Oulu menettänyt vetovoimansa

Anonyymi-ap

Näköjään eniten menettäneet vetovoimaansa Oulu,Lahti ja Kuopio.Ei mikään ihme kun katsoo kaupungilla naama norsunvi****a laahustavia persuja.Heidän pimeys ja negatiivinen valitus sammuttanut toivon koko kaupungista.

11

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nyt ne luulevat jollain terva-toverilla nostettavan vetovoimaa.Varmaankin koko maailma ryntää tuota ihmettä katsomaan.Tuo on sitten muka kehitystä.

    • Anonyymi

      Tässä asiasta:

      https://www.paivanlehti.fi/suurimpien-kaupunkien-vetovoima-tutkittiin-jalleen-tampere-jatkaa-ykkosena/

      Jos Oulu tahtoo nousta kärkeen päin vetovoimassa, joka parantaa Oulun taloutta samalla, niin ei muuta kuin isot suunnitelmat käyntiin.

      Uusi hieno ja suuri areena, asemakeskusta, hotelleja, jotta on majoituskapasiteettiä, koska Oulun hotellien käyttöaste on korkea nykyisellään ja ei ootakin tulee kesällä. Ja jotain omaperäistä juttua mukaan. Ilmakitara ja Tietomaa ovat hyviä, jälkimmäistä ehostetaan.

    • Anonyymi

      Hyvä kun Terva Tower rakennetaan ja pitäisi rakentaa korkeita rakennuksia lisää, Kaupunki pitää näyttää kaupungilta eikä miltään maalaiskylältä. Iät ja ajat on haukuttu kuinka rumia on Kirjasto ja Kaupunginteatteri ja jossain vaiheessa toivottu betonimöhkäleitten purkamista. Yhtäkkiä tämä sama alue muuttuu vastustajien mielestä arvokkaaksi rakennetuksi kulttuuriympäristöksi ja herkäksi jokisuistoksi. Samat naamat vastustavat kaikkea. Joku vitun Veikko Ervasti on ollut vuosikymmeniä jo kaikkea uutta vastaan ja vastustaa vain vastustamisen ilon vuoksi. Kun eilen katsoin keskustelua Terva Towerista Youtubessa niin vastustajien puheenvuorot oli yhtä tasokkaita muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta kuin nelosluokkainen puhuisi.

      • Anonyymi

        Ouluhan on saanut luonnolta paljon kauneutta mutta paljon sitä on pilattu noilla rumilla rakennuksilla.Nyt on selvät merkit olemassa että Raatti tullaan myös tuhoamaan.Uimahallin lopettamispäätös on varma merkki että grynderit odottaa jo kieli pitkällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ouluhan on saanut luonnolta paljon kauneutta mutta paljon sitä on pilattu noilla rumilla rakennuksilla.Nyt on selvät merkit olemassa että Raatti tullaan myös tuhoamaan.Uimahallin lopettamispäätös on varma merkki että grynderit odottaa jo kieli pitkällä.

        Joku valtuutetuista sanoi eilen, että rannat pitäisi raivata ja saada meri esiin. Täysin samaa mieltä, Oulussa on aina osattu meri piilottaa hyvin. Pitäisi alkaa rakentaan Nuottasaareen Äimäraution puolelle ja laittaa Poikkimaantie siellä maan alle. Toki Oulujokisuisto on Oulun kauneinta osaa, eikä Esim. Ainolanpuistoon pidä missään nimessä rakentaa. Jos kirjaston taakse rakennetaan niin ketä se siellä haittaa.


    • Anonyymi

      Ikävä kyllä todeta se kaupunkien ahdistuneisuus ja eläminen. On ihmisen oma valinta asuuko kivislummi ydinkeskustassa vain väljemmässä asuinympäristössä missä kuuluu linnunlaulut luonnossa eläminen on vapaampaa ja ilma on raikkaampi eikä katupöly ongelmaa ole.
      Turhaa on valittaminen kun päätökset tehdään niillä jotka ovat pääasiallisia rahoittajia tietävät mitä ja mihin kaupunkia viedään.

    • Anonyymi

      Muttanyt on varmaan hyvin, kalevassakin on kehittämussuunnitelmista, miten oulu ja oulun ihmiset voivat hyvin. Se on oikein hyvä kun kehitetään, niinhän se on poliittisella tasolla myös.

    • Anonyymi

      No voi sentäs kun aina persut silleen tekee.

    • Anonyymi

      Ouluhan onkin vasta tulevaisuuden Oulun prototyyppi. Samoin kyllä kaikki muukin. Hajoavia prosesseja jotka ovat monen mielestä kiinnostavia ja tärkeitäkin. Ajatukset, rakennukset, yms. Jotenkin kai se on oltava kun tänne on heitetty Galaksin laitamille.

    • Anonyymi

      Suomen raiskauspääkaupunki. Tehkää siitä matkailuvaltti.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      194
      1957
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      62
      1340
    3. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1105
    4. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      61
      1012
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      152
      996
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      82
      952
    7. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      54
      818
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      82
      810
    9. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      739
    10. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      62
      734
    Aihe