Milloin annoit koskea?

Anonyymi-ap

Minkä ikäinen olit kun annoit jonkun koskea eka kerran alapäähäsi? Teetkö itsekin niin jollekin toiselle? Itselläni on muistoja lääkäri leikeistä jolloin puhuimme yhdynnästäkin mutta olimme niin nuoria ettemme uskaltaneet sitä kokeilla km "tiesimme" että sitten tulee vauva:)
Nyt jälkeenpäin harmittaa että miksi emme kuitenkin kokeilleet?! Millaisen löydön olisimmekaan tehneet ja mihin se olisi johtanut alle 10-vuotiaan elämässä? Nyt tuntuu että mokasimme pahasti kun olimme arkoja?

10

1552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ensimmäisen kerran annoin koskea itseeni 2002. Kun löytyi se oikea. Hän on Lapinlahtelainen mies. Yhdyntäkin oli melkein joka viikko. Mutta nyt ei enää hän anna kyrpää minulle pilluuni. Mutta se ei minua haittaa.

    • Anonyymi

      Eka kerran kun näin luokkakaverin pimpin olin ehkä yhdeksän ja hän halusi nähdä minun pippelin.
      Vuotta tai kahta myöhemmin toinen tyttö joka oli vuotta nuorempi auliisti alastomana levitteli jalkojaan ja näytti mitä hänellä on ja pyyti päälleen makaamaan.

    • Anonyymi

      Taisin olla 12v ikäinen tai ainakin siinä main.
      Naapurin saman ikäiselle pojalle annoin luvan, kun sitä niin halusi ja kyllä mua itseänikin kiinnosti ja haluttikin. Ja kyllä mäkin hänen kalullaan leikittelin, kun hän pystyi j osaamaan erektionkin. Usein leikittelin sillä niin kauan, että ruiskutteli spermatkin ulos.
      Hiplailin ja imin sitä ja hän vasaavasti puolestaan hieroi mun klittaa ja hyväili muutenkin sieltä alhaalta.
      13-vuotiaina panimme ekan kerran.
      Vähän jännitti, varsinkin siinä vaiheessa kun hän nousi päälleni ja alkoi laittamaan kaluaan mun sisääni, mutta ekan vihlaisun jälkeen tuntui hyvältä ja tykkäsin kovasti. Siinä vaiheessa varsinkin, kun häneltä tuli ja annoin hänen kyllä laueta muhun. Vaikka meillä ei ollut ehkäisyä ja kyllähän se hirvittikin yhdessä vaiheessa, että jos olisin tullut raskaaksi, mutta onneksi en tullut.

      • Anonyymi

        Ensimmäisen bikokemuksen sain naapurin pojalta, joka vuosia myöhemmin tuli ulos kaapista. Olimme jotakuinkin yhdeksän tai kymmenen vuotiaita. Poika nuoli pakaroiden välistä ja molemmat kokeiltiin työnnellä myös pakaroiden väliin. Se tuntui hyvältä vaikka mitään seksuaalista nautintoa siitä ei varsinaisesti saanutkaan vielä. Samoihin aikoihin siskon ja serkkutytön kanssa mummolan piha ja saunamökissä oli selvästi parempi lataus ja tuohon aikaan vietettiin käytännössä koko kesä siellä kun sinne pääsi helposti pyörällä ja talon asukkaita ei tarvinnut edes häiritä. Loppukesästä mentiin sinne pelkästään sen vuoksi ja kaikki oli alastomina hinkkaamassa. Yläasteen alettua se loppui serkkujen kanssa, mutta siskon kanssa ne harrastukset sai ihan uutta pontta. Siskon kanssa käytiin sekä siellä mummolan mökillä, ja mentiin sinne ihan luvan kanssa koko yöksi. Sen lisäksi käytiin läheisen urheilukentän rikotussa varastohökkelissä, eräässä varastossa jossa oli jo 80 luvulla konkkaan menneen minigolfradan kioski, viereisen leikkipuiston vessassa, sekä keväisin monta kertaa lähimetsikössä erään ison kiven takana ennenkuin hyttysiä alkoi olla liikaa. Siellä oli alapäät paljaana ja hinkattiin niitä yhteen kunnes sisko alkoi saamaan niistä orgasmeja. Sen jälkeen kotona alkoi yövierailut minun huoneeseen ja lukiovuodet meni oikeastaan niissä salatapaamisissa ja lopulta ennen ajokorttia päädyttiin ihan oikeasti yhdyntään, raskauspelkoihin ja muuhun vastaavaan kivaan ja voisi sanoa että aikuisten seksielämä alkoi siitä, eikä tarvinnut enää vaan kokeilla kaikenlaista ja tuli luottoa siihen että voi vaan antaa mennä


      • Anonyymi

        Joo, setämiehen kliseistä pornofantasiaa.


