Nyt on varmaan kaikille selvää, että poliittisille lakoille tarvitaan pelisäännöt

Anonyymi-ap

Arto Satonen on oikeassa, poliittisille lakoille tarvitaan pelisäännöt mahdollisimmat pikaisesti.
Tehtaat siirtävät tuotantoaan ulkomaille, joten on aivan selvää, että ammattiliitot eivät saa torperoida taloutamme
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/arto-satonen-uusista-luvuista-nyt-on-varmaan-kaikille-selvaa-poliittisille-lakoille-tarvitaan-pelisaannot/0e090a41-6133-4f2c-a9c5-6c05708ebd03

16

163

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa on ollut paljon vähemmän lakkoja kuin esim. Saksassa, missä poliittiset lakot on kielletty. Hallitus olisi oikein hyvin voinut estää nämä lakot ja tehdä kuitenkin 95% haluamistaan muutoksista eli hallituksella on hyvin suuri osavastuu näistä lakoista.

      • Anonyymi

        😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍

        ❤️ ­­­N­­­y­m­­f­­o­­m­­a­­­a­­n­­i -> https://l24.im/ecC7ux#kissagirl21

        🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️💋❤️💋❤️🔞


    • Ruotsissa poliittisille lakoille ei ole tarvittu erityisemmin mitään pelisääntöjä. Ruotissa ei ylipäätään lakkoilla. Ei ole poliittisia eikä muita lakkoja. Ja se ei johdu mistään kielloista.

      Ruotsin vähäinen lakkoilu johtuu ennen muuta Ruotsin mallista. Näitä lakkoilut estäviä osia Ruotsin mallista työnantaja ja hallitus eivät ole halunneet ottaa Suomeen. Lakkorokotteita on kaksi. Toista kutsutaan myötämäärämisoikeudeksi. Se tarkoittaa sitä, että palkansaajat osallistuvat yritysten päätöksentekoon ja heidät on sillä tavoin sitoutettu yrityksen toimintaan. Palkansaajien osallistuminen päätöksentekoon ennaltaehkäisee riitoja työpaikoille ja hyvin tehokkaasti lakkojen vähäisen määrän perusteella.

      Toista Ruotsin mallin mukaista toimintatapaa kutsutaan työehtosopimusten tulkintaetuoikeudeksi. Ruotsissa tulkintaetuoikeus on palkansaajilla kiistatilanteissa. Jos työantaja haluaa kiistää palkansaajien näkemyksen, tämän pitää viedä asia oikeuden päätettäväksi. Suomessa asia on päinvastoin, mikä johtaa lakkoiluun, kun kiistoja syntyy.

      Nämä ovat niitä pelisääntöjä, jotka siis näyttävät toimivan Ruotsissa tehokkaasti. Kysymys kuuluukin, että miksi hallitus ei ole ottanut näitä tehokkaiksi osoittatuneita osia siihen malliin, jonka hallitus väittää olevan Ruotsin malli.

      • Anonyymi

        näitä elämästä syrjäytyneitä jotka purkaa omia lapsuudentraumojaan jne. 24/7 persujen perään joilla niillä ei ole mitään tekemistä on huolestuttavan paljon suoli24 palstoilla.


    • Anonyymi

      Satonen on itse yrittäjä ja Suomen Yrittäjien panttivanki. Palvelus palveluksesta (äänistä). Satonen on täysin puolueellinen ja väärä henkilö tehtäväänsä.

      • Anonyymi

        Satonen puhuu asiaa. AY-pomot eivät huolehdi työpaikkojen pysymisessä Suomessa. Nyt kun on lakkoja, niin yritykset niiden takia siirtävät tuotantoaan ulkomaille. Se vähintää ihmisten työpaikkoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Satonen puhuu asiaa. AY-pomot eivät huolehdi työpaikkojen pysymisessä Suomessa. Nyt kun on lakkoja, niin yritykset niiden takia siirtävät tuotantoaan ulkomaille. Se vähintää ihmisten työpaikkoja.

        Ay-liike ei siis saisi puolustaa työntekijöiden oikeuksia vaan tulisi vain tyytyä poliitikkojen sanelemiin ehtoihin? Melkoisen mielivaltaista asennetta hallitusrivien suunnasta.

        "Enemmistön tyrannia on uhkakuva, jossa enemmistön tekemät päätökset johtavat vähemmistöjen sortoon. Sitä käytetään yleensä argumenttina, jolla kritisoidaan pelkkään enemmistöön perustuvaa päätöksentekoa (enemmistösääntö)."

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Enemmistön_tyrannia


    • Anonyymi

      Ja taas nähtiin perskokkareiden möhlivän koko Suomen asiat.

    • Anonyymi

      Tere Sammallahtk Facebookissa Ay-liike heittää nyt todella kylmää vettä erityisesti työntekijöiden ja yritysten, kuin myös koko kansantalouden päälle. Poliittisten lakkojen takia teknologiateollisuuden yrityksistä:
      - 40 % vähentää investointeja Suomeen.
      - 25 % isoista siirtänyt tuotantoa ulkomaille.
      - 33 % lomauttaa tai irtisanoo.

      Isku on massiivinen ja päälle tulee vielä taantuman vaikutus. Ja minkä tähden? Työministeri Arto Satonen ja pääministeri Petteri Orpo ovat sanoneet moneen otteeseen, ettei hallituksen linjaan voi vaikuttaa lakkoilemalla. Toisin sanoen, poliittisesta lakkoilusta ei ole MITÄÄN hyötyä kenellekään. Ei edes vallantunteensa päihdyttämille ay-pomoille.

      Muistutan, ettei vahingoissa ole kyse vain välittömistä vaikutuksista, kuten lomautuksista. Kyse on myös tulevaisuudessa syntymättä jäävistä työpaikoista, hyvinvoinnista, elintasosta, huoltovarmuudesta, investointeja karkoittavista maariskeistä jne. Seuraukset näkyvät vuosikymmenien päähän.

      Toistan: Poliittisilla lakoilla ei voi vaikuttaa hallituksen linjaan. #Terestroika #sydänoikealla #PainavaSyy

      • Anonyymi

        Mene sinä Sammallahti muualle öykkäröimään.


    • Anonyymi

      Satonen on pelkkä öykkäri, ei sillä ole mitään tajua mistään niistä asioista mistä se sössöttää.

    • Anonyymi

      Eikös tuo teollisuuden toimintojen siirtäminen ulkomaille ole vain jatkumoa sille kun miljoonia ansaitsevat johtajat siirtävät paperinsa ulkomaille verottajan ulottumattomiin. Suomessa oltaisiin orja- ja torppariyhteiskunnassa vieläkin jos ammattiliittoja ei olisi. Mutta eihän nämä nykyajan työläiset jotka asuvat Suomessa koko ikänsä ja maksavat tänne veronsa saisi mitään tienata.

    • Anonyymi

      Lakkojen seurauksena työpaikkoja häviää ja investointeja saadaan huonommin Suomeen. Tämä johtaa suureen lamaan Suomessa ja persujakin joutuu paljon työttömiksi samoin käy myös korkeakoulutetuille kokoomuksen kannattajille. Varsinkin SAK:n lliittojen jäseniä joutuu massoittain työttömiksi. Suomalaiset yritykset eivät saa investointeja ja yritysjohtajat ja osakkeenomistajat kärsivät

      Tässä tilanteessa persut ja kokoomus sitten sanovat me olimme oikeassa ja, että kaikki oli ammattiliittojen syytä ja tärkeintä oli, että hallitus sai niskalenkkiotteen AY-liikkeestä. AY-like selittää, että taistelimme vain työntekijöittemme oikeuksien puolesta ja tekomme oli oikea.

      Kuka tästä kaikesta hyötyy. Ei ainakaan suomalainen työnantaja eikä suomalainen työntekijä. Mistä johtuu että kaikista epäpätevimmeistä henkilöistä tulee ministereitä tai AY-johtajia? Vaihtakaa koko porukka ja nopeasti (edes väliaikaisesti) ja laittakaa kehiin henkilöt, jotka saavat yhdessä sovittua asiat. Se olisi kaikkin suomalaisten etu.

    • Anonyymi

      SÖSSÖ SATONEN SIINÄ VASTA JUNTTI.

    • Anonyymi

      Sonni Satosen palkalla on helppo huudella

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 195
      2659
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      223
      2484
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      63
      2312
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      190
      1804
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1308
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1287
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      20
      1243
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1225
    10. Venäjän sissit lakkojohtajat

      Odottavat 'lisätä lakkoja' Toverit käskyttää. Eikä ensimmäinen kerta.
      Suomen Keskusta
      3
      1118
    Aihe