OGR neloslegi

Anonyymi-ap

Hankalaa tulta fleetillä. Laaja tyyni vyöhyke edessä.

33

766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sijoitukset on varsin erilaiset kuin mihin on totuttu. Tosin ei ole ensimmäinen kerta kun PD lähtee omalaatuisilleharharetkille, jotka eivät kertaakaaan ole olleet voittavia arpoja. Varsinaiset arpajaiset ovat kuitenkin vasta edessäpäin ja todella isoja eroja voi tulla.

      • Anonyymi
        UUSI

        🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑

        💋 ­N­­y­­m­­f­­­o­m­­a­­a­n­­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Edellinen harharetki Tasmanian pohjoispuolelta toimi. Vaikka aluksi näytti että mit vit.

      • Anonyymi

        Eihän siitä Tasmanian harhailustakaan voittoa tullut, mutta ei suurta tappiotakaan.


    • Anonyymi

      Tunnelma ja joukko tiivistyvät, kohta kaikki ovat samassa pläkässä. Seuraako uusintalähtö, vai pysyvätkö aikaerot samoina, kun taas pääsevät vauhtiin.

      Joku taas leikkii muinaisten keskutelujen nostolla valiten erityisen pitkiä ketjuja. Huvinsa kullakin, mutta nostetaan edes tämä ajankohtainen ketju nyt päällimmäiseksi.

    • Anonyymi

      Hienoa, että pääsimme taas seuraamaan huippu purjehdusta.

      Ps. Eilen illalla joku hoitolaitoksen asukki ei ole saanut unta ja päätti sitten nostaa liudan vanhoja ketjuja katsottaviksi.
      Melkein säälittää.

    • Anonyymi

      Alkaa näyttämään uusintastartilta. Aika lailla pläkä on koonnut veneet yhteen läjään.

      • Anonyymi

        No ei kai sentään. Takana on lähes tuhat mailia. En usko että fleetti kääntyy takaisin. Keskiviikosta alkean näyttäis ennuste jo sivutuulta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ei kai sentään. Takana on lähes tuhat mailia. En usko että fleetti kääntyy takaisin. Keskiviikosta alkean näyttäis ennuste jo sivutuulta.

        Uusintastartista puhutaan hyvin yleisesti kisassa kuin kisassa, kun jossain kohtaa kaikki juuttuvat samaan pläkään. Siinä nollaantuvat kaikki saavutetut etumatkat ja taosituslähtöjen tasoitukset.


      • Anonyymi

        Kaksi venettä onnistui pääsemään karkuun. Valitettavasti ne eivät ole suomalaisia. Päiväntasaajalla sitten uusinta-arpajaiset.


    • Anonyymi

      On toi T9 taitava! Sieltä se on takaa taas tullut Spiritin ohi.

      • Anonyymi

        Tuskin oli taitoa, mutta sai ensin " ei voittio" -arvan ja jäi hännille, sitten kävi munkki. Samalla tavalla PD pääsi aivan toivottoman näköisestä paikasta kärkeen. Kohta seuraa uudet arpajaiset doldrumeissa. Niistä selviäminen onkin ehkä jo ratkaisevaa maaliintulojärjestyksen suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuskin oli taitoa, mutta sai ensin " ei voittio" -arvan ja jäi hännille, sitten kävi munkki. Samalla tavalla PD pääsi aivan toivottoman näköisestä paikasta kärkeen. Kohta seuraa uudet arpajaiset doldrumeissa. Niistä selviäminen onkin ehkä jo ratkaisevaa maaliintulojärjestyksen suhteen.

        Onhan näillä oltava hyvä sääguru jossain, kun PDkin osasi haistella Tasmanian kierron jälkeiset tuulet. Mutta joo, tyyni vyöhyke edessä. Siellä lilluvat.


    • Anonyymi

      Melkein kaikki päässeet koillispasaatiin. Ja sitten ovatkin skuutit kireinä maaliin saakka ja spinnut pusseissa. Sumalaisveneillä menee mukavasti. Explorer kävi Recifessä, ilmeisesti jättämässä yhden miehistöstä maihin hoitoon. Paljoa huonommin ei olisi voinut käydä, joutuvat lävivstämään doldrumsit kolmeen kertaan.

    • Anonyymi

      Ja sitten Pohjois-Atlantin korkea. PD, Maiden ja Spirit oat ajamassa siihen suoraan, PD:n vauhti onkin jo hidastunut. TR tämän hetken tilanteen mukaan olisi taas hannuhanhena menossa korkeasta myötätuulessa ohi. Kun runkonopeuksilla mennään, tilanne ehtii muuttumaan pariinkin kertaan ennen kuin nuo ovat turvallisesti korkean pohjoispuolella.

    • Anonyymi

      Nostelijahäirikkö kaivelee vanhoja. Pidetäänpä asiallista keskustelua esillä, vaikka OGR:stä ei paljoa uutta sanottavaa olekaan. Ovatko kohta kaikki samassa läjässä, vai pääsevätkö ensimmäiset lounaistuuliin ensin, siinä päivän kysymys. Azorien korkea muuttaa muotoaan aika nopeaan tahtiin.

    • Anonyymi

      Ehkä jo huomenna pääjoukko on selättänyt Azorien korkean. PD, Tr ja EdE ovat jo sen lävistäneet, PD:llä mahdollisuus ehtiä jopa Atlantin ensimmäisen matalan myrskytuuliin.

