Ei enää meille sanoja

Mies alkoi lokakuun alusta asti pommittaa viestein ja soitoin ja ihanin sanoin toiselta puolen Suomea. Oltiin pentuina samassa koulussa ala-asteella, nähtiin nuorina aikuisina, oli mukava muistella entidiä aikoja ja kotikaupunkia. Hän oli muuttanut toiselle paikkakunnalle, minä myös. Hän Oli mukavaa juttuseuraa, sai minut nauramaankin, meillä oli samanlaiset tulevaisuudensuunnitelmatkin ja toivoimme loppuelämän parisuhdetta. Sitten tuli sana “rakas”, en ollut ajatellut, että siinä vaiheessa voisi sanoa vielä niin, mutta niin hän minulle sanoi, erään puhelun lopussa, marraskuulla jo, alussa. Nauroin ja sanoin, että eihän olla tavattukaan vielä, aika vahva sana.
Viikonloppuisin puheluita ja viestejä oli vähemmän,hänellä oli mm. pikkujoulujuhlat. Kerran oli kaverinsa luona saunomassa, kertoi kun oli ajamassa sinne, ei tullut viestejä illalla, kerran lapsenvahtina pojanpojalleen, ei viestejä, kerran oli karaokeillassa marraskuulla, autolla sanoi olevansa liikkeellä.
Joulukuussa meidän oli puhe tavata, hänen piti matkata luokseni, oltiin puhuttu, että ennen joulua täytyy nähdä. Hän perui sen, ei voinut matkustaa, ei varaa, ei rahaa. Alkoi välillä olla puheluissaan hiukan poissaoleva, lisäksi kuulin naputusta, kun hän oli puhelussamme kaiuttimella, kysyin mitä se oli, ei hän kuullut mitään naputusta,
Heti joulun jälkeen päätin, että menen itse Uudeksi Vuodeksi luokseen, että vihdoin tapaamme. Perjantai-iltana saavuin luokseen, olin ajanut koko päivän, otin sen päivän vapaaksi töistä. Sunnuntaina lähdin kotimatkalle. Tammikuun parin ensimmäisen viikon aikana seuranani instagram, joku vaalea nainen oli tykkäillyt miehen posteista ja mies sen naisen, sydämin, mitä ei minun tilipostauksilleni tehnyt. Selasin naisen instaa ja löysin linkityksen hänen tiktok-tiliinsä. Uteliaisuuttani katsoin. Nainen teki capcut tiktokkeja love-aiheisia, mielestäni mauttomia ja naiiveja vanhalta naiselta, ja….minun rakas mies oli tykkäillyt niistä, flirttaillut monin sydämin, hymyin ja kirjoitellut niihin mm. “omg. Love you…you and me” ym.ym. ja mukana kaikki ne sydämet ja muut ihailua esittävät hymiöt, niiden runsaus hämmensi minua.
Loukkaannuin täysin, olin tolaltani. Mies oli ensinnäkin antanut aiemmin ymmärtää, ettei hän ole tiktokissa ja sitten löysin nuo asiat, sanoja, joita halusin itselleni sanottavan, ihailua, jota odotin rakkaaltani, joka sanoi minua tyttöystäväkseen ihanaksi tytöksi.
Tarkastelin naisen tiktok-julkaisuja ja päivämääriä milloin rakkaani oli kommentoinut niitä. Mies Oli kirjoittanut sinne jopa ollessani hänen luonaan Uuden Vuoden päivinä. Ja useasti sen jälkeen, siihen asti kunnes paljastin mitä löysin, ettö tiedin miehen tiktok-tilistä. Se naputus puheluissa tuli siitä, kun hän viestitteli samalla, kun jutteli kanssani puhelimessa, siitä se poissaolevuuskin johtui.
Tammikuun lopussa oli miehen tarkoitus viimein matkustaa luokseni. Päivänä ennen matkaa aavistelin jo, että hän peruu, oli ollut hiljaisuutta ja erimieltä, hän oli vihjannut suoraan, että avioliitossaan sai kokea mustasukkaisuutta, eikä siedä sellaista enää. Matkasuunnitelman muutos tulikin; viesti kuvan kanssa, kuvakaappaus tiliotteelta, mistä näkyi hänen rahatilanne ja viestissä, että taitaakin peruuntua reissu. Soitin ja sanoin lainaavani matkarahat. Pienen estelyn jälkeen hän suostui, lähetin “bensarahaa” saman verran kuin isolla autoni oli matkaan kulunut. Hänellä on tosin hyvin pieniruokainen pikkuauto. Tiesin, että hänellä oli vaikea rahatilanne, laitoin hiukan ylimääräistä. Hän saapui tiistai-iltana.
Otin hyvin varovasti esille luonani hänen tiktok vastauksensa vaalean naisen julkaisuihin, esitin kyllä varovasti, etten pitänyt siitä. En uskaltanut kovin ponnekkaasti, koska pelkäsin hänen lähtevän luotani, hylkäävän minut. Vietimme mukavia päiviä luonani. Lauantaiaamuna hän lähti ajamaan takaisinn kotiinsa. Illalla kahdeksan aikaan soitti tulleensa perille. sitten ei viljalti viestejä tullut sunnuntaina. Maanantaiaamuna kävin tiktokissa, katsoin mitä vaalea nainen oli sinne julkaissut, se saattoi tehdä useitakin julkaisuja päivittäin, ja mitä löysinkään...rakas mieskaverini oli käynyt taas flirtillä. Mies ei vastaillut kun kysyin viesteissä asiasta, ei vastannut soittooni. Yhtenä päivänä vastasi, ettei hän ollut tavannut eikä tuntenut sitä naista, mikä epäilyttää minua, koska instagramissakin olivat ystävät. Loppujen Lopuksi kyseenalaistaminen minulta oli liikaa, kaikki viestini sitten liikaa, yhtenä päivänä tuli viesti, jossa lyhyet hyvästit, samantien kun avasin viestin ja hän esti minut watsappissa. Suutuin hänelle, puhelimen tekstiviestissä vaadin maksamaan velkansa, minkä olin lainanut hänelle, olin hurjan vihainen, ja loukattu.
Olin ollut viikon verran estettynä, kun avasi hetkeksi watsappia ja,sanoi:”Harmittaa” ja esto takaisin.sitten parin viikon kuluttua tekstiviestissä kysyi onko minulla mobilepaytä ja minä rakkauden tuskissani sanoin, ettei hän ole mitään velkaa. Ehkä luulin jonkun vielä korjaantuvan.jatkuu....

2

123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jatkuu
      Ehkä luulin jonkun vielä korjaantuvan, korjaavan välimme. Siitä muutaman päivän kuluttua kysyin tekstiviestissä onko hän ihan varma, ettei meitä tule ja sitten yhtenä iltana yllätyksekseni esto oli pois päältä wa:ssa, näin hänen kuvansa, sanoin :”Hyvää yötä” ja näin että viesti meni perille ja oli luettu. Noin viikon verran lyhyitä toivotuksia toisillemme,sydän, pususydänhymiö jne tunteenosoituksia toisillemme, karkauspäivänä jopa kosin häntä, viestini alle ilmestyi vain sydän. Odotin koko ajan, päivien ajan puhelua, ja ihmettelin vaiteliaisuuttaan, odotin muutakin kuin kahden sanan viestejä, olin tavattoman pettynyt, ikävissäni ja murheellinen ja…rakastunut. Kunnes viime lauantaina yritin itse soittaa, ensin puhelin hälytti kerran ja puhelu meni tai laitettiin poikki. Illalla yritin uudestaan ja välitön tuuttsusääni, ei vastannut watsapp-puheluunkaan, ei todin estänyt minua.
      Siitä että minut estettiin edelleen toisessa mediassa, tein johtopäätöksen, että hän yrittää ehkä esittää jotain outoa ystävänä pitämistä tai vain kiusaa minua. Olin taas tolaltani, oloni oli kurja, hyväksikäytetty, petetty, olin vihainen, suunniltani. Päätin, että hän saa maistaa omaa lääkettään. Laitoin watsspo-viestin, tarkistin ettämeni perille vaikei luettu, sitten estin hänet wa:ssa.
      Laitoin mobilepayllä pyynnön, lainaamani summa. Hän maksoi sen melkein heti. Kolmen tunnin kuluttua omatuntoni soimasi, palautin hänelle ⅔ summasta, syy: olinhan itse ehdottanut hänelle, että minulla on hänelle matkarahat. Lisäksi estin hänet jokapaikassa, myös mobile bayssä. palautin ennen mp estoa maksustaan osan, koska tämä mies ansaitsee työssään paljon vähemmän kuin minä, ja koska en halua tuntea itseäni ihan täydeksi kusipääksi. Ja koska olin ite ehdottanut lainaavani, vaikka tiesin, ettei hänellä todellisuudessa olisi oikeasti vara maksaa taSiitä muutaman päivän kuluttua kysyin tekstiviestissä onko hän ihan varma, ettei meitä tule ja sitten yhtenä iltana yllätyksekseni esto oli pois päältä wa:ssa, näin hänen kuvansa, sanoin :”Hyvää yötä” ja näin että viesti meni perille ja oli luettu. Noin viikon verran lyhyitä toivotuksia toisillemme,sydän, pususydänhymiö jne tunteenosoituksia toisillemme, karkauspäivänä jopa kosin häntä, viestini alle ilmestyi vain sydän. Odotin koko ajan, päivien ajan puhelua, ja ihmettelin vaiteliaisuuttaan, odotin muutakin kuin kahden sanan viestejä, olin tavattoman pettynyt, ikävissäni ja murheellinen ja…rakastunut. Kunnes viime lauantaina yritin itse soittaa, ensin puhelin hälytti kerran ja puhelu meni tai laitettiin poikki. Illalla yritin uudestaan ja välitön tuuttsusääni, ei vastannut watsapp-puheluunkaan, ei todin estänyt minua.
      Siitä että minut estettiin edelleen toisessa mediassa, tein johtopäätöksen, että hän yrittää ehkä esittää jotain outoa ystävänä pitämistä tai vain kiusaa minua. Olin taas tolaltani, oloni oli kurja, hyväksikäytetty, petetty, olin vihainen, suunniltani. Päätin, että hän saa maistaa omaa lääkettään. Laitoin watsspo-viestin, tarkistin ettämeni perille vaikei luettu, sitten estin hänet wa:ssa.
      Laitoin mobilepayllä pyynnön, lainaamani summa. Hän maksoi sen melkein heti. Kolmen tunnin kuluttua omatuntoni soimasi, palautin hänelle ⅔ summasta, syy: olinhan itse ehdottanut hänelle, että minulla on hänelle matkarahat. Lisäksi estin hänet jokapaikassa, myös mobile bayssä. palautin ennen mp estoa maksustaan osan, koska tämä mies ansaitsee työssään paljon vähemmän kuin minä, ja koska en halua tuntea itseäni ihan täydeksi kusipääksi. Ja koska olin itse ehdottanut lainaavani, vaikka tiesin, ettei hänellä todellisuudessa olisi oikeasti vara maksaa takaisin. Tai sitten hän valehteli minulle aivan kaiken, ja minä hölmö uskoin.
      kaisin. Tai sitten hän valehteli minulle aivan kaiken, ja minä hölmö uskoin.
      Tästä jäi nyt joitain asioita pois. Mutta tärkeintä oli se, ettö voin vihdoin lopettaa ikävöimästä häntä ja palata normaaliin elämääni, ei draamaa. Ei sanoja enää.

    • Anonyymi

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

      🍑 K­­u­u­­­m­­­a­­t­­ ­­t­­y­t­ö­­­t­­ ­­o­­­d­­­o­­­t­­t­­­a­­v­­a­­t­ ­­s­i­­n­­u­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18299151

      🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe