Tervehdys Suomeen 6.3.-23

Anonyymi-ap

Matkat Fuengirola. Joita paljon mainostetaan ja paljon käytetään.
"Fuengirola – matkat suosittuun, perinteiseen rantalomakohteeseen Espanjan Aurinkorannikolla. Fuengirola on yksi Espanjan Costa del Solin kaikkein suosituimmista rantalomakohteista, ja se sijaitsee suurempien kaupunkien, Malagan ja Marbellan välissä. Täällä voit viettää lomaa koko perheen kesken ja tarjolla on runsas valikoima ravintoloita ja rantoja, jotka levittäytyvät seitsemän kilometrin alueelle.

Fuengirola tarjoaa ihania rantoja toinen toisensa perään ja useimmat niistä ovat saaneet EU:n sinisen lipun laatumerkinnän. Pitkän rannan vierellä kulkee Espanjan kaikkein pisin rantakatu. Tänne saapuvat niin paikalliset kuin matkailijat rentoutumaan auringossa, uimaan, tekemään kävelyitä tai juoksulenkkejä palmujen ja kukkaistutusten reunustamaa rantakatua pitkin. Jos nautit rauhallisista hetkistä, voit istahtaa yhdelle rantakadun penkeistä katselemaan maisemia. Fuengirola tarjoaa täydelliset puitteet rentoon ja vaivattomaan lomailuun.

Castillo Sohail
Rannan länsipuolella, ylhäällä kukkulalla voit nähdä Castillo Sohailin. Se on maurilainen linna, joka rakennettiin 900-luvulla, ja se on tänä päivänä Fuengirolan tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä. Vuonna 2000 linna restauroitiin ja siellä järjestetään nykyisin lukuisia festivaaleja ja konsertteja.

Ostoksia ja ravintoloita
Jos mielit ostoksille lomallasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Fuengirolassa on ostosmahdollisuuksia aina keskustan pikkuputiikeista suurempiin kauppakeskuksiin. Fuengirolassa järjestetään myös Aurinkorannikon suurimmat katumarkkinat joka tiistai. Baareja ja ravintoloita on laaja valikoima, ja useimmat niistä sijaitsevat kaupungin vanhemmassa osassa, Plaza de la Constitucionin -torin ympäristössä ja rantakadulla. Kaiken kaikkiaan Fuengirolassa on yli 400 ravintolaa, jotka tarjoavat ruokaelämyksiä aina espanjalaisesta ruoasta maailman eri keittiöihin.

Näkemistä ja tekemistä
Malaga – Espanjan kuudenneksi suurin kaupunki ja Picasso-museo
Granada – maurilainen kaupunki ja Alhambran palatsi
Mijas – kylä, josta on ilta-aikaan hurmaavat näköalat Välimerelle
Parque Acuatico Mijas – vesi- ja seikkailupuisto koko perheelle
Vuokraamalla auton pääset tutustumaan helposti vuoristokyliin, golfkenttiin, vesipuistoihin ja naapurikaupunkeihin."

Siinä; IHAN LAINATEN ESITTEESTÄ.

Sää täällä ihan ennallaan 15-20 astetta päivisin. Puolipilvistä, aurinkoista, pilvistäkin joinain päivinä. Vielä ei kesätuulet puhalla.
Sinänsä ihan sopivia. Pääsiåinen vietetään vielä täällä, siinä sitten koti-suomeen jälkeen. Täällä pääsiäistä vietetään marssien, kulkueita, siihen asuja, huppuja ym. Uskonnollinen karnevaali. Kaupat on kiinni, poikkeuksia lukuunottamatta -pienet, kaupat, kiina-kaupat..

Sellaista !

11

136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja alkoholi on halpaa. Ei tarvitse kiljua tehdä, kuten täällä Suomessa.

    • Anonyymi

      Miten veden säännöstely vaikuttaa päivittäistoimiin?

    • Anonyymi

      Päivällä Pankkomajuri on loma-asunnollaan Fuengirolassa ja yöaikaan yövuorossa lätisemässä eväistään ja nukkumisistaan. Niin ja ostoksilla käymisistään :)))

      "Aloittaja:
      Tässä valmistelemme markettiin lähtöä koko konkkaronkka, kunhan tyttökin tulee koulusta. Ostoslista kirjoitettuna, jonka käymme toteuttamassa porukalla, nuorimmaisille aina elämys kauppa reissu. lakkoja tulossa vasemmistolta, se ei oikeastaan meitä liippaa, vaikka bussit, junat, satamat, lennot ym lakkoon joksikin viikkoa. Pääkaupunkiseudulla heikompia enimmäkseen koittelee, kaippa siitä vasemmistolaiset saa sitten tyydytyksen. Lapsiakin ruokalakkoon kuoluissa ja kerhoissa.
      VAsemsmotolaiset saa nyt aikansa toimia, kunne isompi käsi puuttuu. Kun lakot poliittisia, eli kansan äänestystä vastaan."

      Lainauksia toisesta ketjusta Pankkomajurin mielikuvituselämänsä pyörteistä:

      "Samaa apukoulutasoista pankkolängvitsiä kuin aiemmin on aloitus kun mukamas oli Fuengirolassa. Nyt on muka yövuorolainen joka aina muka yhden aikaan yöllä ryhtyy nukkumaan.

      Nyt puuttuvat vain aiemmat kerskailut perunanviljelyksistä ja rantasaunoista ja metsistä. Ne muuttuneet makaroonilaatikon valmistuksiksi. Intonaatio ja tyyli sekä virheet säilyneet ennallaan."

      "MOT. Aloittaja on todellakin sama apukoulutason pankkolängvitsillä kirjoittaja joka teki näitä mielikuvitusmatkojaan Fuengirolaan.

      Samaa "VAsemsmotolaiset "-tyyppistä jargoniaa jota täällä viljelee ja jossa ei ole mitään järkeä. Puuttuu vain putin, neuvostoliitto ja Tarja H:n eläke ja lentomatkat tuosta vuodatuksesta."

      "Niin ja 1918"

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/18300703/yovuorosta-tervehdin-keskustalaisia--ja-muitakin-keskustan-palstalla

      Takuueläkeläisellähän on aikaa keksiä kaikenlaisia satuja omasta elämästään. Tai pikemminkin siitä vaihtoehtoiesta elämästään, jonka vilkas mielikuvitus tuottaa luettavaksi tällä palstalla.

      Koska Pankkomajurin hapsumatto laskeutuu taas kotimaan kamaralle, sinne eteiskäytäväsi kiitoradalle? Vai mitä sanoo itse lentomatkailun moniosaaja?

      "Oi arvoisa lentomatkailun moniosaaja, armahda nyt meitä tyhmempiä ja kerro mitä palveluja useasti samaa reittiä lentävät eivät tarvitse ja miten se näkyy hinnassa."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14564407/pankkomajuri-teki-hyvan-tilin#comment-87265565

    • Anonyymi

      Mutta mites tää liittyy Suomen Keskustaan?

    • Anonyymi

      Pankkolängvitsi käynyt naapurikirkolla. Muut ei mittään.

      • Anonyymi

        Mopo sammui... polki ja polki....


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei Kapi päässyt majuriki, entisetkin vietiin vuonna 2001. SDP upseereilta riisuttiiin arvomerkit.

        Kapi teki marinit jo paljon ennen vuotta 2001 eli siirtyi valtion palveluksesta kapitalistiselle yrityspuolelle. Tosin taisi vuosituhannen vaihteessa olla jo eläkkeellä, kun hänellä oli jo silloin tuota ikää.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Kapi teki marinit jo paljon ennen vuotta 2001 eli siirtyi valtion palveluksesta kapitalistiselle yrityspuolelle. Tosin taisi vuosituhannen vaihteessa olla jo eläkkeellä, kun hänellä oli jo silloin tuota ikää.

        Haukkui Valion ja kepun. Jäi hampaankoloon, ilmeinen maitojuna. Liian vasemmistolainen kepun porukkaan.-


    • Anonyymi
      UUSI

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      💋 ­­­V­­i­­­t­­t­u­­­ ­­­t­­­ä­m­ä­ ­­k­u­u­­­m­­­a­­ ­n­­­a­­­r­t­­­t­u­ -> https://siz.la/hotcat21

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      452
      3304
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      417
      2975
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      127
      2819
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2182
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2010
    6. 176
      1390
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1347
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1216
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      79
      1190
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1040
    Aihe