Mitä jos palaisimmekin suomettumiseen?

Anonyymi-ap

Koska Amerikka voi valita presidentikseen vieläpä Putinia hullumman ja moraalittoman Donald Kermit Trumpin, voi olla turha uskoa liberaalin demokratian voittikulkuun maailmassamme.


Olisiko meidän suomalaisten etu sittenkin palata suomettumiseen ja olla ystävällinen naapuri Venäjälle, todelline jees- mies?

Häviäisimme Venäjälle jääkiekkossa aina 10-1, emme koskaan arvostelisi heidän politiikkaansa vaan yrittäisimme luoda ymmärrystä muissa maissa, kävisimme heidän kanssaan aktiivisesti kauppaa ja eläisimme molempia hyödyttävässä symbioosissa. Yksi johtaja, kaksi järjestelmää.

Kukaan ei oikeasti välitä Suomesta tai suomalaisista loppujen lopuksi. Meidän pitäö ajaa omaa etuamme itsekkäässä ja moraalittomassa maailmassa.

Suomettunut vaikkakin kapitalistinen Suomi ei ollut uhka Neuvostoliitolle eikä se olisi uhka Venäjälle eikä sen seuraajille. Meidän ei kannata olla Venäjää edellä maailmanparantamissa vaan elää sen kehittymisen ehdoilla. Me emme yksin voi nopeuttaa Venäjän prosessia ja vaikka muut maat naureskelevat suomettumiselle, niin heillä oli tilaisuus muuttaa tilanne 1992-2022.

Ajakaamme oman pienen kansamme etua olemalla hyvä ja vaaraton naapuri Venäjälle sen sijaan, että yritämme olla maailman moraalin vartija! Erotaan NATO:sta ja julistaudutaan neutraaliksi maaksi, joka toki on Venäjän määräiltävissä… mutta kun tarpeeksi toistamme neutraalisuuttamme, niin ulkomaankauppamme NATO:n paskanmoraalin maihin jatkaa toimintaansa ja se on ainut tärkeä asia.

2

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valitsemme juuri naivin presidentin, jonka valinnasta Suomen arvokkain presidentti UKK takuulla kauhistuu!

      UKK OLI REALISTI: olemme Venäjän naapuri ja meidän etumme on olla heille hyvä naapuri. Meillä on heille annettavaa ja siksi he antavat meidän elää omalla tavallamme, kunhan emme heitä arvostele tai uhkaa.

      Miksi hemmetissä meidän kannattaisi edes yrittää ottaa rooli, jossa yrittäisimme Venäjää jollain tavalla muuttaa? Tällainen ajatus meillä itsellemme tuhoisa,

      Antaa muiden maiden naureskella ja arvostella Suomea ja suomalaisia. Aivan sama, kunhan he ostavat tuotteitamme ja myyvät meille.. Euroopalla ja Amerikalla oli mahdollisuus muuttaa historiaa ja auttaa Ukrainaa, mutta niiden itsekkyys vei voiton ihmisyyden voitolta.

      Nyt on Suomen palattava Kekkosen viitoittmalle suomettumisen tielle.. jolla kansamme hyvinvointi Venäjän ystävänä ja naurettavaksi itsensä tehneen lännen hyväksyttävä nä, vaikka arvostelun kohteena olevana, kauppakumppanina taataan parhaiten.


      Emme ole ruotsalaisia, amerikkailaiset tai saksalaiset eivät meitä pelasta, venäläisiä emme halua olla, mutta olkaamme ystävällisiä venäläisille.

      Jos Venäjä joskus muuttuu demokratiaksi, niin muututaan me sitten mukana iloiten asiasta. Siihen asti paras politiikkamme on itseeään moraalisina pitävien maiden pilkkaama suomettuminen!

    • Anonyymi

      Nyt olemme vahvasti suomettuneet jenkkeihin, ja yllätys, yllätys mitä siitä seuraa?
      Siitä seuraa sota-hysteriaa, mihin ei taida olla parannuskeinoa?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      107
      7714
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2852
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2432
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1583
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1436
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1434
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1397
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1359
    Aihe