One Way Missionista Maunon antama varoitus

Anonyymi-ap

Haluan tarkennuksen että mistä tietää ettei ole Jumalasta?

53.00-53.20

Omiin korviin kulostaa hurkaalta se opetus, mutta onko jotain mitä en ymmärrä?

"Koetelkaa kaikki.Pitäkää se mikä hyvää on eli Jumalasta lähtenyttä Jumalan evankeliumia."

hätääntynyt mies

10

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Yhden ihmisen subjetiivisen näkemyksen perusteella ei kannata tehdä kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä.

    • Anonyymi

      Se, mikä on Jumalasta, se ilmoitetaan yleensä kolmella eri tavalla, jotka ovat: Raamatun sana, profetian sanoma, oma henkilökohtainen näky ja hengellinen vahvistus asiasta.

      Kaikenkarvaiset kuulopuheet on syytä jättää omaan arvottomuuteensa.

    • Anonyymi

      Raamattu kehottaa koettelemaan kaiken, myös Tapani Suonnon. Ohjeet koetteluun löytyvät mm. Jeesuksen vuorisaarnasta Matt 7:15-23 ja Ps 1.

      Kun arvoimme Suonnon opetuksen sisältöä vuorisaarnan sanojen mukaisesti, niin Suonnon opetus ei kestä koettelua.

      Tapani Suonto ei ole tehnyt Herralle työtä vaan myyrän työtä levittämällä harhaoppejaan ja laittomuutta. Kukaan ei voi pelastua Tapani Suonnon opeilla.

      Tässä vielä kertauksen vuoksi:

      1) Suonto sanoo, että lapsikastetut voivat pelastua. Ei pidä alkuunkaan paikkansa, koska kastekäskyn antamisen jälkeen Jeesus ei pelasta kastamattomia. Lapsikaste kun ei ole Raamatullinen kaste. Tämä on hyvin vahingollista eksytystä, koska se antaa luterilaisille rohkeutta olla ottamatta raamatullista uskovien upotuskastetta.

      2) Suonto sanoo, että homoseksuaalisuuden harjoittajat voivat olla seurakunnan jäseniä. Raamatun mukaan heidät tulee erottaa seurakunnasta. Suonto ottaa osaa tähän syntiin, koska hän ei toimi velvollisuuksiensa mukaisesti.

      3) Suonto kannattaa naispappeutta. Paavalin mukaan sellainen seurakunta, joka antaa naisten puhua ei ole edes Jumalan pyhien seurakunta. Joka antaa hyväksyntänsä naispappeudelle, hän ei tunnusta Jumala käskyjä eikä Jumala tunnusta häntä omakseen, kuten Paavali kirjoitti.

      1 Kor 14:33 sillä Jumala ei ole epäjärjestyksen vaan rauhan Jumala. Niin kuin on laita kaikissa pyhien seurakunnissa,
      34 naisten tulee olla vaiti seurakunnan kokouksissa. Heidän ei ole lupa puhua, vaan heidän on oltava kuuliaisia, niin kuin lakikin sanoo.
      ...
      37 Jos joku uskoo olevansa profeetta tai saaneensa muita Hengen lahjoja, hänen tulee tietää että tämä, mitä kirjoitan, on Herran käsky.
      38 Jos joku ei tätä tunnusta, Jumala ei tunnusta häntä.

      Tässä muutamia ja lisää löytyy tarvittaessa vaikka kuinka paljon. Suonnon seurakunta on täynnä laittomuutta ja laittomuuden opettamista, mikä on kadottavaa syntiä.

      • Anonyymi

        koetella pitää kaikki


    • Rauhan tervehdys.

      Tässä vuosia sitten tekemäni varoitus video One Way Missionista:
      https://www.youtube.com/watch?v=p-mMchdOITk

      Vaikka toiminnanjohtaja on vaihtunut, yhä sama ongelma on säilynyt.

      Edelleen samat ongelmat ovat johdossa, joka viimeksi ampui alas vuoden vaiheessa Turusta koko vanhemmisto, kun Timo Lindroos alkoi varoittamaan preteristisestä harhasta (johon Teppo Lehtomäki on eksynyt) ja Lindroos erotettiin seurakunnasta, mutta tätä on peitelty ja syyksi selitettiin että hänen puheet hajottavat seurakuntaa.

      On perin erikoista sekin, että Seinäjoelta erotettiin helluntailainen Jaakko Romu One Waylta, kuin hän opetti uskovaisten kastetta, mutta Tampereelta taas vastaavasti raamattuopisto taustainen vetäjä sen tähden, että hän opetti lapsikastetta.

      One Waylla on johtamisongelma, kun yhtäältä uusi johtaja ostelee veneitä, työasuntoja ja mökkejä, mutta toisaalta ei kykene käsitteleen opillisia ongelmia eikä luota itse asettamiinsa johtajiin ja vanhempiin, että antaisi heidän tehdä työnsä. One Way Missionissa ei ole yhtään seurakuntaa, jota vanhemmisto oikeasti johtaisi vaan ne ovat vain marionetteja, jotka hankalan paikan tullen heitetään pois.

      "Minä kirjoitin seurakunnalle; mutta Diotrefes, joka haluaa olla ensimmäinen heidän joukossaan, ei ota meitä vastaan. Sentähden minä, jos tulen, muistutan hänen teoistansa, mitä hän tekee, kun pahoilla sanoilla meistä juoruaa; ja vielä siihenkään tyytymättä, hän ei itse ota veljiä vastaan, vaan estää niitäkin, jotka tahtovat sen tehdä, ja ajaa heidät pois seurakunnasta." - 3. Johanneksen kirje 1:9-10

      Siunauksin, MM.

      • Anonyymi

        >>On perin erikoista sekin, että Seinäjoelta erotettiin helluntailainen Jaakko Romu One Waylta, kuin hän opetti uskovaisten kastetta<<

        Onko sinulla tarkemmat tiedot tästä? Onko sinulla lähteitä yms. Tätä pitää tutkia.


      • Anonyymi

        Kyllä ehkä sun kannattaisi one wayn johtajan kanssa selvittää jos on erimielisyyksiä eikä julkisesti haukkua aina toisia. Sulla on tässä edustettuna vain yksi näkemys, mikä vaikuttaisi olevan kuitenkin hyvin värittynyt ja annat one waysta jotenkin hyvin autoritäärisen kuvan. Helppo se on muita haukkua kun itse ei alista toimintaansa minkään alle.


    • Anonyymi

      Mauno Mattilan olisi pidettävä suunsa kiinni taustansa ja harhaoppineisuutensa vuoksi!!

      Mutta OWn suhteen hän on oikeilla jäljillä! Sekaseurakuntia ilman Jumalan Henkeä!!

      Muutoin Mattila on nostanut itsensä "porofeetan" asemaan, jota hän ei missään tapauksessa ole. Hän on suuri sekoittaja oppeinensa ja törinöineen!!

    • Anonyymi

      Ei ole olemassa yhtään täydellisten ja täydellistä seurakuntaa, kirkkoa yms. Mikään ulkonainen ei sinänsä kadota eikä pelasta. Pelastus on aina yksin Kristuksessa Jeesus ja henkilökohtainen, vaikka seurakunnassa saarnattaisiin oikein tai väärin.
      Myöskään profetiat eikä armolahjat vajavaisina ratkaise mitään. Ne yms. palvelevat joko Jeesusta ja asiaansa tai Paholaista ja asiaansa. Tässä dualismi on oikein Raamatun mukaan, ei ole olemassa välimuotoa muuta kuin käytännössä, mutta silloin ollaan maailman ja Paholaisen puolella. (Maailmassa meidän on vielä eläminen, mutta emme saa sekoittaa maallista, sielullista ja hengellistä toisiinsa, silloin eksymme pois totuudesta.)

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1425
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      154
      1127
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      84
      967
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      867
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      840
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      737
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      62
      733
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      718
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      692
    Aihe