Suomen talous Sannan jäljiltä

Anonyymi-ap

Ylen jutussa viime keväältä verrataan Suomea, Ruotsia ja Tanskaa. Vertailussa Suomi häviää kaikilla mittareilla. Kannattaa katsoa ensimmäistä kuvaajaa. Siinä näkyy Sannan hallituksen politiikka. Kaikissa maissa velka kasvoi aluksi koronan takia. Tämän jälkeen Ruotsi ja Tanska käänsivät velkaantumisensa laskuun.

Suomessa näin ei tapahtunut. Kun oltiin päästy velkatalouden makuun niin sillä linjalla hallitus jatkoi eteenpäin koko vaalikauden. Verrokkimme toimvat täysin eri tavalla ja pitivät tiukempaa talouskuria. Nyt tämä sitten näkyy meillä valtion kovana velkaantumisena. Tätä uusi hallitus yrittää hillitä, mutta vastustus on kova.

https://yle.fi/a/74-20033234

33

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Juttu osoittaa, että Suomessa taloutta pitää tervehdyttää. Demarien vastustus on kovaa, mutta sen ei saa antaa häiritä. Nyt on kysymys Suomen edusta.

      • Anonyymi

        Antaa AYn ja vasemmiston meuhkata sen aikansa.


      • Anonyymi
        UUSI

        😋😋😋😍😍😍😍😋😋😋

        🔞 ­­­N­­­y­­­m­­­f­o­m­a­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kiitos, että otit tämän liitteen esiin. Eilinen kyselytunti oli demarikansanedustajien osalta niin pitkästi valheella rakennettua ja vakavalla naamalla tiukasti esitettyä, että he näyttävät itse uskovan olevansa täysin oikeassa.
      Yksi kuvottavimpia tunteja elämässäni tuo kyselytunti.
      Maamme suurin ongelma ei ole taloustilanteessa vaan vasemmistopuolueitten johdon henkisessä eksymisessä. Mielestäni heidän käytöstään pitää verrata Marinin kaaostuotantoon, siihen miten heidän tiensä ja käytöksensä hallituskauden jälkeen näyttää perustuvan johonkin mitä tavallinen ihminen ei voi sietää eikä ymmärtää. Lyhyesti, valehteluun, myös kukin itselleen. Marin omalla suunnallaan.
      Sosialidemokraattisella puolueella on edessään raskas oppimisen ja henkilökarsinnan tie. Rationaalisen käyttäytymisen perustaminen tosiasioihin ja kopeloimattomaan tilannekuvaan on tosi kaukana. Koko vasemmisto-oppositio tuli eiliseen kyselytuntiin jostain muusta maailmasta kuin se missä he istuivat. Näytti siltä että yhteiseksi teemaksi oli sovittu Orpon johtajuuden heikentäminen ja oman ulkoparlamentaarisen yhteistyön pimittäminen.
      Suomen kunnioitettua Eduskuntaa muutetaan kovaa tahtia hullujenhuoneeksi, joka yrittää näytellä valehtelevaa sirkusta.
      Viimeistään kolmen vuoden päästä vaaleissa panemme tuon laitoksen sisälle uuden henkilökoostumuksen ja siirrämme ulkotilaan kantakirjavalehtelijat.

    • Anonyymi

      Tuo Ylen julkaisema juttu on jo melkein vuoden vanha. Sen jälkeen tilanne ei ole muuttunut yhtään paremmaksi. Nyt sitten tähän taloustilanteeseen demarit ja SAK päättävät ryhtyä lakkoilemaan. Tämä vaan entisestään pahentaa tilannetta.

      Suomen Pankin johtaja Olli Rehn varoittelee tilanteen huononemisesta. Nyt pian voidaan joutua vielä kovempiin leikkauksiin, jos taloutta ei saada vakautettua.

      https://www.verkkouutiset.fi/a/olli-rehn-kllle-suomen-tila-muuttunut-akuutiksi-kriisiksi/#bb202130

    • Anonyymi

      Velkojen korot yli 3 miljardia euroa.

      Tytti Tuppuraisen ja Lindtmanin esittelemän demareiden vaihtoehtobudjetin vaikutukset ovat negatiiviset. Sen takia demarit ovat piillotelleet valtiovarainministeriön julkistamia laskelmia.

      Urputusta kuuluu, mutta vaihtoehdot ovat nolla tai negatiiviset.
      Sama SAK:lla. Kun kysytään vaihtoehtoja hallituksen toimille, niin paperi on tyhjä.
      Urputusta kuuluu, mutta vaihtoehdot ovat nolla. Se ei ole vaihtoehto, että hallitus ei tee mitään.

      • Anonyymi

        Velkojen korot ovat aina pois joltain. Nyt köyhät näkevät minne heihän tukensa valuvat.


    • Anonyymi

      Sanna pisti kaiken haisemaan,, tulos nähdään nyt ja sitten joku variksenpelättimennäköinen Tuppurainen ihailee tätä Suomen tuhoamista.

      • Anonyymi

        Samoi borat. Tuo demareiden ykkösnyrkki talousasioissa on sekaisin kuin putkari työkalupakki. Miten ihmiset äänestävät näitä joille talousasioiden alkeetkin ovat täyttä hepreaa?


      • Anonyymi

        niin juuri niin, Variksenpelättimennäköinen


    • Anonyymi

      Demarit eivät ole tulleet kommentoimaan tuota ylen juttua. Taitaa olla liian vaikeaa teksti. Eivät ymmärrä siitä mitään.

    • Anonyymi

      miten tuo sannan järjellä mitään järkevää olisikaan voinut saada aikaiseksi, ainoastan suomen valtio täystuhon alku

    • Anonyymi

      Lukeekaa nyt demarit tuo Ylen juttu.

    • Anonyymi

      Sannavelkaa nyt koko ajan kerrytetään. 162 miljardia oli tämän vuoden alussa. Lopussa jo yli 170 miljardia. Näin sannan menonlisäykset sitä velkaa lisäävät.

      • Anonyymi

        Tuon ymmärtäminen on liian vaikeata demareille. Ne syyttävät Orpon hallitusta velkaantumisesta vaikka kaikki se velka minkä he joutuvat ottamaan johtuu Antin/Sannan hallituksen epäonnistuneesta talouspolitiikasta. Jos menoja lisätään niin velkaa joudutaan ottamaan, jos samalla ei tuloja lisätä. Tätä eivät demarit tajua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuon ymmärtäminen on liian vaikeata demareille. Ne syyttävät Orpon hallitusta velkaantumisesta vaikka kaikki se velka minkä he joutuvat ottamaan johtuu Antin/Sannan hallituksen epäonnistuneesta talouspolitiikasta. Jos menoja lisätään niin velkaa joudutaan ottamaan, jos samalla ei tuloja lisätä. Tätä eivät demarit tajua.

        Talouden perusasiat ovat demareilla hukassa,


    • Anonyymi

      Rinne/Marin hallituksen aloittaessa taloustilanne oli aikaisemman velaoton tuloksena edelleen vakava, vaikka Sipilän hallitus olikin jo päässyt tasapainottamaan alijäämätilannetta.
      Marin kuitenkin uskoi lapsenomaisesti voivansa korjata alijäämätilanteen jossain määrin täysin epäuskottaville perusteille rakentamansa hallitusohjelman myötä. Näin ei kuitenkaan käynyt, sillä hän päästi pirun irti ja lähti toteuttamaan sosialidemokraattista hölmöä idealismia. Hän epäonnistui tehden lähes 60 miljardin uuden velkavuoren rikkoen kehykset toistuvasti.
      Herra Lindtman! Voisitteko nyt yrittää ihan vilpittömästi uskoa, että paras vaihtoehto on antaa työrauha Orpon hallitukselle ja lopettaa lakkoilu välittömästi.
      Maamme on sisäisessä häiriötilassa ja syvissä veloissa. Itärajan takana peto hioo kynsiään.
      Herra Lindtman! Jos ette muuta ymmärrä, niin ymmärtäkää millaisen kuvan teistä, Lindtman ja Sanna Marin, poliittinen historia piirtää tuleville sukupolville.
      Lopettakaa Che Guevarana leikkiminen ja ryhtykää tervejärkiseksi puoluejohtajaksi.
      Kielteisten ulkoisten turvallisuuskonjunktuurien mahdollisuus on nyt suuri. Uhkien ja riskien realisoituminen luo tilanteen, jossa teidän itsesyytöksenne ei riitä.
      Suomella ei nyt ole varaa sisäiseen epäjärjestykseen, jota olette ulkoparlamentaarisia voimia käyttäen aiheuttamassa. Nyt on täysin väärä aika esiintyä kapinapäällikkönä. Lopettakaa lakkoilu ja hallituksen kiristäminen nyt heti.

      • Anonyymi

        Hyvä analyysi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvä analyysi!

        Ei ole demari.


      • Anonyymi

        Ei ole mitään herra lindtmannia, täysi kakara se on vielä, pikku natsi-antti . Mutta sehän on tämä vihervasemmistolainen laskuoppi 1+1=4. Täysin kyvytön kakara politiikkaan!!


