Leikkausten syy ja seuraus sontasepoille

Anonyymi-ap

Vihervasemmisto on aiheuttanut holtittomalla velanotolla sontaseppojen ja huono-osaisten kurjuuden. Uuden hallituksen on pakko leikata, jotta kansainvälinen valuuttarahasto ja EU ei tee sitä. Muistan, kun Paavo Arhinmäki ja Sanna Marin samoin kuin muut vasemmistolaiset sanoivat ajan muuttuneen, että velkaa ei tarvitse maksaa koskaan takaisin ja korot miinusmerkkisiä. Nyt he ovat hiljaa. Li Andersson lausui tvssä, että jokainen joka tuntee olevansa suomalainen on sitä kansallisuudesta riippumatta. Lähi-idässä ja Afrikassa tämä tieto levisi kuin kulovalkea. Nyt terveysasemat ja sairaalat täyttyvät maahanmuuttajista maksettuine tulkkeineen. Järjestelmää ei oltu mitoitettu monisairaille eksoottisista sairauksista ja loismadoista kärsiville aina suureen määrään hiv-ja hepatiittipotilaita. Milloin erilaista ankarampaa uskontoa edustavat uussuomalaiset saavat enemmistön eduskunnassa? Tämä tietää alkoholin kieltoa ja naisten ihmisoikeuksien loukkaamista huntuineen ja ympärileikkauksineen. Milloin rehupuntti viinalle perso sontaseppo herää uuteen normaaliin.

12

190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja sitten ei ymmärretä miksi sontikset vastustavat maahanmuuttoa ja äänestävät persuja! On todellinen kansallinen hätätila, jos Alkoa ei enää saa

      Asd

    • Anonyymi

      Minä äänestin Pekkaa.

      - Kylmät kädet

      • Anonyymi

        Miten ihmeessä Kylmis muka äänestäisi, kun ei voi todistaa henkilöllisyyttään?


    • Anonyymi

      Jännä miten paljon oikeisto kahmi näitä mamuja tänne vuonna 2015.

      - Kylmät kädet

      • Anonyymi

        Vihervassareista se johtuu ja pitääkö sitä Kylmikstä feikata ja pakottaa jokaiseen viestiketjuun s**tana.


    • Anonyymi

      Kylmiskin halusi näitä rikastuttajia tänne.

      - Kylmät kädet

      • Anonyymi

        Ei halunnut, vaan työperäistä maahanmuuttoa, jota Suomi tarvitsee kipeästi, varsinkin hoitoalalle. Aasialaiset olisi kuulemma ahkeria ja sopeutuvat sivistysvaltioihin hyvin.

        Mutta miten me saataisiin HEIDÄT kiinnostumaan Suomeen muuttamisesta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei halunnut, vaan työperäistä maahanmuuttoa, jota Suomi tarvitsee kipeästi, varsinkin hoitoalalle. Aasialaiset olisi kuulemma ahkeria ja sopeutuvat sivistysvaltioihin hyvin.

        Mutta miten me saataisiin HEIDÄT kiinnostumaan Suomeen muuttamisesta?

        Mitäs jos tarjottaisiin niitä töitä ensin suomalaisille ja sellaista palkkaa jolla tulee toimeen ilman tukia


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitäs jos tarjottaisiin niitä töitä ensin suomalaisille ja sellaista palkkaa jolla tulee toimeen ilman tukia

        Tämä on ikuisuuskysymys ollut jo tosi kauan. Ei pitäisi päästää nuorisoamme syrjäytymään omiin huumepiireihinsä ja elätettäväksi.


    • Anonyymi

      Oikeistohallitus perustaa toimintansa idealismiin. Oikeistohallituksen vakaumuksellisen ideologian mukaan köyhät ja työttömät ovat ideologista syistä vapaaehtoisesti köyhiä ja työttömiä. Siksi tukien varassa elämisestä halutaan tehdä niin "epähoukuttelevaa" kuin mahdollista. Tukien varassa kitujat pitää pistää niin mahdottomaan tilanteeseen että he viimein tajuavat "mennä" töihin kun ei muuta vaihtoehtoa ole.

      Oikeistohallituksen harhaisen idealistisessa maailmassa työtön pääsee töihin mihin tahansa millon tahansa vain haluaa. Ja työnantajat nähdään oikeusistohallituksen näkökulmasta aina pyhänä yhteiskunnan tukirankana johon ei saa koskea, jonka edessä pitää kumarrella ja jonka etua pitää aina ensisijaisesti ajatella. Työnantajat ovat viattomia uhreja jotka kärsivät kovasti kelvottomista työntekijöistään ja "osaavan" työvoiman puutteesta koska tarjolla oleva työvoima on aina läpipaskaa.

      Tämä on se asenne taustalla.

      Oikeistohallitus on raukkamaisen selkärangaton kun se ei uskalla kritisoida työnantajapuolta ja vastuuttaa heitä työttömyysongelman korjaamisessa. Sen sijaan se kohdistaa moralisminsa ja kuritustoimensa niihin ihmisryhmiin joilla on kaikista vähiten vaikutusvaltaa yhtään mihinkään. Juuri ne ihmiset syyllistetään ja vastustetaan kaikesta jotka elävät hallituksen itse kasaan kyhäämän järjestelmän ja toimenpiteiden ARMOILLA. Työttömällä toimeentulotukiorjalla ei ole valtaa edes oman elämänsä yli jos hän ei ryhdy rikolliseksi vaan elää lainkuuliaisesti. Vaan juuri hän on se jolle toitotetaan moralistinen syyttävä sormi pystyssä että itsevastuupitääottaaomastatoimeentulosta.

      Ja sitten se itse vastuun ottaminen omasta toimeentulosta tehdään mahdottomaksi hallituksen omilla toimilla.

      Vasurihallitukset eivät ole olleet tämän parempia.

      - Kylmät kädet

    • Anonyymi

      Viime aikojen leikkaukset ovat näkyneet lähinnä lähikaupan tuulikaapissa lisääntyneenä mölinänä ja hajuna, kun perseen markkinointi on epätoivoisesti saanut aggressiivisia piirteitä hinnanalennuksineen.

      Sontikset ovat muuttaneet ahtaampiin vuokrakorsuihin ja ulkomaisten ahkerien työntekijöiden jengit pitävät kotimaiset kuluerät kurissa.

      Pahamaineiset lähiöt voisi hyvin julistaa alkoholivapaaksi shariavyöhykkeiksi, jolloin valtavat sosiaaliset haitat poistuisivat. Alkot tulisi sijoittaa vähinään ylemmän keskiluokan asuinalueelle ja ostokset tulisi tehdä vain Alkon omalla luottokortilla, jola annetaan harkinnanvaraisesti vuosi kerrallaan niille, jotka tekevät riittävät tuottavaa työtä ja ansaitsevat riittävästi palkkaa. Wolt-kuskit, siivoojat ja tehdastyöläiset, puhumattakaan työttömistä, eivät alkoholia kaipaa tai ansaitse, sillä viina on viisasten juoma.

      Asd

      • Anonyymi

        Ruotsissahan on jo paljon niitä NO-GO-alueita, joihin edes poliisitkaan uskalla enää mennä, koska täynnä Lähi-idän Allahin ihmeitä. Vaikka niitä neanthertalilaisia kuinka yritettäisiin sijoittaa tasaisesti valkoisten kanssa asumaan samoihin taloihin, niin silloin alkaa WHITE-FLIGHT-ilmiönä tunnettu muuttoliikenne ja alue tottakai ghettoutuu Lähi-idän ja Afrikan erectuksien riehumapaikaksi.

        Päättäjät eivät tajua tätä, koska ovat idiootteja.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      2993
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2868
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      94
      2136
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1838
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1751
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1662
    Aihe