Mailit ei näy

Anonyymi-ap

Mikä asetus outlookin verkkomailissa on mahtanu mennä päälle, kun mailien sisältö ei näy ollenkaan? Puhelimella sisältö näkyy, tietokoneella ei näy. Mulla on hotmail.com osoitteena yhä

4

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulla on Km mittari

      • Anonyymi

        Zelenskyi kärsii Vapustelusta!

        Selitä: Mitä me teemme ja emme tiedä kuolleiden ukrainalaisten joukkojen määrästä.

        Presidentti Volodymyr Zelensky ilmoitti äskettäin, että 31 000 ukrainalaista sotilasta on kuollut sodassa Venäjää vastaan, mikä on ensimmäinen virallinen tiedote sotilashenkilöstön menetyksistä yli vuoteen.

        "Jokainen ihminen on meille erittäin suuri menetys. 31 000 ukrainalaista sotilasta kuoli tässä sodassa ", Zelenski sanoi 25. helmikuuta puhuessaan Kiovassa "Ukrainassa. Vuosi 2024” -foorumi. "Se on meille erittäin tuskallista."

        Luku on huomattavasti pienempi kuin eräät hallituksen ulkopuolisten lähteiden julkaisemat viimeaikaiset arviot virallisten tietojen puuttuessa.

        "Mielestäni meidän pitäisi katsoa (ilmoitusta) merkkinä siitä, että Zelensky yrittää olla avoin kansansa kanssa, että hän yrittää olla avoin ihmisten kanssa, jotka saattavat antaa hänelle apua", Emily Harding, tiedustelupalvelun johtaja, National Security. ja teknologiaohjelma Washington DC:ssä sijaitsevassa Strategic and International Studies -keskuksessa, kertoi Kyiv Independentille.

        Arkaluonteisten tietojen julkaiseminen joukkojen menetyksistä voi sisältää etuja ja vaaroja, Harding sanoi. "Se on laskelmoitu riski Zelenskylle, kun hän yrittää miettiä, mitä apua he tarvitsevat juuri nyt ja kuinka kiireellisesti he tarvitsevat sitä."

        Secrecy and sensitivity
        Tähän asti Ukraina on pitänyt kaatuneiden joukkojen määrän tiukasti salassa.

        "On paljon järkevää haluta pitää jotkut näistä luvuista hiljaisina, jotta ne eivät tarjoa minkäänlaista apua tai rohkaisua viholliselle", Harding sanoi. "Ja sitten myös olla varma siitä, että maan moraali pysyy korkealla ja että voit jatkaa taistelua."

        Zelenskyn ilmoituksen jälkeen Ukrainan hallitus on ollut haluton antamaan lisätietoja siitä, miten uusi luku laskettiin.

        Zelensky ei selittänyt, miten hallitus määrittelee kuolleet joukot, kuten sisältääkö lukuihin myöhemmin taistelukentältä evakuoinnin jälkeen kuolleet loukkaantumiset. Riippuen siitä, mitkä kuolemat ovat mukana, todellinen luku voi olla suurempi.

        Kyiv Independentin yhteydessä Zelenskyn tiedottaja Sergii Nykyforov esitti kysymyksiä kenraalin esikunnalle. Kenraaliesikunnan lehdistöpalvelu kieltäytyi antamasta lisätietoja lukujen laskemisesta vedoten tarpeeseen suojata arkaluonteisia sotilaallisia tietoja.

        A shift in communications
        Zelenskyn ilmoitus oli osittain vastaus julkiseen spekulaatioon, jonka mukaan Ukrainan joukkojen menetykset ovat suuremmat.

        Zelenskyn ilmoitus tulee sodan ratkaisevaan aikaan, kun Ukrainalla on vakava ammuspula, koska maan republikaanit jumiutuvat Yhdysvaltojen sotilaallisen avun rahoituksesta . Nämä puutteet vaikuttivat Ukrainan pakotettuun vetäytymiseen keskeisestä etulinjan kaupungista Avdiivkasta 17. helmikuuta ja useista lähikylistä, mikä antoi Venäjälle sen ensimmäiset suuret alueelliset voitot viime vuoden toukokuun jälkeen.

        "Viime aikoina osa amerikkalaisen yleisön radikaalista osuudesta, poliittisesta yhteisöstä, on kuullut ääniä, jotka eivät ole meidän puolellamme. He sanoivat, kuinka monta uhria lisää haluat? (He sanoivat) Ukraina menetti 300 000 kuollutta, Zelensky sanoi.

        Ukrainan yleisesikunta julkaisee säännöllisesti päivityksiä Venäjän tappioista, vaikka nämä luvut sisältävät haavoittuneet joukot. Maaliskuun 8. päivänä julkaistussa päivityksessä kenraali esikunta raportoi yhteensä 422 310 tappiota sen jälkeen, kun täysimittainen hyökkäys alkoi vuonna 2022.

        Väestörekisterissä 2022 jälkeen on kuitenkin puolitoistamiljoonaa kuollutta. Kyiv Independentin saamien tietojen mukaan.


      • Anonyymi

        UKRAINAN TUKEMINEN ON JÄRJEN KÖYHYYTTÄ!

        Tehdäänkö Zelestä selvää Suomalaisella tarkkuuskiväärillä?


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­N­y­m­f­o­­m­a­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      71
      5022
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      16
      2332
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1857
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1561
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      42
      1553
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1348
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1267
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      3
      1185
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1173
    Aihe