En jaksa enää

Anonyymi-ap

Olen nyt 17-v tyttö ja täytän alle puolen vuoden päästä 18. Olen niin hukassa kuin voi olla. Minulla ei ole ketään. Vanhempien kanssa välini ovat surkeat, äiti kuollut, isän luo muutin pari vuotta sitten, aiemmin välimme olivat etäiset ja edelleen huonot. Minulla on pari kaveria, mutta näen heitä harvoin, enkä pysty avautua heille. Opiskelen nyt ammattikoulussa ja viime vuoden olin tuvalla. Mutta en löytänyt opiskelupaikkaa jossa pärjäisin sillä olen hyvin ahdistunut enkä pysty mihinkään. En pysty avautumaan ongelmistani ja jos yritän haluan paeta tilanteesta äkkiä. En saa sanottua sanaakaan. Tai sitten valehtelen täysin ja esitän olevani kunnossa. Siksi kaikki luulevatkin minun olevan kunnossa. Asun isäni kanssa ja hän pitää minua täytenä vässykkänä. Ei hän sitä minulle ole sanonut mutta hän on puhunut siitä muille kun ei ole tiennyt että kuulen. Ja tottahan se on, en koskaan sano vastaan, ihmettelen vain. En uskalla juurikaan mitään. Annan toisten pompotella minua mielin määrin. Välillä olen niin raivoissani mutta nielen sen ja tyydyn olemaan hiljaa. Tuskin saan apua täältä, mutta toivon todella että joku löytää tämän tekstin ja pystyisi edes vähän helpottamaan.

9

212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Näen sinussa oman itseni nuorena. Älä masennu, on muitakin kaltaisiasi. Pyri löytämään ala, joka kiinnostaa sinua. Se on tärkeää, jotta pärjää elämässä. Luovuta elämäsi Jeesukselle. Hän auttaa sinua, kun auttoi minuakin. Minuakaan ei kukaan rohkaissut nuorena. Kun tulin uskoon, vapauduin sulkeutuneisuudestani. Herra johdatti koko elämäni ajan. Ei ollut helppoa, mutta olin työelämässä 40 vuotta. Nyt olen eläkkeellä.
      Siunausta sinulle

    • Anonyymi

      Yritä päästä irti siitä näyttelemisestä , sinulla on lupa olla juuri se mikä olet, mene terveyskeskukseen niin saat lääkkeet. Ja jos tuntuu tåetttet saa sielläkään sanotuksi asiaasi , niin kirjoita ennen kun menet paperi arkille miten voit ja anna se lääkärille , kyllä ne ymmärtää.
      Mutta pahinta mitä teet itseäsi kohtaan on että esitä muille tervettä vaikka sisällä sydämessä voit huonosti.
      Sekin antaa ahdistusta kun menee rooli päällä koko ajan , sillä kun uskallat olla vaan oma itsesi nii. Voit paremmin..ota osaa joihinkin harrasyåtuksiin mikä,olisi sinulle sopivaa niin usein sillä tavalla löytää uusia ystäviä . Kyllä se tunne aikanaan katoaa , ja nopeammin kun olet vaan reilusti se mikä olet. Ja kyllä luulen että isäsi sinua rakastaa, ei varmaan oikein osaa sitä näyttää, monet miehet ovat sellaisia mutta sulavat kun heillekin avoimesti sanoo ettei voi hyvin,
      Usko vaan että tilanne muuttuu, mutta hae apua osaavilta tahoilta niin saat tietää miten autat itseäsi. Tsemppiä

      • Anonyymi

        Kiitos paljon vastauksesta. Pitää vaan yrittää saada haettua sitä apua.


    • Hei,

      Hyvä, että kirjoitit tänne! On tärkeä purkaa mielessä olevia huolia. Mielessä olevista asioista olisi hyvä puhua myös jonkun turvallisen aikuisen kanssa.

      Tiesitkö, että on olemassa matalan kynnyksen auttavia tahoja, joissa voi jutella mielessä olevista huolista turvallisessa ympäristössä ja luotettavasti.

      - Tukinet.net - Tukipisteesi netissä https://tukinet.net/

      Tukinetistä saa itselleen tukihenkilön, jonka kanssa voi keskustella kahden kesken mistä tahansa hankalasta elämäntilanteesta tai mielessä olevasta huolesta. Tukihenkilö löytyy esimerkiksi Mieli Tukisuhteesta https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

      Tukinetissä on myös monenlaisia ryhmächattejä ja keskusteluryhmiä, joista voi saada vertaistukea sekä ammattilaisten neuvoja.

      Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

      https://sekasin247.fi/

      Sekasin-chat nuorille on auki vuoden jokaisena päivänä, maanantaista perjantaihin klo 9-24 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin 15-24. Chatissa päivystävät mielenterveyden ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.

      Ystävällisin terveisin
      MIELI Kriisikeskus Helsinki/Kata

    • Anonyymi

      Ylläoleva on kakkoslaadun kamaa. Tärkeintä on nyt ymmärtää, että kaipaat äitiäsi.
      Mieti sitä kautta, mitä äitisi ajattelisi nyt. Ja miten hän olisi mukanasi, vaikka vain virtuaalisesti. Nuoruuden heikosta heinänkorresta kasvaa vahva aikuinen.

    • Anonyymi

      Minuakin pompoteltiin nuorena mutta ei enää nimittäin täältä pesee kaikille jotka mua yritti alistaa ja määräillä.Sanon sullekin oo se mikä oot ja pidä puoleksi.Ein sanominen vaatii vaan harjoittelua.Pian olet täysin ikäinen ja sulla on oikeuksia asioihisi,voit hakea vaik vuokrakämppää.Haluan sanoa kaikille että lopettakaa se kynnysmattona oleminen,minulta kesti nelkytvuotta tajuta asia.Olen ap tekstisi perusteella ollut juurikin kuin sinä nuorena.Tsemppiä:)

      • Anonyymi

        Kynnysmattona on paljon parempi; kokemusta on.


    • Anonyymi

      Homeopatiasta vois olla apua, ja terapiasta, vaikeinta on päästä alkuun, ota itseäsi niskasta kiinni. Jopa selvännäkijätkin voi auttaa selvittämällä mistä on kysymys ja antamalla neuvoja.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9124
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2678
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      140
      2450
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1306
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      6
      1295
    Aihe