    • Anonyymi

      T9 on matkalla Madeiralle. Edellisen legin lopussa havaittujen runkovaurioiden korjaukset pettivät broachissa. Pientä vuotoa veneessä, mutta ei uppoamisvaaraa.

      Itsekin olin epäileväinen, että pystyykö nuo vauriot korjaamaan riittävän vahvasti pika-aikataululla legien välissä.

    • Anonyymi

      Vanha juttu: "To finish first you have to finish first". Loputa neloslegilläkin erinomaista työtä tehnyt Translated9 on joutunut jättämään leikin kesken ja suuntaa hiljaksiin kohti Madeiraa. Falklandeilla tehdyt korjaukset pettivät pahassa broutsissa ja skegin juuri rupesi taas vuotamaan. He tekivät melkoisen ponnistuksen päästäkseen jatkamaan kisaa ja se meni nyt hukkaan.

    • Anonyymi

      Ihan häirikkönostelijan kiusaksi nostetaan OGR pinnnalle ryönän alta.

    • Anonyymi

      Monta päivää menee koko fleetiltä ennusteen mukaan aika vaivattomasti. Silti kaikkia arpoja ei vielä ole jaettu, Atlantin matalat ovat nopealiikkeisiä ja niiden välissä pläkäalueet, joiden luotettava ennakointi ei ole mahdollista. Ei, vaikka nyt veneet saavat jo melko hyviä sääfakseja.

    • Anonyymi

      jossain oli huhu, että yksi vene olisi mennyt puhki. joutuu keskeyttää. ehkä.

      • Anonyymi

        Translated9 otti tälläkin legillä rajun broutsin ja Falklandeilla kiireellä tehdyt korjaukset pettivät. Tr meni Madeiralle paikkailemaan itseään ja on siis ulkona kisasta. Oli oikeastaan jo edellisen legin keskeytyksen takia.


    • Anonyymi

      Alkumatkan harharetki ei sitten koitunutkaan PD:lle turmioksi vaan pääsi sieltä jo Etelä-Atlantilla kärkeen pitäen johtonsa maaliin saakka. PD tuli maaliin jo eilisen puolella UTC-aikaa. Spirit näyttää pääsevän myös hyvissä tuulissa perille ja voittanee luokkansa. Keskiryhmä sen sijaan on nyt seisahduksissa ja luvassa on huonoja vastatuulia pitkälle ensi viikkoon. Sijoituksilla on hyvät mahdollisuudet heittää vielä häränpyllyä, vaikka Galiana ja Triana ovat nyt pitkään olleet melkein näköetäisyydellä toisistaa, Maaliintuloaikoja ei kannata tällä hetkellä ryhtyä ennustelemaan sen enempää kuin lauantain lottonumeroita.

    • Anonyymi

      Spirit on maalissa! Ja tietty voittaa oman Sayula-luokkansa. On myös johdossa kaikki veneet huomioiden IRC-tasoituksilla. Ei kai tuolta ketään enää ohi tule, joten voittanee senkin?
      Hienosti vedetty!

      • Anonyymi

        Tarkennetaan vielä, että tässä puhe kokonaiskilpailusta kaikki legit huomioiden.


      • Anonyymi

        Kilpailunjärjestäjän tämän hetken ennusteen mukaan Maiden olisi häviämässä kokonaisajassa 3h Spiritille. Maiden kiitää juuri nyt 10 solmua ja tuuli näyttäisi suosivan kohtuullisesti loppuun saakka, joten tiukille voi mennä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Naiset on miehiä parempia purjehtijoita. Olisiko heillä pulleammat purjeet?

    • Anonyymi

      Viimeiseen saakka vielä merellä olevia kiusataan. Vastatuulta riittää perille asti, ellei lasketa väliin tulevaa hetkeä, jolloin ole edes sitä vastatuulta Englannin kanaaliin tullessa. Mutta onhan sitten edes vuorovesivirrat, että maisemat vaihtuvat.

    • Anonyymi

      Maiden sitten voitti OGR 2023:n. Trianan mahdollisuudet hupenivat loppumatkan vastatuuliin. Vahvaa suorittamista naisilta, kun Kirsten Neuschäfer voitti aiemmin GGR 2022:n.

    • Anonyymi

      Jotain teiniä, tai onko vielä edes teini, todella harmittaa tämä palsta, jos joku jotain ajankohtaista kirjoittaa.

      Galianalla rupeaa takuulla rystyset valkenemaan. Aucklandin maaliintulo toistuu kymmenen kertaa pahempana. Eivät nyt edes seiso paikoillaan umpipläkässä, vaan maisemat vaihtuvat väärään suuntaan vuorovesivirrassa. Ja kun virran suunta vaihtuu, pitää mennä lähes virrattomaan salmeen.

    • Anonyymi

      No niin, melkein kaikki maalissa, kilpailussa mukana olevista vain Sterna matkalla. Ja Tr9 sekä Explorer jo kilpailun ulkopuolella tulossa myös.

      Muutamien tuntien eroa ennustettiin, mutta lopulta Maidenin naisisto voitti reilulla marginaalilla Spiritin. Galianalla oli pohjoinen Atlatti melkoista tuskaa aivan loppuun saakka, vielä sata metriä ennen linjaa miettivät, joutuuko vielä kerran ankkuroimaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe