Einsteinin vähättely js syyttely on lahkolaisten hommaa

Einsteinin vuosikymmeniä kestänyt sitkeä, rohkea ja väsymätön ajatustyö ei suinkaan johtunut juutalaisuudesta eikä siitä että hän työllään nostaisi jotenkin juutalaisuuden parrasvaloihin.

Hänellä oli "vain" suunnaton intohimo ymmärtää asioita ja universumia. Einstein oli se joka todisti atomien olemassaolon, Einstein selvitti mitä valo on, Einstein todisti tähtien taivuttavan valoa,

Einstein mullisti luonnontieteet ja Newtonilaisen ajattelun. Hän teki sen kaiken omassa päässään.

Einsteinia pyydettiin kuvailemaan kadunmiehelle mitä on suhteellisuus. Einstein vastasi että "Tunti kauniin tytön vieressä puistonpenkillä tuntuu minuutilta, mutta minuutti kuumalla liedellä tuntuu tunnilta, sitä on suhteellisuus"

Einstein oli modernin ajan merkittävin henkilö siinä miten vanhoollinen uskonto ja tiede erkanevat toisistaan. Hän piut paut välitti uskonnoista, hän välitti matematiikasta.

Hän oli tiedemies ja herrasmies. Uskonnollinen tausta oli vain syntyperäistä eikä Einstein koskaan ymmärtänyt sitä miksi jonkun etnistä taustaa tulisi vainota.

9

392

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ihan ok.

      Mutta kirjoitus ei liity ufoihin.

      • Anonyymi

        Ei liity edes rajatietoon kuten ufot.
        Kiurjoittaja on sekaisin.


    • Anonyymi

      Mitä mieltä Einsteinin sihteerin Roswell paljastuksista?

      • Anonyymi

        Sihteerikön keksimää humpuukia kaikki.


    • Anonyymi

      "Jos USA:n hallituksella olisi ollut riittävästi huolta UFOista ilmiön alkuvuosina, he olisivat varmasti hiljaa kuulleet aikansa "suurten mielien" näkemyksiä aiheesta."

      "Vähän tunnettu nauha kuuluisan Frank Edwardsin luennosta, joka pidettiin yli kuusikymmentä vuotta sitten, viittaisi siihen, että juuri näin tapahtui. Se viittaisi myös siihen, että Albert Einstein oli yksi niistä loistavista tiedemiehistä.
      Nauhalta, josta osan voi kuulla, saamme tietää, että Einstein ja muut tiedemiehet olivat ilmaisseet presidentti Trumanille huolensa tuntemattomista esineistä, mukaan lukien ne, jotka oli nähty lentävän Capitol-alueen yläpuolella.
      Tiedemiehet pyysivät Trumania olemaan yrittämättä ampua alas UFOja."

      "Se tosiasia, että Frank Edwards väitti, että vuonna 1952 Einstein ja "muut tiedemiehet" olivat varoittaneet presidentti Trumania olemaan ampumatta UFOja, sopii hyvin yhteen Robertson-paneelin (joka kokoontui tammikuussa 1953) ohjeen ja tehtävän kanssa selvittää, aiheuttaako ilmiö sotilaallisen uhan."

      "Vain kerran tiedetään varmasti, että Albert Einstein puhui suoraan UFOista.
      AP:n julkaisussa St. Louis Post-Dispatchissa 30. heinäkuuta 1952 kerrotaan, että Einstein kirjoitti evankelista Louis Gardnerille vastauksena Gardnerin UFO-kyselyyn:"

      - ”Nämä ihmiset ovat nähneet jotain. Mitä se on, en tiedä enkä ole utelias tietämään.”

      "Tämä Einsteinin lainauksen vuosi (1952) on enemmän kuin mielenkiintoinen. Samana vuonna suunniteltiin Robertson-paneeli, jossa Einsteinin työtoveri Samuel Goudsmit palveli. Se oli myös samana vuonna, kun massahavaintoja UFO-havainnoista tapahtui useammin Washington DC:ssä. Ja se oli samana vuonna, kun Frank Edwards väitti, että Einstein oli varoittanut presidenttiä hyökkäämästä näitä lentäviä lautasia vastaan."

      "Mielenkiintoisempaa Einsteinin lainauksessa on se, mitä ei sanota. Vaikka Einstein myöntää, että ilmiössä on todellisuutta ("nämä ihmiset näkevät jotain"), hän sanoo, ettei hän halua tietää, mitä ihmiset näkevät.
      Tämä on tietysti epärehellistä Einsteinin suhteen. Mistä lähtien tiede ei ole rohkaissut löytämään ratkaisuja mysteereihin?
      Einsteinin oma ystävä ja työtoveri Goudsmit oli kiinnostunut ilmiöstä samalla ajanjaksolla ja on hyvin vaikea uskoa, että asiaa ei koskaan otettu esille. Kuulostaa enemmän siltä, että Einstein ei yksinkertaisesti halunnut ottaa ketään oman piirinsä ulkopuolella tähän ilmeisen arkaluontoiseen asiaan."

      "Toinen tulkinta on, että Einstein ei todellakaan halunnut tietää, koska hän pelkäsi tietää. Jos Edwardsin sanoma on totta, Einstein pelkäsi ilmiötä. Einstein pelkäsi, että voimme reagoida sodan kaltaisella reaktiolla jatkuviin lentävien lautasten ylilentoihin, joita ohjasivat olennot jotka eivät olleet täältä kotoisin ja jotka olivat tieteelle tuntemattomia."

      https://www.ufoexplorations.com/einsteins-flying-saucer-secrets

    • Anonyymi

      Einstein vähätteli syystäkin ufolahkolaisia joilla ei ole yhtään järkevää ja loogista ajatusta aivoissaan, vaan uskovat pelkkiin satuihin ja tarinoihin joissa ei ole mitään tieteellisesti todistettua ja konkreettista havaintoa. Siis ei yhtään mitään mikä viittaisi tieteeseen. Einstein oli nimittäin tiedemies.

    • Anonyymi

      Se on vaikea todentaa jonkun aivoituksia; myöhemmin aika-avaruutensa on todistettu matemaattisesti melko hyvin, mutta muu osa siitä on tyhjän päällä. Muut ns. keksintönsä, en ole niitä itse todentanut, ja tiedän, että hän oppi paljon muilta.

    • Suomalainen invalisisoitunut homppelipoika on erakoitunut äiteensä vintille ja hankkii pieniä lisätienestejä massapostittamalla jotakin linkkiä jostakin ressukasta tytöstä, joka survoo hanuriinsa esineitä vanhojen viiksekkäiden poikien iloksi yksinäisiin iltoihin.

      Mutta kiitos vanhan ketjun nostamisesta hänelle! Einstein on loputtoman kiinnostava hahmo ja keskustelunaihe.

      Jaa mitenkö Einstein liittyy ufoihin? Aivan kaikella tavalla. Ensimmäinen kysymys kun ufoja mietittäessä yleensä on että miten ne ovat tänne tulleet, miten se on mahdollista?

      Einstein antaa tähän useita mahdollisia vastauksia, kuin myös herättää kysymyksiä.

      Toinen suuri kysymys on, miten ufot toimii? Mikä on niiden energianlähde? Einstein antaa myös tähän useita mahdollisia mahdollisia vastauksia.

      Suhteellisuusteoriat antavat paljon vastauksia kysymyksiin vielä tänä päivänäkin ja ne vastaukset liittyvät ihan samoin ufoihin kuin kaikkeen muuhunkin.

      Einsteinin vastustajat ovat lähinnä juutalaisuuden vastustajia ja katkeria siitä, ettei heidän leiristään löydy neroutta vaan ainoastaan sisäsiittoisuutta, kuten esim Sipilän klaanista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe