Nyky hallitus

Anonyymi-ap

Orpo ja Purra ovat muuttamassa suomea venäjäksi, eipä uskoisi mitä Purra lupasi mutta kaikki kääntyi päälaelleen, eipä uskoisi mitenkä paljon löyhässä suomessa on porvareita ja köyhät köyhtyy se kai oli kansalaisilla tarkoituskin.

35

502

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ainoa positiivinen uutinen persuista on se, että persusta ei tullut presidenttiä.

      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­­­N­­y­­­m­­f­­­o­­­m­­­a­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Pääasia on, rttei homosta tullut presidenttiä.

    • Anonyymi

      Niin makaa kuin petaa. Kävin juuri tänään nostamassa pankin tiskiltä kolme tonnia, koska käytän pelkästään käteistä. Käteisessä on vanhaa voimaa, mutta harmi vaan kun ei ole enää markkoja. Käyttäkää tekin mahdollisimman paljon käteistä, niin vastustatte digitaalista dystopiaa.

      • Anonyymi

        Oikea meininki 👍


      • Anonyymi

        Loistavaa puhetta! Itse teen samoin. En käytä mitään kortteja, joilla voidaan kyylätä syönnökseni, juonnokseni, rahapelini tai mitään muutakaan En myöskään rekisteröidy mihinkään palveluun, mikäli sellaista edellytetään. Kaikki joilla on mahdollisuus, tehkää samoin.


    • Anonyymi

      Käteisen suosio on yllättäen kasvussa, uusi raportti osoittaa. Suomalaisista 60% piti tänä vuonna käteistä tärkeänä tai hyvin tärkeänä, kun vuotta aiemmin osuus oli 55%

      LOISTAVAA! 👍 Kerrankin hyvä uutinen. Käyttäkää pelkästään käteistä. Vastustakaa digitaalista dystopiaa

    • Anonyymi

      Paljonkos niistä luvatuista 100,000 työllisistä on toteutunut nyt ?

      • Anonyymi

        Eikö niitä, mikäli olen oikein ymmärtänyt Työttömiä on lisääntynyt vuodessa noin 20000. Lähtiköhän Orpo polkemaan väärään suuntaan?


    • Anonyymi

      Niin, Suomi velkaantuu kiihtyvästi, mutta mistään ei saisi karsia. Vasemmistolainen tai sanotaanko kommunistinen tapa on mieltää velka omaksi rahaksi. Työllistyminen on jähmettynyt paikoilleen, pienemmät yritykset eivät uskalla palkata, koska eroon pääseminen tulee kalliiksi. Ansiosidonnaista käytetään häikäilemättä hyväksi sopimalla puolen vuoden sopimuksia ja sen jälkeen 2 vuotta makoilua pitkälti yhteiskunnan piikkiin. Osa-aikaisten palkasta osa on ulkoistettu valtiolle sovitellun päivärahan ja asumistuen kikkailun kautta. Näihin ei tietenkään saisi puuttua. Taikasauvalla tuotetaan lisää rahaa velasta ja kaikilla on kivaa jatkossakin

      • Anonyymi

        Palkat on poltettu niin pieneksi että PKO ei saa enää työläisiä, Aasiasta tulee halpatyövoimaa ja Osa- aikaisia.


    • Anonyymi

      Sanna Marin kyllä yritti sitä kovasti, työ jäi kesken. Demarit oppositiossa haluaisivat kovasti työn jatkuvan, mutta oikeisto lyö kapuloita rattaisiin.

    • Anonyymi

      Putin,Venäjä,Zelenskyi jne.pitäisi kieltää suomenkielen vastaisina niminä jne.On väärin sekoittaa päät . Rauhaa .

    • Anonyymi

      Kyllä tämä on minusta muuttumassa Jenkkiläksi. Ainakin porvarihallitus tekee porvaripolitiikkaa, niinkuin sen tietysti kuuluukin. Kokoomuksen kostea päiväuni on: Varakkaille aidatut ja vartioidut omat asuinalueet. Köyhille ja kodittomille esim Itä-Kelsinkiin omat slumminsa, jotka sinne on jo päässeet muodostumaankin. .Kok oomus ja EK hluavat 20000 uutta "osaajaa" vuosittain. He sitten tekevät nämä "ruohonjuuritason" työt, eli ajavat Berner-taksia, busseja, kohottavat kuntoaan Wolt-pyöräilijöinä, puoli-ilmaisina raksamiehinä, siivoojina sekä marjanpoimijoina. Eihän valkoinen mies (tai nainen) harrasta orjatyövoiman käyttöä. Eihän? Sellainenhan kuului joskus historiassa jonnekin tuonne Rapakon taakse. Meidät kantaväestöön kuuluvat vetelehtijät voikin sitten vastuuttaa huolehtimaan itsestään. Eli samanlainen katunäkymä, jollaista voit nähdä Yout Tubessa Kensington Street Philadelphia. Siellä yhteiskunta ojentaa asunnottomalle kätensä tarjoamalla Soputeltan ja tyhjän tynnyri, jossa voit poltella kadulta löytämääsi roskaa. Samalla kannat kortesi kekoon yhteiskunnan hyväksi pitämällä katuja puhtaampina osaltasi. Tällainen on Kokoomuksen kostea päiväuni, jota kohden mennään ihan mukavaa vauhtia.

      • Anonyymi

        Kannattais ennemminkin miettiä tuota EU-tason "toimintamallia" . Puola,Unkari,Valko-Venäjä,Romania,Bulgaria ....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattais ennemminkin miettiä tuota EU-tason "toimintamallia" . Puola,Unkari,Valko-Venäjä,Romania,Bulgaria ....

        Eipä ole hallitus noiden maiden mallia tänne ajamassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole hallitus noiden maiden mallia tänne ajamassa.

        Väkisinkin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väkisinkin on.

        Norsunluutornista on hyvä huudella....ja pitää puheita.


    • Anonyymi

      Punavihervassarit jaksaa ulista😆 taitaa harmittaa 2 peräkkäistä vaalitappiota 😎 Vaalien häviäjille miljoonia miinusta
      Edustajapaikkojen menetys leikkaa vasemmistoliitolle, vihreille ja keskustalle maksettavia puolueavustuksia. Vaalivoittaja kokoomus taas saa ensi vaalikauden aikana yli seitsemän miljoonaa euroa lisää.

      • Anonyymi

        Millloinka se olevinaan porvari alkaa ulista kun huomaa että työlainen ajaa ohi, siinä porvarimieli alkaa järkkyä kun huomaa että rahat ei riitä?


    • Anonyymi

      Tuleva suuri säästöidea terveydenhoitoalalla, mummuille ja papoille pläjäytetään kotiin tietokone yöpöydälle. Jatkossa näiden ihmisten sairauksia aletaan hoitaa näytön kautta, niin ambulanssin ei tarvitse hoitajineen käydä potilaan luona. Tällä menolla mummun ja papan luona käyvän auton vaihtuu, kun mummu ja pappa ei osaa nettiä käyttää, joten luonnollinen poistuma nopeutuu.

      • Anonyymi

        Kannattaa katse kääntää EU-suuntaan........???????Onko Ruotsi jo Naton jäsen ? Ehkä ei koska Ruotsilla ei ole esim.Atlantin Valtameren rannikkoa kuten esim.Norjalla.


      • Anonyymi

        Näinhän se juuri on. Tämä etä-tablettitietokone yöpöydällä on ollut ainakin Helsingissä vanhusten arkea jo kahdeksan vuotta. Se on päänavaus sille tielle, että vanhus saa pärjätä omillaan, kun hoitajan dginaama häviää näytöltä. Kotihoitokin on tullut tutuksi viime vuosina, muttei nämä kaikki hoitaja edes osaa suomen sanaa. Kiire on aina ja hoitajien vaihtuvuus todella vilkasta. Jäin näistä syistä pois työelämästä ja aloin omaishoitajaksi.


    • Anonyymi

      Hallitus on nyt hyvä , kun yrittää saada nämä yhteiskunnan elätit töihin. Velkarahaa kun ei voi loputtomasti ottaa. Ja nyt maksetaan marinin töppäilyjä lisäksi... oli kallis akka Suomelle. Joku oli laskenut että joka minuutti kun tämä oli virassa maksoi 1,5 miljoonaa/minuutti yhteiskunnalle...

      • Anonyymi

        60000 työtöntä on OrPon hallitus saanut jo aikaan ja ajat vain huononee?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        60000 työtöntä on OrPon hallitus saanut jo aikaan ja ajat vain huononee?

        Elä valita vihervassari😆 et oo monossa töihin 🤡nostat vaan kelan masseja🤦‍♂️


    • Anonyymi

      Ruotsalaislehti selvitti: Rikollisjengien palkkalistoilla poliiseja
      Ruotsalaislehti Dagens Nyheter (DN) onnistui vahvistamaan useita tapauksia, joissa poliisit ovat jääneet kiinni tietojen vuotamisesta rikollisjengeille.

    • Anonyymi

      Tony "Viikinki" Halme räjäytti perussuomalaisten kannatuksen vuonna 2003 – näin ristiriitaisen hahmon perintö näkyy puolueessa yhä

      Tony Halmeen elämä on jälleen julkisen mielenkiinnon kohteena, kun hänestä julkaistaan dokumenttielokuva nimeltään Viikinki. Ristiriitaisen hahmon perintö elää yhä valkokankaan lisäksi suomalaisessa politiikassa.

      Ensimmäistä kertaa Tony Halme nousi julkisuuteen Gladiaattorit tv-sarjan kautta 1990-luvulla esiintyessään "Viikinkinä". Hän tuli tunnetuksi suomalaisille show-painijana ja nykkeilijänä.

      Halme kuitenkin villitsi kansaa vuosituhannen alussa myös politiikan saralla. Taktiikkana oli puhua rääväsuisesti ja kaunistelematta, joidenkin mielestä myös rasistisesti.

      Tämä vetosi kansaan ja hän keräsi yli 16 000 ääntä vuoden 2003 eduskuntavaaleissa Helsingin vaalipiirissä. Perussuomalaisten riveistä meni läpi Halmeen lisäksi puolueen pitkäaikainen puheenjohtaja Timo Soini sekä Raimo Vistbacka.
      Yhteensä puolue sai 43 816 ääntä. Edellisissä vaaleissa puolueen saldo oli reippaat 26 000 ääntä.

      – Tony Halme on varmaan vieläkin yksi kaikkien aikojen erikoisempia hahmoja Suomen eduskunnan historiassa. Huomio kiinnittyi etenkin hänen täysin poikkeukselliseen kampanjaansa, joka oli ehkä enemmänkin show’ta kuin perinteiseksi, vakavasti otettavaksi poliittiseksi kampanjaksi tarkoitettua, arvioi Eduskuntatutkimuksen keskuksen apulaisprofessori Markku Jokisipilä.

      – Hän ymmärsi moottoriturpana, että kun puhuu hauskoja, vähän karkeita ja herättää pikkuisen pahennusta, niin se herättää mielenkiintoa, Timo Soini puolestaan kommentoi Ylen Politiikka-Suomi sarjassa.

      "Soini opiskeli hyvin tarkkaan"
      Vaalitulos jäi Jokisipilän mukaan myös ensimmäistä kertaa eduskuntaan nousseen Timo Soinin mieleen. Soini ymmärsi, että Halmeen tyylillä voisi saada vieläkin enemmän ääniä.

      – Soini opiskeli hyvin tarkkaan tuon vaalituloksen ja näki, että Halmeen metodissa oli sellaista, josta jatkokehittämällä voitaisiin jalostaa sellainen työkalu, joka toisi puolueelle jatkossa vielä enemmän kannatusta, Jokisipilä toteaa.