      • Anonyymi

        Joskus 14-vuotiaana yhden meidän luokkalaisen pojan annoin koskea alapäähäni.
        Olimme ulkona luonnossa ja jotenkin asiat tuli puheeksi ja loppuviimeksi päädyimme makaaman erään niityn reunaan viltille kyljellämme kasvot vastakkain.
        Otin pikkarit ensin pois ja hän laittoi kätensä mekkoni helman alle ja aloitti koskettelun.
        Samalla hän oli laskenut jo etukäteen housunsa nilkkoihin ja siinä vaiheessa, kun hän oli saanut erektion, aloin koskettelemaan hänen kaluaan.
        Tilanne meni siihen loppuviimeksi, että runkkasimme toisiamme. Ei hän nyt sromiaan ihan täysin sisälleni työntänyt, mutta hiplaili aika ihanastikin niiden kanssa huulten välistä ja klittaani kanssa ja mä vetelin kädelläni edestakaisin sen, mitä pystyin ja tilanne päätyi siihen, että molemmat saatiin orkku. Hän nyt ruiski ensin spermansa mun käteeni ja maahan ja mihin sitä nyt lensikin ja mä sitten vielä kiireesti hoidin itselleni homman loppuun.


    • Anonyymi

      Olin noin 15v, kun ensimmäistä kertaa minua koskettiin ja myös ensimmäinen kerta, kun minä koskin naista.
      Nainen oli minun tätini ja paikka heidän mökki.
      Oltiin kahden, kun tuli aamulla sänkyni viereen ja alkoi kosketella kaluani. Vei minut loppuun, sen jälkeen otti kädestäni kiinni ja vei sen pillulleen. Hieroi kädelläni jalkoväliään ja eka kerran näin myös, kun nainen laukeaa..

    • Anonyymi

      Kaksi vuotta vanhempi siskoni viettelin minut ekakerran seitsemän vuotiaana isä/äiti leikkeihin. Käveltiin käsikynkkää, siitten pussattiin, otettiin vehkeet paljaaksi ja hieroi pimppiään jostakin syystä kovettunutta pippeliäni vasten. Ei pantu sisälle. Minulle se oli outoa, mutta jotenkin kiihottavaa. Siitä tuli tapa, harrastettiin sitten siskon tyttökavereitten kanssa ja minä sain olla oriina. Myöhemmin kun olin oikeassa panoiässä, ei siskon tyttökavereita näkynyt eikä sisko antanut edes pussata. Myöhemmin selvisi että sisko tykkäsi karvankasvuiässä enemmän tytöistä kuin pojista. Minä olisin kyllä siskoa astunut, mutta...

    • Anonyymi

      Joskus yläasteikäisenä rinnakkaisluokkalaisen pojan annoin koskea.
      Mentiin nurkan taakse ja nostin mekonhelmaa ja siirsin pikkareita tieltä pois sen verran, että sai kätensä mun haaroväliin ja pussailtiinkin samalla.
      Hänellä alkoi seisomaan tietysti ja mä halusin vastaavasti ottaa sen käteeni.
      Yllätyin kyllä, kuinka hiton kova erektiossa oleva kalu on, mutta kiihotuin ihan hitosti.
      Aloin tekemään samalla edestakaista liikettä kädelläni, eikä siinä mennyt kauaakaan, kun poika alkoi ruikkimaan siemeniään ja sotkuihan siinä mun kesämekkokin samalla.
      Sain kyllä itsekin vähän niinkuin kiitoksena orkun samalla.

    • Anonyymi

      Olin 15v kun kokeilin ensimmäistä kertaa seksiä ja se oli toisen tytön kanssa. Toinen tyttö nuoli minua koulun vessassa ja tämä ei ole miehinen fantasia. Tästä alkoi seksisuhteeni naisten kanssa ( useampia ja eri kaupungeissa ), jota jatkui siihen asti kun olin juuri ja juuri 19v, jolloin törmäsin ensimmäiseen tulevaan aviomieheeni, raskaus - lapsi, muuto miehen työn mukaan, elämä ja sitä rataa

      Sen jälkeen ei tyttökokemuksia yli 20 vuoteen nyt.

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1529
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      18
      1153
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1029
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1028
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1021
    6. 4
      922
    7. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      918
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      3
      911
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      5
      903
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      882
    Aihe