Persut tyhjentävät valtion kassan

Anonyymi-ap

Ensin jaettiin vähäiset rahat sieltä veronalennuksina ja nyt varmistavat luomallaan ennätystyöttömyydellä, ettei sinne paljon rahaa enää tulekaan.

Noin ne oikeistohallituksen työllisyystoimet purevat. Varmaankin Sipilä on nyt mielissään, hänhän harrasti työllisyystoimipelleilyä myös, minkä nyt Venäjän eduksi kieroilimiseltaan ehti.. Orpo jatkaa siitä, mihin homma Sipilältä jäi ja Purra on oikein erinomainen työrukkanen.

50

984

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Oliko siellä persujen vaaliteltalla tällä kertaa natseja julistamassa kuinka monikulttuurisuus on uhka Suomelle kuten Soinin aikana oli?"

      • Anonyymi

        Nyt kun ruotsissa jo tiedetään täällä vasut-vihreet-demuvasut mölyää vielä samaa paskaa, ei hätää suomen kansa maksaa, kaiken tuhon/terrorismin.
        https://yle.fi/a/3-8975698


    • Anonyymi

      ...hyvä olisi jos tyhjäksi saisivat ... ei siellä näet ole muuta kuin velkakirjoja , maksusitoumuksia ja huomautuslaskuja tyttelihallituksen jäljiltä , ei nääs aivan kaikkea voinut lähtiessään mukanaan viedä ...

      • Anonyymi

        Vaihtelen nikkejä? Tosiaan välillä lukee Anonyymi-ap ja joskus pelkkä anonymous.


    • Anonyymi

      MINKÄ KASSAN ?

      SEHÄN OLI JO TYHJÄ.

      PUNAINEN VAPAHTAJA LENTELEE PITKIN PLANEETTAA.

      HAHHAHHAHHAA.

      JA POOOIS.

    • Anonyymi

      Dracula-hallitus imee veret/rahat kuiviin suomalaisista.

      • Anonyymi

        Sanna dracula Marin?


    • Anonyymi

      Eiköhän sen kassan tyhjännyty viimekertainen Marinin hallitus. Ajoi Suomen konkurssin partaalle ja lopuksi huijasi vielä äänestäjiäkin ja lähti karkuun. Siinä teille oikeata demarihenkeä...Nyt Orpon hallitus yrittää pelastaa mitä pelastettavissa on näiden karkuridemareiden jäljiltä...
      Tässä teille totuus.

      • Anonyymi

        Ei, verotulot kasvoivat Marinin hallituksen aikana. Nyt tulee työttömiä liukuhihnalta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei, verotulot kasvoivat Marinin hallituksen aikana. Nyt tulee työttömiä liukuhihnalta.

        Aika pitkälti, joska Marinin hallitus tuki epäterveitä yrityksiä, joiden olisi pitänyt kaatua korona-aikaan epäkelpoina ja rahattomina, ne kaatuvat nyt. Koska ne ovat elinkelvottomia, mutta tukirahat saatiin käärittyä liiveihin.


      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Kiristääkö vuoden 2023 eduskuntavaalien tulos edelleen noin kovasti?

      • Anonyymi

        Ei valitettavasti. Mutta valheella valtaan on Suomessa suurin rikos eduskuntavaaleissa ja senhän teki persut. Kyllä äänestäjät sen muistaa. Valheella sai Purra ääniä muistakin puolueista. Kuinka kehtaa vielä irvalla kansalle aitiostaan. Ja kehua maisemien katsomista ministeriauton takapenkiltä.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Työttömyysvakuutusmaksujen alennus peruttava. Siitä tulee jo miljardi kassaan.

      Kotitalousvähennys kokonaan pois. Silläkin kikkaillaan kun työn osuutta kasvatetaan ja materiaalihankintojen osuuta siiretään työn osuuteen, että saadaan suurempi hyväksyttävä vähennys.

      Kaikki valitukset maksullisiksi. Näitä turhia kiusantekijävalittajia riittää joka tasolle.
      Asioita käsitellään kunnissa ja hallinto-ikeuksissa. Monenko virkamiehen työtuntimäärä ja paalkka näihinkin kuluu ?

