oli sama, jonka vaimoa olin jo nainut. Vaimon kaulapannan hihna siirtyi miesten käsiin ja he lähtivät taluttamaan vaimoa hytin ovelle, tämän selvästi haratessa vastaan. Suukapula oli jo laitettu takaisin, joten puhumaan hän ei kyennyt.

      Toinen miehistä näytti sanovan jotain vaimolleni, taputteli pyllyä ja he siirtyivät käytävälle. Kuvaaja seurasi, kuinka alastonta vaimoa talutettiin pitkin käytävää. Joku pariskunta tuli vastaan ja sai seurata vaimon kiireetöntä talutusta käytävällä varsin pitkälle.

      Saa laivan henkilökuntakin vähän valvontakameroiden kautta silmäniloa nauroi joku. Varmaan zoomailevat tarkkaan. Viimein kulkue oli yhden hytin ovella ja siirtyi hyttiin ja kuvaus päättyi siihen.

      Nyt vaimosi saa nautiskelka kunnolla kuiski vieressäni oleva rouva ja jo pitkään hänen kätensä oli hyväillyt kivikovaa kaluani pöydän suojissa ensin housujen päältä, mutta sitten avattuaan vetoketjun jo kalu vapaana hänen kädessään. Vaimosi saa nyt ainakin kahta miestä ja voi olla, että useampaakin, miten ovat sopineet..

    • Anonyymi

      Tais kaiverrella ja kovasti muijasi esiintyminen ja julkinen nolaus. Nyt seuraajat tulivat tietämään, että vaimosi vietiin kiltisti nussittavaksi perse käytävällä paljaana remmeissä keinuen.

    • Anonyymi

      Tais olla muijas ihan innoissaan päästessään esittelemään, filmattavaksi ja nussittavaksi.

    • Anonyymi

      Oho tollaset vartalovaljaat kaulapanta ja käsiraudat. Mahtoi olla rietas näky ja vielä suupallo. Megamageeta.

      Moniko äijä nussi vaimoasi!

    • Anonyymi

      Milloin on seuraava risteily? Olisi mahtavaa viedä vaimo risteilylle ja houkutella mukaan joukkoon.

    • Anonyymi

      Milloin seuraava risteily? Olisi mahtavaa viedä vaimo risteilylle ja houkutella mukaan porukkaan.

      • Anonyymi

        Sellainen kutina että voi olla hyvinkin pian...


    • Anonyymi

      Katselin nettikaupasta noita asuja, mekkoa ja vartalovaljaita, suupallia ja värinäkuulaa.

      Huhhuh nyt onkin vaimosi ollut tosi villinä. Oisko toiset porukan naiset jo kaupunkikierroksella kertoneet mihin noita hankintoja illan aikana tarvitaan ja vaimosi ollut heti innolla mukana.

    • Anonyymi

      Lisää jatkoa. Tarina on todella kiihottava.

    • Anonyymi

      Olisko vaimosi tiennyt parinvaihtoristeilystä jo etukäteen ja salannut sen sulta.

      • Anonyymi

        Se nyt on sama onko tiennyt etukäteen, mutta innolla näyttää olevan menossa.

        Jatkoa, jatkoa.


    • Anonyymi

      Risteily paluu

      Nainen, vaalea, uhkean povekas hyväili nyt jo kaluani varsin voimakkaasti. Siristi hieman silmiään: Anna vaimosi nyt nauttia kunnolla ja tässä saat vähän lohtua ja samantien hän kumartui ja otti kaluni huuliensa väliin ja leikitteli kielellään terskani päätä ja hetken leikittyään upotti kalun syvälle suuhunsa muista pöydässä ja ympärillä olijoista välittämättä.

      Tilanne oli kyllä kiihottava olla julkisen imutuksen kohteena. Eikä kestänyt pitkään kun voimakkaiden imuliikkeiden voimasta laukesin hänen suuhunsa. Nainen ei hätkähtänyt vaan jatkoi vielä hetken imemistä niellen lastini.

      Hetken päästä hän kohottautui sanoen, että olipas ryöpsähdys, en meinannut ehtiä nielemään kaikkea. Hän otti laukustaan paperia ja jotain suihketta ja kuivasi kaluni huolella ja pyyhki siitä pois myös varteen tarttuneet huulipunat. Vaikka huulipuna olisikin pitänyt jättää muistoksi, niin vaimosi näkisi, että myös sinä olet nautiskellut.

      Kiittelin tätä rouvaa hieman hämillisenä. Hän vain hymyili ja kertoi pitävänsä tällaisesta leikittelystä ja miehensä kuvanneen sen heille muistoksi. Samalla selvisi, että takanani oli seisonut kokoajan hänen miehensä.

      Juttelin myöhemmin hänen miehensä kanssa ja hän kutsui minut poikkeamaan heidän hyttiinsä, jossa hän nai vaimoaan katselijoiden nähden. Nämä ovat heidän juttujaan: Vaimon tottelevaiset vieraan imutukset ja julkinen nainti.

    • Anonyymi

      Jess. Namikas laivareissu, mutta enemmän kiinnostaa mites vaimollesi kävi. Moniko kävi pesällä?

    • Anonyymi

      Risteily paluumatka jatko.......

      Aika kului. Monenlaista ja kuntoista paria ja naista oli liikenteessä. Yksi n. viisikymppinen nainen työnteli isoa mustaa tekokalua pilluunsa jalat levällään bubin loossissa porukoiden ympärillä katsellessa.
      Sitten minulle vinkattiin, että kannattaisi lähteä kasikannelle ja hytin numerokin kerrottiin pariskunnan poistuessa. Sain vielä rouvalta lentosuukon.

      Jonkin ajan kuluttua saman pöydän ääressä ollut toinen pariskunta nousi ja pyysivät minua mukaan. Nousimme kasikannelle rouvan arvuutellessa mitä tulemme näkemään.

      Hytin ovi oli auki ja ovella seisoi yksi pari ilmeisesti empien menisikö peremmälle. Saavuttuamme ovelle he siirtyivät edellämme hyttiin.

      Minua imenyt rouva oli yhteenvedettyjen vuoteiden päällä silmät mustalla liinalla peitettynä alastomana vatsallaan takamus kohotettuna korkealle tyynyjen avulla, kädet ja jalat oli kahlittu levälleen ja hänen miehensä työnteli rauhalliseen tahtiin kaulaan vaimonsa pilluun ladellen kokoajan pikkutuhmia ja rivouksia:

      Nyt pikkuhuora saa näyttää kuinka innokkaasti haluaa tulla nussituksi, katselijoitakin on jo tullut useita. Nyt saa katsella ja kuvata kun kiimainen pikkuhuora ottaa ahneesti kalua vittuunsa ja perseeseensä. Samalla mies läimäytteli vaimonsa pakaroita kämmenellään niin, että tämä ulahteli pakaroiden punoittaessa ja värähdellessä.

      Katselivat siirtyivät lähemmäs kuvaten sessiota ja joku vei kameran lähes kiinni naisen jalkoväliin.

      Nyt saat oikein tarjoilla vittuasi hoki mies. Hetken päästä hän tarjosi paikkaansa toiselle miehelle, joka oli kaivanut kalunsa esiin. Innokkaasti tämä siirtyi naitavan taakse ja alkoi työnnellä. Nyt pikkuhuora saa jo ekaa vierasta.
      Täällä jo kaksi muuta odottaa vuoroaan. Nainen huohotti ja uikutti kiimassaan.

      Katselin hetken, mutta sitten siirryin käytävälle ja avoimella ovella kurkki jo lisää uteliaita.

      Minulle tuli mieleen, että missä vaimo on ja onko hän kuinka monenkin pantavana. Myönnän. Mustasukkaisuus iski. En kuitenkaan tiennyt missä hytissä hän on, vaikka kävelinkin kymppikerroksen ja 11 kerroksen hyttikäytävät läpi. Parissa hytissä oli ovet levällään ja nainteja menossa, mutta missä vaimo ei ollut.

      Ei auttanut kuin odotella. Puhelimeen hän ei vastannut. Kuljeskelin pubissa, viinibaarissa ja yökerhossa. Kului reilut pari tuntia ja sitten näin vaimon tanssimassa uudessa mekossaan paljas takapuoli vilkkuen hameen takahalkiosta.

      • Anonyymi

        Moneltako eukkos sai patukkaa?


    • Anonyymi

      Jatkoa pian please.

    • Anonyymi

      Missäs jatko viipyy.

    • Anonyymi

      Rouva oli innoissaan, kun pääsi patukoitavaksi.
      Ei ihme jos vähän isännällä korpeaa.

    • Anonyymi

      Paluu jatko.
      Löysin vapaa pöydän yhden seurueen lähtiessä yökerhosta ja seurailin vaimon touhuja. Häntä tanssitettiin kokoajan ja näkyi kuinka innokkaasti miehet tunnustelivat vaimon muotoja. Varsin sujuvasti tanssittajan käsi näytti hiipivän etuhalkioista, tai takahalkiosta vaimon helman alle, eikä hän näyttänyt juuri hanttiinkaan laittavan.
      Soidinmenot olivat menossa.

      Sitten tunsin pienen puristuksen olkapäästä. Takanani oli taas tuttua porukkaa. Kiitos rouvan lainasta. Seurue istui pöytäni ääreen.

      Yhdessä isossa hytissä oli muotinäytös ja rouvasi oli upea eroottinen ja oikein innokas mannekiini.
      Hän esitteli katselijoille kaikki Tukholmasta hankkimansa asusteet ja voitti mannekiiniesityksen ja palkittiin kunnolla. He kysyivät tahdonko nähdä mannnekiiniesityksen filmauksen.

      Kerroin vähän happamana nähneeni filmin ja tietäväni huutokaupasta ja nähneeni kuinka kahlittu vaimoni talutettiin käytävällä alastomana yhteen hyttiin.

      Ei hän ollut alastomana protestoitiin, hänellä oli vartalovaljaat yllä ja suupallo. Rouvasi oli tosi seksikäs ja eroottinen pakkaus tepastellessaan ne yllä pitkin käytävää kädet seläntakana talutettuna ja katselijoitakin oli. Olisi varmaan vähän halunnut peitellä paikkojaan, mutta kaikki piti kunnolla näyttää käsiraudoissa.

      Vaimosi oli oikein halukas ja innokas myös hytissä saadessaan palkintonsa. Kaikki myös kuvattiin ja näet vaimosi nautiskelut myös hänen puhelimestaan.

      Kaskas huomasitko. Vaimosi poistui juuri kahden miehen kanssa. Taitaa haluta vielä lisää. Kohottauduin jo ylös, kun aiemmin naimani rouva veti minut käsipuolesta takaisin istumaan.

      Anna vaimosi nyt vähä irrotella, ei se paikka kulu. Vaimosi on nyt päässyt vieraiden nautintojen makuun ja tiedän itse kokemuksesta, ettei sitä voi oikein vastustaa, kiima vie estot. Minuakin on tällä reissulla nainut sinut sinun lisäksi jo viisi vierasta miestä ja on se tehnyt niin hyvää.
      Hänen kätensä hyväili jalkoväliäni.
      Kaskas tämä veitikka ei ainakaan ole pahoillaan rouvan rietasteluista. Seisoo kivikovana kun miehet kertoivat vaimosi seikkailuista.

      Hänen miehensä kumartui puoleeni ja jatkoi vaimoni kehumista. Rouvalla on tosi hyvänmakuinen mehukas pillu. Sitä maisteltiin porukalla hänen lutkutellessa innokkaana kaluja.
      Porukalla! Käsitin, että teitä huutokaupan voittaneita oli kaksi!

      Niimpä oli, mutta peiteltiin vähän kuluja vuokraamalla vaimoasi ja nuokin kaksi, jotka lähtivät nautiskelemaan kiimaisesta pillusta ovat jo maksaneet siitä.
      Mitä, onko vaimo maksullisena huorana parahdin.

      Ei nyt niinkään mutta hän saa vähän osallistua peittämään kuluja ja eihän se ole paha jos nauttiessaan vähän tienaa meille. Ei vaimollasi näyttänyt olevan mitään asiaa vastaan. Se kuuluu tähän eroottiseen leikkiin kun on löydetty uusi jäsen porukkaan. Antaa testattavaksi mahdollisimman monelle ja tulevat toimet ovatkin sitten teidän kahden päätettävissä.

      Puheet harmitti aikalailla, mutta ei sitä kehdannut näyttää, mutta täytyy myöntää, että kiihottikin kyllä ja kovasti. Kalu seisoi kivikovana nyt jo pöydän suojassa paljaana naisen runkatessa sitä rauhalliseen tahtiin. Hän kuiskutteli, että haluaisinko naida uudelleen, hän olisi kyllä halukas ja voi hän imeäkin tässä pöydän suojassa. Miehensä ei pane sitä pahaksi.
      Kaksi miestä kaiveli kännykkänsä esiin. Saat tästä vähän esimakua kuumasta vaimostasi.

      Kännyköistä näin kuinka vaimoni talutettiin hyttiin, värinäkuula poistettiin ja vaimoa kuvattiin joka puolelta ja kuinka hyttiin tuli kolme muuta miestä ja kaksi naista. Naiset toimivat kuvaajina niin saatiin viiteen pekkaan panna vaimoasii kunnolla. Totteli kyllä kiltisti. Kun käskettiin levittämään jalkansa,, niin levitti esitellen vitun kunnolla kuten näet ja kun käskettiin imeä, niin imi ja hyvin.

      Näin kuinka vaimon kimpussa hääri ukkoja ja hänen paikkojaan tutkittiin ja puristeltiin ja nuoltiin yhden kalun ollessa lähes kokoajan suussa. Ensin kädet oli raudoissa seläntakana sitten vaimo kytkettiin sängylle levälleen kädet ja nilkat liinoilla sidottuna ja häntä naitiin, sitten jalat kohotettiin ylös levälleen ja kamerat kuvasivat levitettyä vittua, tissejä ja vaimon ilmeitä. Välillä pallo laitettiin uudelleen suuhun ja taas pois ja kaluja tilalle.

      Lopuksi vaimo ratsasti useamman kalun päällä ja sitten häntä naitiin kalut molemmissa aukoissa ja yksi suussa. Seurasin filmiä niin intensiivisesti etten edes huomannut kaluani runkaneen siirtyneen imemään, kunnes laukesin hänen suuhunsa. Hän yski yrittäessään niellä lastin ja osa valui ulos suusta. Olipa se kovana hän hymyili pyyhkiessään suupieliään sormillaan imien ne puhtaiksi.

      • Anonyymi

        Haat arvasin oikein. Vaimos pääsi vieraan makuun ja nyt on menoa. Anna vaan nauttia kun on tilaisuus saithan itsekin. Vaimosi testiajot menossa. Pääsitte sisään parinvaihtoporukoihin ihan sujuvasti.


    • Anonyymi

      Mitä paskaa taas tänne suolletaan...

      • Anonyymi

        Sitähän sulta tulee idiootti.


    • Anonyymi

      Olette nyt päässeet parinvaihtoporukoihin ja vaimosi on testattu ja esitelty kunnolla porukoille. Joko olette olleet muissa bileissä? Onko tietoa uudesta risteilystä?

    • Anonyymi

      Eipä tuo nyt ihme jos olit mustasukkainen. Vaimosi liuhusi omia menojaan jakaen persettään auliisti ja innokkaana. No ethän tuota itsekään jäänyt osattomaksi.

      Tais tulla kotona aikamoiset neuvottelut.

    • Anonyymi

      Mites tiesikö vaimosi huutokaupattavaksi tulosta ja siitä, että hänellä rahastettiin huutokaupan jälkeen ja myös illemmalla?

    • Anonyymi

      Ollutkin oikea lemmenlaiva, eli kutupaatti.

    • Anonyymi

      Minkähänlaista matskua varustamon väki on saanut valvontakameroista.

      • Anonyymi

        No ei tuo ollu eka kerta kun noita oli...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei tuo ollu eka kerta kun noita oli...

        No en ollut kuullutkaan aiemmista. Tästä reissusta on lehdetkin kirjoitelleet enemmänkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No en ollut kuullutkaan aiemmista. Tästä reissusta on lehdetkin kirjoitelleet enemmänkin.

        Lehdistön edustajia soluttautunut noihin porukoihin, joten tietävät milloin tapahtuu ja missä.
        Lisäksi rannekeporukassa sellaisia jotka antavat vinkkejä lehdille.
        Nämä asiat saaneet monia jättämään tuon porukan.


    Ketjusta on poistettu 148 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3643
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      165
      2252
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1969
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1844
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      397
      1279
    6. 80
      1195
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      134
      1081
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1010
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      970
    Aihe