      Jatkokehittäminen tarkoitti Halmeen tyylin jonkinasteista laimentamista. Halmetta huomautti kovista puheistaan muun muassa eduskunnan puhemies.

      Koviin puheisiin lukeutuivat muun muassa presidentti Tarja Halosen solvaaminen ja rankat lausunnot pedofiilien rankaisemisesta.

      – Halme vei sen niin pitkälle ja pidemmällekin, mitä oli suotavaa. Soini sitten katsoi, että retoriikkaa pitää säätää muutama piiru asiallisempaan suuntaan. Mutta sellainen rempseys ja suorapuheisuus siihen jäi, kun isoimmat alatyylisyydet ja törkeydet siivottiin pois, Jokisipilä katsoo.

      Julkisuudessa Soini itse on katsonut olevan Suomen Maaseudun Puolueen (SMP) Veikko Vennamon "oppipoika". Muun muassa Politiikka-Suomi-sarjassa Soini kutsuu Vennamoa profeetaksi.

      Näkyy edelleen eduskunnassa
      Jokisipilän mielestä vielä nykypäivänkin perussuomalaisissa näkyy jollain tavalla Halmeen perintö, vaikka puolue on kerran hajonnutkin ja puheenjohtaja on vaihtunut pariin otteeseen.

      – Tietynlainen pölyttyneen, perinteisen, kapulakielisen, ympäripyöreän poliittisen puheen haastaminen on edelleen osa perussuomalaista populismia, ja myös sellainen taiteilu poliittisen korrektiuden ja hyvän ja huonon maun rajamailla, Jokisipilä sanoo.

      Eduskunnasta löytyy kuitenkin vielä yksi ihan konkreettinen liitos Tony Halmeeseen. Nimittäin perussuomalaisten nykyinen kansanedustaja Veikko Vallin toimi vuoden 2003 vaaleissa Halmeen vaalipäällikkönä ja hetken myös eduskunta-avustajana.

      – Sitäkin kautta voi katsoa, että Tony Halmeen perinnöllä on vielä vaikutusta Suomen eduskunnassa, sanoo Jokisipilä.

      Halme jäi yhden kauden kansanedustajaksi. Kautta sävyttivät rikostuomiot, alkoholin kanssa toilailut ja terveysongelmat.

      Hänet löydettiin kotoaan kuolleena tammikuussa 2010.

      Halmeesta kertova Viikinki-elokuva saa ensi-iltansa 27. syyskuuta.

    • Anonyymi

      Purran asema puolueessa on niin vahva,


      Näin Purra kommentoi MTV Uutisille Vornasen kujanjuoksua ja ampumavälikohtausta Helsingin keskustassa yökerhon ulkopuolella. Vornanen ei nauti enää Purran luottamusta.

      – Henkilö, joka nykytietojen ymmärtääkseni kiistattomassa valossa poliisina ja kansanedustajana kulkee aseen kanssa humalassa ravintolassa ja ampuu myöhemmin sillä riitatilanteessa, ei oikein voi nauttia luottamusta. Tämä tilanne varmasti tarkentuu ja jonkinlaiset perustelut voivat lisätä ymmärrystämme, mutta tältä pohjalta on vaikea olla muuta mieltä.

    • Anonyymi

      Kansanedustaja Timo Vornasta epäillään näistä kolmesta rikoksesta

      Kansanedustaja Timo Vornasen ampumistapauksen tutkinta etenee ja yksityiskohdat alkavat selvitä. Helsingin poliisi on jatkanut keskustassa tapahtuneen ampumisen esitutkintaa viikonloppuna. Ampuminen tapahtui osoitteessa Antinkatu 1 torstain ja perjantain välisenä yönä 26. huhtikuuta. Poliisi epäilee, että 54-vuotias mies osoitti aseella kahta henkilöä päin ja ampui laukauksen maahan ravintola Ihkun edessä. Kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Poliisi ei voi vahvistaa epäillyn henkilöllisyyttä esitutkintalain perusteella. Tapauksen rikosnimikkeet täsmentyivät viikonlopun aikana. Miestä epäillään tällä hetkellä vaaran aiheuttamisesta, laittomasta uhkauksesta ja ampuma-aserikkomuksesta. Heti tapahtumien jälkeen rikosnimikkeinä olivat törkeän pahoinpitelyn yritys, laiton uhkaus ja ampuma-aserikos. Poliisi tiedotti lauantaina tapahtumien kulusta, ja poliisin käsitys ampumistilanteesta on pysynyt samana kuin aiemmin. Esitutkinnan alussa tapahtumien kulku oli epäselvä, koska tapahtumapaikalla olleita henkilöitä ei päästy heti kuulemaan eikä valvontakameratallenteita ollut heti saatavilla. – Poliisi pääsi kuulemaan epäiltyä myöhään perjantaina iltapäivällä. Viikonloppuna poliisi teki kuulusteluita ja kävi läpi valvontakameratallenteita, mikä toi omalta osaltaan selvyyttä tapahtumiin ravintolassa ja sen edustalla, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jukka Larkio. Epäilty otettiin kiinni perjantaina aamuyöstä, ja hänet pidätettiin saman päivän aikana. Epäilty vapautettiin lauantaina. Poliisin tämänhetkisen arvion mukaan tapauksen esitutkinta valmistuu touko–kesäkuussa. Tapauksen syyttäjä on erikoissyyttäjä TapioMäkinen.

    • Anonyymi

      Ampumisesta Helsingin keskustassa epäilty Timo Vornanen (ps.) on poliisin virkaurallaan saanut huomautuksen epäasiallisesta käytöksestä kenttäryhmänsä illanvietossa vuonna 2015.

      Ylen saamasta asiakirjasta ilmenee, että Vornanen oli kosketellut ja halaillut kollegaansa tavalla, jota kollega ei hyväksynyt.

      Myöhemmin samana iltana Vornanen oli baaritiskillä kosketellut kollegaansa nivusalueelta. Kolmas kollega oli ottanut Vornasen käytöksen puheeksi illan aikana, minkä jälkeen Vornanen oli poistunut ravintolasta.

      Sopimattomasti kosketeltu kollega oli todistajan mukaan palannut seurueen pöytään itkuisena.

      Vornasen antaman kirjallisen selvityksen mukaan hän olisi aiemmin suudellut kyseisen kollegan kanssa ja baaritiskillä puristanut tätä pakarasta.

      Laitoksen komisario laati tapahtumista selvityksen, ja laitoksen johto katsoi sen osoittavan, että Vornanen oli käyttäytynyt virkamiehelle kuuluvan käyttäytymisvelvoitteen vastaisesti. Vuonna 2016 tuolloinen Itä-Suomen poliisilaitoksen päällikkö Taisto Huokko antoi Vornaselle teosta kirjallisen huomautuksen.

      Peukutti vaaliteltalla
      Vornanen on virkauransa aikana saanut myös kirjallista ohjausta siitä, että hänen käytöksensä virkapuvussa perussuomalaisten puolueteltalla saattoi olla omiaan vaarantamaan luottamuksen poliisiin.

      Vornanen työskenteli ennen kansanedustajaksi valintaansa järjestyspoliisina Joensuussa. Hän on itse kertonut aloittaneensa politiikassa vuonna 2019.

      Itsenäisyyspäivänä vuonna 2019 vanhempi konstaapeli Timo Vornanen toimi partionjohtajana hälytyspartiossa, joka kävi valvontatehtävässä joulumarkkinoilla Joensuun areenassa.

      Tämän jälkeen Joensuun perussuomalaisten Facebook-tilille ilmestyi kuva, jossa Vornanen seisoi Joensuun perussuomalaisten puheenjohtajan ja entisen kansanedustajan välissä niin, että taustalla näkyi teltta, jossa oli perussuomalaisten tunnus sekä teksti ”Pohjois-Karjalan piiri”.

      Kuvassa kolmikko poseerasi peukalot pystyssä.

      Kansalaiset ottivat yhteyttä poliisiin
      Kaksi kuvan nähnyttä kansalaista otti yhteyttä Itä-Suomen poliisilaitokseen ja kritisoi virkapukuisen poliisimiehen toimintaa, jonka saattoi tulkita puoluepoliittiseksi kannanotoksi.

      Vornanen antoi asiassa selvityksen poliisilaitokselle ja kertoi tunteneensa puheenjohtajan ja entisen kansanedustajan ennalta. Vornasen mukaan hän ei ollut nähnyt mitään syytä kieltäytyä, kun puheenjohtaja oli ehdottanut valokuvan ottamista.

      Poliisilaitos totesi, että myös poliisissa työskentelevällä on laaja perussoikeussuoja, mutta hänen tulee kuitenkin ottaa huomioon jokaiselle virkamiehelle kuuluvat virkavelvollisuudet.

      Vornasta ei ole rangaistu
      Tuolloinen Itä-Suomen poliisilaitoksen päällikkö Mikko Masalin päätti antaa Vornaselle kirjallista ohjausta, jossa todettiin, että Vornasen olisi tullut kieltäytyä valokuvaan osallistumisesta.

      Masalinin mukaan osallistuminen poliisin virkapuvussa ja virka-aikana valokuvan ottamiseen ja peukuttaminen perussuomalaisten teltan edessä puolueen toimihenkilöiden kanssa on voinut olla omiaan ainakin jossain määrin heikentämään poliisin puolueettomuutta ja siten myös vaarantamaan poliisia kohtaan tunnettua luottamusta. Asia ei antanut poliisilaitoksen mielestä aihetta muihin toimenpiteisiin.

      Yle pyysi Itä-Suomen poliisista kaikkia Timo Vornasta koskevia virkamiesoikeudellisia päätöksiä eli niin sanottuja kurinpitoasiakirjoja. Itä-Suomen poliisi on toimittanut Ylelle yhden tällaisen päätöksen.

    • Anonyymi

      Aseen ottaminen yökerhoon vapaa-ajalla ei ole missään tilanteessa sallittua. Jo pelkkä rikosepäily on peruste ottaa lailliset aseet poliisin haltuun.

      Kansanedustajien aseet nousivat keskusteluun viikonloppuna, kun tuli ilmi, että perussuomalaisten kansanedustaja Timo Vornasen epäillään käyttäneen luvallista asettaan yökerhon edustalla Helsingissä.

      Itsepuolustus ei ole Suomessa koskaan peruste kuljettaa asetta mukanaan vapaa-ajallaan.
      aseella tehtyyn laittomaan uhkaukseen syyllistyneelle voidaan myöntää uusi aselupa 8–12 vuoden kuluttua.

    • Anonyymi

      Vornanen paikallis­medioille: Aseenkantolupa myönnetty itsesuojeluun – Poliisihallitus kiistää perusteen
      Poliisihallituksen ylitarkastajan mukaan itsepuolustus ei voi olla peruste kantaa asetta.

      Kunnon pataloginen valehtelija vornanen

    • Anonyymi

      ”Itsepuolustus ei ole ampuma-aselain mukainen hyväksyttävä käyttötarkoitus Suomessa. Aseen mukana pitämisen täytyy siis liittyä muuhun toimintaan kuin itsesuojelutarkoitukseen ollakseen lain mukaista. Virka- tai muissa työtehtävissä asetta saa luonnollisesti kantaa aina silloin, kun työ on sellainen, että ase on siinä välttämätön”, Ranta kertoi.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2620
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      89
      1966
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      39
      1501
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      273
      1038
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      67
      923
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      881
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      860
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      854
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      765
    Aihe