Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Reserviläiset Häkkisen Nsto-armeijaan

Anonyymi-ap

Häkkänen julisti, että Suomen natojoukot kootaan kantapeikoista ja reserviläisistä. Ken siihen ryhmään joutuu saa sitten olla kertauksissa jatkuvasti ulkomailla. Jos huono säkä käy niin pääsee tositoimiin Baltiaan tai Moldoviaan. Muissa natomaissa on yleensä palkka-armeijat.

En näin äkkiseltään muista että sotilasvalassa olisin lupautunut sotimaan jonkun muun valtakunnan puolesta. Ei ole ihme, jos reservistä poistuu porukkaa. Eikä sillä ole tekemistä epäisänmaallisuuden kanssa. Kyllä se johtuu ihan siitä mitä meidän sotahullut päättäjät on menneet lupaamaan asianosausilta kysymättä. Häkkänen etunenässä, johan se halusi kieltää reservistä eroamisen.

Tästä tulee paskamaisia tilanteita jos ihmisiä aletaan määräämään nato-joukkoihin. Ainakin reservistä eroamisia lisää.. Vähän kuin kirkosta eroamiset Räsäsen puheiden takia.

44

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eipä ole ryssänmaallakaan tunkua erikoisoperaatioon. Ei ollut muuten afganistaniinkaan.

      • Anonyymi

        SUOMEN KANSAN JA RAUHAN PUOLELLA EVERSTI DOUGLAS MACGREGOR

        Suomalaisen rehellisen kersantin haastattelussa. Linkki viestin lopussa.

        Haastatteluvideon tekstitys on suomeksi.


        WEF:n rikollisiin globalistiehin liittynyt S. Niinistö on tiennyt jo ennen 2012 presidentinvaalia, että hän laittaa välit poikki Venäjään.


        Vihollisuuden synnyttäminen ja sotaan syyllinen on valehteleva USA / valehteleva S. Niinistö, kok, joka ei kerro totuutta mistään, vaan kääntää kaikki USA-NATO-EU:n rikolliset teot totuuden vastaiseksi.

        Se on perustuslain vastaista ja suuri rikos:

        Kokoomus: Tästä tulee pitkä sota.

        Ministeri Häkkänen: Suomen aseilla saa ampua Venäjän puolelle.


        Kun ei kerrota totuutta, massiivinen valehtelu Suomen kansalle, vastaa ääntenlaskun täyttä virhettä vaaleissa, kansanäänestyksissä, eduskuntavaalissa ja presidentinvaalissa 2012, 2018, 2024 ...

        Sodan asiassa se on ankarasti rangastava maanpetos S. Niinistöltä ja Puolustusvoimien komentajalta T. Kiviseltä, Niinistön poliittisilta kenraaleilta, Valtakunnan oikeudelta, KRP:ltä, Supolta, jotka eivät kerro totuutta Minskin sopimuksista, muista rauhansopimuksista, Venäjästä, USA:sta, NATO:sta, Stoltenbergista, EU:sta, Saksasta, Angela Merkelistä, Tarja Halosesta, Kokoomuksesta, Nord Streamin räjäyttäjästä USA-NATO:sta jne. jne..

        SUOMI ON PERUSTUSLAIN VASTAISESSA TILASSA

        Presidentinvaali 2024 on perustuslain kannalta laiton, koska perustuslaki ei hyväksy valehtelijoita valtiojohdossa, valtioneuvostossa, eduskunnassa, upseeristossa.


        S. Niinistö rikkoi kaikki rauhansopimukset ja valehtelee Venäjästä.

        Suomessa ei ole pidetty perustuslaillisia kansanäänestyksiä, eikä se ole edes mahdollista, koska Suomen kansalle S. Niinistö ja kopla sekä koko media on aivopessyt uskomaan sellaista, mikä ei ole totta.

        Pidetyt ja pidettävät vaalit ovat vastoin perustuslakia, koska presidentit ja eduskuntapuolueet ja media sekä S. Niinistön NATO-linjalla olevat kaikki presidentinvaalin ehdokkaat valehtelevat kaiken useiden vaalikausien ajan.

        • Venäjä ei ole halunnut vihollisuutta eikä sotaa Ukrainaa eikä Suomea vastaan.

        • Suomen kansaa USA, valtiovalta ja niiden vallan alla YLE kohtelee totalitaristisen diktatuurimaan tavalla rikollisesti.

        Vihollisuuteen ja sotaan pääsyyllinen on USA / S. Niinistö, mikä on Suomen historian suurin rikos ihmisyyttä kohtaan.


        Kokeneella eversti Douglas Macgregorilla on koulutuksensa, kokemuksensa ja hyvien sotilastietolähteiden pohjalta kyky kertoa asiat realiteettien mukaisesti kaikille ymmärrettävällä tavalla.

        Hänen näkemystään Suomesta NATO:ssa tukevat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat ja tietysti rehellinen kenraali evp Aarno Vehviläinen.


        Suomen, Ruotsin ja Ukrainan etu on palauttaa rauha Eurooppaan, palauttaa diplomaattiset, kaupalliset ja muut suhteet Venäjään.

        Nyt EU kehottaa käyttämään miljardeja asevarusteluun. Kehotetaan säästämään sähköä, lakkautetaan keskussairaaloita, sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestäjiltä vaaditaan valtavia säästöjä vain yhden maanpetoksellisen, "mielenvikaiseksi" sanotun S. Niinistön tähden.

        RAUHANSOPIMUS NEUTRAALI SUOMI

        Neutraali, puolueeton Suomi turvasi Euroopan rauhan 80 vuotta.

        S. Niinistön, kok, maanpetoksen suunnitelma oli tehty jo 2012 presidentin vaalia ennen. Se noudattaa USA:n sotaa Venäjää vastaan haluavien USA:n neokonistien aikataulua.

        S. NIINISTÖN RIKOSSARJA

        1) USA:n neokonistit tekivät vallankaappauksen Suomessa vuonna 2014, kun S. Niinistö valmisteli salaa Suomen kansalta ja toi ilman perustuslain edellyttämää käsittelyä USA:n johtamat NATO:n joukot Suomeen.

        2) Samana vuonna 2014 USA teetti vallankaappauksen Ukrainassa. Presidentti Barack Obaman hallinto koulutti uusnatsit valehtelemaan asioita ja kiihottamaan ukrainalaiset Venäjälle vihamielisiksi. Helmikuussa 2014, vallankaappauksista ja sodista Venäjää vastaan järjestelevä alivaltiosihteeri Victoria Nuland teki rikollisen vallan vaihdoksen Kiovassa nostamalla Venäjälle vihamieliset valtaan.

        Tätä samaa Venäjälle valheellista vihamielisyyttä ja sotaa lietsoo S. Niinistö ja hänen totalitaristisesti hallitsema, propagandaa ja disinformaatiota levittävä YLE.

        • Eversti Douglas Macgregorin ilmaisu The Empire of Lies - Valheiden valtakunta: USA, Britannia, EU-komissio ja EU-parlamentti, EU-maat.


        Maanpetoksellisen S. Niinistön Kokoomuksen aloittaman harhaisen hairahduksen jälkeen Suomen on palattava täysin itsenäiseksi, neutraaliksi, puolueettomaksi, NATO:on kuulumattomaksi maaksi. Sama myös Ruotsille ja Ukrainalle. Sillä turvattiin rauha Euroopassa 80 vuotta.

        Venäjän presidentti huomautti, S. Niinistölle valtiovierailun yhteydessä 2015 rauhansopimuksesta, jossa on sovittu, että Suomi pysyy USA:an ja NATO:on liittoutumattomana, eikä tuo USA-NATO-EU:n ohjuksia Suomeen. Tämä raivostutti täysin nollan, S. Niinistön.


        USA:n EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN HAASTATTELU S. NIINISTÖN SYTYTTTÄMÄSTÄ VIHOLLISUUDESTA JA SODASTA

        11.11.2023

        https://m.youtube.com/watch?si=hA2KsCoGz3BuVLy9&v=KXeFN9eh3CA&feature=youtu.be


      • Anonyymi

        NATO-hurmainen Suomi höynäytetään ”esitaistelijaksi”, kenraali Vehviläinen.

        YLE:n toimittajat valehtelevat ja tekevät propagandaa, aivopesua ja provosoivat varusmihiä sotaan Venäjää vastaan, kuten kaikki Suomen presidentit ja komentaja kenraali Timo Kivinen. Juuri kuten Ukrainassa, jossa on USA-NATO-EU käy provosoimaansa sotaa. Myös Kokoomuksen aseistama sijaissota, proxy-sota: ukrainalaiset ovat kuolemassa viimeiseen mieheen.

        Seuraavaksi USA provosoi Venäjää Suomen kautta, jolloin suomalaiset kuolevat viimeiseen mieheen.

        Venäjällä on numeerisesti valtava ylivoima verrattuna Ukrainaan ja vielä monta kertaa suurempi ylivoima pientä Suomea vastaan.


        Tärkeä linkki asioiden ymmärtämiseksi imperialisti S. Niinistön Kokoomuksen rikollisesta NATO:sta.

        Oregonin yliopisto, USA:

        The U.S. proxy war in Ukraine

        https://mronline.org/2022/04/09/the-u-s-proxy-war-in-ukraine/


        Kaukana meren takana USA:ssa sotaisat neokonservatiivit eikä kukaan tavallinen amerikkalainen välitä siitä, minkä maan varusmiehet kuolevat heidän imperialistisissa sodissa.


        S. Niinistön kausillaan kehittelemä turha NATO laajentaa ja pitkittää sotaa.

        Valheilla sotaan saatettuja Ukrainan varusmiehiä on kuollut ilmakuvien hautojen perusteella 500000 eli puoli miljoonaa. Sairaalalähteiden mukaan amputoituja 70000. Joka kuukausi kuolee 10000. Maasta on muuttanut pois 20 miljoonaa.

        Juridiset tuomiot kovia.

        USA valehteli ukrainalaisille. Valehdellaan ruotsalaisille ja suomalaisille. Ei kerrota totuutta, mikä on valtavan suuri rikos ihmisyyttä kohtaan.

        YLE, MTV, Sanoma Oy, Alma Media, koko sanomalehdistö, Niinistön Mediapooli jättää totuudet kertomatta. Totuudet valtioiden johtajista, USA:sta, Natosta, Ukrainasta, North Streamista jne.. Ydinsodan vaara kasvaa.

        Käyttävät valtaa selvästi fasistisin keinoin Ukrainaan ja Suomen. Kaikki ovat valheille rakennettuna USA:n imperialistisessa Euroopan sodassa, Venäjää vastaan.

        Kun rauhansopimukset ja 7 vuoden rauhanneuvottelut eivät auttaneet, Venäjän on viimeisenä keinona pakko puolustaa omaa kansallista turvallisuuttaan regoimalla sotilaallisesti ja poistamalla eksistentiaaliset uhkat.


        Upseerin totuus ja rehellisyys on oikeusvaltion, perustuslain ja demokratian toteutumisen ensimmäinen ehto:

        Kenraalimajuri evp,
        Maanpuolustuskorkeakoulun rehtori emeritus Aarno Vehviläinen.

        Itsenäisen Suomen puolustaja

        "Suomi on rauhallinen sivusuunta Venäjän strategisessa ajattelussa. Näin tilanne on ollut Venäjän Federaation koko olemassaolon ajan. Asian vahvistavat kaikki strategian ja voimapolitiikan asiantuntijat.

        Kyseinen ”aikuisten totuus” selittää sen, miksi Suomi ei ole ollut Venäjän hyökkäysten kohteena, vaikka ”hosupettereiden” huutokuoro on muuta väittänyt jo yli 30 vuoden ajan.


        • Kuitenkin tilanne ja uhkakuvat muuttuvat täysin, kun Suomesta tulee Nato-maa.

        ”Meitä ei, piru vie, määräillä”, selitti hyvä ja arvostettu ystäväni Nato-intoaan.

        Sellainen on suomalainen mieli. 

        Tunteet kuohahtivat jo Putinin esittämistä vaatimuksista, ettei Natoon saisi ottaa enää sotilasliiton ulkopuolella olevia valtioita, joukossa myös Suomi ja Ruotsi.".

        "USA:n kompurointi ja virheet 2000-luvun sodissa (Afganistan, Irak, Syyria ym) [UKRAINA] ovat vähentäneet USA:n ja sen hallitseman Naton uskottavuutta. Erityisesti luottamus USA:n osuuteen turvatakuiden osalta on vähentynyt voimakkaasti.".

        "Nato-jäsenyyden merkityksestä maan tulevaisuudelle esitetään valheellisia väitteitä. Jäsenyydestä aiheutuvia ongelmia vähätellään.".

        "Nato-jäsenyyttä arvioivien kansanedustajien tulisikin ymmärtää, kuinka törkeänä loukkauksena Putinin Venäjä kokee Naton laajentumisen Suomen itärajalle?

        Naton ja Venäjän välinen rajahan siirtyy silloin Venäjän strategisten kohteiden (Pietari, Muurmansk) välittömään läheisyyteen.

        ["MIELENVIKAINEN" S. NIINISTÖ PROVOSOI PARI VIIKKOA SITTEN VENÄJÄÄ SUURELLA SOTAHARJOITUKSELLA KOHTI MURMANSKIA]

        Muodostettavan Naton rautaesiripun tärkeimmäksi vartijaksi tulee Suomi, joka saa vastuulleen reilusti yli puolet Naton ja Venäjän välisestä rajasta. Bonuksena Suomelle annetaan vielä lisävastuuta Baltian puolustuksesta.

        – Ei ihme, että [imperialistisesti laajenevan] USA:n johtama Nato suorastaan toivoo Suomea jäsenekseen.".


      • Anonyymi

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        💋 ­N­­­y­­m­f­­o­­­m­­a­­a­n­­­i -> https://ye.pe/finngirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Anonyymi

      Kaikki loisijat vaan nato joukkoihin oppivat tavoille

    • Anonyymi

      Onkohan perustuslain mukaista määrätä varusmiehiä tai reserviläisiä sotimaan muihin maihin? Eihän niitä saa rajallakaan käyttää ku puuronkeittoon

      • Anonyymi

        Sulla onkin sopivankokoinen vehje siihen puuhaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla onkin sopivankokoinen vehje siihen puuhaan.

        Kyllä puuroa tippuu kaikenkokoisista. Jopa minun pikku rillukkeesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä puuroa tippuu kaikenkokoisista. Jopa minun pikku rillukkeesta.

        Pitkäjyväinen riisi on maukkaampaa.


      • Anonyymi

        Sivarit ja kävyt rakentamaan raja-aitaa!


      • Anonyymi

        Sotilasvalassa luvataan puolustaa isänmaata.


    • Anonyymi

      Häkkäsen ei itsensä tarvi lähteä osallistumaan yhtään mihinkään.

      • Anonyymi

        Jännää kääkk


    • Anonyymi

      Kyselyn mukaan virolaisista vain 1/3 olisi jäämässä maataan puolustamaan, jos venäjä hyökkäisi. Miksi meidän sinne pitäisi mennä kuolemaan?

      • Anonyymi

        Siksi kun ei teistä lökäpöksyistä muuhunkaan ole


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi kun ei teistä lökäpöksyistä muuhunkaan ole

        Miinanpolkija ainesta.


      • Anonyymi

        Tuollaista soopaa suoltaa vain kim dot com, kremlin valas.


    • Anonyymi

      Tuossapa meillä on vielä märehtimisen paikka.Pidetäänkö Norjan ja Ruotsin kanssa yhtä vai lähdetäänkö Viroon sotimaan.

    • Anonyymi

      Ei Venäjä testaa viidettä artiklaa Baltian mailla, vaan Suomen Lapissa. Se on helpoin kohde, eikä aiheuta sen suurempaa mölinää maailmalla.

      • Anonyymi

        Amerikkalaisia Nato joukkoja täys pohjoisen isot prikaatit, ainakin Kajaani ja JPR.
        se on kolmas maailmansota just jos itänaapuri niitä pommittamaan rupeaa.


    • Anonyymi

      Ja mitähän hyötyä lapista olis ryssille? Jäkälätkin syöty ku poroja on liikaa.

      • Anonyymi

        Melkoisia kaivoksia siellä Lapissa kyllä on, taitaa Boliden Kevitsa olla peräti Euroopan suurin kupari-nikkelikaivos ja kultakaivoksia on myös.
        Sallassa ehkä kohta uraanikaivos, saa jenkit vähän lisää materiaalia ydinarsenaaliinsa.


    • Anonyymi

      Hätäkös meillä kun putinin paras kaveri pyörittää Harjavallassa nikkelitehdasta. Junat jyskää sinne malmia Vainikkalan läpi yötä päivää.
      Se on vaan pilapuhetta että meillä olis huonot idänsuhteet ja raja kiinni.
      Tuskin lähtee stubbi hakemaan malmijunalla putinia haagiin vaikka kovin uhoaa.

    • Anonyymi

      Porin rata piti olla kuukauden kiinni korjausten takia. Onkin vaan vuorokauden katkoja. Tehtaankadulla junanlähettäjä

    • Anonyymi

      Onko Häkkänen jo kokonaan seonnut?

      • Anonyymi

        En usko että näillä kansanjournalisteilla on pätevyyttä analysoida sitä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En usko että näillä kansanjournalisteilla on pätevyyttä analysoida sitä.

        Ei siihen pätevyyttä tarvita, näkeehän sen jo ulospäin.


      • Anonyymi

        Häkkänen etulinjaan


    • Anonyymi

      Euroopan maiden palkka-armeijoissa käy mieskato. Esim saksassa 1500 sotilasta otti viimevuonna loparit ja uusien rekrytoinnissa on ongelmia. Tietää IS kertoa.
      Samaisesta syystä useissa maissa selvitetään asevelvollisuuden palauttamista.
      Ei taida sotahalut muuallakaan olla huipussaan paitsi Häkkäsen päässä.

      • Anonyymi

        Liekkö muissa Nato maissa asevelvollisuutta kuin Suomessa.
        Amerikassa ei tietenkään tarvi, sinne hyökkäävästä jostain naZi paskastaniasta ei jäisi varmasti paljon mitään jäljelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liekkö muissa Nato maissa asevelvollisuutta kuin Suomessa.
        Amerikassa ei tietenkään tarvi, sinne hyökkäävästä jostain naZi paskastaniasta ei jäisi varmasti paljon mitään jäljelle.

        Entäs Kiinasta? Niiltä ei ainakaan miehet lopu. Pidempään on veikkailtu milloin Taiwanista alkaa sota. Saari on kiinaa siinä missä Krimi venäjää.
        Lähettääköhän Häkkänen varusmiehiä Tyynenmeren saarille? Mitä se dca- sopimus pitääkään sisällään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Entäs Kiinasta? Niiltä ei ainakaan miehet lopu. Pidempään on veikkailtu milloin Taiwanista alkaa sota. Saari on kiinaa siinä missä Krimi venäjää.
        Lähettääköhän Häkkänen varusmiehiä Tyynenmeren saarille? Mitä se dca- sopimus pitääkään sisällään?

        Johan suomen piti olla afganissa säätämässä vaikka ei kuuluttu edes Natoon. Saakohan varusmiehet Havaijille tullessa leit kaulaan? Tanssitaanko hulahulaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johan suomen piti olla afganissa säätämässä vaikka ei kuuluttu edes Natoon. Saakohan varusmiehet Havaijille tullessa leit kaulaan? Tanssitaanko hulahulaa?

        Häkkänenmatkustaa tutustumaan rintaman tilanteeseen ja kannustaa New Yorkista käsin joukkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liekkö muissa Nato maissa asevelvollisuutta kuin Suomessa.
        Amerikassa ei tietenkään tarvi, sinne hyökkäävästä jostain naZi paskastaniasta ei jäisi varmasti paljon mitään jäljelle.

        Kumma kun Suomi on nyt koko Euroopan turvallisuustietäjä. Kreikka on ollut vuosia lähes sodassa Turkin kanssa Kyproksen miehityksen jälkeen.
        Kreikalla on asevelvollisuusarmeia ja 2,5 miljoonan reservi. Lisäksi pakolaisia tulee sinne 10 000 tai enempikin vuosittain.

        Olisko kreikkalaiset parempia tekemään turvallisuusselvityksiä? Taitavat naureskella suomalaisten jutuille. Niinistökin voisi mennä kreikkaan turvaselontekoaan kirjoittelemaan.


    • Anonyymi

      Suomipojat lippua pystyttämässä Ivojimalla

    • Anonyymi

      USA;n sotilaista vajaa 500 000 on saanut aivovaurion 2000 luvulla. Eikä kaikki ole sotatoimialueelta saatuja vaan harjoituksissa. Räjähdysten paineaallot tekee saman kuin isku nyrkkeilijälle tai jääkiekkoilijalle. 4 NHL pelaajaakin on kuollut vaurioiden seurauksena.

    • Anonyymi

      Jos on tämmöstä tietoa onko se ihme, jos palkkasotilaita on Euroopassa vaikea löytää. Kun ottaa huomioon tulevan venäjäriskin.

    • Anonyymi

      Ei noi ukrainasta palanneetkaan ihan terveitä tunnu olevan. Eivät tunnu sopeutuvan.

      • Anonyymi

        Liioittelevat että saisivat eläkkeen.


    • Anonyymi

      Ketään ei määrätä, eiköhän noita vapaa-ehtoisia riitä, ihan katsomiseen saakka.

    • Anonyymi

      Sotahulluja, isomahaisia, risupartaisia persu-reserviläisiä riittää nato-porukoihin muiden hihhuleiden jatkoksi. Miten lienee tositilanteessa kenttäkelpoisuuden ja rohkeuden laita?

    • Anonyymi

      Kyl siinä vaiheessa ku sotatoimialueelle kaivataan lähtijöitä vapaaehtoiset alkaa olla vähissä

    • Anonyymi

      Häkkänen hyökkää kokoomuslaisten toveriensa kanssa ensimmäisenä.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe