Miksi osallistua lakkoon, mikä ei johda mihinkään?

Anonyymi-ap

Jos lakkoavustus on 100 euroa, niin siitä jää verojen jälkeen käteen 66,40 euroa.

Jos nettopalkka kuukaudessa on 2400 euroa, niin kolmen viikon lakosta tulee tilille rahaa 804 euroa vähemmän kuin työnteosta.

Jos nettopalkka kuukaudessa on 2800 euroa, niin kolmen viikon lakosta tulee tilille rahaa 1104 euroa vähemmän kuin työnteosta.

Lakkoilija saa maksaa siitä, että lakkoilee. Onneksi olkoon. Kiittäkää Elorantaa (sd), Aaltoa (sd), Ekströmiä (sd) ja Kokkoa (sd).

SAK:n hallitus on syypää lakkoihin. He tietävät, että lakoilla ei voi vaikuttaa Suomen hallituksen päätöksiin, mutta he eivät välitä siitä. He haluavat lakkoilla ja vahingoittaa yhteiskuntaa. Työntekijät ovat pelinappuloita ay-pomojen nokittelussa. Miksi osallistua lakkoon?

Eloranta on toistanut, että hallitus ei kuuntele heitä. Mites keskiviikkona, oli taas yksi kuuntelemistilaisuus. Kaikki lait on käsitelty kolmikannassa ja SAK ja muutkin osapuolet ovat voineet vaikuttaa lain sisältöön. Lakialoitteisiin on tehty kompromisseja. Elorannan puheet kuulemattomuudesta ovat työntekijöiden harhaanjohtamista, millä motivoidaan lakkoilijoita. Suomeksi valehtelemista.

Se, että Eloranta on eri mieltä lain sisällöstä ei oikeuta lakkoilemaan yrityksiä vastaan. SAK;lla, eikä millään muullakaan ulkoparlamentaarisella toimijalla. ei ole veto-oikeutta demokraattisesti vaaleilla valitun eduskunnan ja sen hallituksen päätöksiin.

Miksi SAK (SDP) lakkoilee?

Lakot alkoivat 2018, kun lakkokenraali Antti Rinne oli SDP:n puheenjohtaja. Ay-demarit olivat kaapanneet vallan Urpilaiselta. SAK:n puheenjohtajana oli Eloranta Lylyn jälkeen. Silloin alkoi poliittiset lakot. Ensin Sipilän hallitusta vastaan ja nyt Orpon hallitusta vastaan, siis aina, kun sdp on oppositiossa. Lakoilla ei saavuteta mitään. Lakot ovat sdp:n oppositiopolitiikkaa.

Epäsosiaalisen vastuuttoman käyttäytymisen takia hallitus on pakoitettu säätämään lait poliittisten ja tukilakkojen rajoittamiseksi. Se on isänmaan edun mukaista. Vastaava tilanne oli Tehyn ja Superin lakkoillessa pari vuotta sitten, kun ay-johto uhkasi jättää teho-osastojen potilaan oman onnensa nojaan. Hallitus sääti lain sen estämiseksi. Lait säädetään useimmiten ei-toivotun ilmiön ehkäisemiseksi.

11

124

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sen jälkeen kun Jumala oli luonut kalkkarokäärmeen, rupisammakon ja vampyyrin, hänellä oli jotain kauheaa ainetta jäljellä, mistä hän teki rikkurin, kirjoittaa London vuonna 1905 julkaistussa runossaan.

      • Anonyymi

        juurikin noin.


      • Anonyymi
        UUSI

        🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒

        😋 ­­N­­­y­­­m­­­f­o­m­a­­a­­n­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞


    • Anonyymi

      jos ammmtattiliitot ja työläiset eivät laita vastaan niin eihän ne heikennysjutut jää vain puheeksi. Ne muuttuvat todellisuudeksi. Uusiksi ehdoiksi. Työnantajat ovat nykyään erittäin vahvoja, Tullaan näkemään tulevina vuosina palkkojen ja työehtojen isompia heikennyksiä. Maahan luodaan pysyvä köyhien palkkatyöläisten todellisuus. Se on jo monta vuotta siihen suuntaan ajettukin. Nyt vain halutaan tehdä reilu kertaheikennys. Banaanivaltio,
      Köyhät palkkatyöläisethän ovat aina olleet niitä jotka seilaavat työssäolon ja työttömyyden välimaastossa suhdanteiden mukaan. Kun työttömyysturvan heikennykset ja matalat palkat ja huonot työehdot summataan yhteen niin katastrofihan se on yhteiskunnan heikko-osasimmille. Tulee surkeita ihmiskohtaloita lisää ja paljon.

    • Anonyymi

      Miksi vastustaa palkkojen tiputtamista, voihan tehdä töitä 12h/vrk ja 6-7 päivää vikossa niin hankkii yhtä paljon! Eikä lomia tarvita mihinkään, Kiinassakin pärjäävät hyvin muutaman päivän vapailla vuodessa.

    • Anonyymi

      "ap" kuvittelee olevansa fiksu ja viisas, mutta ei tiedä lakkoavustuksen olevan VEROTON AVUSTUS....!

    • Anonyymi

      Lakkovasutus on sitä rahaa minkä maksat käytännössä sinulle jo kuuluneesta rahasta ensin jollekin AY-liitolle ja sitten ehkä joskus saat sieltä osan maksamistasi rahoista takaisin.

      Et voita mitään maksaessa liitoille, koska se raha mitä sieltä ehkä joskus saat sinulla olisi jo muuten suurempana itselläsi.

      • Anonyymi

        Maksan ilomielin liitolle etujen puolustamisesta, mutta miksi maksatte ytk:lle ja ek:lle etujenne poistamisesta, häkäpöntöllä myös järjetön palkka 400 000€.


    • Anonyymi

      Yleislakko se puree purraa

    • Anonyymi

      Oikeistolaisuus on mielisairasta pahuutta

      • Anonyymi

        Samaan listaan uskovaisuuden ja rasismin kanssa...Historian roskakoriin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1589
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      21
      1238
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1059
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1041
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    7. 4
      932
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      4
      926
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      912
    Aihe