Jos verotuksen kiristäminen parantaisi taloutta, olisimme maailman rikkaimpia

Anonyymi-ap

Verotuksella on maksimi, joka on saavutettu jo vuosia sitten.

Aluksi verotusta kiristettiin verotulojen maksimoimiseksi. Sen jälkeen, kun verojen kiristäminen alkoi laskemaan verotuloja, verotusta alettiin perustelemaan kostolla niille, jotka ansaitsevat liikaa. Se nosti köyhien mielialaa, ja laski tuloja.

Kun kalat ovat kadonneet vedestä, ja oikeasti kaivataan rahaa, ollaan vihdoin ja viimein tilanteessa, jossa joudutaan hyväksymään se tosiasia, että ihmiset kaipaavat kannustimia.

Se kannustin on työllä vaurastuminen joko palkalla tai mieluiten yrittäjänä, joka palkkaa muitakin. Sosialismi ei toimi koska siinä ei ole syytä tehdä enempää koska siitä ei saa enempää.

AY-liike on onnistunut tasapalkkauksessa saamaan saman aikaan. Muutama yrittäjä sinnittelee vielä, mutta vasemmisto haluaa heidätkin ruotuun viemällä pois kannustimet.

Ei tarvitse olla edes peruskoulun käynyt ymmärtäkseen, että asia on totta. Valitettavasti se vain on niin epäkorrektia sanoa se, että ihmiset mielummin kärsivät.

5

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Euroopan ja koko masilman maissa näkyy olevan löydettävissä optimaalinen verotuksen ja hyvinvoinnin tasapaino, joka sekä kannustaa, että pitää riittävästi huolta ihmisistä.

      • Anonyymi

        Sosialismi ei pysty tuottamaan hyvinvointia koska se ei kannusta niitä, jotka pystyvät tekemään enemmän, käyttämään omia kykyjään. Aatteesta saa paljon humaaneja ja hienoja juhlapuheita ja ihan aiheestakin. Onhan periaate kaunis ja oikeudenmukainen.

        Käytännön vasemmistolaisuus kuitenkin on historiassa ihan konkreettisesti tappanut ihmisiä kyvykkäimmästä päästä, kuten vaikka Vietnamissa ja Kiinassa vallankumousten aikaan. Stalinkaan ei ollut huono omien tappamisessa. On selvää, ettei se rohkaise tekemään enempää vaan mieluummin hukkumaan massaan.

        Meilläkin vasemmistolaisuuden ydin on siinä, miten muiden tekemä raha saadaan omille äänestäjille sen sijaan, että mietittäisiin, miten koko yhteiskunnan hyvinvointia saataisiin parannettua. Meidän vasemmistolaisuus ei pysyisi pystyssä päivääkään, jos se olisi yhtään suositumpi koska silloin kukaan ei tekisi enempää kuin vierustoverikaan.

        Silloin kaikki tekisivät yhtä vähän kuin se, joka tekee vähiten. Tunnettua on myös se, että vasemmisto pyrkii siihen, että vöähiten tekevä ei tee mitään, jos siitä tulee paha mieli.


      • Anonyymi

        😋😍😋😍😋😍😋😍😋

        😍 ­­­N­y­­m­­­f­o­­m­­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      Sotaa kohti mennään. Kun työtä ei haluta jakaa sekä toimeentulo on köyhyydessä elämustä koko ikänsä niin kapinahan siitä alkaa.

      Mallia voi hakea historiasta vaikka ihan muualta kuin Suomesta niin ei päätä taas toteamaan että ei Suomessa mitään tapahdu...

      • Anonyymi

        Työn jakaminen ei tuo yhtään työpaikkaa vaan se entisestään heikentää taloutta.

        Opettele talouden alkeet.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 111
      2188
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      60
      2046
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1951
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1412
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1344
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1337
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe