Hallitus ei uskalla neuvotella

Anonyymi-ap

Hallitus pelkää AY liikettä. Hallituksella ei ole ammattitaitoa ja kokemusta neuvotella. Se ei pysty neuvottelemaan AY liikkeen kanssa se tietää että liitot pyyhkisivät hallituksella lattiaa. Se on se kaikkien perimmäinen syy.

27

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Joo, lisää lakkoja, koko Suomi lakkoon, työttömätkin mukaan. Ajetaan Suomi konkurssiin, ei tarvi kenenkään kadehtia toisiaan, ollaan kaikki köyhiä. 👍👍👍

    • Anonyymi

      Ei lakkoja!! Mustikoita.

    • Anonyymi

      Kannattaa lukea 11.3. Ilta-Sanomien artikkeli:
      "Mitä tekevät isännät"?
      Työoikeuden emeritusprofessori Seppo Koskinen kertoo siinä, että hallitus saattaa taipua neuvotteluihin, jos "isännät" niin päättävät.
      — Tällä kertaa poliittiset työtaistelut kohdistettiin yrityksiin, joiden johtajat ovat myös työnantajajärjestöissä johtavissa asemissa, jotta he asettaisivat painetta hallitukselle, Koskinen sanoo.

      Samassa artikkelissa Timo Soini, entinen perusS:n puheenjohtaja, toteaa:
      — Varottaisin kokoomusta hurmeisesta hengestä,
      — Ei kannata rakastua siihen peilikuvaan liikaa, sillä kyllä muitakin tarvitaan, että Suomi pärjää.

      Asiantuntijoita ja niitä "kaiken maailman professoreita" kannattaisi kuulla sopimusyhteiskunnan onnistuneiden sopimusten ja talouskasvun aikaansaamiseksi. Nyt ja jatkossa. Koskisen mukaan esimerkiksi kaikkia oikeusministeriön ja valtakunnansovittelijan esittämiä huomautuksia ei ole otettu huomioon.

      Pitäisikö työrauhan kannalta koko valtakunnan sovittelijan toimisto ja työ lakkauttaa "tarpeettomana", jos "isännät" tulevaisuudessa päättävät työehdoista ja lakkosakoista?

    • Anonyymi

      Kukahan nyt päättää ehdoista? Sak itse sanelee kaiken lakkojen kera.

      • Anonyymi

        Kukahan nyt päättäkään ?
        Siitä ei ole epäilystäkään. Pääministeri , Työministeri ja Työnantajajärjestöt .
        Näille tunaroijille tärkeintä on heikentää työntekijöiden asemaa ja se onnistuu jos
        Ammattiliitot saadaan pois neuvottelemasta. Tämän sotkun ainoastaan aiheuttanut kyseinen kolmikanta.


      • Anonyymi

        SAK ja muut keskeiset palkansaajajärjestöt ovat esittäneet hyvin kohtuullisia kompromissejä, joihin pääministeri Orpo ja työministeri Satonen vastaavat: hallitusohjelman mukaiset muutokset tehdään, mutta neuvotellakin voidaan, jos hallitusohjelman mukaan neuvotellaan.

        Hallitus ei ole kallistanut korvaansakaan palkansaajajärjestöjen näkemyksille. Hallitus on tehnyt palkansaajajärjestöille tarjouksen "josta ei voi kieltäytyä" vedoten itsensä kirjoittamaansa hallitusohjelmaan.

        Työoikeuden emeritusprofessorin mukaan (IS 11.3.) kaikkia oikeusministeriön ja valtakunnansovittelijan esittämiä huomautuksia ei ole otettu huomioon - hallitusohjelman johdosta.

        Joten hallitusohjelman työehtojen ja työttömyysturvan muutokset ovat niin kaukana palkansaajien esittämistä näkemyksistä, että asiantuntijoiden arvioita ei voida huomioida hallituksen palkansaajapuolelle tekemästä tarjouksesta, siitä hallitusohjelmaan kirjoitetusta.


    • Anonyymi

      Kaikenlaista sitä saa lukea.

      Näissä salaliitoissa unohtuu se, että yksinkertaisin selitys on yleensä se oikea.

      Kun hallitus sanoo tavoitteena olevan 100.000 työllistä ja parantunut kilpailukyky, niin kaikkein johdonmukaisinta on, että se on myös tavoite.

      AY-liike tuntuu etsivän erilaisia salaliittoja sen sijaan, että se vain tarjoaisi vaihtoehtoja, jolla hallituksen tavoite täyttyy.
      Vaikka uskoisikin salaliittoihin, niin hallituksen on vaikea kieltäytyä vaihtoehdosta, jolla sen tavoitteet saadaan toteutettua.

      Siitä vaan AY-liike ehdottamaan.

      • Anonyymi

        11:50:39 Kerropas, mistä helvetistä sinä kuvittelet hallituksen pykkäävän Suomeen 100.000 työllistä lisää, kun ei ole entisillekään töitä. MISTÄ?? Ja silläkö ne tulee, että kurjistetaan jo nyt ahtaalla olevien oloja Suomessa. Kyllä te aika taikureita olette omasta mielestänne. Mutta, se voi olla, että nyt tuli stoppi porvarille kurjistaa tavallista ihmistä. Saattaa olla mitta jo täysi kansan kahtiajaossa.!!


    • Anonyymi

      Viestiketjun aloittajalla tuntuu olevan peräti erikoinen merkitys sanalle "neuvotella". Mitä neuvottelemista se on, kun toinen osapuoli pyrkii kynsin hampain pitämään kiinni "saavutetuista eduista" ja vastustaa jokaista uutta ideaa. Kaikki kuitenkin näkevät, että suunnanmuutos tarvitaan, koska vanhalla kurssilla suomilaiva on kohta karilla.

      Eipä silti hallituskaan juuri kiitosta ansaitse tekosistaan. Siellä korjataan nyt vääriä asioita ideologisista syistä. Todelliset ongelmat odottavat yhä ratkaisemistaan. Toivottavasti niidenkin vuoro tulee, sillä pelkkä köyhien piiskaaminen ei meitä pelasta.

      • Anonyymi

        Voidaanko edes joka kohdassa puhua saavutetusta edusta, kun jotkut asiat on saavutettu vasemmiston jyräämisellä, ei neuvottelemalla. Eihän sak nytkään mitään neuvotellut, vaan lähti neuvotteluista, kun eivät saaneet määrätä lopputuloksesta kuten aikaisemmin.


    • Anonyymi

      Porvaripaskat häslää hallituksessa nyt orpo poika ja rouva turakainen satiaisineen pyrkivät siihen että tavan duunarilta viedään edut ja mahdollisuudet neuvotella .Näinhän se vittuako nämä ruostemunat välittää kuin omasta perseestään täyttä umpipaskaa nykyisin nämä hallitusten houtuht.Toivottavasti turakainen orpolainen joutuuvat vielä elämässään nauttimaan tuloksistaan.

      • Anonyymi

        Olisit käynyt kouluja, niin osaisit kirjoittaa muutakin kuin kirosanoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisit käynyt kouluja, niin osaisit kirjoittaa muutakin kuin kirosanoja.

        Tsot,tsot räkänokka kunhan kasvat niin kestät muutakin tuttipullo tasoa taitaa sinunkin koulupohja olla mannenperusoppi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olisit käynyt kouluja, niin osaisit kirjoittaa muutakin kuin kirosanoja.

        Katos pikkukilli alkaa poliseeraamaan kiäh,kiäh.


    • Anonyymi

      Nyt kunnon lakot päälle OAJ, Akava, poliisit, sairaanhoitajat 1/2 vuoden lakot päälle että tulee mahdollisimman kalliiksi työnantajille, se on päätarkoitus.

      • Anonyymi

        Korotan: Ainakin kahden vuoden yleislakko pystyyn ja äkkiä! Kaupat, julkinen liikenne ja polttoaineiden jakelu seis niin siinä tirisee porvari omassa liemessään, se on päätarkoitus.


    • Anonyymi

      Just tuli uutisissa, että jos hallitus ei lotkauta korvaansakaan, on jo valmius jatkaa lakkoja..
      Jospa nyt olisi aika ruveta vähän kuunteleman muitakin, kuin känisijää naistenhakkaajaa... Mulle passaa hyvin, jos tarvitsee mennä vielä pidemmällekin. Laajennetaan lakkoa ja pidennetään aikaa... Kyl se siitä...

      • Anonyymi

        Minä en halua päivääkään enää lakkoa "ei mistään". Minun ei ole varaa olla enää yhtään lakossa. Tällainen poliittinen lakko on aivan älytöntä kiusantekoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en halua päivääkään enää lakkoa "ei mistään". Minun ei ole varaa olla enää yhtään lakossa. Tällainen poliittinen lakko on aivan älytöntä kiusantekoa.

        19:09:42 Porvarit hiljaa.!! Olevinaan duunari saatana.. Kunnon työtä tehny ikinä, niin mite voi lakossakaan olla. Buhahahahahahahaha.......


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minä en halua päivääkään enää lakkoa "ei mistään". Minun ei ole varaa olla enää yhtään lakossa. Tällainen poliittinen lakko on aivan älytöntä kiusantekoa.

        Tähän sama. Seuraava lakko kun omalle kohdalle osuu, painelen töihin ja ay-pamput voi imeä sitä itseään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tähän sama. Seuraava lakko kun omalle kohdalle osuu, painelen töihin ja ay-pamput voi imeä sitä itseään.

        Nepä onkin katos kunnon duunarit, mitä porvarit sinne työpaikalle vielä kaipailee, eikä sinunlaisiasi paskanpuhujia ja perseennuolijoita. Mies on mies ja sen kyllä erottaa hameväestä..!! Näin se vaan on.. ; ))


    • Anonyymi

      Perussuomalaisten Jani Mäkelä puuttui jo lakkovahtien punaisiin hihanauhoihin ja vertasi niitä 1918 tapahtumiin.Eihän kukaan puutu siihen miksi Mäkelä pitää ruskeita housuja.

      • Anonyymi

        Voisko johtua sössöttämisestä.. Henkikin haisee niin pahalle jo parin metrin päähän. Minäkin vaihdoin aikoinaan vaippoja, kun lapset oli lapsia vielä... hih...


    • Anonyymi

      Ei tule vallankumousta kommunistit.

      • Anonyymi

        Minun tietääkseni kukaan tässä maassa ei ole tekemässä mitään vallankumousta.? Vai mikäs valta se pitäisi sitten kumota, kun tommosia haastelet.??
        Kommunisteja saat kyllä etsiä miinaharavan kanssa tästä maasta, taitaa olla duunareita kaikki, mitä minä ainakin tunnen.
        Oletko olevinaan jotakin ylempää kastia, vai.?? Kyl Suomalainen duunari on leipänsä tienannu ja paisuttanu siinä sivussa riistoporvarin kukkaroakin, että voi lähteä sitten vaikka Sveitsiin, kun eläke koittaa joskus 60 vuotiaana ja kyljet on kipeät puurtamisesta.... hih...
        Kommunisti fobiaasi voit hakea apua vaikka mielenterveystoimistosta. Ne kyllä opastaa sitten eteenpäin sinua.!!


    • Anonyymi

      Eihän hallitus ole ainakaan tähän asti ollut mikään työmarkkina osapuoli, vai onko?
      Nyt urpo naistenhakkaajan talutushihnassa teki siitä sellaisen. Ja seuraukset on kauaskantoiset..
      Nyt kaikki punikki ja kommari fobiaiset näppäimistöt laulamaan.!! "smile"
      Nyrkkeilette haamuja vastaan... : ))

    • Anonyymi

      Valtonenkin huomasi jo.. Ja jätti uppoavan laivan.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1193
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      839
    5. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      16
      839
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      824
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe