3 syöpää sairastavaa Englannin kuninkaallisessa perheessä

Anonyymi-ap

Tuntuu ihan jotenkin kohtalokkaalta, että Englannin hovissa on nyt 3 syöpää sairastavaa; Prinssi Andrewin ex-rouva herttuatar Sarah, itse kuningas Charles ja prinsessa Catherine ! Minä arvasin että jostain erittäin vakavasta oli kysymys, koska Catherine joutui olemaan leikkauksen jälkeen kaksi viikkoa sairaalassa. Tiesin, kun kerrottiin isosta vatsan alueen leikkauksesta, että kyseessä on ollut iso avoleikkaus ja kyseessä on voinut olla gyneloginen leikkaus eli häneltä on voitu poistaa kohtu ja munasarjat, jos hänellä on niissä elimissä syöpää. Jos syöpä on levinnyt lähi elimiin, kuten suolistoon, ohut tai paksusuolistoon, niin niistäkin joudutaan leikkaamaan. Jos syöpä on levinnyt jo sisäelimiin, esim. maksaan, munuaisiin tai pernaan, niin ne voidaan joutua poistamaan. Tiedän tämän ihan omasta kokemuksesta, koska sairastan yhtä syöpää täällä Suomessa. Onneksi täällä Suomessa on erittäin korkeatasoinen ja hyvä syövän hoito, olen siitä hyvin kiitollinen.
Syöpään sairastuminen on aina erittäin iso shokki ja järkytys syöpään sairastuneelle ihmiselle; Asia pitää ensin sisäistää ja hyväksyä itse, että nyt minä sairastan syöpää. Sitten leikkauksen jälkeen alkavat rankat syöpähoidot, on sitten kysymyksessä säde tai sytostaattihoidot. Ne ovat hyvin vahvoja ja voimakkaita hoitoja, koska syöpäsolujen lisäksi ne tappavat myös ihmisen terveitä soluja. Joskus tuhoutuu liikaa valkosoluja ja silloin joutuu ottamaan valkosolupiikkejä. Näillä rankoilla hoidoilla voi olla paljon erilaisia sivuvaikutuksia: Suu kuivuu, kaikki limakalvot kuivuvat, esim. nenän ja suun limakalvot, vatsa voi tulla kovalle tai mennä löysälle, vatsaan koskee, jäseniä voi koskea, siis käsiä ja jalkoja. Myöskin syöpähoito lääkkeet voivat aiheuttaa sivuvaikutuksia, esim. kutinaa ja ihottumia käsiin ja jalkoihin ja koko vartalolle.
Sytostaattihoitojen aikana ihmisiltä lähtevät kaikki hiukset pois ja kulmakarvat voivat lähteä pois sekä samoin ripsetkin voivat lähteä pois. Yleensä syöpähoitojen aikana tuntee voimakasta väsymystä, se on sellaista hyvin kokonaisvaltaista väsymystä, ihan erilaista kun on joskus nukkunut vaan liian vähän.
Syöpähoitojen aikaan joutuu käymään usein verikokeissa ja joskus lääkärissä ja kaikki täytyy muistaa itse hoitaa. Jos joku ihminen on sairastunut vakavasti, niin hänen täytyy antaa sairastaa rauhassa ja käydä hoidoissa ja antaa olla väsynyt. Jokainen syöpää sairastava ihminen tarvitsee tukea, ymmärrystä ja myötätuntoa. Yleensä syöpää sairastava haluaa olla omien läheistensä kanssa kaikessa rauhassa. Onneksi syövästä voi parantua nykyään, pitää vain ottaa kaikki hoidot vastaan ja noudattaa syöpälääkärin ohjeita. Aina ei tarvitse olla pirteä, reipas tai hyvinvoiva, vaan sairastava voi olla ihan sellainen kuin juuri sillä hetkellä sattuu olemaan. Syöpää sairastava saa olla väsynyt ja levätä ja saa nukkua tarpeeksi paljon.
Minä toivon vilpittömästi, että kaikki 3 Englannin hovin kuninkaallista jäsentä parantuisivat syöpäsairauksistaan.

13

249

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pahanlaatuisuus todettiin vasta helmikuussa. säästivät ilmoituksen siihen ajankohtaan, jolloin lapset on lomalla, jottei tarvitse koulussa selittää äidin syöpää toisille lapsille. Saavat rauhassa sopeutua.

      • Anonyymi

        Eihä he ole ilmoittanut mitään luokitusta vain todenneet että syöpää löytyikin yllättäen


    • Anonyymi

      Lapsikauppa on Brittihovin suurin syöpä: https://t.me/QAnonMap/41093
      Prince Harry named as one of the famous figures at Diddy's "sex-trafficking parties"
      Kumma, kun meidän media ei kerro tästä mitään. Kyseessä on samasta jatkumosta, jossa Epstein oli yksi lenkki. Jäljet johtavat Israeliin ja sen tiedustelupalveluun Mosadiin. Ai niin, Englannin hovista tulee perustettavan Israelin kuningaskunnan hallitsija. Se on jo rekisteröity, mutta virallinen julkistaminen vielä puuttuu.
      https://t.me/QAnonMap/41094
      Diddy was allegedly running a honeypot blackmail operation just like Epstein and guess who was giving "legitimacy" to his operation.
      Prince Harry.
      The lawsuit alleges that Sean Combs has recordings of celebrities, music label executives, politicians, and athletes in compromising positions and he had HIDDEN CAMERAS in every single room.
      This is how you know Diddy was working as a Jeffrey Epstein type for the cabal.
      The Diddy scandal continues to expand.

      • Anonyymi

        Prinssi William ja prinssi Harry tapasivat P Diddyn ja Kanye Westin konsertin jälkeisissä juhlissa, joita Princes isännöi kiittääkseen kaikkia, jotka osallistuivat "Concert for Diana" -konserttiin Wembley Stadiumilla vuonna 2007. Walesin prinssiä ei kuitenkaan mainita oikeuden asiakirjoja


    • Anonyymi

      Onpa narsistista ajatella että muut eivät tietäisi erillaisren syöpin vaikutusta

    • Anonyymi

      Toisessa viestissä luki: "Kaikille, jotka kysyvät, tuntuuko meidän pahalta spekuloida Katesta, vastaus on ei, koska tiesimme, että jotain oli pahasti vialla, ja he syyttäivät häntä siitä ja tiesimme myös heidän tekevän niin.

      "Se oli aina palatsi, jota raahaimme, ja meistä tuntuu kamalalta, että he tekivät tämän hänelle", tohtori Frizzle lisäsi.

    • Anonyymi

      Missä on Wiliamin tuki ?
      Miten ihmeessä hänen miehensä ei ole videolla vieressä , kate istuu siinä yksin !
      Tuoko on aitoa rakastavan miehen käytöstä ?

    • Anonyymi

      Englannin hovi ei ole ollut tällaisessa kriisissä sen jälkeen, kun Elisabethin setä erosi kuninkaan virasta.

    • Anonyymi

      Norjassa on myös erittäin vakava tilanne
      Karmea sairaus Metellä
      Mutta he ovat toimineet julkisuuden kanssa oikein

    • Anonyymi

      Sitä ne koronarokotteet tekevät, koronarokotteiden myötä yhä nuorempia on kuollut eri maissa.

    • Anonyymi

      Smith uudelleentwiitti artikkelin toteamalla: ”Niin vaikeaa kuin se onkin, monet ihmiset joutuvat käsittelemään tämäntyyppisiä vastoinkäymisiä ja henkilökohtaisia ​​kriisejä.

      "He tekevät niin yrittäessään pitää työpaikkoja ilman 25 miljoonan punnan tuloja tai palvelijoiden armeijaa. Lopeta tämä järjetön hölynpöly tätä mieltä näyttää olevan useat Britit
      Tuo sairaus on kauhea , elää pelon kanssa
      Toivottavasti he paranevat jotka tuosta kärsivät

    • Anonyymi

      Kurpitsa vaunut on kait kiillotettu instituutissa?💂💂

    • Anonyymi

      Nykyisin on olemassa "kemopreventioksi" kutsuttuja hoitoja, jotka vähentävät riskiä saada syöpä tai uusiutuminen terveillä ihmisillä.

      Sitä käytetään esimerkiksi tällä hetkellä ihmisille, joille ei ole kehittynyt rintasyöpää, mutta joilla on lisääntynyt riski saada se sukuhistoriansa vuoksi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe