Kirsi K Energy Medicine - hoidot kokemuksia?

Anonyymi-ap

Kysyisin teidän kokemuksia ketkä olette osallistuneet Kirsi K Energy Medicine -hoitoihin. Oletteko hyötyneet hoidoista? Itse olen todella pettynyt tähän hoitomuotoon. Itse asiassa olen saanut siitä vain harmeja itselleni ja jos olisin tiennyt, en ikimaailmassa olisi maksanut järkyttävän isoja summia hoidoista! Yrittäjän antama hoitotakuu ei päde millään lailla ja on sanonutkin ettei hänen ole tarvinnut vielä koskaan palauttaa kenellekään rahoja. Tässä vaiheessa olisi itselläni pitänyt alkaa hälytyskellojen soida! Yrittäjä ei ota minkäälaista vastuuta hoitamisestaan ja syyttää asiakkaita mitä eriskummallisimmista asioista. En ole ennen törmännyt vastaavaan asiaan ja siksi haluaisin kuulla myös muiden ajatuksia. Vai olenko yksin tässä tilanteessa...

16

499

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Et ole yksin asian kanssa! Tämän kyseisen hoitaja-kouluttajan ”hoidoista” on kärsinyt ja kärsii moni. Hän ei ota mitään vastuuta tekemisistään. Ei vastaa viesteihin ja pääosin jättää ne lukematta tai kuuntelematta. Tällöin voikin vedota siihen, ettei saa negatiivista palautetta lainkaan… eikä ole tarvinnut palauttaa rahoja… no eipä juu, jos ei reklamaatioihin vastaa. Täysin epäeettistä toimintaa! Mikään valosta ja rakkaudesta tuleva ei nostata pelkoja turhaan tai väkisin eikä sellaisia määriä, kuin tämä henkilö tekee. Hän ei taida ymmärtää, mistä ammentaa ”tietonsa ja taitonsa”. Ei tunnu olevan ihan puhtaat jauhot pussissa!?

   • Anonyymi

    🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒

    🍑 ­­N­y­­­m­­f­o­­­m­­­a­­a­­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

    🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


   • Anonyymi

    😍😋😍😋😍😋😍😋😍

    ❤️ ­­N­­y­m­­­f­o­­m­­­a­­­a­n­­i -> https://ye.pe/finngirl21

    🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋💋💋💋🔞


  • Anonyymi

   Kiitos kun vastasit. Olen miettinyt tätä asiaa jo tosi pitkään. Ja mistään muualta et näe mahdollisia kokemuksia kuin yrittäjän omilta sivuilta, missä palautteet ovat tietysti vain positiivisia. Oma elämäni on mennyt ihan höpöksi näitten hoitojen takia, oireilu on vain lisääntynyt :( Ja vaikka annoin palautetta hoitajalle itselleen, ei hän ottanut sitä vakavissaan vaan syytti oireilusta minua. En edes tiedä tarkalleen, mitä tämä hoitaja tekee tai miten hän hoitaa, mutta hyvältä se ei tunnu eikä apua tunnu tulevan hoitajan vakuutteluista huolimatta.

   • Anonyymi

    KirsiK syyttää kaikesta oireilusta asiakasta ja pääosin niin, että asiakkaassa on noussut jtn pahaa menneistä ja kohdistuu kouluttajaan/ hoitajaan. Ja litä enemmän näitä alitajuisia höpöjuttuja poistaa niin sitä enemmän niitä tuntuu nousevan pintaan. Ja kaikkeen pitäisi uskoa yhden ihmisen reisilihaksen antamaan tulokseen. Lihastestaus ei edes toimi kovin pitkälle eli kyseenalaistan täysin nämä menneistä nousevat. Täysin epäeettistä toimintaa ja hän itse nostaa ja ylläpitää uskomuksia sekä pelkoja. Taitavat kaikki nousevat pelot olla vain kouluttajan omia sisäisiä mörköjä, joiden putsauksesta ihmiset maksavat maltaita rikä mtn positiivista tulosta saada aikaiseksi. Alussa ehkä, mutta myöhemmin täyttä kuraa.


  • Anonyymi

   Hänen koulutuksista on lähtenyt tai poispotkittu enemmän, kuin on ollut jatkajia tai koulutuksen loppuun saattaneita. Ja koulutuksista on potkittu pois jo ennenkuin koulutus on edes alkanut… En ole kuullut vastaavaa, että missään koulutuksessa rajoitettaisiin tai manipuloitaisiin ketään, kuten KirsiK tekee. Kyseenalaistaisin hänen opeillaan hoitoja suorittavien taitoja/ hoitoja jne. Yhtä negatiivista höttöä heilläkin. Saa uskoa ken tahtoo, mutta ei nämä ”hoidot” vaan toimi.

  • Anonyymi

   Tosi ahdistava kokemus pitkästä hoidosta, olo on vaan huonontunut.
   Ei anna hoitopalautetta vaikka aluksi niin lupasi ja jos haluaa lopettaa hoidon kesken niin jatkaa silti hoitamista.
   Ja mikä pelottavinta, kaikki liittyy hänen omaan paranemiseen. En voi suositella!

   • Anonyymi

    Pahinta tässä on se, että tällaista toimintaa on hidas ajaa alas tai saada muutosta aikaiseksi, jos yrittäjä ei itse tajua sitä tehdä. Ehdottomasti tehtävä rikosilmoitus KirsiK toiminnasta sekä kuluttajansuojaan ilmoitus myös. Tukesissa kuulevat mielellään myös tällaisesta haitallisesta toiminnasta.


  • Anonyymi

   Minä olen ollut kaukohoitoasiakkaana. Aluksi ne tuntuivat auttavan, mutta jotain tapahtui sillä myöhemmin en enää saanut apua. Pikemminkin tuntui siltä, että olen yhä väsyneempi ja kivulloisempi. Kun nyt katson taaksepäin ja tutkin hoitohistoriaani, hoidot lakkasivat auttamasta siinä vaiheessa, kun yrittäjä keskittyi alitajunnan hoitamiseen. Kyseinen yrittäjä puhui hyvin vähän tässä vaiheessa meridiaaneista. Hän alkoi puhdistella pelkoja. Oikein hävettää, miten pitkälle annoin hoitosuhteen edetä, sillä menetin tehottomiin hoitoihin yli 2000 euroa. Lopputulos on kovin vaatimaton. Yrittäjä on todella taitava myymään hoitoja ja hän saa ihmiset luottamaan itseensä. Kuitenkin lopputuloksena on kupla, joka puhkeaa. Eli suuret puheet, suuret veloitukset ja köyhtynyt asiakas.

  • Anonyymi

   KirsiK käyttää kaikkeen lihastestausta eli kinesiologiaa. Eli hän tutkii (kysymättä ja pyytämättä) asiakkaittensa menneitä elämiä lihastestauksella; hän tutkii oppilaittensa keskinäisiä suhteita (kysymättä ja pyytämättä) lihastestauksella; hän päättää osallistua vaaleihin ehdokkaana lihastestauksella; hän testaa (kysymättä ja pyytämättä) asiakkaiden alitajunnan juttuja lihastestauksella; hän setvii (kysymättä ja pyytämättä) ihmissuhteita lihastestauksella; hän syyttää oppilaitaan näiden salatuista vihantunteista itseään kohtaan - lihastestauksella.
   Hän on muokannut Donna Edeniltä oppimansa metodin mieleisekseen ja opettaa oppilaitaan alitajunnan putsaamisessa. Tietääkseni Donna Edenin metodissa hoidetaan vain kehoa ja meridiaaneja, mutta KirsiK haluaa jostain syystä sorkkia ihmisten alitajuntaa. Valitettavasti hänen koulutuksestaan valmistuneet ovat hyväuskoisena jatkamassa tällaista kyseenalaista toimintaa.

   • Anonyymi

    Järkyttävintä tässä on se, että KirsiK on kouluttanut uusia hoitajia, joilla näyttää täysin kadonneen oikean&väärän ymmärtäminen. Heidät on täysin manipuloitu ja aivopesty ja jatkavat nyt KirsiK:n jalanjäljissä ihmisten rahastamista ja vedättämistä. Todella surullista, vaarallista ja edesvastuutonta toimintaa!


   • Anonyymi

    Siis hänhän ei kuuleman mukaan ole edes suorittanut Donna Edenin koulutuksia loppuun saakka. Eikä ole kyllä opiskellut kouluttajaksikaan ja silti hän kouluttaa (=aivopesee) uusia seuraajiaan. En ole kuullut yhtään positiivista palautetta vielä hänen hoidoistaan keneltäkään muulta kuin KirsiK:lta itseltään tai hänen opiskelijoiltaan. Joten vahvasti haiskahtaa koko touhu!


  • Anonyymi

   Elkää hyvät ihmiset menkö tämmöisiin ansoihin. Tälläkin hoitajalla näyttää hinnat pyörivän tuhansissa euroissa. Ette tule ikinä näkemään rahojanne kun olette summan maksaneet, huolimatta vaikka hoitaja lupaa rahat takaisin. Samoin hänen opiskelijansa vaikka halvemmalla tekevätkin, ei heillä ole oikeasti taitoja hoitaa ihmisiä. Varsinkin kun puhutaan kaukohoidoista, se on täyttä potaskaa että näistä voisi jotain hyötyä. Pelkkää rahastusta!!

   • Anonyymi

    Voi että harmittaakin ja paljon. Kalliit hoitojaksot maksanut ja loppujen lopuksi ei yhtään mitään apua. Rahat meni kankkulan kaivoon...


  • Anonyymi

   Ei voi suositella.

  • Anonyymi

   Selvittäkää kyseisen henkilön taustoja ennen kuin menette maksamaan kalliista hoidoista. Hän lupaa kuun taivaalta, pystymättä toteuttamaan ainuttakaan, edes pienen pienintä, lupausta hoitojen tehosta. Täyttä huijausta koko homma!

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Paras olisi vain unohtaa

   Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
   Ikävä
   79
   1583
  2. Voisitko laittaa

   Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
   Ikävä
   69
   1263
  3. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   106
   1208
  4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
   Lieksa
   178
   998
  5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

   Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
   Ikävä
   148
   988
  6. huono omatunto

   johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
   Ikävä
   55
   984
  7. Päätin juuri että

   En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
   Ikävä
   32
   872
  8. Onnistuit sohaisemaan mua

   Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
   Ikävä
   59
   834
  9. Huomenna se

   Tulee kohta, odotatko?
   Ikävä
   61
   806
  10. Mitä kaipaat

   Usein elämässäsi
   Ikävä
   94
   764
  Aihe