Lukemattomia eläkeläisiä eronnut Keskustasta, joukkopako on todella suuri.

Anonyymi-ap

Keskusta on alkanut hajoamaan sisäisiin näkemyksiin ja Saarikon johtamattomuus antoi tilaan ensin Väyryselle sotkea entisestään ja nyt vielä ikäpolvet ajautuneet täysin erilleen toisistaan. Ei muista nuori väki, että mistä ovat kännykkänsä, peltoautonsa ja opiskelurahat saaneet. Ei ihme, että Perussuomalaiset kasvaa vauhdilla.

27

252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Keskustan kannatus on kohta syöksykierteessä. Kapi ja MPP on ollut harvinaisen oikeassa ja ovat ennustaneet kepun kehityksen täysin oikein. Mutta ovat palstan terävintä kärkeä.

    • Anonyymi

      Keskusta nuoret ei vanhuksia kunnioita, heille vanhukset on taakka. Väyrystäkin kohtelivat huonosti ja haukkuivat venäjämieliseksi, vaikka Kremlistä on ohjeet haettava.

    • Anonyymi

      Kunnian kukkulalle vai häpeäpaaluun?

      IS Suora lähetys kello 11.30: Presidentti Niinistö suuntaa viimeiselle maakuntamatkalleen
      Presidentti tapaa vierailun alussa Salon kaupungin edustajia kaupungintalolla ja
      Sauli Niinistö teki myös ensimmäisen kotimaanmatkansa presidenttinä Saloon maaliskuussa 2012.

      STT

      9:23
      PRESIDENTTI Sauli Niinistö vierailee torstaina synnyinkaupungissaan Salossa. Vierailu on presidentti Niinistön viimeinen maakuntamatka.
      Presidentti tapaa vierailun alussa Salon kaupungin edustajia kaupungintalolla ja keskustelee heidän kanssaan alueen ajankohtaisista asioista. Lisäksi presidentti Niinistö piipahtaa torikahveilla Salon torilla ja tapaa paikallisia asukkaita. IS

      Niinistön presidenttikausi alkaa olla ohi. Hänelle se oli valtavan kunniaa täynnään oleva aikakausi hänen elämässään. Kulunut 12 vuotta on ollut joillekin suomalaisille täysin päinvastainen aikakausi. Itse asiassa suomalaisiin, tavan kansalaisiin on sovellettu samantyyppistä sanktiointijärjestelmää, joka on tullut tutuksi Venäjän sanktioimisessa.

      Jos on tehnyt tai ei voinut todistaa ettei olisi tehnyt jonkun virheen, josta oikeuslaitos tehdäkseen langettavan päätöksen, ei tarvinnut noudattaa oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin periaatetta, on mielivallalla voitu sanktioida ja syrjäyttää yhteiskunnan arvoverkoista ja sosiaalisista suhteista. Ihan vain mielikuvitusta ja mututietoa käyttäen, vaikka 20 vuoden jälkeenkin, eli 1980 -luvulla väitetyistä, mutta ei rehellisesti ja objektiivisesti toteen näytetyistä tekoväittämistä. Yrittäjät, joille on käynyt niin, suhdanne-ennusteiden muuttumisesta ja yhteiskunnallisista yllätyksistä ym. johtuen ovat joutuneet yrityksessään konkurssiin tai heille on yrityksessä tai yksityisesti tullut maksuhäiriöitä, ovat tulleet samoin menetelmin sanktioiduksi ja syrjäytetyksi lopullisesti yhteiskunnan ja arvoverkkojen ulkopuolelle.

      Samalla kolmikannassa on ratkottu asiat ilman todellista pk-sektorin yrittäjien kuulemista. Se on kuvannut ja kuvaa osin edelleen pk-sektorin yrittäjiä yhteiskunnan heittopusseina, joilla ei ole ollut todellista valtaa, eikä edes todellista puheoikeutta kolmikantaan muotoutetuissa arvoverkoissa ja päätöspöydissä.

      Tähän tilanteeseen tulivat perussuomalaiset. Siksi monet pk-sektorin yrittäjät äänestävät perussuomalaisia? Kokoomus on pyrkinyt auttamaan ja auttanutkin myös monia pk-sektorinkin yrityksiä. Samoin keskusta. Mutta yhteiskunnallinen orientaatio valtionyhtiöiden ja isojen pörssiyhtiöiden priorisoimiseksi on luonut hegemonian, jossa pk-sektorin yrityksiä on pyritty estämään pääsemästä markkinoille tai kasvamaan. Paha veli -paha sisko -hegemonia on elänyt suhdeverkostoissa ja arvoverkoissa. Kassavirrat on pyritty kaikin pelein kanavoimaan omille piireille. Pankkijärjestelmää on myös sumeilematta käytetty yksittäisten ihmisten elinolosuhteiden ja yhteiskunnallisen toiminnan tukahduttamiseksi, jos siihen on ollut tai tullut mahdollisuus, sitä on käytetty yhteiskunnallisena sanktiointimenelmänä. Aivan kuin Venäjän sanktiointipaketeissa Venäjän kaikki verkostot ja toiminta on pyritty tukahduttamaan. Menetelmä on sinällään luonteeltaan feminiininen. ”Pois kaveripiiristä, pois toveripiireistä Pois verkostoista”. ”Ei oteta häntä leikkeihimme mukaan.” Yhteiskuntakiusaaminen on siis verrattavissa koulukiusaamiseen. Tässä toimitaan ja tulkitaan päinvastoin kuin USA:ssa.

      Maksetut mediat ovat ”laulaneet maksajiensa lauluja”. ”Sen lauluja laulat, kenen leipää syöt” -vanha sanonta on pitänyt paikkansa myös tänä aikana. ”Joka härillä ajaa, se häristä puhuu”.

      Yksittäisille ihmisuhreille ja pk-sektorin konkursseihin ohjatuille yrityksille ja yrittäjille on oltu julmia ja kylmiä kaikissa toimissa ja päätöksissä. Oikeus on ollut toissijaista. ”Laki on ollut niin kuin se luetaan”. ”Potemknin kulissi” on ollut Montesquieun vallan kolmijakoon ja riippumattomaan valtaan vetoaminen. Eihän minulla ole valtaoikeuksia…

      Kaiken kaikkiaan Niinistön presidenttikausi on ollut haasteellinen. Hän on ollut käsittääkseni hyväntahtoinen ja hyvään pyrkivä presidentti. Presidenttipariskuntaa on ollut mukava katsella ja kuunnella julkisuudessa. Presidentti on ollut erityisen suosittu gallupeissakin. On vain sattunut niin, että kansainvälispoliittisesti ja taloudellisesti tämä aika on asettanut odotettua kovempia haasteita ja ongelmia. Ne ovat olleet yksittäisiä ihmisiä suurempia.

      Uuden presidentin Stubbin toteamus, että presidentin tehtävä on ihmistä suurempi, on toteutunut myös Niinistön kaudella. Ihmisten yritysten ja kansakuntien kohtalo riippuu kuitenkin hyvin paljon myös siitä, miten kohtelemme kanssaihmisiä ja yrityksiäkin. Tuhoammeko heti kun siihen löytyy päätöksentekijöillä ”porsaanreikä” tuhota. Vai nostammeko ja kannustamme uuteen nousuun ihmisen, yrityksen ja kansakunnan parasta ajatellen.

      Tuuma Väinämöinen

    • Anonyymi

      Kepu pienenee kuin pyy ennen maailmanloppua, vai oliko sen ennen maalaisliiton loppua.

    • Anonyymi

      eromassa.. epäillöäsopii.

      kepulainen kun on, no niin no, kepulainen hautaan saakka

    • Anonyymi

      Kepuloiset taitaa olla paniikissa, eikö kannatuksen lasku maistu. Liittykää takaisin vasemmistoon.

      • Anonyymi

        Oletko niin pihalla ja sekaisin, että et edellenkään tiedä missä hallituksessa kepu oli Saarikon (150 kg) johdolla? Eikö VKKlaisella ole lääkitys kohdallaan?


      • Anonyymi

        Saarikko ei takuulla tule teitä vkk:laisia lähellekään.


    • Anonyymi

      Eikö emakko saanutkaan kannatuksia nousuun kun ilmoitti että porsii kesällä.

    • Anonyymi

      Olihan taas Kepu nuorten ulostulo ja ehdotus mitä typerintä propagandaa.
      Vai pitäisi eläkeläisiltä leikata? Eikö nuo älykääpiöt ymmärrä kuinka pieniä eläkkeet Suomessa on ja jokainen on ne taatusti tienannut maksamalla veroja. Ehkä ne muutamat jotka saavat tolkuttomia eläkkeitä, niin niistä voisi niistää, mutta siitä ei ole apua mihinkään ongelmaan.

    • Anonyymi

      Toinen pettäjä puolue on Persut jotka valehteli ja petti kaikki vaalilupauksensa.

      • Anonyymi

        Vasemmisto siinä katkerana ja sokeana, vasemmisto on pettänyt työväenaatteen ja myynyt sen islamille joka on kolonialistinen ja imperialistinen uskonnollispoliittinen totalitaristinen systeemi joka tulee alistamaan ja riistämään kaiken feodaali herroilleen, vasemmisto on tehnyt pahan erehdyksen lähtiessään köyhien ja vähäosaisten orjuuttajan kelkkaan. Vasemmisto ei pääse koskaan valheiden ja petosten verkostosta pois johon sotkeutui jo yli viiskytvuotta sitten. Vasemmisto ei tule koskaan tunnustamaan erehdystään, kaupat on tehty eikä peruuttaminen ole mahdollista.


    • Anonyymi

      Eläkeläisten keskustalaisten joukkopaon hyvä puoli on Saarikon mukaan se, että kohta Keskusta on keski-iältään Suomen nuorin puolue!

    • Anonyymi

      Joo kannattatais miettii kepunuoren mitä päästelee!!! Siis ketkähän on sotinu jälleenrakentanu suomea!! Mutta eipä paljon arvosteta suomessa asiat🙃! Tällä menolla! Ollaan suossa!

    • Anonyymi

      Moni köyhä Inkeroisen eläkeläinen harkitsee eroamista Keskustasta ja VKKsta, nyt on keskusta nuorten toiminta mennyt liian pitkälle!

    • Anonyymi

      Osa kepulaisista on mennyt perussuomalaiset vähemmän tarttee tukee maalaisia

      • Anonyymi

        iso, ellei valta- osa persujen äänestäjistä on tuottamattomia tukieläjiä


    • Anonyymi

      Keskusta nuorten tavoite 1. on jo toteutunut, Väyrynen lähti Keskusta kuin maataloustukihakemus kepuisännältä. Nyt on eläkeläisen vuoro.

    • Anonyymi

      Ja Saarikkoa stressaa törkykirjeet! Kepun kannatus ei stressaa yhtään. Jotakin on väärinpäin Kepussa ja pahasti vinksallaan. Jos on merkittävälle paikalle valittu täytyy höpötykset ja tunne-elämä jättää sivuun ja hoitaa asioita mihin on hakeutunut.

    • Anonyymi

      kepu teki aluehallinnon joka putsaa eläkeläiset ja vie palvelut

    • Anonyymi

      Keskustan ei ehkä olisi kannattanut siirtyä niin paljon vasemmalle kuin se meni siirtymään. PS sai siten Keskustan paikan puoluekentässä ja ollen nyt keskustasta himpun verran oikealla. Suomelle ois piisannu SDP, Vasemmistoliitto sekä SKP siis kolmen lisäksi nyt vielä ex.Keskusta josta poistuu keskustaan lukeutunut puoluekenttä joka äänestää jaloillaan ja on siirtynyt PS ja KD puoluekenttään. Itse ex.Keskusta siirtynee marginaaliin muiden pienpuolueiden seuraan.

      • Anonyymi

        Kyllä Keskustassa oli ihmisiä, ketkä asiasta puhuivat, mutta nämä sivuutettiin ja uskottiin omiin sovelluksiin. Paljon lähti ihmisiä pois, ketkä tiesivät suunnan muutokset ettei siitä hyvä seuraa. Mutta törkykirjeet ovat tärkeämpi kuin varsinainen työ Keskustan hyväksi.


    • Anonyymi

      Saarikon vasemmistolaisuus oli se vaa`an kieli, joka kaataa kepun. Väyrynen on Saarikon esikuva ja Väyrynen on aina kertonut olevansa enemmän "vasemmalla".

      Näin Väyrynen 2018:

      25. huhtikuuta 2018 Väyrynen kertoi ottavansa kansanedustajanpaikkansa vastaan kesäkuussa 2018. Tämä tarkoitti varapaikalta eduskunnassa toimineen Mikko Kärnän putoamista eduskunnasta. Väyrynen kertoi paluustaan ilmoittaessaan, ettei hänellä ole ”enää mitään syytä edesauttaa sote- ja maakuntauudistuksen hyväksymistä”.[67] Väyrynen palasi eduskuntaan 12. kesäkuuta 2018.[2] Paluupäivänään hän kertoi olevansa oppositiossa sekä hallitusta että oppositiota vastaan. Lisäksi Väyrynen sanoi kuuluvansa eduskunnan "vasemmistopuolelle"

    • Anonyymi

      City kepu ei ole koskaan haistanut lehmän paskaa, mtk puolea on finaalissa.

    • Anonyymi

      Keskustasta lähti viime viikolla enemmän väkeä, kuin kirkosta Päivä Räsäsen homokommenttien jälkeen. Vasemmisto liitto meni keskustan ohi kannatuksessa.

    • Anonyymi

      Inkeroisissa on varmuuden vuoksi erottu keskustasta useampaan kertaan, keski-ikä jo sen verran korkea, että eivät muista jo eronneensa.

    • Anonyymi

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

      😍 K­­­u­­u­­m­a­­­t­ ­­t­­­y­­t­­ö­t­­ ­­o­­d­o­t­­­t­­­a­­­v­­­­a­­­t­­ ­­­s­­­i­­n­­­u­­­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18281261

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5479
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3375
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1883
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1855
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      21
      1699
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1548
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      13
      1447
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1327
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1326
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      21
      1295
    Aihe