    • Anonyymi

      Sanna käytti tekoälyä, niin kaikki ei mennyt kuten strömsössä.

    • Anonyymi

      Vaikka Marin onkin täysin kokematon pölvästi ja aiheutti populistisella puuhastelullaan karmeita vahinkoja Suomelle niin eiköhän se ollut Kokoomus joka painosti jakamaan yritystukia ja ”elvyttämään” yrityksiä. Ne rahat eivät menneet kankkulan kaivoon vaan omistajien taskuihin veparasiittifirmojen kautta.

      Marinin kaltaisia ääliöitä ei koskaan tulisi laskea vastuullisella paikoilla maamme johdossa. Valitettavasti Stupido jatkaa näitä tuuliviiriperinteitä ja tulee vuorostaan tuhoamaan maatamme.

      Mistä näitä ”kykyjä” riittää?

    • Anonyymi

      Marin tuhosi Suomen talouden, tekoälyn prototyyppi.

    • Anonyymi

      Punatovereiden kannattaa lukea ajatuksella tuo Ylen juttu.

      • Anonyymi

        Ei edes oman tehtaan juttu kelpaa.


    • Anonyymi

      Vertailu vanhojen kunigaskuntien kanssa on tyhmää noilla on ollut aivan toisenlaiset valtapiirit ja verorälsit kuten suomikin oli jo satoja vuosia. Ruotsia ei Saksa halunnut mukaan maailmansotaa ,säästöä sekin. Tanska miehitettiin parissa viikossa ja natsien kanssa tultiin toimeen kuitenkin ja maan varallisuus säilyi jos ei kasvanutkin kuten ruotsilla. Suomi oli niin vähä aikaa itsenäinen jottei varallisuutta voi verrata mitenkään, lisäksi pohjoismaissa on kaikissa oma valuutta, kuningaskunnat tietää satojen vuosien perusteella jotta oma raha on A /O taloudelle, suomen lyhyt taloudellisen itsenäisyyden aika ei ehtinyt meitä vauraaksi tehdä. Vertailupohjaksi ei ky oikeastaan edes entiset ns."itäblokin" maat koska näidenkin historia on vauraampi keskisessä euroopassa kuten Tsekki ,Unkari jne. Historian perusteella voimme vertailla vain omaa tilaamme ja nykyiseen ,vaurain aika taitaa olla takanapäin, tuoko kasvavien luokkaerojen ja köyhien köyhtyminen kurjistukset sitten ajanmyötä vaurautta? Suomi on hakenut turvaa talouteen ,ilmeisesti tullut vähän huijatuksi, meillä on rasitteena lyhen itenäisyyden ajan kansan huono itsetunto. Mielestäni nyt tulisi meidän rahastaa kaikilta Eussa.

      • Anonyymi

        Suomea pitäisi verrata johonkin banaanivaltioon koska sitä koti mennään Sannan hallituksen politiikalla,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomea pitäisi verrata johonkin banaanivaltioon koska sitä koti mennään Sannan hallituksen politiikalla,

        SAK/SDP siirsi taas Suomea piirun verran lähemmäksi banaanivaltioita.


    • Anonyymi

      Nyt voidaan vielä lähteä nousuun. Älkää demareiden enää antako sotkea kaikkea.

      • Anonyymi

        Vaaleissa saa äänestää myös tolloimmat. Siihen porukkaan SDP valheet uppoavat.


    • Anonyymi

      Ylen juttu on hyvä opetus siitä mitä käy kun demarit pääsevät valtaan.

    • Anonyymi

      Jutussa on hyvin faktat esitetty. Suosittelen sen lukemista.

    • Anonyymi

      Velkakäppyrä todistaa sen, että Suomi on velkaantunut porvarien/oikeiston valtakaudella. Marinin hallitus on ainoa vasemmistohallitus porvarihallitusten välissä ja Suomi tulee jatkossakin velkaantumaan entistä nopeammin oikeistolaisten johdolla. Oikeisto on onnistunut teroittamaan suomalaisten mieliin, että nimenomaan vasemmisto on vastuussa valtiomme velkaantumisesta, mutta näinhän ei tietenkään ole. Lipposen kakkoshallituksen jälkeen alkoi porvarien valtakausi, joka jatkuu taas yhden poikkeuksen jälkeen ja oikeisto lisää valtiomme velkataakkaa, kuten se on aina tehnyt ja tulee aina tekemään, samalla syytellen vasemmistoa valtion velkaantumisesta.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      34
      2704
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      9
      1965
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      17
      1433
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      21
      1315
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      8
      1290
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      17
      1211
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1131
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1075
    9. 20
      1036
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      1034
    Aihe