      • Anonyymi

        Ota selvää ja pistä asia alulle. Mutta kun se ei valitettavasti kuulu edes sinulle. Näin kirjoittaa taas persu, joka luulee olevansa muka viisas.


    • Anonyymi

      Ehkä ollut tiedossa, ett työttömyys ja lomautukset lisääntyvät, siks ovat innokkaina leikkaamassa ansiosidonnaisesta.
      Miten pahaksi maan työttömyys kasvaa tämän hallituksen nelivuotiskaudella, ihan vaan hallituksen omilla toimilla. Kuinka kalliiksi tulee korjata asioita, parempi olis jättää ne pahimmat heikennykset tekemättä, säästyis lisä velanotolta.

    • Anonyymi

      Työttömien kuritus ei tuo lisää työpaikkoja.
      Työn vastaanottaminen saattaa tosin kelvata paremmin.
      Tämä valtion kassatilanne on kymmenien vuosien tulos.
      Takavuosien joka helkutin puolue ja poliitikko on syyllinen tähän nykytilanteeseen.
      EK on yksi suurimmista syyllisistä nykytilanteeseen.
      Siinä on varsinainen elinkeinoelämän keskusjärjestö.
      SAK:ta haukutaan, kyllä tämä mielipiteiden muokkaus ja työläisen syyllistäminen on verrattavissa banaanivaltio käsitteen syntymiseen, Freudin metodi toimii.

      • Anonyymi

        Kirjoittajalla on tyhmyys huipussaan. Lopeta jo.


    • Anonyymi

      Ketjusta on helposti havaittavissa, että persutrollit käyvät jo täysin hiilenä. Nämä massauhriutujat syyttelevät muita mielenvikaisiksi vaikka itsellään olisi mitä suurimmasta syystä aika hakeutua lanttutohtorin pakeille. Purrapersujen hyrrätakkien pyörähtelyn edessä seisoneiden kulissien kaatuminen on johtanut siihen, että persutrollien epätoivoisuus on lineaarisesti kasvusuunnassa. Aiemmin kaikki paskat lakaistiin Junttilan tuvan lattiamaton alle, mutta rajansa silläkin on, mitä matto peittää. Paska vyöryy jo takaisin lattialle kaikkein nähtäväksi.

      Fakta on persun pahin vihollinen. Mitä enemmän persut joutuvat faktojen eteen omista kusetuksistaan, sitä lujemmin persut näemmä tarrraavat kiinni suuren esikuvansa antamaan ohjeeseen:

      "Suurella valheella on aina tietty uskottavuuden voima, koska kansakunnan suuri enemmistö on helpompi johtaa harhaan syvissä tunteen kerrostumissa kuin tietoisesti tai vapaaehtoisesti. Mieltensä primitiivisessä yksinkertaisuudessa heitä on helpompi huijata suurella kuin pienellä valheella, koska he itse turvautuvat pieniin valheisiin pienissä asioissa, mutta häpeäisivät käyttää suuren mittakaavan valheita. Heidän mieleensä ei koskaan tulisi tuottaa kolossaalisia epätotuuksia, eivätkä he koskaan uskoisi muiden voivan vääristää totuutta niin häikäilemättömästi." -Adolf Hitler-

      • Ilon päivä kun matu raiskaa vaimosi, tyttäresi, sisaresi, veljesi, äitisi, SINUT.
        😄😄😄😄😄


      • Anonyymi

        Onko tuollaiset kommenttisi sitten ihan mieleltään terveiden ihmisten sepustuksia, siteraamalla Adolf Hitleriä ? Eiköhän siis ole syytä jättää kommenttisi aivan omaan arvoonsa, nehän osoittavat itsessään sinun olevan mielenvikainen.


      • Anonyymi

        15:19 on mitä osuvin kommentti. Komppaan !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tuollaiset kommenttisi sitten ihan mieleltään terveiden ihmisten sepustuksia, siteraamalla Adolf Hitleriä ? Eiköhän siis ole syytä jättää kommenttisi aivan omaan arvoonsa, nehän osoittavat itsessään sinun olevan mielenvikainen.

        Anteeksi, mutta saanko kysyä: Ovatko persut mieleltään terveitä ?


      • Anonyymi
        PasiToivonen5 kirjoitti:

        Ilon päivä kun matu raiskaa vaimosi, tyttäresi, sisaresi, veljesi, äitisi, SINUT.
        😄😄😄😄😄

        Varo nyt vaan ettei kukaan raiskaa sinua. Jos et tiedä, tyhmät käyttää kirjoituksissaan hymiöitä.
        Eikö Purran pitänyt hoitaa nämä ulos maasta. Miksi ei lupauksiaan toteuta.


      • Anonyymi

        Hyvin kirjoitettu ja vielä totta.


    • Anonyymi

      DEMAREILLA VETÄÄ RATAS TYHJÄÄ.

      HITLEREITÄ JA NATSEJA JOKA NURKALLA.

      PUTINILLA SAMA VIKA.

      HAHHAHHAHHAAA.

      JA POOOIS.

    • Anonyymi

      Voi sinua pientä raukkaa onhan tuokin hirveää koeta kestää mutta jos et jaksa hae kestävää narua ja mene hirteen loppuu huolet

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mutta koska Orpo saa nämä kaksi suunsoittaja ministeriä hiljaiseksi. Ei noin törkeitä ministereitä ole ennen ollut Suomen hallituksessa. Muka sivistyspuolue Kokoomus. Persut nyt on asia erikseen. He vielä valehtelulla valtaan. Alas koko paska persut. Kaikista eniten on tuomittuja puolueessa persut. Alkaako Purra nyt siivoamaan puoluetta?

    • Anonyymi

      Minusta koomisinta on se, ettei hallituspuolueilla ole mitään väliä. Sama homma jatkuu eri johdolla ja uusilla syillä sekä valheilla. Suunta on aina muuttumaton. Ihan kuin puolueita olisikin oikeasti vain yksi.

    • Anonyymi

      Satonen nassuttaa vientivetoisen tuotannon nimiin. Miljoona tukiaisia pitäisi saada tuotantolaitoksille. Sellaisille jotka jakavat ne eteenpäin osinkoina tai jopa etukäteen luottaen että asiamies hallituksessa takaa tukiaiset.
      Toisaalta Eurooppa ja varsinkin Saksa jonne Suomesta taisi olla suurin vienti, ovat selväsanaisesti sanoneet mielipiteensä äärioikeistosta johon Perussuomalaisetkin lukevat näihin kuuluvan, merkitsee sitä että vientiin tulee stoppi.

    • Anonyymi

      Huvittaa tuo aloitus kun hän samalla kertoo ettei ole ollut töissä eikä kustanna mitenkään apua tarvitsevien tukea. Vai jaetaan veronalennuksia. Aloittajalle tiedoksi että verot ovat niitä joita yhteiskunta ottaa duunareilta, yhteiskunta ei siis jaa niitä kuten sinulle sosiaaliturvaa. 😂
      Aloittajalle neuvoksi että meneppä töihiin ja ala maksaa veroja joilla esim. sosiaaliturvaa maksetaan niille jotka niitä oikeasti tarvitsevat.

    • Anonyymi

      Höpö höpö,Johan se on valmiiksi tyhjä,ollut jo Sipilä hihulin sekoilusta saakka.

    • Anonyymi

      Hyvätuloisella insinöörillä olisi ratkaisuehdotus hallitukselle, mutta perskokkareillehan se ei tietenkään käy, jos suurituloinen kokee empatiaa vähävaraisia kohtaan?

      "Janne Tourusen laskujen mukaan pienituloisilta ei tarvitsisi leikata, jos kaikista hyvätuloisimmilta perittäisiin 50–200 euroa kuussa kolmen vuoden ajan."

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d324f3ef-3f1e-464b-ad38-cc9b64b118fb

    Ketjusta on poistettu 45 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4066
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2169
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1664
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1487
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1448
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1360
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1248
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      8
      1164
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      10
      1099
    10. 22
      1066
    Aihe