Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

SAK on valmis luopumaan vallankumouslakoista ja syyttää hallitusta siitä, että ongelma

Anonyymi-ap

on ideologinen. Onko Elorannalla kaikki muumit kotona. Kuukausia SAK on agitoinnut tyhjästä poliittisia lakkoja ja jankuttanut, että kyse on nimenomaan poliittisista lakoista. Nuyt sitten se onkin hallituksen vika, kun ne eivät ole vihersossukepuvasureden kanssa ideoligisesti samaa mieltä. Eivät ole, eikä niiden pidä ollakkaan. Emmehän elä missäään sirppivasaravaltiossa enään vaan läntisessä demokraattisessa yhtesikunanssa. Siihen kuuluu myös kiplailu, eikä joku SAK päättämässä työdivisioonien ja -prikaattien palkkoja. Hyvän ja ahkeran työntekijän on kyettävä ansaita paremmin kuin patalaiskan Sulon, joka ei tule työpaikalle muuta kuin istumaan paskalla ja ruokatunnille. Se ei kuulemma ole ollut hänen ongelma, jos töitä ei tule tehdykksi ja ne joutuu tekemään joku toinen.

8

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nuo ay-ähkyt järjettömien juttujensa kanssa pois pysyvästi. Ne ovat kuin sdp. Itsetuhoisia lahopäisiä avautumisia. Noita alkoholismin örinöitä ei kukaan jaksa kuunnella.

      • Anonyymi

        Alkoholin huuruinen hölinä kuulu lähinnä persujen elämään.


    • Anonyymi

      PERSUT = SUOMEN SYÖPÄ !

      KOKOOMUS = KANSAN RIISTÄJÄT !

    • Anonyymi

      Tietenkin kyse on ideologiasta.
      Se pätee hallitukseen, joka on valittu ideologisin perustein ja myös SAK: hon, joka kannatta SDP:n ideologiaa ja tietenkin omaa etuaan.

    • Anonyymi

      SAK aloitti vallankumouslakkoilun, kun se vielä on sallittua. SAK kuvittelee, että työpaikat on yhteiskunnassa heitä varten. Ei ole, vaan niiden tarkoitus on tuottaa hyvinvointia ja palveluja koko väestön hyvinvoinnin parantamiseski ja kehittämiseksi. SAK työpaikat eivät ole itsetarkoitus. Jos työt eivät maistu, niin sitten sitä on lähdettävä muille markkinoille. Niin yksinkertaista se on. Toivottavasti SAKlla on ideoita työllistää jäsennnistönsä muiltakin osin kuin ay-pomojen osalta. Ottakaa oppia Marinista, oma yritys, tulot huomattavat, mutta ei mitään tehtävää tai työkeikkaa, ainoastaan bileitä. Samallatavoinko SAKn sossuvasurit kuvittelle varallisuuden kasvavan ja muidenkin työpaikkojen toimivan?

    • Anonyymi

      Miksi sinä et halua tunnustaa miksi nämä lakot tapahtuvat? Kuka sinua uhkaa?

    • Anonyymi

      Tämä tilanne on seurausta liian kireästä verotuksesta, ikärakenteesta ja olemattomasta talouskasvusta. Syrjäinen sijaintikin on haitta.

      Jos meillä olisi saman verran kotimaista pääomaa kuin vaikkapa Ruotsissa ja sama ikärakenne, niin talous olisi kasvanut ja meillä olisi varaa ruotsalaisiin työehtoihin ja sosiaaliturvaan.

      Vertailu on muulta osin hyödytöntä, mutta se kertoo ainakin, että jos rikkaammilla ei ole johonkin varaa, niin ei ole varmasti meilläkään.

    • Anonyymi

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋

      🍒 K­­­u­­u­­­m­­­a­t­ ­­t­y­­­t­­­ö­­t­ ­o­­­d­o­t­­­t­­a­­­v­­­­­a­­t­ ­­s­­i­­n­­­u­­a­­ -> https://us4.fun/kissgirl?18299830

      🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe